19778
  • sanya200
    Hát pont ez a rész ami nem tetszik egy játékba ha jól emlékszem a kotor is ilyen hogy nem te harcolsz csak kiadod a parancsot és a gép megcsinálja.Én jobb szeretem ha minden mozdulatot én csinálok mert ez a másik csak menedzselés tulajdonképpen nem?
  • elitehun
    Samara lojalitásküldiét hogy lehet megcsinálni? :D
    Komolyan az a csaj folyton lelép. már kezd idegesíteni
  • JethroHUN
    De röviden az ME2 40 óra közül mozog, TPS lövöldözés némi rpg elemmel, szintlépes, pár skill. Akció központú inkább. Párbeszédek, karakter és npc közti viszony, van DAO-ban is.
    DAO: 60 óra átlagos nehézségen, + a dlc-k és az Awakening kiegészítő.
    Klasszikus rpg irányítás, 1-9 quickbar (persze hosszabbra is húzható) skill gombja megnyom karakter végrehajtja. 4 fős csapatunk van, bármelyiket irányíthatjuk, nekünk kell gondoskodni a felszerelésükről is. Sárkányok, és hasonló bossok. Cuccok gyűjtögetése, craft.( italok, mérgek, csapdák, fegyvert nem és páncélt sem.)
  • lightjack
    ahham értem...oks
  • JethroHUN
    Teljesen különböző, nem lehet össze hasonlítani. És értelme se lenne
  • lightjack
    kicsit más: mi a véleményetek a dragon age:origins játékról? nem rég szedtem le, most teszem fel, meg majd utána kipróbálom. bioware játék szal biztos nem rossz, de úgy mégis...üti a ME sorozat szintjét?
  • morvaigaben
    mpq - Blizzard :D
  • mike01010101
    Leszedtem a NW-hez irt tlk editort, de nem jo, ha csak egy byet-ot valtoztattak a strukturan (marpedig valtoztattak) akkor hasznalhatatlan.

• Fenrir
    Nah végigjátszottam úgy, hogy az Öngyilkos küldetés végén mindenki meghalt, csak Joker úszta meg. Eléggé szomorúak az átvezetők, nem is tetszett ez a végkifejlet.

Ha kell valakinek mentés a küldetés indítása előtt (minden csapattag megvan és nincs hajófejlesztés), hogy megnézhesse magának milyen ha nem fejezi be a játékot akkor küldjön nekem privátot.
  • robotnyk
    viccesek az ilyen éveken, évtizedeken át megmaradó, bizonyos csapatokra jellemző kiterjesztések :p (most hirtelen még a wad jut eszembe)
  • ollie
    Már a Baldur's Gate is tlk fájlokban tárolta a szöveget.
  • Evoluti0N
    Olvastam, h páran beszélgettetek a magyarításról és arról, h tlk fájl tartalmazza a szöveget, de gond van a megnyitásával.
    Tudtam, h valahonnan ismerős a tlk. Ma utánanéztem és rájöttem, h a KotOR-ban is tlk fájl van. Ahhoz a játékhoz nem készült ugyebár magyarítás hivatalosan, szóval a fordítók rájöttek arra, h miként lehet a tlk fájlt megnyitni. A Magyarítások Portálon érdemes lenne utánakérdezni a dolgoknak. Már ha van olyan, aki szeretne a fordítással foglalkozni :)
  • Neton
    Moddinggal csinálja. Vagy megszerezte ő is azt a progit, amivel a fejlesztők csinálták az átvezető animokat. :D
  • MrStokes
    Ez nagyon utos cucc! De hogy a fenebe tud ilyet csinalni?
  • sanya200
    video

A youtube-on találtam elvileg egy céges ember csinálta a kék napokról szól de hogy pontosan miről azt nem tudom ha valaki rájön írja már le nagyjából:)
  • kr1szmester
    ide raktam be a páncélt tudom, mert gondoltam ez aktívabb :D amúgy nekem működik, csak a konzolban a "Tilde" kifejezés helyett(ami ugye ~ ezt helyettesíti) beírtam hogy CapsLock és megnyomtam, beírtam a parancsot és kész is lett. :)
  • sanya200
    Jah és egy DRAGON AGE 2 Wallpapper persze tudom hogy ez ME2 forum de sok itt a da rajongó:)
  • sanya200
    ezt csak kóddal lehet előhozni(csalással tulajdonképpen de nekem nem sikerült.
    A feltört gép meg van egy chellic(nyomozó asszem) irodájával szemben van egy társalgó ott van 1 akkor a fluxból ahogy kijösz a liftel le és a folyóson valahol de nem biztos hogy az a lift:)Ott ahol egy emberrel találkozol aki ismerte a szüleidet is már akkor ha azt a múltat választottad egy a volus kereskedő iródájában van.Meg kell keresgélni nincs mese pontosan már én se tudom hol vannak de jelzi a falon hogy mi az csak körbe kell járni mindent ha máshogy nem megy.:)
  • readswift
    Ez az 1-ből van...
  • kr1szmester
    ILYEN armort hol tudok benne venni(emberire gondoltam)
  • lightjack
    az ME1 ben amikor felmek a Fluxba és ott a kvazár nyerőgépeknél vok, találok egy olyat h vmi feltört gép és kövessem a jelet a folyosón...de hol?? nem tom ezt hol kéne...ezt az előző végigjátszásnál se tudtam megcsinálni:/ ötlet?
  • readswift
    Megvan... fizetős, faxa.
  • sanya200
    Firepower csomag a liara-s dlc előtt volt.
  • readswift
    A geth shoti melyik dlc-be van?
  • Fenrir
    Vissza kell jönni egy kis idő múlva, addigra összeszedik az anyagot amivel le lehet zárni őket.
  • elitehun
    Csak azt nem tudtam hogy mit kell kimásolni ^^
  • Szolnokboy1
    én feltöltöttem a gmail fiókomba. ott biztos nem veszik el. :)
  • kr1szmester
    a Shadow Broker DLC végén van egy terminál ahol elvileg missionok vannak amiket fel tudunk venni? vagyis ír valamit (ha jól emlékszem) h még folyamatban van a feldolgozás, jöjjünk vissza később.
    akkor most mi is van?
  • elitehun
    Neeee. Bakker még a 22.-ik században is lesznek körlevelek?
  • lightjack
    fogod és a dokumentumaidban lévő bioware mappában benne levő cuccokat átmásoldo mondjuk pendrive-ra azt kész. nem kell addig fennhagyni az ME2-t... am a reaperek 2012 nem jönnek mer még szart se érünk a galaxisban^^ akk meg minek öljenek?...
  • elitehun
    Ja erről jut eszembe. Majd elvileg a Mass Effect 3-ba is lehet importálni a karakterünket. Arra vagyok kíváncsi hogy akkor mit kell elmentenem vagy mit kell csináljak mert sztem az ME3 nem jelenik meg egyhamar és azalatt lehet újra kell tenni a gépet stb...
  • sanya200
    Kell egy mentést csinálni és visszatöltjük:)Jah hogy a való világban nincs ilyen?Pedig nem ártana:)
  • Neton
    Sokkal esélyesebb, hogy a Vogonok fogják szétrobbantani a földet. Nem baj, nálam mindig van törölköző. :D
  • Prof William
    Remegő kézzele telepítjük a ME 3- at és már éppen a rég áhított New Game opcióra kattintanánk amikor A Reaperek lazán széttörik a földet mint egy diót. Bár még nem vagyunk űrjáró faj szóval talán várnak még 50 000 évet. :)
  • Neton
    Be is baszna, ha nem tudnánk meg mi a story vége. :D
  • sanya200
    hát ne is:)
  • JethroHUN
    Remélem addigra kijön. Nehogy már földregések, ufó támadás közbe kelljen tolnom.
  • Kopiati
    2012 (tudod világvége meg minden...)
  • lightjack
    upsz ezt nem válaszként akartam
  • lightjack
    mi ez a kihaltság???? am tudja vki h kb mikor jön ki a 3.dikk rész?