Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Te sem olvastad el a betûket a játék alatt..😊
[merlinw.org]
vezetõ: Garrus, Miranda
biotic: Samara/aki a helyére jön, Jack
visszakísérõ: Mordin
ennyi. persze ezek közül a lojálisakat használd, különben hullás lesz.
"The trees move. Do you not see it?"
Egyedul a hold the line kerdeses, bar szerintem ezt is ki lehet kovetkeztetni, hogy ki a leggyengebb.
\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ma raktam fel újra a játékot és szerettem volna a régi mentésekkel játszani, de nem ismeri fel. nem tudja valaki hogy tudnám rábírni, hogy észrevegye a mentéseket?
az én tippeim:
shadow broker
high tech proterian kütyû
és persze a kötelezõ klisé (bár lehet, hogy ez már a 3ban lesz): õsi hajó, ami mindenben jobb a mostaniaknál
meg egy két áruló, ez is fontos
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://www.freetvmaci.info/
http://www.akciofigura.hu
Legutóbb amikor Talit küldtem a végén a csatornákba és túlélte most meg nem.
A hajóm fegyverzete/pajzsa teljesen ki van fejlesztve!
A titok annyi, hogy megfelelõ ember, a megfelelõ helyre, plusz fejleszd fel a hajód páncélját, és fegyverzetét. És tadam! mindenki életben marad....
http://www.freetvmaci.info/
Mert most másodjára egész mások haltak meg .....
Sõt olyat is hallottam hogy volt aki úgy játszotta ki hogy senkit nem veszített el....
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha már ismered Kellyt, õ megoldja helyetted.
Nyugi, ezek képzett halak, bírják a térugrást.
Olyan "égetõ" problémám van hogy a kapitányi kabinban a halaim renre meghalnak! <#nemtudom>#nemtudom><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Mit kell velük csinálni hogy életben maradjanak?
Gondolom nem a kaja a gond mert még egyik boltban sem találkoztam vele!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
hatásvadász, gagyi reklám cikkre hatásvadász, gagyi válasszal is lehet reflektálni. :-)
valószínüleg több fekete humort csempésznek a klikkelgetõs átvezetõkbe, álá a helikopter szerelõs jelenetnél ;-)
Na és ami volt, az rontotta a színvonalat? Pontosan ellenkezõleg.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
másrészt viszont, ha jól megfigyelted, a "darkos" a szövegben is idézõjelben van, nem véletlenül, hiszen meg sem próbáltam korrekt magyar szóként használni, csupán kicsit "viccesebb" szóhasználatban akartam kifejteni a véleményem, mintha azt mondanám "sötét"...
amúgy nem egy és nem is két helyen használnak hasonló szóátvételeket, nagyobb nevû oldalakon is, hiszen nem irodalmi verselemzõ site-okról beszélünk, mi sem akarunk azok lenni, csak egy könnyed hangvitelû, RPG-s oldal...ennyi, reméltem, hogy a cikk mondanivalója találja meg az embereket.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
EDI: a krumpliszirup bolygót blokád alá vonta a reaper flotta, a véderõt kiiktatták, a bolygó teljes lakossága elpusztult, az anyagi kár jelentõs.
Joker: úúúh, úgy imádom a tárgyilagosságodat, összekócolhatom a bitjeidet?
;-)
Zavaró ám.