Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: m1garand, 2014.10.07. 16:59:42
makett.tk
Csoda új MoWAS2 patch meg ugyan behozta az 56 hangos polidörgicsét, de közben minden hang elmaszatolt lett, mintha csak 8 bites 22khz-es hangmintákat használnának a Close Combat meg a Sudden Strike idejéből. Viszont van replay. Vagy lesz, vagy mittomén.
Call to Arms meg még idén megjelenik valamikor Steam Early Accessben. Legfeljebb ezzel is csúsznak fél évet, mint a MoWAS2-vel.<#idiota>#idiota>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Itt egy Battle of Empires videó inkább, nesztek:
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2014.10.02. 20:01:20
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
http://www.moddb.com/members/hungarocell
makett.tk
A supplycar van kijelölve nyomsz egy X-et (szem ikon), rákattintasz a szemmel az ágyúra, tankra stb., a kocsi odagurul és megnyílik az inventory amiből akár egyszerre is átrakhatod az ammo-t az ágyúba stb. (csak tudd, hogy melyik típus kell neki). Így nem kell az emberekkel szaladgálni, a benzines kannával azt hiszem nem müxik azt kézzel kell, de a tartálykocsi az már tudja.
A supply cart nem lehet után tölteni.
Amúgy a squad szinten közös a lőszer, ez új dolog régen az se volt benne. Mi a hulláktól szedjük fel a lőszert és a jobb fegyvert ill. a kilőtt járművekből.
makett.tk
Most kezdtem csak el a játékot így nézzétek el ha nagyon alap dolgot kérdeznék. A gondom az ammo utánpótlással van. Hogy lehet megoldani azt hogy csoportosan tudjam lőszerrel ellátni az egységeimet. Vagyis ne keljen állandóan egyesével felszerelnem őket a kívánt lőszerrel hanem szakaszonként is meglehessen oldani. ( Nagyon idegesítő a csata hevében 10gyalogost egyesével felszerelni. Esetleg valami auto suport ? )
A másik pedig az lenne, hogy lehet a suportos teherautó lőszereit újra feltölteni. Pl ha kifogy a puskához való lőszer ne kelljen már ezért egy másik suportos szállítót xp-n beszerezni, mivel a többi fajta lőszer még van rajta . Szerintem ezt az utánpótlás dolgot kicsit túlbonyolították, igaz ez így életszerű, hogy mindenhez külön lőszer dukál .
A segítségeteket előre is köszönöm !
Üdv !
MoWAS2 azóta egész tűrhető lett, előző részhez képest most érezhetően gyorsabban töltődik mind a menüig, mind magába a játéktérbe, megpatkolták a mod támogatást végre, és így újraindítás nélkül lehet workshopból modokat letölteni és betölteni, már csak a meghívásos letöltést/betöltést belerakják(mint pl Garrys Modnál) és tökéletes lesz. Jóval stabilabb lett a játék, netkódon is javíthattak, kevésbé lagol, és bétához képest a gépet is kevésbé eszi, kihasználja a több procimagot, és ha minden beállítás fel van nyomva, a videókártyát is.
Megemlítendő ugyanakkor, hogy erősen megnőtt a gépigénye az előző részhez képest, a kicsit jobb grafika és feljavított funkciók nem várt módon gépzabálóak lettek, előző rész egy kétmagos Core 2 Duo procin röhögve elfutott, most ilyen röhögős rohangáláshoz Core i3 vagy i5 proci kell.<#wow1>#wow1>
Előző részek multija(SHoWWII, és Faces of War kivételével, emlyek már 2010 után valamikor kukázva lettek, vélhetően a 2012-es GluMobile felvásárlást követő decemberi nagyobb Gamespy leépítési hullámban) 2014 július 16 hajnalában váratlan tragikussággal a Gamespy szolgáltatással együtt véglegesen eltávozott közölünk. Temetését a GameRanger végzi folytatólagosan. Szívünkben emléke örökké él.
Zlatorog mester keze munkáját dicsérendő megjelent a kiváló Hungarian Vehicle Pack legújabb kiadása MoWAS2-re szabva.
Sirhinkel German Eastern Campaign modjában használható is pár járművünk, de mivel Hinkel továbbra is béna az egyensúlyozáshoz, semmi értelme magyar egységeket behívni németek helyett.
German Soldiers Mod következő része pedig hamarosan érkezik MoWAS2 alá, és mint a X kiadásban, abban választható lesz majd a Magyar Királyi Honvédség legyőzhetetlen hadereje.<#idiota>#idiota> Ha valaki besegít Blub0réknak innen, akkor tán nem félig francia/román egységekkel, és francia/román egységhangokkal.<#bee1>#bee1>
Ellenben ha találsz máshol ruszki kódot az jó lehet, mert továbbra sincs a játékon rendes régiózár, csak NAGYON vigyázz azokkal a random cédékulcs sefter oldalakkal, elõfordul hogy visszavonják a kódjaikat, vagy akár kapásból nem jót adnak és lenyúlják a pénzed.
Akkor biztos hogy jó lesz, ha onnan szerzem be a játékot?
Egyébként ha már konteók: Vannak olyan madárcsiripelések miszerint az 1C idõ elõtt meghallotta a Gamespy kimúlását, és erõltetett menetben ezért készíttette el a MoWAS2 második részét. Csak aztán beszopták, mert a DMS ki akarta kicsit bõvíteni egy sima Steamworks-ösítés helyett(1C nagyon erõsen megelégedett volna egy sima Steam alapú multival úgy hogy minden más marad, DMS ekkora égést nem vállalt be), de erre meg az õsöreg Faces of War motort kellett mélyebben megbuzerálniuk, amibe erõsen beletört a bicskájuk, Call to Arms feljavított motorja nem lett volna kész év végéig, és ezt akarták félkészen MoWAS2 alá rakni.
Amúgy a játék hivatalosan.. csütörtökön jelenik meg.<#idiota>#idiota> Gondolom varázsütésre tökéletes és bugmentes lesz ezalatt a 3 nap alatt.<#vigyor>#vigyor>(de ha más nem lesz, akkor is megkapjuk a japánokat)
Teszt nem várható amíg ténylegesen ki nem adják, ugye most olyan hülye helyzet van, hogy bár elvileg megjelent, de valójában mégsem, egy már többszörösen meghosszabbított béta folyik most, majd egy hete rakták be a briteket, japánok még nincsenek is benne(pontosabban nincsenek feloldva, moddal elérhetõek)
Amúgy olyan sok minden nem változott MoWAS1 óta hogy külön kritikákat kéne keresni, van Steam támogatás minden téren, szebb lett a játék valamivel, van pár új egység, van végre szint alapú automata játékkeresés, meg egy retardált szint alapú egységkorlátozás újoncoknak abban a matchmakingben, meg elkúrták az egyensúlyt multiban.<#idiota>#idiota>(amit majd helyrepofoznak miután rendesen belerakták a több procimag támogatását, és végre rendesen fut minden körülmények között)
Amitõl én félek, hogy nem lesznek készen május végére, mert ugye akkor megdöglik a Gamespy, és azzal minden elõbbi MoW játék multija is(GameRanger egy vicc még Gamespy klienséhez képest is), abból lesz egy kisebb parasztfelkelés, pláne ha addig nem rakják rendbe a MoWAS2-t.(szerintem nem fogják)
Amúgy ha érdekel a játék akkor érdemes ruszkiktól venni hozzá kódot, mert nincs régiózár a játékon, csak a régiós ajándékozást korlátozta le a Steam, majd a fejlesztõk szartak bele a feloldatásába.
http://yuplay.ru/product/14684518/ itt kb 2000 forint körül beszerezhetõ. A Yuplay.ru megbízható, nem kulcsbolt, hanem rendes webshop.(viszont más játékkal vigyázni, mert sok ténylegesen régiózáras Steam játék van!)
jelenleg csak assault squadhoz. Mindenféle kritikát szívesen fogadok 😊
letöltés
Tapasztalati szint játékosoknál van, és eszerint pakolja be õket egymás mellé ranked automatch-ben, illetve ez alapján oldódnak fel a kevésbé noob biztos jármûvek is.
Egyébként VÉGRE bepakolták az a játékba, hogy ha valaki kilép, vagy megszakad, vagy egyszerûen kifagy, akkor a csapat többi tagja több erõforrást kap a játék hátralévõ részében. Végül is csak 3 éve könyörögnek érte.<#idiota>#idiota>
Az pedig hogy egy-egy fajta skirmih pálya tükrözve legyen minden nemzetnél, az meg az Instinct hülye heppje, nem tudom miért nem adnak szabad kezet a scriptelõ-pályakészítõ párosnak.<#shakehead>#shakehead>
Én úgy érzem lesz ebbõl a Gamespy buliból még nagy bazdmeg, ha így haladnak, júniusra a MoWAS2 épp hasonlítani fog a MoWAS1 egy bugosabb kiadására(per pillanat egy szebb de alig játszható változata az elõdnek), miközben a MoW meg a MoWAS egyszerre használhatatlan lesz a Gamespy szerverek beszarása miatt.
Gameranger elvileg támogatja a MoW játékokat, de ez mindenképp egy macerásabb, nyögvenyelõsebb alternatívája a bezáró Gamespy szolgáltatásnak.
szerintem
szerintem
Mindkettoben fejlodnek, a deluxe-ban kapsz egy kis gyari cheatet ami a sima valtozathoz kepest valamivel felszorozza a kapott xp-t. Gondolom valami 0,01 koruli ertekkel 😊
A tobbi extra is szamora tok felesleges, ertelmetlen. De hat kinek mi ugye, biztos nem fogjak azok sem felboritani a jatekmenetet, mert tobbet fizettel erte par euroval.
Receive a slight XP boost for all factions in multiplayer to unlock units faster
szerintem
mowas2-re visszaterve singleplayerben hasit barmilyen grafikan, multiban meg levett grafikaval is jatszhatatlan, mashol van a problema forrasa.
direktip-s csatlakozast gondolom a konzolban lehet elerni, milyen modon? Ne kelljen mar tunngle-vel bohockodni 😊
szerintem
Effective May 31, 2014, GameSpy will cease providing all hosted services for all games still using GameSpy
Magyarul a GameSpy szervereket június 1-re lelövik, ekkortól az összes GEM 1-2-3 motoros(azaz a Majesty 2 is, mert az is a Best Way GEM3 GameSpy kódját használja) játék multija megdöglend, olyan formában, hogy a multi fül alatt elérhetõ lobby és játéklista már be sem jön, mert nem tud majd kapcsolódni a GameSpy szerverhez. Marad a direkt IP alapján kapcsolódás, meg a LAN, mint anno 98-ban.
Azaz a Men of War Assault Squad 2(ami már nem is teljesen GEM2) kivételével minden MoW játék fûbe harap, köszönhetõen a Glu Mobile faszságának.<#violent>#violent><#kocsog>#kocsog><#lama>#lama>
MoWAS2 öngyilok ellen lehet tenni a textúra közepesre vagy minimumra állításával, esetleg más beállítások noszogatásával.
Ha pedig spéci pályákon próbálkoztok, akkor meg az jóisten óvjon titeket, mert se Sirhinkel, se Miggie, és általában a custom skirmish pályákat a világba dobálók nem törõdnek a coop optimalizálással, amire a bétás MoWAS2 meg még érzékenyebb is mint elõdje(a kész játék meg kevésbé lesz, de az majd még kiderül a 2020-as megjelenéskor<#idiota>#idiota>).
Pölö Sirhinkel MoWAS2-re portolt pályáinak fele simán használhatatlan coopban, mert kifagy a francba bármit csinálsz. Maradjunk annyiban, hogy nem véletlen DJSatane-t és Vashio-t bízták meg a MoWAS2 skirmish pályáinak elkészítésével, sajnos nem volt nagy konkurenciájuk...
szerintem
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
---
Assault squad2-t single playerben nagyon hasitott, inditottam szervert ketten coop-ban probalkoztunk, de ugy beallt az egesz nalam, barhova allitottam, hogy inkabb az elso reszevel toltuk.
Ez meg a tegnap elotti frissites elott volt, nem tudom, hogy ezzel kapcsolatban valtozott-e valami.
szerintem
Kérdésem lenne, mert visszanéztem pár oldalt editorral kapcsolatban, de választ nem találtam, hogy most csak az alap Men of War van fent, ha megveszem a Red Tide-t/Assault Squadot akkor azoknak az editorja tartalmazni fogja a többi egységet/tárgyakat az alap játékból?
Vagy ha nem, akkor melyiknek van a legrészletesebb editorja?
Vagy csak simán fájlmásolással megoldható?
Nem tudom hogy érthetõ e a kérdés.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Itt most kapsz 20 euroert 15 palyat, mint ket hozzaszolassal elobb irtam, nem sok kulonbseggel, egy jo nagy dlc-nek fel lehet fogni, sok javitassal, apro finomitasokkal, ujdonsagokkal. Ha az elsot szeretted, ezt is szeretni fogod.
szerintem
Grafika ugyanaz, játékmenet ugyanaz.
s1lforrent: Érdemes wall of texteket vágólapra helyezni az ilyen esetekre. Jártam már én is így... Bosszantó dolog.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
szerintem
Amúgy jelenleg már benne van a játékban az Amcsi, Német és Orosz hadjárat 5-5 skirmish-e, ami egész jó. Orosz-t próbáltam, ami az elején kicsit szaggatott.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ui: Nem készültek el a játékmotor tatarozásával, így inkább az Early Accessbe menekültek, mintsem széttárták volna a kezüket, hogy ez egy félkész megjelenés. Multi pályák, skirmish küldetések, nemzetek készen vannak max nem lehet elérni, így ha nagyon akartak, tudtak volna egy olyan kiadást csinálni, ahol a játék alig különbözik a régitõl, csak van Steam támogatás, meg pár új térkép.
Azt olvasom tegnap kellett volna megjelennie, de a steam alapjan meg mindig csak early access van.
szerintem
Ha azt mondjuk hogy egy továbbra is fejlesztett Faces of War multi, akkor nem járunk messze az igazságtól.<#idiota>#idiota> Más kérdés hogy azért valamivel több mint egy MoWAS1 patch, de valójában mindegy milyen, hisz jelenleg az egyetlen aktívan fejlesztett GEM motoros multi játék leszámítva a késlekedõ War Today-t, meg a még késõbbre tervezett Call to Arms-t. Bár az sem lepne meg, ha a szerbek késnének, és a WT meg a CtA együtt jelenne meg valamikor jövõre.
Ha már motornál tartunk, állítólag a GEM2 motort mint olyat elvileg lassan meg lehetne kérdõjelezni, mert elég sok mindent kicseréltek a GEM2 óta, és jóval több újítást tartalmaz ez a MoWAS2/Call to Arms közös motor, mint amit Best Wayék GEM3-nak csúfoltak. Maga a Best Way is erõsen módosította és bõvítette a GEM3-at a készülõ Nuclear Unionhoz, így az natúran csak a Majesty 2-be került bele, hát ott nem is nézett ki sehogy.
Persze hisszük ha látjuk, ami biztos, hogy a csóró szerbek a War Today grafikájában még eléggé a MoW mod szintnél tartanak, igaz, azok nem is hazudják, hogy ez már majdnem nem is az öreg GEM motoron fut, olyan frankó.<#vigyor>#vigyor>
Az az igazi gondom, hogy ilyet nem baszott a világ, hogy többféle exkluzív periódust állítanak fel a _támogatóik_ egy-egy csoportjának, és hogy mindegyikbe bekerülj, minden létezõ játékuk(!) elõ kell hogy rendeld. Az meg a legalja szemétség, hogy Steam Support által kinyomják a kulcsokat a francba, mintha kibaszott lopott kulcsokról lenne szó, mert máshol nem láttam még ilyen bánásmódot.
Az van, hogy a CtA bétás tapasztalatok alapján kibaszott bottal nem piszkálnám meg a kész játékot. Bugosabb, kevesebb, és használhatatlanabb volt mint a 3 évvel ezelõtti MoWAS1 béta(!), és abszolút nem volt alkalmas hogy a kész játék állapotáról képet adjon.
Belsõsök mondták, hogy a mai bétában már fog mûködni a multi core, rendbe szedték a hangokat, több pálya és játékmód lesz benne, a balance is kapott egy frissítést, azaz várhatóan sokkal alkalmasabb lesz a kész játék bemutatására.
NA EZT a CtA-sok már nem kapják meg, sõt várhatóan egyáltalán nem lesz nyílt bétája a játéknak, gyakorlatilag akkor játszhatsz vele bármilyen formában, ha megveszed.<#merges2>#merges2>