Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehhez jön érdekességként, hogy aki Call to Arms játékot elõrendelte, és kapott januárban MoWAS2 béta kódot, az mai nap kapott egy Steam értesítõ ablakocskát a Supporttól, hogy a CtA féle MoWAS2 kulcsa érvénytelenítésre került. Ez azért szép, mert ilyet akkor szoktak küldeni, mikor valami illegális tevékenység után jutott valaki azon játékhoz, és ezennel leszedik a fiókjáról.
Instinct ezt megerõsítette a Steam fórumban, azzal kiegészítve, hogy a béta további szakaszában _CSAK AZ ELÕRENDELÕK_ vehetnek részt.
Hozzá tenném, hogy vélhetõen a kódok törlésére direkt azért volt szükség, hogy a CtA elõrendelõk már ne játszhassanak, mert normál esetben más játékoknál a korai bétások mellé egyszerûen odaengedik a többieket, nincs ilyen majomkodás törléssel és kivételezéssel, béta az béta, tökmindegy hogyan jutottál hozzá, vagy mikortól.
Hát azt a jó telibeBEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP, aztat!<#violent>#violent>
A CtA elõrendelõk egy kvázi alfa játékot kaptak a pofájukba, és az elsõ két nap után a kutya nem játszott a játékkal, könyörögni kellett egy 2v2-ért.(gyakran csak Instinct beszállásával jött az is össze) Volt 1 skirmish pálya, volt vagy 6 multi térkép(amibõl a nagyobbakon a kutya nem játszott), meg egy szarul optimalizált, szakadozó, és bugos multi játék.
EZT kapták a CtA elõrendelõk 34 napon keresztül. És most direkt szivatásból kibasszák õket a hóra mivel "Why? The closed beta lasted way longer than it was supposed to", és egyébként is "most backers do have a pre-purchase copy as well". Magyarul anyátok köcsögök, fizessetek, ha az igazi bétába akartok kerülni az elnyújtott alfa után!<#mf2>#mf2>
Mivel a játékot már megvettem, ezért nem érint, de azért a pofátlanságnak is van határa, és _ezek_ már rég átléptek rajta. Még nem is tudjuk a DLC terveiket, vagy épp hogy mit méltóztatnak majd márciusban kész játékként a nagyérdemû elé tárni, de már telefossák az õket támogatók száját, kicsinyes elõrendelõi mutatók feltornázása végett.<#falbav>#falbav>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Cserébe viszont február 20-tól lesz béta elérése az elõrendelõknek. Nyílt béta viszont nem tudom lesz-e.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Aki a teljesen tiszta módokat preferálja Green Man Gamingen 18€ a játék a 33M15F-1DGAOD-YLXBYR kupon kóddal.
Én speciel örülök hogy egyáltalán van valami MoW-féle játék. Ha Instinct nem látott volna fantáziát a sorozatban, és inkább titkárnõcskéket ment volna kúrogatni egy hivatalba, akkor az 1C-Bestway páros vélhetõen idáig sem vitte volna el.<#shakehead>#shakehead> Ugye a Faces of War két ruszki kiegészítõjét eredetileg eszük ágában nem volt nyugaton megjelentetni, a jó ég tudja hogy maguktól kiadták volna-e végül, és ha igen, akkor hogyan. Viszont Red Tide talán lett volna egyébként is Faces kiegként, de hogy jött volna nyugatra az megint kérdéses.
Az pedig hogy multi irányba vitték el, hát..
A régebbi részek multija bezony elég borzalmas volt, pontosabban nem is volt, mert amolyan muszájból volt odacsapva, egyértelmû hogy mind a Soldiers, mind a Faces a kampányra összpontosított, a multiba meg beleszartak de nagyon magasról. Az hogy néhányan szerették nem mentség, mert nem a multi módok voltak jók, hanem a különleges közvetlen irányítás, meg a rombolás szabadsága amit más játék nem adott meg.
Men of Warban mintha már foglalkoztak volna vele, de erõtlenül, borzasztó egyensúly és tankspam játékmenet elvette az ízét, egy kortárs Company of Heroes, vagy egy World in Conflict simán kenterbe verte.
Red Tide-ban nem volt multi, hivatalosan a MoW multi ment tovább.
Assault Squad változó sikerességgel de nagyjából orvosolta a gondokat, ha nem is tökéletes, de már vállalható formába rázta a multi módokat, kicsit modernizálta a játékmenetet(pl lõtávok növelésével már nem volt erõs BF1942 beütése a játéknak..), és játékegyensúly is helyre lett pofozva, pl végre japókkal is lehet rutinszerûen nyerni ha valaki rájuk kattant.
Vietnam úgy általában félkész volt, szerintem félúton lefújta az egészet az 1C, na ez a multin is meglátszott, ami alapból nem is járt mindenkinek, csak a legdrágább változat vásárlóinak..<#merges2>#merges2> nincs olyan fészpalm gif, ami kifejezhetné az istentelen hülyeségét a kiadónak..
A Prison Buddies meg ugye egy jól kivitelezett médiahekk volt, trollkodtak egyet a MoW fanokon. Egyetlen MoW játék aminek mintha lett volna marketing költségvetése(láttam bannert!), erre kiadnak új MoW játék(igazából Standalone Expansion mint minden a MoW óta) név alatt egy gyengébb modot. Bobby Kotick meg gondolom gratulált pátervári padawanjainak.
Ha ezt kiadják elõbb még bugosabban, megfeszítették volna kapásból Instinctet.<#vigyor1>#vigyor1>
Így is sorban áll a statáriális bíróság elõtt, meglepõ módon nem tetszik az elõrendelõknek hogy õk nem kapják meg a megvásárolt drága játékuk(Deluxe kiadás semmi értelmeset nem ad, de legalább drágább), a bétások meg panaszkodnak a bugok, a kevés tartalom(játékmódonként 1-1 pálya 1v1, 2v2, 3v3, 4v4, 8v8 felállásban, nincs frontlines mód, az elsõ legkönnyebb amcsi bemutató pálya van skirmishben), a kevés játékos(összesen 900-an támogatták a Call to Arms-t, MoWAS-ban EGYSZERRE 300 játékos van majdnem mindig), és minden egyéb miatt.
Kulcsot Steam Marketen lehet venni drágán(épp nemrég volt 2€ is az árfolyam ami<#wilting>#wilting>), ill fórumokon olcsóbban, általában tárgyfarmolóktól.
Steamtrades.com-on vannak direkt ruszki régióból játékokat szivárogtatók(ruszkik és VPN/Webmoney-t használó európai sefterek egyaránt), akik nagyjából 50 rubel/TF2 kulcs áron vásárolgatnak játékokat bárkinek.
A vásárlónak megéri mert a harmadolt/negyedelt orosz árak mellett még a sefter hasznával is félárnál van, miközben egy biztonságos csatornán keresztül kapja meg a játékát(játék/tárgy csere ösztönözve és ellenõrizve is van a Valve részérõl, ha ajándék csaláson kapják maga a Valve support rúgja picsán, mert a gift mindenképp a boltjukból jön) sefter meg keres vele, mert legrosszabb esetben is 330 forint-ért jut a kulcshoz amit eladhat a Steam Marketen úgy 30% haszonnal Steam wallet pénzért(marketen 450-540 forint körül veszik -10% Valve sáp), vagy fórumokon akár direktben pénzért.
Magyar gépre igazmagyartól seftelt játékot!<#idiota>#idiota>
Ruszkik így is 1900-ért kapják.<#mf2>#mf2>
"Instinct
We have plans for it, but at this point we want to launch the closed beta for CtA backers first, before we announce anything else."
Nyilván rábasztak a csúszásra, eredetileg a CtA elõrendelõk kapták volna 1-2-3 hétre, aztán jött volna az elõrendelõk áradata, aztán a plebs, ha egyáltalán megnyitják teljesen(sokáig a DEMO is elõfordult a hivatalos szóhasználatban mint kiadás elõtti kipróbálási lehetõség).
Most az a hülye helyzet állt elõ, hogy vagy 2 hónapig(aktívan - már augusztus óta ígéret szintjén) húzták a vérfanok faszát, hogy pénzelni kell a Call to Armst a MoWAS2 bétához, erre most minden koszos MoWAS2 elõrendelõnek odaadnák, hát Instinctet megsütnék nyárson.<#idiota>#idiota>
Persze az sem jó felállás, hogy valaki elõrendel és még csak a bétába sem hívják meg.<#shakehead>#shakehead> Miközben itt a kiadás a nyakunkon, szûk másfél hónap van február 26-ig, ebbe kellene egy CtA támogatói exkluzív bétának, egy elõrendelõi bétának, meg egy nyitottnak beleférni. Hát érdekes lesz, valszeg 1-2 hét alatt megnyitják mindenkinek, és így a káposzta is jóllakik.
makett.tk
Call to Arms vételi oldalán elkezdõdött a visszaszámlálás, a végén küldik a béta kulcsokat, azaz mostantól még 7 nap és 6 óra.
Instinct- Managing Director
Sorry for taking longer than we expected. Everything is in place with Steam, we'll have a great announcement to share this week and next week we'll ready everything up to get started with the closed beta. Thanks a lot for your patience!
Tényleges infót nehéz szerezni, Medan (Epic)teszter bagázsa NDA-ra hivatkozva nem mond semmit, az én madárkáim pedig nem mondanak el csak random infót.<#sir>#sir>
Azt beszélik egyesek a sarki krimóban a pult alatt, hogy a béta már kvázi kész(a cucc ami lesz benne) egy ideje, de még a bugokkal nem állnak olyan jól hogy kiadhassák(hiába van odaírva hogy work in progress, ez már az ebek elé lesz dobva, nem kúrhatják el látványosan).
Alakult egy érdekes kis kezdeményezés, hogy ne csak a burzsuj Call to Arms elõrendelõk kapjanak MoWAS2 bétát. A kötelezõ fanboy roham persze bevédte a DMS seggét, így Instincnek a végén már csak helyeselnie kellett.<#nyes>#nyes>
Aki nem tudná, a MoWAS2 nyilvános bétáját elõször csak Call to Arms elõrendelõk fogják megkapni, nyilván az eladások erõsítése érdekében. Az is megerõsítést nyert hogy bármilyen CtA befizetéssel lehet meghívót kapni, így az 5 eurós egyébként más elõnyt nem tartalmazó PVT után is jár a béta meghívó, 10 euróért MoWAS2 és CtA béta jár, 20 euróért MoWAS2 béta, CtA béta, és maga a CtA játék is megkaparintható.
Csakhogy vannak akiket a modern tankolás nem izgat, és 1500 forintot sem fizetnének egy bétáért cserébe. Na ezek lettek jól lebaszva a topikban(és nem a készítõk által!).<#rolleyes>#rolleyes>
És ezért szép hogy elõfordulhat, a MoWAS2 zárt bétáját elnyújtják és az ingyenes idõszak rövidebb lesz, vagy akár nem is lesz<#merges2>#merges2>, és csak egy demót dobnak ki indulás elõtt. Ez csak pletyi, de a CtA propagálására mindenképp nagyon ráizgultak.
De miért is ne tennék, elsõ "önálló" játékuk, talán még az 1C-t is kihagyják a buliból, és maguktól pakolják fel Steamre bezsebelve a teljes bevételt.

Are both games using the same engine? So improvements we see in MOWAS 2 and CTA will be interchangeable somewhat?
Instinct - Managing Director
AS2 engine will be identical as far as it makes sense. We will no longer support DX9 and other features in Call to Arms, so on the long term they might differ in some aspects. Also features like Havok physics (ragdolls etc.) won't be available for AS2 due to license restrictions. (perhaps a DLC can fix this) However, we will support AS2 post launch with new tech that we developed for CtA.
"Instinct
We will review the situation next week and let everyone know if we can make it to release a quality beta shortly after the Christmas holiday"
"I know everyone is very excited (we are as well) about Assault Squad 2 and you are seeking for more news. My last reply to this thread was 6 days ago and I promised news by this week. This week is not yet over and I'll keep my promise. So please bear with me that at this stage it may take a day or two until we reply to questions. We are hiring new people, we are setting up new hardware at our office, we are readying up the closed beta for backers and we push as hard as we can to deliver the best possible Men of War experience early next year. None the less, I try to do my best to answer all questions on Facebook, Steam, Email and here in the forums. Sometimes, this might not be enough, but be assured we do not forget about anyone of you.
To make our job easier, it will help, if you provide some simple questions we can answer. "We want news!" is not helpful, as apparently the news we provide are not enough.
To answer the most popular question: We estimated a December launch of the closed beta and we have no plans to change that yet. If we delay the closed beta for some reason, we will let you know as soon as we can. As for screenshots and other media, our publisher and we are deciding on when it fits best to release them. So please be patient."
Belsõ körökbõl az szivárog, hogy a béta kiadás már kész van nagyjából, de van pár bug amit ki akarnak gyomlálni kiadás elõtt, mer sírás lenne belõle. De így is "rendes" béta lesz, nem egy demót, hanem még egy végsõ fejlesztési stádiumban lévõ cuccot kapunk, szóval bug és sírás így is lesz.<#idiota>#idiota>

Egyébként lesz valami egység kiérdemlõ rendszer a ranked matchmaking-es multiban. Nehéztankok csak az 500. játéktól?<#idiota>#idiota>

Egy kérdésem lenne : Straussler V-3 és V-4, továbbá a Tas 88 mmis változatát, a Turán SPG-t és a Nimród 80 mm ( Szebenyi-féle) jármûveket is lemodellezi?
angelus1991ster.blogspot.hu
Zlatorognak meg ezer köszönet a munkájáért, jelenleg elérhetõ legjobb minõségû magyar vonatkozású jármûgyûjtemény a neten az övé.<#worship>#worship>
http://www.mediafire.com/download/l6e65msgt4gly9h/hungarian%20vehicles%2012.zip
"Call to Arms will run with havok physics and destruction. So yes, we will have ragdolls."
"Call to Arms will be done, in the unlikely case of us stopping the development, all pledges will be refunded. The goals are there for making the game bigger than we can singlehandedly do it. Right now we are very busy with finishing up Assault Squad 2, after that we will do a much better job at updating you on the development status of Call to Arms."
"MoW:AS 2 features in-game voice chat and auto-detection of steam friends, as well as invite functionality. You can see everyones avatar in-game and mute players if necessary. Everyone of you has an own set of statistics and you can level up your in-game profile for any of the 5 playable factions. But also individual soldier kill statistics are available. The best part is: you do not need to register up to play online, your steam account is automatically detected.
The new interface will also tell you if units are behind cover, out of ammo, under attack, injured, or do carry an at-weapon.
On top of it, the popular Assault Zones gamemode has been improved as well. The new interface will tell you how many flags each team has and highlights the team currently in lead. "
Hey guys,
first off, I'd like to thank everyone of you for backing Call to Arms.
The Beta will be launched during November or early December at the latest. The counter is for the sign-up period.
We do not have a set launch date yet, we have to finish a few things first. Even though this beta is a very early version of the game, we want to make sure it's an enjoyable experience for everyone.
I know we have been very quite lately. This is because we put all our efforts into making this the best Men of War experience you had so far. However, I promise, we will start doing a better job at updating you.
On a side note, the game will be pushed back a few months. When we were meeting up with 1C a short while ago, we mutually agreed to add more content and additional features into this game. This is great news for you, because you will get a much better game.
We will make sure to post updates soon!
Viszont botrányos hogy kezeli az egészet a DMS. Semmi Facebook/ Steam csoport/ sajtónyilatkozat, semmi "bocs fiúk, elkúrtuk, de minden rendbe lesz rakva", hanem majd két hónapig mély kuss, és a végén egy szarrakás jön vissza nem egy rendes fórum.
Most képzeljétek el, hogy a robertsspaceindustries.com eltûnik két hónapra, és a k szót nem ejtenek arról hogy mi történt. Szerintetek hány nap múlva feszítenék meg Chris Roberts-t a Star Citizen rajopngók?<#idiota>#idiota>
Sikerült visszavarázsolni a bannert a topikba. Ellenben, most néztem, hogy a benne levõ linkek már nem élnek és mivel egy swf fájl van csak hozzá, így szerkeszteni sem lehetséges.
Ha valaki érez késztetést arra, hogy a közelgõ MOW:AS2 témájú bannert faragjon ne fogja vissza magát, sajnos nekem mostanság nincs idõm az ilyesmire.
"Sorry, the board is unavailable at the moment due to severe hacking attempts. We are deeply sorry for any inconvenience caused. Please make sure to change your password. Sensible data like payment information has not been lost, as such information is not stored on our servers. It's possible they had access to your email address, please take additional care when receiving fraudulent emails and do not give anyone access to your password or other sensible data. Digitalmindsoft will never ask you for your password. Again, we are deeply sorry and take all measures to prevent future hacking attempts.
We will be back soon with new and shiny forums..."
Bár a nemzetközi cuccok veszélyesebbek, nem lehet tudni DMS-ék mit újítanak fel maguk, és mit hagynak úgy MoWAS2-re. Ami biztos, hogy magyar hadijelet nem kapnak tõlük.<#idiota>#idiota>
bajsz: Kecsegtetõ, bár én a különbözõ valósághûbbé tévõ modokat az ellenségemnek se kívánnám.<#vigyor>#vigyor> Theatre of War-ban nem annyira bánom hogy kilóméterekrõl megfingatják a tankom a nagy térképeken, de a MoW zsebkendõnyi területein elég hülyén jön ki, hogy pl GSM-ben nem lehet oldalba támadni valakit, mert már a közepes ágyúk a fél pályát belövik, így egy M18-al rambózni reménytelen.
Persze lehet ez azóta változott, vs-t rég nem játszottam, de skirmishben a sima géppuska olyan halálos a gyalogságra GSM-ben, mint alapban a .50 cal, a 20mm repeszgránátok pedig úgy letakarítanak mindent, hogy kicsit is nyílt terepre teljesen felesleges gyalogosokat vezényelni.<#shakehead>#shakehead>