• s1lkforrent
    Nézd én nem akarlak meggyőzni, hogy játssz vele, ha nem esik kézre akkor is. Nem tetszik, akkor ott vár a CoH, talán lesz hozzá valami realism mod a végén.

Csak furcsa, hogy pont egy olyan részébe akadtál bele, ami általában fel sem tűnik az embereknek. Pl nekem konkrétan a COH-ban fáj, hogy nem tudok középső egérgombbal úgy szétnézni a kamerával, mint a MoW játékokban, Alt használatával néha még a zoom is eltolódik a jó ég tudja hogyan.
    mod: Beugrott hogy nem a kameraforgatás állítja el, hanem a Backspace billentyű, mert úgy lényegesen gyorsabb visszaállni az alapnézetre. Csakhogy CoH2-ben az alapnézet úgy ráközelít az egységek seggére, hogy nem látni a pályából semmit.

Persze lehet én már megszoktam hogy alkalmazkodnom kell a játékokhoz, mert máshogy van a Dawn of War-ban, meg a második részében, máshogy a Theatre of War-ban, máshogy a RUSE és Wargame játékokban, más a Graviteam Tactics irányítása, de még az Assault Squad és a többi MoW játék is eltér billentyű és egérügyileg.