2370
-
#1048 Jut eszembe, mint hogy a szeretet ünnepe közelg, és én nagyon szeretem magamat, szerintetek hol lenne érdemes megvenni?
CDGalaxisban most zakciósan 20-22 euro a magyar, onlány sztímen 20(ami vagy magyar is, vagy nem), gémerzgéten pedig 12. Bíztam, hogy a magyar lemezes változat a legjövőbiztosabb patch kompatibilitás szempontjából, de ahogy nézem, újabb patch úgy sem lesz, jelenleg meg a magyar poetch csehül áll.
Red Tideról vélemények? 32 ojró pakkban a kettő, de a RT megvalósítása demó alapján még siralmasabb, mint a sima MOW-é.
más: Jól látom, hogy az eredeti SHOWWII-t leginkább a GOG.COM-ról érdemes beszerezni? Mármint bótban 1500 két töltelékjáték mellett, de mintha a gog-os teljesen starfoce mentes lenne, fel lenne peccselve, ill mindenféle Vista/7, és 64 bit kompatibilitással büszkékedne azért a 10 euróért. Eredeti eredetiben éppen megvan, de a déerem kéri a karcos lemezt, hát crack-et csak ne tegyek már az eredeti játékra..
más: Silent Heroes Elite Troops of WWII nevű csodáról mit tud a mélyen tisztelt publikum? Azon kívül, hogy újrahsználták benne a Soldiers motorját, és inkább folytatása/kiegje, mint a FOW volt anno. Megérné megvenni 10 ojróért? -
#1047 A Red Tide-ot ma kiprobaltam, latszik hogy mekkora komcsik a keszitok. Szerintem meg most is elvtarsozzak egymast... -
#1046 Jó játék, sőt, nagyon jó játék. Kár hogy nem fejezték be. Mert ez a mostani, nna, az nem állapot. A cucc keményen béta állapotú, és iszonyatosan érződik a ruszki trehányság. A Red Tide meg különösen az idegeimre megy. Nem a játékkal van gondom, imádom a grafikát, a részletesen kidolgozott pályákat(nem SM 4.1 mégis öröm ránézni), a fizikát, az egységeket, a játékmenetet. De a zene, az vagy nincsen, vagy, ha van, inkább ne lenne. A hangok inkább középszerűek, a hangjátékot meg inkább törölni kéne, félelmetes. Mozibetétek tök fölöslegesek.
Kontrasztnak ott van a sokat emlegetett CoH. Nem kiemelkedően jó játék, ám mégis süt róla a profizmus, minden egyben van, hangulata van. A zenék, a hangok, az egységek jópofa beszólásai, az átvezetők. Nem az évszázad legjobb cucca, de mégis vették a MOW jelen készültségi fokát, és rádobtak még egy év fejlesztési időt némi hibajavítással és kreatív brénsztorminggal megdobva. -
#1045 1v1 beszopatnak gyaloggal annyit meg nem fogsz venni, hogy mindent lás.
Pár kört de inkább teszteljük, ha bement a városba a gyalogság kinyírja, nem a grafika a lényeg. -
Hunor1 #1044 De akkor lehet 1v1 et is nyomni nem? Akkor csak magadra számíthatsz és nem bux a láma partnered miatt.
Uhh, nem is figyeltem még meg alaposan a beállítást..köszi.
Néztem videokat a RUSE-ról, háááát akár jó is lehet de nagyon zavaróak a különböző /tank/ arányok a közelítő-távolodó nézetekben. Pl nem tetszik amikor a kisvárosba bemegy 3 bazinagy góliát tank.
Te nyomod a bétát garand? -
#1043 Igazából csapatban érdemes tolni mert rá vagy utalva a másikra ill. a felderítésére. Ezt csapatban jó játszani, én idegen playerrel nem is szoktam játszani, ha igen akkor mindig oldalba támadnak. -
#1042 Van hogy azonnal van, hogy félóra. Mondjuk ez a játék módtól is függ.
R.U.S.E. uj rts steam megy a beta.
A modot a beállítások, mods fülön kell betölteni! -
Hunor1 #1041 (mi az a "ruse" ? valami béta? )
CSak azért hoztam fel a CoH-t mert az is WW2 , és ott is a hansúly a csapat koordináción van.A missionok előtti térképes bemutató is detto ua.-de mindegy-
Orosz kampányt csak normálon nyomom de nagyon izzasztós! Tetszett a büntetőszázados ahol egyedül indulok. A következő missiont buktam a végén mert csak 1 azaz egy emberem maradt a végére amikor meg kellett tartani a végén ! :-))
A sevastopoli pályán elsőre simán áttörtek a németek!( pedig ha kell bizony bevallom hogy még lassítottam is a játékot hogy több időm legyen reagálni...)
A modok viszont nem mennek.Csináltam "mods" mappát a főkönyvtárban és beleraktam a modot de nem jelennnek meg az új missionok.
Mégis mennyien vannak fenn a multiba esténként ? Mennyit kell várni a partnerekre?
köszi -
#1040 Nehéz game sokat kell tanulni, a dc-t sokan nem is használják, ja és nem mozognak a tankokkal csak campelnek -
#1039 a coh-nak semmi köze a ww2 stratégiához, most teszteljük a ruse-t úgy talán igazi ww2 stratégia lesz belőle -
#1038 a CoH legfeljebb abban hasonlít hogy 2. vh az is, de amúgy a két játék stílusa teljesen különböző -
#1037 ez az rossz orosz support, és a nem orosz playerek hiánya miatt van -
Hunor1 #1036 Nagyon köszi a válaszokat !
Kár hogy nincs benne "AI" mert akkor tényleg nem sok értelme a modos missionoknak( talán csak védekezni tud akkor a compi ellenfél).A scripteltek viszont jók !
Az azért fucsa hogy ennek a remek gammának nincs nagy tömegbázisa multiban..A CoH- nak úgy tudom elég nagy a tábora, pedig az is hasonló mint a MoW. -
mutator #1035 DonPetrucio - magyarítás
hunor1 - csinálj mappát neki: C:\Program Files505Games\1C\Men of War\mods\
oda rakd be könyvtárostul (bár nekem a DCG-től kiakadt a játék)
- folyamatosan fognak megnyílni (orosz, német, britt, bónusz)
- igen, van editor a főkönyvtárban kell lennie, ha nem steam-es verzió (mow_editor.exe /patch után outfront_editor.exe)
- nincs skirmish, mert nincs benne igazi AI, ami van, csak arra képes, hogy előre megírt utasításokat hajtson végre, valamint hogy reagáljon az eseményekre -
#1034 a játék mappáján belülre rakd \mods -
Hunor1 #1033 Köszi, megfontolom majd!
Moddolni szokott valaki? Tegnap leszedtem egyet .Dinamic Campaign Generatort. Azt írja hogy be kell tenni a \mods\mappába.Csakhogy a főkönyvtárban nincs ilyen.Akkor létrehozok egyet, vagy esetleg a dokuments\my game\men of war -ba kell berakni?
köszi a segítséget -
#1032 játszunk vele még 4-5en napi pár kört,hát van, hogy várni kell a playerekre, de nincs hasonló ilyen game, de feelingje odabasz -
Hunor1 #1031 Hi mindenki!
Csak pár napja akadtam rá erre a remek kis játékra ! Szép a grafika és jó a taktikázás benne .Valaki nyomta vele multiba? Milyen a feeling? Vannak-e sokan a servereken? Csak azért kérdem mert ha jő a multi és sokan tolják(magyarok is) akkor megvenném!De ha már "lecsengett" akkor is szóljatok hogy fölöslegesen ne adjak ki érte lóvét. Ha végignyomtam a ruszki kampányt akkor megnyílik a többi is ,vagy mindíg csak egy nemzeté?Van -e benne esetleg valami editor amivel pályát vagy missiont lehet szerkeszteni? És végül : van-e skirmish pálya mód is vagy csak a nemzeti küldik vannak??
köszi a válaszokat -
BarbárKid #1030 hali!nem tudna adni valaki linket, olyan progihoz, amivel járműveket lehet készíteni? -
#1029 ILL. A BANNERBEN A PATCH -
#1028 #1000; #1001 HOZZÁSZÓLÁS!!! -
bajsz #1027 úy emlékszem ,benne volt már valamelyik patchben,hogy magyarul feltudod telepíteni. -
DonPetrucio #1026 Bocsi,valaki nem tudna egy linket adni ahonnan le lehet tölteni a játék magyarítását? -
#1025 én is most mentem a virághunt-ra letöltős verzióért :) -
#1024 tudjuk, de kösz, ill hát én nem vettem meg, hanem... :D.
-
bgabor #1023 Ha valakit érdekel, megjelent a virágbolti verzió az angol nyelvű Red Tideból. -
bgabor #1022 Bakker, te gyártottál egy francia Char 1B-t az editorhoz? Le a kalappal! -
mutator #1021 ok ez meg lett oldva...kellet egy csomó vacak file a textures/common/modell/-be (:
most viszont mással van a gond xd
editorban raknám le a hajót, és kifagy:
Cannot link not gam_entity object (egameentityplacer.cpp, 696)
>>>>>>main
>>>>>mp.thread_single.exec
>>>>thread.exe
>>>clockThread:onExecute
>>entitySpawn
>spawn mfp[10001] -
mutator #1020 -.- buta sg... amit én töltök fel vhova, az nem jó neki, amit meg ő tölt fel, azt nem jeleníti meg....
kép -
#1019 hol? -
mutator #1018 Van itt olyan, aki komolyabban belemrül már a moddolási részekbe? :Ð
Valamiért kockásan jelennek meg egyes textúrák...mármint az alapszín mellet fehér kockák vannak, pedig a textúrán nincsenek ott... :/
-
#1017 járunk néha -
Sanyesz5 #1016 Üdv,ha valakinek van kedve multizni,eredeti gémmel az írhatna.Nemigen találok magyarokat,csapatban jobb lenne.
msn címem:
[email protected] -
#1015 jó a logód
-
#1014 igazad van, KAND(Ú)R -
mutator #1013 Köszi garand, de ezzel nem megyek sokra, 40 oldalas xd
A webfordító tud 500 karaktert fordítani egyszerre, de az csak 2-3 mondat... úgy azért sokáig tartana, és vhogy nincs hozzá türelmem :D
A pályaszerkesztő is épp eléggé leköti a szabadidőmet :P -
#1012 "ul, ül mindig rövidül" azaz oroszul ...csak egy kis mondóka, de utána nem téveszted el -
#1011 ez tud oroszúl -
mutator #1010 Nem tud itt valaki perfektül oroszul? :D
Vagy legalábbis elég jól...
Találtam egy nagyobb tutorial-t az editorhoz, de sajnos oroszul van :/
Az én orosz tudásom meg ott kimerül, hogy ismerem a betűk kiejtéseit és 1-2 szót :Ð -
bgabor #1009 Lehet hogy EZ is érdekelni fog.