Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sehogy, neten csak akkor tudsz rendesen játszani hogyha megveszed, vagy hamachi csak azzal elég komplikált vagy a haverokkal játszol csak, vagy fórumon keresni kell olyanokat akik szintén csak hamachival tolják
Nekem nem eredeti de akkor elmondanátok nekem hogy hogyan tudnék vele neten játszani?
Elöre is kösz!
Elöre is kösz!
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
még nem.
multiba való belépéskor kérni fog cdkeyt...
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tõletek hogy felakarok menni MOW multira és mikor csinállok gamespy accountot akkor azt irja ki érvénytelen jelszó (cd:514)
ez mit jelenthet?
amugy meg miféle cd key rõl beszéltek? mert nálam telepitéskor nem kért cd keyt..
Azt szeretném kérdezni tõletek hogy felakarok menni MOW multira és mikor csinállok gamespy accountot akkor azt irja ki érvénytelen jelszó (cd:514)
ez mit jelenthet?
amugy meg miféle cd key rõl beszéltek? mert nálam telepitéskor nem kért cd keyt..
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
szerintem ezek (BW) ejtették a játékot a majesty2 javára <#levele>#levele>
öö már bocs, nem eredetivel hogy klánoztok? magatokkal fogtok warozni? amik meg vannak klánok elég hurkák...
Üdv minden lelkes harcoló bajtársnak!
Tagokat keresünk klánunkba! Soldier/FoW/MoW
A jelentkezõket csatában teszteljük le, elõre egyeztetett idõpontban.
(A jelentkezõk számától föggõen Combat Free for all, vagy Combat módban ellenünk, szintén a jelentkezõk számától függõen kettõnk, vagy hármunk ellen)
Klánlap: Katt ide
Jelentkezéshez kell: feltelepített MoW verzió: 1.11.3 ; Xfire ; Hamachi
(A játék alatt szoktuk használni a magyarítás modot: magyarítás
ezt érdemes letölteni)
Eredeti játék nem szükséges!
Várunk minden bátor jelenkezõt!
Akit érdekel, írjon bátran: [email protected]
vagy xfire-n: mutator2004
Üdvözlettel: Rongyos Gárda Osztag (RGO)
Tagokat keresünk klánunkba! Soldier/FoW/MoW
A jelentkezõket csatában teszteljük le, elõre egyeztetett idõpontban.
(A jelentkezõk számától föggõen Combat Free for all, vagy Combat módban ellenünk, szintén a jelentkezõk számától függõen kettõnk, vagy hármunk ellen)
Klánlap: Katt ide
Jelentkezéshez kell: feltelepített MoW verzió: 1.11.3 ; Xfire ; Hamachi
(A játék alatt szoktuk használni a magyarítás modot: magyarítás
ezt érdemes letölteni)
Eredeti játék nem szükséges!
Várunk minden bátor jelenkezõt!
Akit érdekel, írjon bátran: [email protected]
vagy xfire-n: mutator2004
Üdvözlettel: Rongyos Gárda Osztag (RGO)
jelentem sikerült! 😊 végülis tényleg a dx9 feleröszakolása volt a megoldás
Úgy hogy ami a játék lemezén van dx9 azt szépen feltelepíted, ha dx10/11 van a gépeden alapból akkor is kell... mivel a játék csak dx9-et támogat ezért fel kell rakni!
Régen nem volt probléma, mert a DX 9 kompatibilis(?) volt a DX 8-cal és stb visszafele. Ezért nem kellett feltenni mindet, csak a DX9-et, mivel tartalmazta az elõzõket. Azért a kérdõjel, mert voltak problémák, mivel megváltoztattak ezt azt.
De a DX 10 és felfele teljesen más ez az alkalmazás.
De a DX 10 és felfele teljesen más ez az alkalmazás.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Attól még fel kell tenni a DX 9-et. A DX 11 implementálva van. Mint a Vistába a DX 10 és az SP1-be a DX 10.1.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
mégis hogyan, ha a windows 7 alapbol dx11 es..
Hali. Az mitöl van hogy felraktam a Men of War-t, patcheltem és amikor inditanám kiirja ,hogy "the program can't start because d3dx9_38.dll is missing from your computer. Try bla bla. 2x ujraraktam de ugyanez. Ja Win7 van a gépen fennt ha számit ez. Ez a 2.game ami kiirja ezt az iceage 3 on kivül..
szasztok én játszok vele(hamachin) ha vki akr akkor itt megtalál😄([email protected])
Rakd fel PH!-ra, biztos akad valaki...
Hát, gondolkodok rajta 😊 most van pénzem, de nem szeretném elkölteni minden hülyeségre. Ha sikerül eladnod, az se baj. Ha nem, akkor kicsit késõbb lehet megveszem 😊
Van már egy dobozos magyar verzióm,ezt nyertem egy pályázaton...
És kell a pénz, ezért adom el...
És kell a pénz, ezért adom el...
Ennyire nem jó game, hogy eladod? :S
csátok gyertek lanba játszani van pár ember akinek nincs meg erdetibe!
Valaki kérem küldje el nekem a magyar nyelvi fájlokat vagy legalább valami elérési utat hozzá erre a mail címre: [email protected]. Elõre is köszönöm.
Az átalakítást úgy gondoltam hogy a FoW-ban van egy pálya és pl van rajta 25 gyalogos és én hogyan tudok rá rakni 35 gyalogost
Úgy értettem hogy mindkettõ ugyanazt az editort használja.
De hozzá van kapcsolva a játékhoz. Ha men of war alatt hozol létre vele küldetéseket, azok nem fognak mûködni fow alatt és fordítva.
De hozzá van kapcsolva a játékhoz. Ha men of war alatt hozol létre vele küldetéseket, azok nem fognak mûködni fow alatt és fordítva.
Akkor értem , de a txt. fájlban azt írta hogy Faces of War / Men of War editorjához.(Én csak egy leírást kerestem hogyan lehet a Faces of War-ban lévõ térképeket átalakítani)
Hogy jutott eszedbe faces of warra telepíteni amikor Men of Warhoz készült? A két játék egyáltalán nem kompatibilis egymással.
Más egységek, más sebzésrendszer.
És ha másik játékhoz telepíted miért csodálkozol ha nem mûködik?
Más egységek, más sebzésrendszer.
És ha másik játékhoz telepíted miért csodálkozol ha nem mûködik?
Megvan a küldetés én Faces of War-ra telepítettem , de amikor elkezdi a pályát betölteni két hibaüzenetet ír ki egymás után: 1. Exeption 2. Program will be terminated. A segítségeteket kérem!
am a dobozos (magyar) verzióhoz még mindig nincs hivatalos patch !FY cenega és MMholding!
makett.tk
eladom a 2 cdkeyem, az egyik dobozos a másik d2d. Csináljuk úgy hogy mindenképp olcsóbb legyen a mint a bolti és tõlem vegyétek meg inkább 😊
Helló! Valaki akinek megvan eltudná küldeni privátban a #369. üzenetben szereplõ tuturial küldetést?
Van patch a magyar(cenega) verzióhoz
LINK
LINK
makett.tk