Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Máshogy multizni nem fogsz tudni, mindenkinek saját CD kulcsa van amit nem fog megosztani senkivel se!
1. nem tudjátok honan tudnék szerezni magyar fájlokat hogy lemagyarositsam tudom hogy nem jó hogy nem magyar de lécci segitsetek
2. kéne nekem egy cd key amivel multizhatnék hogy oszthassam az eszet 😄
LÉCCI segitsetek nagyon oda vagyok az ien RTS ekért köszi<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Abban kérnék segítséget, hogy a játékban miként tudok dinamitot telepíteni? Enélkül sajnos nem tudok a szövetséges misszióban továbbhaladni.
Elõre is köszi a választ.
Azt szeretném megkérdezni hogy mi az utolsó pálya az orosz kampányban, mert a Seelowi magaslatoknál végzek aztán amikor továbbmennék a next gombbal és folytatnám a játékot az orosz kampány elsõ pályáját adja be.
Még ha vége is az orosz résznek nem értem hogy nem engedi a játék utána kiválasztani a következõ kampányt ? A játék nem eredeti lehet ez a gond ?<#rinya>#rinya>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Ebben a játékban vannak skirmish pályák is, amit lehet gép ellen játszani, vagy csak campaign + multi ?
Köszi
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Szal simán jó,nyugodtan lehet venni,jönni...
makett.tk
http://www.youtube.com/watch?v=oeUAkiD9Jmc
Találtam rola a Yutubon egz videot csak sok mindent nem ;rtek PL. hogz van neki repulos bombayasa a masik hogy 12\9 hajonal level complet van. Ey hogyan lehet
Miután végeztél az összes hajóval, be kell menni az erõdbe, és ott van egy lejárat, oda kell vinni 5 embert, és tovább rak a következõ pályarészre. Errõl be kellett volna játszania egy videót is, ha az nem következett be, akkor vmi kimaradt, vagy big...erre cheat-et nem tudok, újra kell kezdeni, vagy ha volt autosave, akkor onnantól
(A 150mm-esek helyett sokkal hatékonyabb a flak AP-lövedékkel a vízvonalra lõve, de ehhez enyhén a vízbe kell tolni õket)
Nagyon fontos lenne ez a segítség nekem.
Németek 3 pályáján elakadtam (Desert storm)
lekell telepíteni a 150-eseket, és azzal kell osztani a hajókat, és közbe visszakell verni az ellenséges támadást. Nos én visszaverem, meg kilövöm a hajókat, kivan pipálva minden... de nem adja be az új pályarészt, se új küldetés, se semmi... kiírtottam mindent a mappon, és semmi nincs.
Bár lehet bug. Nincs valami cheat amivel áttudom lépni ezt a pályát, vagy tudtok valami megoldást?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
makett.tk
és várható vmi ilyen remek alkotás, ami magába foglalja az összes német nagy harcot?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Aztan persze lehet nem batorsag volt - hanem felelem a megtorlastol, hogyha nem hajtja vegre a parancsot.
Amugy, amikor paintballoztam, ott jottem ra, milyen konnyu "meghalni" egy harcban. Egy rossz lepes, egy pillanatnyi kihagyas es ennyi volt. Johet a Load Game...
nemtom pontosan mi volt az uccsó küldi, vmi last fight... és kész... nemá... se Normandia, se semmi?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Valahogy nem hiszem, hogy mi mai fiatal srácok képesek lennénk erre.
Amúgy a tanknak valóban a teteje a legsebezhetõb pontja(ott a legvékonyabb a páncélvastagság), de ezt direkt nem említettem, mert a MoW kapcsán irreleváns(lévén hogy nem lehet repülõgépeket irányítani a játékban, amik a teteje irányából támadhatnák a tankot).
Nem véletlen az a statisztika, mely szerint a háború utolsó éveiben normandiában a német péncélosok 75%-a nem ellenséges páncélosok, hanem a légierõ "keze által" semmisült meg. Michael Wittmann Tiger I-esét is egy Typhoon típusú repülõgép lõtte ki.
44ben az amcsik, akik túlélték, biztos káromkodtak 😄D.
kösz a választ.
volt valahol egy kép csak ott egy ISU-152-es talált el egy Panthert és a Pantherbõl nem sok minden maradt
Tehát hátulról érdemes támadni a legdurvább ellenséges tankokat. Fontos még hogy a lánctalp lelövésével immobilissá lehet tenni bármilyen tankot, és a mozgásképtelen tank már félig halott is, hiszen utánna már gyerekjáték mögékerülni, ott találod el, ahol csak akarod.
Az pedig, hogy ki kit lõ ki elõbb, az ágyúk kaliberén múlik és a találat pontosságán, illetve hogy kol találod el az ellenséges tankot.
Nem igazságosság alapon megy. Mégyhogy szemétség.
Szerinted amikor az amerikai harckocsizóknak 1944-ben a német Párducokat meg Tigriseket kellett megsemmisíteni, és ráment nyolc-tíz amerikai Sherman egyetlen Tiger II kilövésére, õk is nekiálltak kiabálni, hogy "ez nem ferr,ez igazságtalan", meg "õ egyetlen lövésbõl kilõ mindket, a mi gránátjaink meg lepattannak róla, nem ér"? Nem, mert az élet nem így mûködik.
makett.tk
amúgy a soldiers+legfrissebb BTRH mod realisztikusabb egy kicsit vagy akár a Behind Enemy Lines nevü mod <<=== ez csak az én egyéni véleményem!!
Nincs olyan RTS a piacon, ami ennél realisztikusabban kezelné a sérüléseket. Már persze singleben és multi coopban. Deathmatchben nem ismerem a helyzetet, mert nem érdekel, de kötve hiszem hogy ott mások lennének a tankok értékei mint a játék többi területén. Amúgy sincs olyan hogy deathmatchben más értékei vannak ugyanannak a tanknak mint singleben vagy coop multiban, ez hülyeség.
én leginkább hétvégén érek rá, hétköznap suliban vagyok estére meg hullafáradt <#wow3>#wow3>
reggel játszottunk és volt egy gyerek aki cheaternek nevezett mert kilõttem tigrissel a kv-85-öt egy lövéssel 😊😊😛😛
lan 😛. hamachival.