2370
-
#968 menni fog, kicsit jobban sikerült az optimalizálása mint a FoW-nak -
bajsz #967 igen valahogy úgy.Pontosan betod lőni magadnak grafikát.Nem kell a maxon játszani. -
#966 sziasztok!!!
ha nekem a faces of war tökéletesen futott akkot a men of war is fog futni? -
#965 Sziasztok!
Men of War RED TIDE!
Orosz de nagyszerüwn müködik. -
himpike #964 Commanders of War II.. az istennek se megy. mods mappába tettem kicsomizva, benne a peccs is. Aktiválom az optionsban, egy pllanatra felakad a játék, utána megy gond nélkül.. próbálom elindítani de nincs a single playerben ssehol csak a 3 alapkampány meg a bonus. A legújabb verzió van fent. Mi a rák baja lehet? Hol kéne látnom az új modot? -
bajsz #963 :D rakd beújra mert nem jó.Legalábbis nekem nem játszik le semmit. -
bajsz #961 ha irányítod kicsit necces ,alapból könnyebb -
simon7108 #960 thx a választ:)és mikor lehet?amikor én irányitok 1 katonát vagy lehet ugyis hogy csak simán az egész csapatot irányitom? -
bgabor #959 Kéz ikon az inventoryban, majd katt a hullára. -
simon7108 #958 hogyan lehet a hullákat elrejteni?mert az elso lopakodos pályán az amerikaiakkal nem tudom sehogysem:(állandoan elkapnak.... -
bajsz #957 :D az:D nehéz a gyorsított menet:D -
#956 nehéz?? -
bajsz #955 :D hát megkell vele szenvedni ,csak kicsit belekell élni magad.nem nagyon:D -
simon7108 #954 jo játék de rohadt nehéz:S -
#953 Fosch... Nagy nehezen felszenvedtem a beta peccst, de neha xy palyan kifagy a game... Orosz csoda. -
#952 magyar haverral,szval a pingem a hostolt szeróján 40-50, kétlem h azzal kapcsolatos. az tuti h nem foghatja le a fps-emet. -
#951 a játék sincs még kész...
ez egy ilyen örök béta marad, amit megvesz az ember dobozos verzióban, az az utolsó béta patch előtti béta verziójú játék, amit meg teszteltük a megjelenés előtt most azt adták ki patchben... -
#950 mekkora pingű emberekkel szoktál játszani? -
#949 Üdv emberek! Nem tudjátok, hogy miért van fps laggom neten vagy lanon játszva? Ha singleplayerezek akkor semmi probléma akadás nélkül fut, bomba fps-el. Remélem valaki tudna nekem tanácsot adni ezzel kapcsolatosan. :) -
Neoncsoves #948 faszom kivan ezzel a kibaszott "jó" supporttal... "majd ha kész lesz". az a baj, hogy mindenre ezt mondják!!! -
#947 Nem tudni, "majd ha kész lesz"... -
Neoncsoves #946 végleges peccs mikor lesz? -
bajsz #945 remélem működött.
Egyébként a google a barátod:D mindent meglehet találni.
szivesen -
simon7108 #944 mármint a játékban van cseh nyelv alapbol:) -
simon7108 #943 1000 thx:)
am nekem csak cseh van benne:S -
bajsz #942 ittvan újra. -
bajsz #941 http://data.hu/get/1279588/MoW_hun.exe.html -- telepítés közben leírja mit hogyan kell.
Mod ként működik.
Egybként meg ha külföldön is vásároltad elvileg a magyarnak akkoris benne kéne lennie nem? -
simon7108 #940 valaki tudna magyar nyelvi fájlokat adni hozzá pls?:)
félreértés ne essék eredeti a játékom csak nem magyarországon vettem meg!
elore is thx! -
#939 link
Mindketto patch-t (1.11.3+1.16.4) a DMS szerverrol szedtem le, mert csak igy volt hajlando mukodni (ugye az elozo peccsre kell az ujat ratelepiteni). Ha meg nyenyerel es nem akar elindulni, fel kell tenni a legujabb DX9-et (2009 Marciusi). -
#938 ha fel patchelsz vmi uolyan verzióval kell felcrackelni -
HUNter Örni #937 Helló, tudja valaki hol lehet letölteni egy olyan patch-t ami után a játék működik is mert amit itt találtam (link) azzal a játék még betöltés alatt kilép és kész, vagy valami dll fájt hiányol. A játék töltőt nem bolti, ha ez számít. -
#936 beta patch -
Neoncsoves #935 azt írják ez csak test patch -
#934 link -
Neoncsoves #933 link? -
Neoncsoves #932 :O -
Rehom #931 Kijött az új patch ! 1.16.4 ! -
#930 Szerintem ez a zene pont illik a videóhoz, elég pörgős is meg minden, németekkel játszunk a videón akkor miért ne mehetne alatta német zene?
Csinálunk majd videót amcsikkal is, ahhoz majd rakunk angol nyelvűt. -
#929 Azért egy-két német induló nem olyan rossz... -
#928 egyszerű a megoldás lenémítod, és kész