2370
  • csokikutya
    nagyon szépen köszönöm!!!
  • bgabor
    Kijelölöd őket és delete gomb. F2 módban lerakott cuccokat csak F2 módban tudod törölni(és manipulálni, forgatni ilyesmik), az F3 módban lerakottakat meg csak F3 módban.
  • csokikutya
    csoki!! nem tudja vki, hogy editorban, hogy tudok törölni lerakott dolgokat a visszavonáson kívűl?? előre is köszi
  • cohors
    Kösszi az infót emberek!!!...A magyar nyelvűt fogom beszerezni...
  • BarbárKid
    hali! van a game editornak magyar nyelvű használati utasítása? (ha igen tudnátok adni linket?)
  • bajsz
    jah ha van kedved gyere :D legalább leszünk még páran akik játszanak és ha még csatlakoznka is jólessz D:
  • m1garand
    a multi csak csapattal igazán jó, mert ha mindenki a saját feje után megy, könnyen bele hal, a köd és az éjszakai pályák miatt fontos a felderítés, az egész mapot csak csapatjátékkal lehet uralni, néha még játszunk páran, ha esetleg kiakarod próbálni akkor szólj, de legyen hozzá kitartásod, sok mindent meg kell tanulni hozzá, ill. az mp teljesen másképen müxik mint az sp nincs közük egymáshoz (lőtáv, átütés, páncél adatok másképpen vannak beállítva)
  • m1garand
    cz patch full cseh telepítő., aztán
    EZT, remélem ok lesz régen csináltam
  • m1garand
    a magyar verziónál,
    először cseh (CZ)patch,
    utána multiplayer only patch ez fogja a sp visszarakni magyarra
    ITT vannak a patch infok, úgy látom már localizálják az újat, talán idén kint lesz
  • Hecker007
    szerintem jó a magyar, ha a pályákat németek csinálták és németül adták meg a feladatok szövegét akkor az német marad, azokat nem fogja a játék "átfordítani", a patchet rá lehet tenni a magyarra is, csak ott volt valami kis kavarás, de valaki biztos tudja hogy kell, én multizni az angolt használom azért nem tudom a patchelést
  • cohors
    Mivel még nem toltam a game-t, a kezdetekben csak single player. Majd a különboző módok, pályák, illetve patch-t tenném rá. Pl. innen www.mow-base.de
    Ha ráteszem ezeket a német nyelvű pályákat, illetve patch-t az eredeti magyar nyelvűre, fog-e rendesen működni a továbbiakban? A multi nekem egyenlőre nem fontos, de lehet hogy majd kedvet kapok hozzá. Tehát magyar, vagy más nyelvűt?
  • Hecker007
    attól függ hogy mit akarsz játszani, de pl ha megveszed a magyart, a kódja ugyanúgy jó az angolhoz is, így ha az angol is elég neked mert pl csak multizol akkor letöltöd valahonnan és kész megy az eredeti kóddal
  • cohors
    Megint megkérdezném, mert nem egyértelmű számomra, nem értem, segítsetek ...A magyar nyelvűt vegyem meg, vagy pl. az angolt. A későbbiekben lesz-e gondom, ha az alap magyar nyelvűre más nyelvű módot, vagy patch-teszek. Nektek működött két különböző nyelvű rendesen, mi a tapasztalat?
  • bajsz
    ha pirossal jelzi javítható,ha fekete akkor már nem ennyi.
  • balintoss
    Moho jól csinálod a tank javítást csak lehet , hogy már annyira lepukkant állapotba van a tankod, hogy javíthatatlan. Azt bal oldalt lent látod mikor a tankra klikkelsz,hogy a tank sematikus rajzán hágy dolog van pirossal kiszinezve. Azt hiszem a lánctalpakat kitudja cserélni meg talán a lövegtornyot is megtudja javítani.
  • balintoss
    na a kép az lemaradt, akkor leírom ott ahol az új dodge jeep-el kolbászolunk és nem lehet tovább haladni mert felkel robbantani egy ilyen épület törmelék "hegyet".
  • balintoss
    Sziasztok, egyjátékos módban játszom a játékot és segítség kellene , mert elakadtam az (Afrikai hadszintéren). Becsatolom a képet a kérdés az , hogy hány időzített bombát kell elhelyezni és a kijelölt helyen bárhová tehetem vagy ott hova kell letteni vagy hogyan?
  • m1garand
    csinálnak vmi skimisht majd, alapból magyar
  • koj
    Sziasztok! 2 kérdésem lenne:
    1. Van-e a játékban skirmish
    2. Magyarosítás van-e?
  • koj
    :d
  • mrzoltan
    valószínűleg felülírja a nyelvet...
    de mind1 igazából, a magyarhoz necces a patchelés.
  • cohors
    Szevasztok, kérdeznék...Melyik verziót vegyem meg, a magyar vagy pl. az angol nyelvűt? Nem lesz a későbbiekben gond, ha a magyar nyelvűre töltök pl. német nyelvű módot? Működni fog gond nélkül, és nem akad össze, ha más nyelvezetű módot teszek rá az alap magyarra?...
  • bgabor
    Hát nem.
  • Neoncsoves
    Hát ahogy nézem, nem nagyon csipkedik magukat a patchel kapcsolatba...
  • BarbárKid
    Hali! Nem tudna adni vki. olyan linket ahol le lehene tölteni olyan modot ami ad a játékhoz T-72, btr ... ienek (szal modenr kori hercjárművek) me hallottam errőla checen modrol csak nem toom hol lahaet letölteni lécci help!
  • moho
    Kiidegel ez a játék :) Hogy a francba tudom már az első pályán megjavitani a tankot. Ha az embert választom ki és csavarkulcs és klikkelek tankra semmit nem csinal. Ha a tankra állok rá és ott nyomom meg a csavarkulcsot akkor kiugrál mindenki a tankból és állnak mellette. Én vagyok béna? :)
  • bgabor
    Hát, rólad viszont a kutya se mesél semmit.
  • bgabor
    Az a fórumos pali, akinek a topicja a bannerben is be van linkelve?
    Nem tudtam ki ő.
  • Solten
    Nah, a kinaiak mar Ryan kozlegenyt is koppintanak??

Amugy tenyleg nem rossz.
  • readswift
    Ha ezt igy folytatják a kinai filmesek akkor akár jó játék is lehet a vége! Ne felejtsétek el végignézni az összes videót a feltöltőnél.
  • readswift
    Instinct kifejlesztette a kifizetődő modolást,azaz pénzt kér azért hoy a drága idejéből napi 30 percet rászánjon hibajavitásra ( van mit) , és jáccikál párat a fizetős mod teszterekkel ! Az igazi moderekel kibaszott, akik még hisznek neki azokat meg lehúzza. Szép . Bármilyen alulról érkező ukrán stb. fejlesztőcsapatot kerülni kell a jövőben, én csak professzionális játékfejlesztők dolgaival fogok foglalkozni, bármilyen árkád jelenség = insta elkerülés.
  • m1garand
    Nem ismered instinctet?
    Állítólag mow fejlesztő, német dms directora.
    De a mow infokat sok késéssel nyomta, az orosz oldalkon régen kint volt am csak egy csicska.
  • mrzoltan
    redswift,mi bajod Instinct-el. Olyan mint te :)
    bgabor,már értem miért meséltek olyan szépeket rólad...
  • bgabor
    Te mégis mi a francról beszélsz? Ki a fasz az az instick és mégis mi köze a red tidehoz?
  • readswift
    Instinct nek senki ne adjon pénzt! Mert tróger!
  • Neoncsoves
    ha lehetne MOW-ban használni a járműveit, stb, lehet megvenném
  • bajsz
    Tudsz pár képet mutatni belölle? Sokat láttam már,de konkrétan játékból nem nagyon.
  • bgabor
    Én leszedtem és kipróbáltam az orosz Red Tide-ot. Mondjuk oroszul egy kukkot se tudok, de fent van a MOW, és a neállítások menüben minden ugyanott van. Csak néha a nyakatekertebb feladatoknál okoz gondot hogy nem tudom hogy mit is kell csinálni.

Normalon kezdtem el a Red Tide-ot, és őszintén szólva kellemesen csalódtam. Arra számítottam hogy most valami orosz fejlesztő összedob nyolc pályát a MOW-hoz és kiadja. De nem.

A Red Tide-ban hat darab hadjárat szerepel, hadjáratonként számomra ismeretlen számú pályával, mivel a pályákat és hadjáratokat egymás után lehet csak kinyitni.
    A kiegben a készítők egy viszonylag ismeretlen helyszínt választottak, a fekte tenger térségét, ahol az orosz tengerészgyalogsággal(vagy valami hasonlóval) kell mindenféle balkáni, de németbarát ellenség ellen harcolnunk. Nem tudom pontosan ki ellen, mert oroszul van a játék ugyebár, de az ellenség cseh, francia és román fegyverekkel harcol.
    A készítők vették a fáradtságot, és gondosan lemodellezték a hadszíntérhez tartozó járműveket,fegyvereket. Emiatt tök egyedi a játék atmoszférája a MOW sorozaton belül. Maguk a küldetések normalon játszva nekem erősen a nagynevű ős, a Soldiers küldetéseit idézik, egyáltalán nem könnyűek, pedig én aztán a sorozat minden tagját többször végigjátszottam már, és nem easyn. Sokat kell trükközni, rögtönözni, gondolkodni benne. Szóval aki szerette anno a Soldiers singleplayer küldetéseit, annak nagyon ajánlom a Red Tide-ot. És ha valakinek nem lenne türelme kivárni az angol verziót(mint nekem), akkor próbálja ki oroszul, nem annyira gáz mint elsőre hinnénk, hiszen a játék egy az egyben a MOW rendszerét, felépítését használja.
  • Cefre
    az jó lenne ,de én csak hamachin tudok játszani
  • Neoncsoves
    Kéne egyszer valami only magyar meccset tolni :)