Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én voltam az egyik admin, meg hírezõ 😊 Jelenleg szerver gondok vannak már jó régóta, meg a társaság se nagyon mozgolódik ez ügyben hogy változzon valami.
Frontline meccsek vannak dögivel? nekem az tetszik a legjobban😊
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni. A "lopakodós" pályán akadtam el már már ott tartok hogy letörlöm a játékot mert sokadikra sem sikerül továbbjutnom 😞 . Visszavittem az orvosi csomagot,sikerül közel kerülnöm a tiszthez, ki is hallgatom de a folytatásban már az az ablak jön hogy észrevettek és vége. Van valakinek valamilyen ötlete esetleg mentése ezen pálya után? Elõre is köszönöm !
Hali!
Elõször is ha valamire való usernek tartod magad legalább kitöltenéd,ne félj nem lopják el az adatokat,mert csak az nézi meg akit érdekel.
Másodsorban,úgy láttam senki sem vonja kétségbe a tapasztalatodat,de mivel ha jól emlékszem velem szembe voltál(ha nem, bocs) és elsõre feltûnt ,hogy kicsit beképzelt vagy,már megbocsáts ,de én nem engedném meg magamnak az a pofátlanságot ,hogy "HAHA" amikor sikerül kilõni oldalról egy Panthert ,ráadásul vesztésre állok.Nem az a gond,hogy kilõtted nehogy azt gondold,hogy irigyelek sõt... .
Harmadjára meg azt szeretném,hogyha Garand norm. megkérdezi ki vagy 2-3* akkor esetleg ha válaszolnál norm. akkor lehet nem kellett volna a "te szinteden" is feltenni a kérdést... .
Sajnos,egyre jobban hiszem,hogy a magyar player se sokkal jobb mint a ruszki tisztelet a kivételnek,mert ugyanolyan tuskó.
Sztem gondolkodj el ezen és vizsgáld felül az állításaidat,mert nem helytállóak.
Õszinte tisztelettel,
Zoli
Elõször is ha valamire való usernek tartod magad legalább kitöltenéd,ne félj nem lopják el az adatokat,mert csak az nézi meg akit érdekel.
Másodsorban,úgy láttam senki sem vonja kétségbe a tapasztalatodat,de mivel ha jól emlékszem velem szembe voltál(ha nem, bocs) és elsõre feltûnt ,hogy kicsit beképzelt vagy,már megbocsáts ,de én nem engedném meg magamnak az a pofátlanságot ,hogy "HAHA" amikor sikerül kilõni oldalról egy Panthert ,ráadásul vesztésre állok.Nem az a gond,hogy kilõtted nehogy azt gondold,hogy irigyelek sõt... .
Harmadjára meg azt szeretném,hogyha Garand norm. megkérdezi ki vagy 2-3* akkor esetleg ha válaszolnál norm. akkor lehet nem kellett volna a "te szinteden" is feltenni a kérdést... .
Sajnos,egyre jobban hiszem,hogy a magyar player se sokkal jobb mint a ruszki tisztelet a kivételnek,mert ugyanolyan tuskó.
Sztem gondolkodj el ezen és vizsgáld felül az állításaidat,mert nem helytállóak.
Õszinte tisztelettel,
Zoli
Ha jól emlékszem az összes modban benne volt az a bug hogyha belemásztál az ellenfél egy kilõtt, elhagyott tankjába akkor láttad minden egységét 😊)
jah btrh-ban más bug volt utána a soldiersben<#hehe>#hehe>
pl: lelõtted egy tanknak a tornyát, a torony meg le esett a földre és onnan lövöldözött tovább<#banplz>#banplz>
amúgy ha ennyire nem tetszik neked ez a játék akkor menyél soldiers-özni... nem sokkal jobb az se, amúgy köztünk is van nem egy olyan ember aki soldiers-el kezdett ráadásul akkor amikor az kijött, amit ott játszottak taktikát stb azt itt már nem nagyon lehet alkalmazni
megjegyzem én is soldiers-öztem kb 2-3 évet FoW és Soldiers elõtt...
az egy más játék, alkalmazkodni tudni kell!
pl: lelõtted egy tanknak a tornyát, a torony meg le esett a földre és onnan lövöldözött tovább<#banplz>#banplz>
amúgy ha ennyire nem tetszik neked ez a játék akkor menyél soldiers-özni... nem sokkal jobb az se, amúgy köztünk is van nem egy olyan ember aki soldiers-el kezdett ráadásul akkor amikor az kijött, amit ott játszottak taktikát stb azt itt már nem nagyon lehet alkalmazni
megjegyzem én is soldiers-öztem kb 2-3 évet FoW és Soldiers elõtt...
az egy más játék, alkalmazkodni tudni kell!
majd ballagáskor lesz egy kis pénzem szerintem azt akkor megveszem😊
Üdv! Megvettem tegnapelõtt a játékot Steam-en, 7000Ft-ra jön ki.
Tény hogy más, mint a soldiers+soe, de van benne lehetõség és a játék alapvetõen élvezetes és szórakoztató. Az új soe mod meg valószínûleg jó lesz, amiatt nem aggódom.
Pingekkel nem nagyon volt eddig gondom, a többség bõven 100 alatt van, gyakoribb az 50 alatti, néha becsúszik egy egy magasabb, ritka hogy komoly laggok lennének. Noobok vannak, de ez minden játékban így van, sokat soldierseztem modokkal is, ezt még szokni kell, de sok lehetõség van benne és alapvetõen tetszik.
A meccsenkénti játékos látszámot illetõen szerintem 4v4 felett már értelmetlen ez a játék, játékstílus, legalábbis számomra nem errõl szól. Szerintem a 2v2 3v3, ami ideális és élvezetes és jó játékot biztosít.
Szívesen játszanék magyarokkal együtt, dienekes84 néven tolom.
Tény hogy más, mint a soldiers+soe, de van benne lehetõség és a játék alapvetõen élvezetes és szórakoztató. Az új soe mod meg valószínûleg jó lesz, amiatt nem aggódom.
Pingekkel nem nagyon volt eddig gondom, a többség bõven 100 alatt van, gyakoribb az 50 alatti, néha becsúszik egy egy magasabb, ritka hogy komoly laggok lennének. Noobok vannak, de ez minden játékban így van, sokat soldierseztem modokkal is, ezt még szokni kell, de sok lehetõség van benne és alapvetõen tetszik.
A meccsenkénti játékos látszámot illetõen szerintem 4v4 felett már értelmetlen ez a játék, játékstílus, legalábbis számomra nem errõl szól. Szerintem a 2v2 3v3, ami ideális és élvezetes és jó játékot biztosít.
Szívesen játszanék magyarokkal együtt, dienekes84 néven tolom.
mindegy, épphogy akkor volt 2-3 hete hogy megvettem az Orange Boxot 😊 muteromék euros kártyája úgyhogy hülyét kaptak volna hogy megint veszek valamit😄
8-10 ember biztos van ismerem õket.
Emiatt ne legyenek kétségeid, van aki csalódik benne, hát az biztos hogy jobb mint a fow,
Neoencsöves te meg elszúrtad két haver is megvette 3800ft a d2d-n amit irtál, köszi a nevükben is a linket.<#hehe>#hehe>
Emiatt ne legyenek kétségeid, van aki csalódik benne, hát az biztos hogy jobb mint a fow,
Neoencsöves te meg elszúrtad két haver is megvette 3800ft a d2d-n amit irtál, köszi a nevükben is a linket.<#hehe>#hehe>
makett.tk
hát ha lenne több magyar még aki megveszi, én is megvenném, ha lesz pénzem.
hát ez Magyarország kérem szépen. Én is nagyon gondolkoztam hogy megvegyem-e a multi miatt de most kétségeim lettek ettõl a pár hozzászólástól.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
az kártyás vásárlás lesz, am nézd meg a steamen ott is van, a d2d a 30usd se olyan rossz ár, vagy vedd meg a readswift-tõl 2-3k oda adja azt mondta
makett.tk
Itt mutatkozik meg az, hogy külföldön 3-4xes fizetés mellett 3-4ezerrel olcsóbb egy játék, sõt game.co.uk ingyé szállít UK-n belül-.-
az se rossz, game.co.uk -n 7200ért kihozzák (tartalmazza a postaköltséget). csak azt nem tudom, hogy forintba kell fizetni vagy GBP-ben?
Én ezt esküszöm nem értem. Itthon miért 10ezer ft postaköltséggel együtt a játék? amazon.com -on is 5800Ft + posta tehát max 7ezer ft
nem kell nekem semmirõl számot adni, én azt mondtam hogy a mowot nem jól játszod, a soldiers-ösök meg már a fowban is elvéreztek egyszerûen nem ugyan az a 2 game
makett.tk
gondoltam sokan a warezzel játszanak egyelõre úgy mint én... de nem szólok inkább semmit legközelebb
FELSZÁLLÓ TORONY , omg! Na azt is a BTRH-soknak kellet kirámolni a gyári SHOWW2bõl annyira gagyi eresztés volt ahogy minden második robbanásnál elsütötték !!
Tudod Garand, én a faces of war elõtt már 2-3 évvel SOE-ztam meg GSM-eztem multiban a soldiersel, nekem nem kell tudásomról számot adjak, fõleg nem nektek akik 5v5öt játszotok csapatostul a szedett vetett NOOBok ellen, aztán meg csodálkoztok hogy kilépnek!! ( megindeqrvajókvoltunk! ye! )
Épp elég szar az alap multi noobok nélkül is (lag, kivág, szuperunitok, unalmas) ha nem kezdenek vele valamit nagyon sokan ott fogják hagyni.
Emléxem Soldiersbe hogy utáltam a Pershinget , itt meg már kész megváltás ha csak az jön mert azt még "talán" , "70 méterrõl" kiszedi oldaltalálattal a pak40! hurrá!....
ige ez csapatjáték, de még mindíg elmegyünk 1v1 gyakorolni mit hogy lehet kilõni, sok hibája van a játéknak, de nincs még egy ilyen amikor kilõsz egy tankot és felrepül a tornya a levegõbe azt egy másik játék se tudja, am readswift alapvetõ dolgokat nem tudsz neked moddal se lesz könyebb <#ejnye1>#ejnye1>
makett.tk
neoncsöves, régóta vagy sg-s, tudhatnád, hogy vissza is lehet olvasni egy fórumban, mit gondolsz mirõl irogatunk itt a trailerrõl?
makett.tk
sok siker a soe modhoz...
hátha itt is olyan tiszt lesz aminek hátul is van szeme<#hehe>#hehe> mint anno a soldiersben...
hátha itt is olyan tiszt lesz aminek hátul is van szeme<#hehe>#hehe> mint anno a soldiersben...
ne haragudj de összekevertelek egy gyökérrel, aki faszlámával indít. De nem kéne a kívánságaidat a game közben elóvezetni
makett.tk
hja ráadásul õk már hozzáidomították magukat az alap multihoz merthogy "abban kell jónak lenni" . Hát bocs de én inkább online kampány / mod párti vagyok. Ha az a SOE mod nem válik be, akkor gond van.<#wow3>#wow3>
látom nagyon kedvesek voltak ezek szerint =[
modolva még elmenne , de alapbeállításokkal gyötrelem a multija. Én várni fogok egy olyan modra amiben 250-300 méterre lövik be a lõtávokat.
Csak egy társasággal találkoztam eddig 1 önálló magyar játékoson kívül,
ez a társaság pedig a "hát te meg ki a faszom vagy?" CordHA, ezúton is gratulálok a "közvetlenségükhöz".
Csak egy társasággal találkoztam eddig 1 önálló magyar játékoson kívül,
ez a társaság pedig a "hát te meg ki a faszom vagy?" CordHA, ezúton is gratulálok a "közvetlenségükhöz".
huh, még jó, hogy nem vettem meg :|
magyarok nincsenek amúgy?
magyarok nincsenek amúgy?
csalódás a multija , rengeteg a noob majdnem minden játékot elbasznak, amelyiket meg nem, azt az egyik csapat felosztja magának úgy hogy tuti megnyerjék , mod nélkül szar. El is adnám a dobozos verziómat bolti ár alatt 2-3 ezerrel.
Na, most megint $30.
hát... nézz fel cdgalaxis.hu -ra ott 9ezer 😊
nem...
van benne angol,francia,német meg még mittomén milyen nyelv.
van benne angol,francia,német meg még mittomén milyen nyelv.
Direct2Drive-on hogyhogy csak $14.99 a Men of War??? mi a hátránya annak a D2D-s verziónak? azon kivül h nincs meg a tok meg ilyenek
hali!
bocs a warez kérdésért, de a RELOADED verzióhoz melyik patch kell?
Men of War 1.11.3 Patch (GamersGate)
Men of War 1.11.3 Patch (Metaboli)
Men of War 1.11.3 Patch (1C Asia-Pacific)
Men of War 1.11.3 Patch (505 Games - German)
bocs a warez kérdésért, de a RELOADED verzióhoz melyik patch kell?
Men of War 1.11.3 Patch (GamersGate)
Men of War 1.11.3 Patch (Metaboli)
Men of War 1.11.3 Patch (1C Asia-Pacific)
Men of War 1.11.3 Patch (505 Games - German)
Köszi a gyors segítséget az ügynöklistáért akkor átkutatom a bázis összes épületét , remélem meglesz.
Az orvosi csomagot a pálya szélén lévõ kis kunyhóban. Az ügynöklista valahol a bázison van, már nem emlékxem hol. Az orvosi csomagot kötelezõ megtalálni és visszavinni a sebesülthöz, addig nem lehet továbbmenni.
Sziasztok !
A ruszki kampány heinersdorfi pályáján hol találom meg az ügynöklistát és az orvosi csomagot?? A segítséget elõre is köszönöm.
A ruszki kampány heinersdorfi pályáján hol találom meg az ügynöklistát és az orvosi csomagot?? A segítséget elõre is köszönöm.
szevasztok!akinek nincs meg eredetibe az tud játszani lanban a hamachi segítségével.szóval így is lehet multizni,aki akar jönni így játszani az írjon pls(mert nekem sajnos nincs meg eredetibe)
Nyilván tisztában vagy vele hogy mindenkinek egyedi, saját CD kulcsa kell hogy legyen ahhoz, hogy a multi szerverek felengedjék. Két azonos CD kulcsot nem fognak engedni játszani. Emiatt nyilván nem is fogja neked a sajátját odaadni senki. Így az egyetlen lehetõség, hogy megveszed a játékot, és ezáltal saját, egyedi CD kulcsra teszel szert.