Men of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen Lesznek még érdekességek😄

Spanyolul : Prohibidádó😄 azért mondom spanyolul mert olyan borzasztó és eszméletlenül nagy baromságok lesznek még,hogy más szóval nem tudom kifejezni😄

id:Fired Up/filmbõl😄 /csak ajánlani tudom😄/

azért vicces hogy elõbb vesz észre engem a kurva lángszórósa mint õt az én gépfegyveresem a tank tetején ^^ (amikor elõttem van pár méterre...)

mrzoltan
Üdvözlünk a basszák meg a ruszki taktikát klubban.
Kezdem érteni mirõl beszéltetek, hogy miért szar a multi.
Minden kibaszott bokorban ott egy kurva lángszórós, talán még kísérete is van... ugyanez panzerfaustosokkal meg rakétavetõsökkel...

dinamitot nem kell itt elhelyezni sehova😄

Pálya lényege ,elsõ része:

bekötõutnál aknákat felszedni kb 5-6db, felmenni a dombra és leölni mindenkit a rádiós a fõ cél ,ill a rádiós autót kiiktatni.

Mind ez megvan támadni fognak bevédeni a helyet még a támogató egységek átkelnek.
Berobbantják a bekötõ utat sziklák eltorlaszolják.

2rész a romos városnál egy védelmet kialakitani,hogy a többi támogató sereget bekell védeni. Ennyi a lényeg.

Megkapsz mindent a védelemhez.

Meg egy adott feladatra ha rákattintasz berakja a helymeghatározást is és mutat mindent,mit hova mivel kivel---erre csak rájön mindenki.

Nem akarok bunkó lenni csak kicsit éljétek bele magatokat ,hogy ti mit csinálnátok.

Ugyan ennél a pályánál hova kell lerakni a dinamitokat? Van erröl valami térkép, mert én elhelyeztem a szerintem legfontosabb lövegeknél a a feladat mégis sikertelen lett. A többit könnyedén megoldottam.
Solten
Van meg egy, a lovegek kozeleben levo ladaban 😊

Saor Alba

pIIrash
De feltudok. Úgy, hogy ráhajtok 😄

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

pIIrash
MEGVAN KÖSZÖNÖM! HÁTSÓ LÁDÁBAN VAN EGY KERESÕ!

atóval nem tudsz felszedni egyet sem.

Nézd meg jól alaposan az embereid.

abban a jármûben amivel hozzák a a gyalogokat abban nézd meg.
Ill én úgy emlékeztem ennél a résznél vannak ilyen embereid.
Ez tuti.2 ember pontosan.

pIIrash
Sajnos nincs. Azaz már minden autóval rámentem a mezõre, hogy felszedjek párat, de az kevésnek bizonyult 😄
Ládákat nagyjából átfésültem, de megnézem. Aknát találtam dögivel.

Hecker007
az kimaradt hogy ládákban nézz szét, meg a hulláknál

Hecker007
Valami aknakeresõ cuccnak kell lennie valahol szerintem, máshogy nem lehet, legfeljebb aknamentesítõ jármûvel, de az valószínû nincs az elmondásod alapján:S

pIIrash
Lángoló mezõk. Tunisz felé félúton.

pontosan melyik küldetés?

pIIrash
Üdv!

Német küldetés. Fel kell szedni az útról az aknákat. Hogyan is? 😊
Nincs egy manus sem, akinél lenne bármi. Hogyan tudom felszedni/megtalálni az aknákat? Elõre is kösz!!

mrzoltan
Mi inkább csatát játszunk...
A co-op-ot meguntuk.
akinek van kedve coopozni, az keresse meg a szerómat játékon belül (Neoncsoves)

most az elõbb coopoztunk 😊

láttam játszottatok egy frontvonal csatát.remélem jól láttam az elöbb😄

azt hittem hogy Men of Warral kapcsolatos

Hecker007
szegény BTRH-soktól már akkor is loptak mikor még csak a Soldiers ment, nem csodálkozok rajta hogy most így kiakadtak, sajnos a modereket sz@rba is alig nézik mostmár

m1garand
másnak is van vmi új dolog, böngészd a fórumot ha többet szeretnél

makett.tk

m1garand
körbekérdezek

makett.tk

mi ez a ValveTestApp490 a My Games listámon? STEAMen belül ?

mrzoltan

én beszéltem Eger-el játékban egyszer, azt mondta nem lesz új BTRH mod, méghozzá azért mert a becses BEST WAY kódrészleteket LOPOTT el tõlük és belerakta az új játékba, fel sem tüntetve az eredetét. Aztán valkit alkalmazásba is vettek a btrh timbõl, a többiek meg le vannak szarva. Úgy hogy eléggé felbaszta õket az incidens. By readswift

m1garand
ABBA HAGYHATNÁD EZT A coRDHA FIKÁZÁST MINDEN EGYES HOZZÁSZÓLÁSODBAN!!!

AM. ITT SENKINEK SE MONDTÁL ÚJAT EZZEL!

makett.tk

figyi a játékosok javának nincs jó gépe.
Azért mert nekd jó ,az nem jelenti azt ,hogy a világon mindenkinek jó a gépe.Tudod valaki nem engedheti meg magának.

Jeffjohnson
Nyárra ígérik de amekkora pályák lesznek egy nagy laggparádé lesz az egész. Nem ez alá az engine alá valók a nagy mapok mikor 5v5 ben is sokszor annyira lassú az egész ,hogy a lövedék alig mászik el a célpontig.

Valami ígéretes KÉSZ modról van híretek? SOE2 az ugye még nincs kész, szal kilõve...

Hecker007
csõdbe is ment a Stormregion, de õk legalább foglalkoztak a játékosok véleményével valamennyire, az a baj hogy a ruszkik nem fognak csõdbe menni annyi játékot adnak ki évente

m1garand
instinct, nem csinál a mow-val semmit köze sincs a fejlesztéshez, kiadáshoz(elõször úgy beszélt mintha majd õ adja ki), csak egy hangszóró, sokkal hamarabb jönnek az infok az orosz fórumról mint tõle

makett.tk

hát , nekem a "modortalan" beírásom után írt privit egy amerikai egyén, megkérdezte hogy bannoltak-e vagy mi van 😊), aztán megbeszéltük hogy ezek semmit nem fognak csinálni , instinct éppen "etet" , valahogy havidíjat akarnak szedni valami káprázatért , a szar meg marad olyan amilyen volt. Profitéhes , enginet a szemétbõl elõkukázó cég lett ez a best way sajna, már már storm region ...

Pluskast
Most mit lepõdsz meg ezen? 😊 A game-t is mennyi ideig tesztelték? Majdnem 1 évig béta állapotban volt. A japcsikat is hol kivették hol ismét vissza rakták. Ehhez képest én már ezen meg sem lepõdöm. Meg hát én sok jót nem várok el ettõl a patch-tõl a korábbiak tükrében 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jeffjohnson
már majdnem 3 hónapja utolsó frissítése a topicnak 05.04.én volt

mrzoltan
Már majd egy hónapja megy a zárt Béta...
A patch-et e hónapban ígérték.
ez vicc?

még csak zárt betanál tartanak????? omg!!!

Csipkedhetnék magukat 1C-nél, jól jönne egy új patch már...

mrzoltan
Szolgálati Közlemény!
Új Banner Beta verziója van kint,F.A.Q-készítése folyamatban.
Hecker007
A boltból tudsz venni, de ne a zöldségesnél keresd!<#hehe>

steamen 7€ a játék... letöltõdik a játék, sõt még patcheli is magát...

mrzoltan
Hy!
Ne readswift-tõl vedd,én nem bíznék benne...
Steam-en akciós €7.
nekem kell egy jó CD kulcs 😄 már jáccani akarok neten is 😛
mér adnám el?😄 ne viccelj.

- mi az amiért nem adok ki pénzt.

akk add el...
megkell venned.Ennyi.

Üdv, én neten szeretnék játszani, együttmûködõtm de sajnos sehol nem találok CD kulcsot, mert ami nekem meg van Men of War azt úgy töltöttem le. Nem tudjátok hogy hol találhatnék CD kulcsot? Ha igen, légyszi írjátok le.
Elõre is köszi😊
m1garand
eredeti tigris kézikönyv

makett.tk