Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spanyolul : Prohibidádó😄 azért mondom spanyolul mert olyan borzasztó és eszméletlenül nagy baromságok lesznek még,hogy más szóval nem tudom kifejezni😄
id:Fired Up/filmbõl😄 /csak ajánlani tudom😄/
Minden kibaszott bokorban ott egy kurva lángszórós, talán még kísérete is van... ugyanez panzerfaustosokkal meg rakétavetõsökkel...
Pálya lényege ,elsõ része:
bekötõutnál aknákat felszedni kb 5-6db, felmenni a dombra és leölni mindenkit a rádiós a fõ cél ,ill a rádiós autót kiiktatni.
Mind ez megvan támadni fognak bevédeni a helyet még a támogató egységek átkelnek.
Berobbantják a bekötõ utat sziklák eltorlaszolják.
2rész a romos városnál egy védelmet kialakitani,hogy a többi támogató sereget bekell védeni. Ennyi a lényeg.
Megkapsz mindent a védelemhez.
Meg egy adott feladatra ha rákattintasz berakja a helymeghatározást is és mutat mindent,mit hova mivel kivel---erre csak rájön mindenki.
Nem akarok bunkó lenni csak kicsit éljétek bele magatokat ,hogy ti mit csinálnátok.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Nézd meg jól alaposan az embereid.
Ill én úgy emlékeztem ennél a résznél vannak ilyen embereid.
Ez tuti.2 ember pontosan.
Ládákat nagyjából átfésültem, de megnézem. Aknát találtam dögivel.
Német küldetés. Fel kell szedni az útról az aknákat. Hogyan is? 😊
Nincs egy manus sem, akinél lenne bármi. Hogyan tudom felszedni/megtalálni az aknákat? Elõre is kösz!!
én beszéltem
Eger-el játékban egyszer, azt mondta nem lesz új BTRH mod, méghozzá azért mert a becses BEST WAY kódrészleteket LOPOTT el tõlük és belerakta az új játékba, fel sem tüntetve az eredetét. Aztán valkit alkalmazásba is vettek a btrh timbõl, a többiek meg le vannak szarva. Úgy hogy eléggé felbaszta õket az incidens. By readswift
AM. ITT SENKINEK SE MONDTÁL ÚJAT EZZEL!
makett.tk
Azért mert nekd jó ,az nem jelenti azt ,hogy a világon mindenkinek jó a gépe.Tudod valaki nem engedheti meg magának.
makett.tk
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Elõre is köszi😊
makett.tk