2370
-
HUNter Örni #1168 Helló!
Ha tudja vki hol lehet olyan patch-t(1.16.4) letölteni ami letöltött játékhoz is jó és van hozzá meg felelő crack is az meg írhatná mert a fenti verzió nem vált be. -
#1167 Lehet a verziótok nem egyezik. -
Namees #1166 Az 1ik haverommal lanozni szerettem volna de hibát ír ki:
Resource Desynchronisation detected.
Playing with desynchronised resources could lead to Out-Of-Sync error -
juno #1165 Mi a vicces benne? Nagyjából a kettő azonos ellenfél voltak a valóságban is, mert a nagyerejű 122 mm-s orosz harckocsi löveget kivéve nem is nagyon volt másik harckocsi ágyú, ami a megszokott távolságból átvitte volna a királytigris frontpáncélját. Valamelyik discov műsorban volt, hogy egy ami tankos veterán mesélte, hogy 45 tavaszán, még a 90 mm-s (M36, M26 tipusok fegyverei)jenky lövegek gránátjait is elküldte melegebb éghajlatra, de csak szemből, a Tigris II vagyis a Panzer-VIB páncélzata. Viszont a Tigris I-et, azt átütötték azok is. -
Cefre #1164 Hello
A red tide hez milyen patch kell ? a magyarositás jó e hozzá ami itt van az első oldalon? -
#1163 Normandiai partraszállás? Szép munka! Grat -
#1162 ez szép, sok munkád lehet benne -
#1161 http://img132.imageshack.us/img132/4986/image3dx.jpg
a mapomhoz kéne segítség:) -
#1160 sziasztok!!! szükségem lenne olyan személyre aki ért a z editoron belül a scriptekhez.. msn:[email protected] -
#1159 Akkor nem tudunk mit mondani,annál jobban nem tudom elmagyarázni... -
pityi100 #1158 mar telepitettem szazszor de csak az 1.11.5 indul el nem a 1.17.5 -
#1157 Ha úgy csináltad ahogy le van írva, akkor mennie kell mi is kipróbáltuk, ha nem megy akkor telepítsd újra. -
pityi100 #1156 hi es mi a valasz a faq-ban? mtert nem indul el az 1.17.5? -
#1155 Valami félemetes akció kevesebb mint 600Ft-ba kerül a játék!
(Letölthető formában D2D ) -
Friebesz #1154 Oké köszi most az 8ezerért kihagyom inkább :D -
#1153 csak single van benne, 90% gyalog jármű nélkül -
Friebesz #1152 © shark11
.......vÁLASZÁT KÖSZÖNÖM!! vicces amikor egy király tigris és egy IS3as egymásnak esik online :D amúgy a röviden a red tide mivel tud többet mint a simma ...? -
#1151 changelog:
* fixed
. balancing
+ new
! planned
* fixed bug with distant mine planting
* fixed bug with high speed deminers
* game no longer hangs after exit to lobby
* improved game memory protection from external changes (anti-cheating)
* small fixes in "Hall of Fame"
* "Tanks only" mode improved (integrated mod TTmod_Pro from Pheonix)
* fixed bug with undestructible USA mgun
* fixed bug with Sherman "Jumbo" animation
. Frontline: increased CP from 100 to 120 for attacking side
. Frontline: increased score for flag capture from 250 to 300
. BM-13 and Sdkfz4 reactive mines now have lower fly trajectory
+ Added new maps:
Ardennes
Bridges quartet
Country
Country roads
Country side
Dead hills
Desert hills
Disaster
Gold rush -
#1150 Válasz az FAQ-ban a bannerben! Ha az meg van akkor jöhet az új patch! -
pityi100 #1149 sziasztok volna 1 kis problemam nekem is csak 1.11.5 vagy 1.11.4 vagy 1.11.3 verzio valaszthato a letoltes utan nem ertem miert jo lenne valami reszletes utmutato hogyan tudnam az 1.17.5 elinditani koszonom
-
#1148 Single le van szarva... -
bgabor #1147 Single player 1.16.4. patch van már? Vagy csak a multiplayer patcheket erőltetik továbbra is? Hülye oroszok, nem is értem hogy választhatták szét a kettőt. -
Neoncsoves #1146 mi a... kijött a patch? -
#1145 A patch után az outfront_mp.exe -t kell indítani, orosz játék powa.
Utána már jól fogja írni. -
shark11 #1144 Sziasztok!
Haveromnak kéne segítség (csak még nem telt el 24 óra a regisztrációja óta,ezért kért meg engem, hogy én írjak). Megvette 2000-ért a game-t és elkezdte fel patchelni és miután felnyomta az 1.17.5-öt a játék 1.11.5-re patchelődött amilyen verzió meg nem is létezik, szóval most nem tud multizni, ja és már 4-szer újra telepítette és mindig ez lett. -
horpadt #1143 sziasztok!
A szövetségeseknél az utolsó küldetést csinálom, kész is a pálya megöltem mindenkit de egyszerűen nincs vége a pályának,nem tudjátok, hogy mi lehet a probléma?pls segítsetek,köszi. -
Namees #1142 hogy kell küldetéseket csinálni meg új egységeket??? -
DonPetrucio #1141 Kösz szépen -
mutator #1140 Men of War magyarítás -
DonPetrucio #1139 Valaki meg tudná adni a magyarítás linkjét? -
Namees #1138 Szeretne valaki multizni?lanon hamachi
név : mowoloklol
jelszó : jogserto -
#1137 Valószínűleg nem csak a patch tesztelésébe, de elkészítésébe is tosznak bele. A ruszki kiadók mindig is a bugmentes játékokról, és a kiváló terméktámogatásról voltak híresek..
Tessék megnézni az 1C Publishing többi játékát. A legtöbb igéretes, és jópofa játék, de EGYIK SINCS befejezve, és a support nem létező fogalom a ruszkiknál. -
Neoncsoves #1136 Patchel mi a helyzet? Van egy érzésem hogy még mindig sehol nem állnak vele. Nem értem ha ők szarnak bele, miért nem hirdetik meg, hogy lehet jelentkezni patch tesztelésre és akkor lenne 100 ember aki tesztelné, kapnák a feedbacket és 1 hónap lenne arra hogy kijavítsák az említett hibákat és utána kiadnák... -
#1135 ez egy rossz vicc!! -
#1134 Há dicsak! Red Tide CD Glaxisban! CSAK 8000 királyi zlotyi. Dragonédzs eszmélése ehhez képes nudlipöcs.
Meg került 3500 Ft-oszsebpénzbarát Man'o'War, de a boxshotja ugyan az, mint a 6k-s eredetinek. -
juno #1133 köszönöm, kipróbálom -
mutator #1132 hát, az a ,mod részben az '56-os forradalmora épülne, de nem igazán van szabadidőm mostanság :/
7-ből 6-nap tanítás van :( -
Namees #1131 1956?Csak mert a tankon Oroszok haza :D
-
mutator #1130 az még csak tbd... :)
(még nincs kiadva) -
Namees #1129 Az axis modot hogy tudom letőlteni?