2370
  • mutator
    vagy itt: MODDB
  • mrzoltan
    DMS alatt találsz.
  • Namees
    Hol lehet modokat letőlteni??
  • mutator
    internetes játék/toborzás, és ott kell "csapatot" összeszedni(vagy téged hívnak meg úgy egy csapatba), kiválasztani a játéktípust, létszámot, stb. amik ott vannak, és várni, hogy a rendszer összekapcsoljon más játékosokkal, akik hasonlóan akarnak játszani.
  • zrinyi86
    Sziasztok ! Már 1 hónapja meg van a game de még nem jöttem rá hol kell a rangsorolt játékot beállítani/elindítani.Aki tudja mondja már meg.
  • mutator
    http://wiki.hup.hu/index.php/NAT
  • Namees
    NAT lol mi az :D?
  • mutator
    meg kell nézni, ohgy a NAT nyitva van-e (nem tudom pontosan mi az, meg hogy lehet kinyitni, de cod6-nál is vannak ilyen gondok, ha a NAT zárva van)
  • Namees
    nem értelek ha csinálok 1 új játékot akkor nem enged csatlakozni mást
  • mutator
    nem tudok mit kezdeni azzal, hogyha passzívak... noszogasd őket :)
  • Namees
    De a hamachin vannak 6-an közüllük 2 offline és a többi rám se ír

Olyan is van hogy csatlakozok más hamachioz ott nem tudom hogy csatlakozzak a lanhoz
  • mutator
    pontosan
  • Namees
    vagyis a ha pl a szerver tulajdonosnak 1.11.3 patche van akkor mindenkinek olyan kell?
  • mutator
    mindenkinek akikkel játszol ugyan annak a verziónak kell lennie, és egy hamachi-s szobába kell összegyűlnötök, utánna igen, mow-ban lan-t kell indítani
  • Namees
    X-fire hkabel
  • Namees
    Nekem majdnem minden gamem eredeti és ez nem az eredeti közé tartozik.

Ha a hamachit elindítom akkor annyi az egész hogy belépek a Men of war Multiplayer-be és Indítsak lant? (patchet tőltöttem)
  • mutator
    szabad időm nem nagyon van :D idejét se tudom mikor léptem be utoljára xfire-be, vagy játszottam a mow-al, pedig megvettem eredetiben :P

az új hamachi kicsit bugos, de az alap menet kb. így: feltelpíted, létrehozol benne egy szobát jelszóval, és ha találtál valakit aki játszana lanon, megadod neki az szoba nevét és jelszót, és már hálózatban is vagytok (virtuálisan) :)
  • Namees
    x fired van?mert a hamachihoz nem nagyon értek
  • mutator
    kerítessz embereket akiknek szintén tört van, csináltok egy hamachis szobát, összegyűltök, és lanon játszotok
  • Namees
    juno : www.thepiratebay.org jól seedelnek csak annyi az egész hogy beírod hogy Men of war

Hamachival hogyan multizzak?
  • Voronyezs
    Akkor sejtésem beigazolódott :/

Nem lenne ezzel semmi probléma, ha izmosabb gépem lenne :S haverral néha-néha lanozok, de állandóan belaggol, ledob,stb...gyenge a proci :(
  • mutator
    nem olyan a játék ai-a, hogy lehessen bot... keress embereket akikkel játszhatsz lanon, vagy vedd meg eredetiben
  • Voronyezs
    Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy nincs vmi patch, vagy mod, amivel a multiba tudok botokat vinni?? Mert így nem olyan jó h egyedül rambózok :(
  • s1lkforrent
    Na ennyi vót gyerkőcök, lehet megint venni 9000-ért, vagy ötezer-sokszázért csak a simát a Galaxisba bele.

Egyébként megvót. Végre.
  • bajsz
    itt megtalálod TORRENT
  • juno
    Oké akkor, de honnan, tudsz oldalt ajánlani...
  • bajsz
    nem érdemes pénzt költeni rá.Multija nincs csak single

Tölsd le jobban jársz.
  • juno
    ha idehaza szeretnék postán rendelni mit tegyek, segitsetek kell a red tide, de sehol nem találom a boltokban nem is hallottak róla, hogy bejött volna, még a Cd galaxisban sem...
  • s1lkforrent
    Steam-en 7,13€ a Men of War™, 7,47€ a Men of War: Red Tide, és 10,87€ a kettő együtt! Eddigi legnagyobb zakciója nekije. Vagy nem.
  • mutator
    max. lanon hamachival...
  • mrzoltan
    Sehogy.
  • Namees
    Hogy lehet cd key nélkül multiplayerezni?
  • s1lkforrent
  • mutator
    csokikutya - animációnak kellessz betenni a funkció címét(ezt így találod meg: egység kiválaszt/w/5(call function)/Aniplay/name/dooropen ,ha kiválasztottad a call gombbal meg is nézheted mit csinál)

beletenni meg kb. így kell: animation parancs ; selector/mids -ben kiválasztani ; collage -ben beírni az animáció nevét(dooropen)
  • mrzoltan
    Látom a Magyar nyelv nem az erősséged... :)
  • m1garand
    Várj, felrakom a google fordítót XD.
  • s1lkforrent
    Gémerzgéten karácsonykor 16 ojró volt mindekettő egyben. Meg 6 volt a sima, és 12 a redtájd.
    Nem vettem semmit. Se MOW, se Silent Heroes, se akciós viszta64peccselt S:HoWWII a GOG.COM-ról. Sad panda.
  • m1garand
    szép lesz
  • csokikutya

eddig ennyi van meg belőle.. nem sok, de csinálgatom:D
  • csokikutya
    csoki!! vki véletlenül nem tudja, hogy pályaszerkesztőben hogyan kell megcsinálni, hogy a partraszállító egységnek, mikor a partra ér, kinyiljon az eleje??:D