2370
-
mutator #1128 vagy itt: MODDB -
#1127 DMS alatt találsz. -
Namees #1126 Hol lehet modokat letőlteni?? -
mutator #1125 internetes játék/toborzás, és ott kell "csapatot" összeszedni(vagy téged hívnak meg úgy egy csapatba), kiválasztani a játéktípust, létszámot, stb. amik ott vannak, és várni, hogy a rendszer összekapcsoljon más játékosokkal, akik hasonlóan akarnak játszani. -
zrinyi86 #1124 Sziasztok ! Már 1 hónapja meg van a game de még nem jöttem rá hol kell a rangsorolt játékot beállítani/elindítani.Aki tudja mondja már meg. -
mutator #1123 http://wiki.hup.hu/index.php/NAT -
Namees #1122 NAT lol mi az :D? -
mutator #1121 meg kell nézni, ohgy a NAT nyitva van-e (nem tudom pontosan mi az, meg hogy lehet kinyitni, de cod6-nál is vannak ilyen gondok, ha a NAT zárva van) -
Namees #1120 nem értelek ha csinálok 1 új játékot akkor nem enged csatlakozni mást -
mutator #1119 nem tudok mit kezdeni azzal, hogyha passzívak... noszogasd őket :) -
Namees #1118 De a hamachin vannak 6-an közüllük 2 offline és a többi rám se ír
Olyan is van hogy csatlakozok más hamachioz ott nem tudom hogy csatlakozzak a lanhoz -
mutator #1117 pontosan -
Namees #1116 vagyis a ha pl a szerver tulajdonosnak 1.11.3 patche van akkor mindenkinek olyan kell? -
mutator #1115 mindenkinek akikkel játszol ugyan annak a verziónak kell lennie, és egy hamachi-s szobába kell összegyűlnötök, utánna igen, mow-ban lan-t kell indítani -
Namees #1114 X-fire hkabel -
Namees #1113 Nekem majdnem minden gamem eredeti és ez nem az eredeti közé tartozik.
Ha a hamachit elindítom akkor annyi az egész hogy belépek a Men of war Multiplayer-be és Indítsak lant? (patchet tőltöttem) -
mutator #1112 szabad időm nem nagyon van :D idejét se tudom mikor léptem be utoljára xfire-be, vagy játszottam a mow-al, pedig megvettem eredetiben :P
az új hamachi kicsit bugos, de az alap menet kb. így: feltelpíted, létrehozol benne egy szobát jelszóval, és ha találtál valakit aki játszana lanon, megadod neki az szoba nevét és jelszót, és már hálózatban is vagytok (virtuálisan) :) -
Namees #1111 x fired van?mert a hamachihoz nem nagyon értek -
mutator #1110 kerítessz embereket akiknek szintén tört van, csináltok egy hamachis szobát, összegyűltök, és lanon játszotok -
Namees #1109 juno : www.thepiratebay.org jól seedelnek csak annyi az egész hogy beírod hogy Men of war
Hamachival hogyan multizzak? -
Voronyezs #1108 Akkor sejtésem beigazolódott :/
Nem lenne ezzel semmi probléma, ha izmosabb gépem lenne :S haverral néha-néha lanozok, de állandóan belaggol, ledob,stb...gyenge a proci :( -
mutator #1107 nem olyan a játék ai-a, hogy lehessen bot... keress embereket akikkel játszhatsz lanon, vagy vedd meg eredetiben -
Voronyezs #1106 Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy nincs vmi patch, vagy mod, amivel a multiba tudok botokat vinni?? Mert így nem olyan jó h egyedül rambózok :( -
#1105 Na ennyi vót gyerkőcök, lehet megint venni 9000-ért, vagy ötezer-sokszázért csak a simát a Galaxisba bele.
Egyébként megvót. Végre. -
bajsz #1104 itt megtalálod TORRENT -
juno #1103 Oké akkor, de honnan, tudsz oldalt ajánlani... -
bajsz #1102 nem érdemes pénzt költeni rá.Multija nincs csak single
Tölsd le jobban jársz. -
juno #1101 ha idehaza szeretnék postán rendelni mit tegyek, segitsetek kell a red tide, de sehol nem találom a boltokban nem is hallottak róla, hogy bejött volna, még a Cd galaxisban sem... -
#1100 Steam-en 7,13€ a Men of War™, 7,47€ a Men of War: Red Tide, és 10,87€ a kettő együtt! Eddigi legnagyobb zakciója nekije. Vagy nem. -
mutator #1099 max. lanon hamachival... -
#1098 Sehogy. -
Namees #1097 Hogy lehet cd key nélkül multiplayerezni? -
#1096 -
mutator #1095 csokikutya - animációnak kellessz betenni a funkció címét(ezt így találod meg: egység kiválaszt/w/5(call function)/Aniplay/name/dooropen ,ha kiválasztottad a call gombbal meg is nézheted mit csinál)
beletenni meg kb. így kell: animation parancs ; selector/mids -ben kiválasztani ; collage -ben beírni az animáció nevét(dooropen) -
#1094 Látom a Magyar nyelv nem az erősséged... :) -
#1093 Várj, felrakom a google fordítót XD. -
#1092 Gémerzgéten karácsonykor 16 ojró volt mindekettő egyben. Meg 6 volt a sima, és 12 a redtájd.
Nem vettem semmit. Se MOW, se Silent Heroes, se akciós viszta64peccselt S:HoWWII a GOG.COM-ról. Sad panda. -
#1091 szép lesz
-
eddig ennyi van meg belőle.. nem sok, de csinálgatom:D -
#1089 csoki!! vki véletlenül nem tudja, hogy pályaszerkesztőben hogyan kell megcsinálni, hogy a partraszállító egységnek, mikor a partra ér, kinyiljon az eleje??:D