2370
-
bajsz #838 láttam játszottatok egy frontvonal csatát.remélem jól láttam az elöbb:D -
Neoncsoves #837 azt hittem hogy Men of Warral kapcsolatos -
#836 szegény BTRH-soktól már akkor is loptak mikor még csak a Soldiers ment, nem csodálkozok rajta hogy most így kiakadtak, sajnos a modereket sz@rba is alig nézik mostmár -
#835 másnak is van vmi új dolog, böngészd a fórumot ha többet szeretnél -
#834 körbekérdezek -
Neoncsoves #833 mi ez a ValveTestApp490 a My Games listámon? STEAMen belül ? -
#832 én beszéltem [BTRH]Eger-el játékban egyszer, azt mondta nem lesz új BTRH mod, méghozzá azért mert a becses BEST WAY kódrészleteket LOPOTT el tőlük és belerakta az új játékba, fel sem tüntetve az eredetét. Aztán valkit alkalmazásba is vettek a btrh timből, a többiek meg le vannak szarva. Úgy hogy eléggé felbaszta őket az incidens. By readswift
-
#831 ABBA HAGYHATNÁD EZT A coRDHA FIKÁZÁST MINDEN EGYES HOZZÁSZÓLÁSODBAN!!!
AM. ITT SENKINEK SE MONDTÁL ÚJAT EZZEL! -
bajsz #830 figyi a játékosok javának nincs jó gépe.
Azért mert nekd jó ,az nem jelenti azt ,hogy a világon mindenkinek jó a gépe.Tudod valaki nem engedheti meg magának. -
#828 Nyárra ígérik de amekkora pályák lesznek egy nagy laggparádé lesz az egész. Nem ez alá az engine alá valók a nagy mapok mikor 5v5 ben is sokszor annyira lassú az egész ,hogy a lövedék alig mászik el a célpontig. -
Neoncsoves #827 Valami ígéretes KÉSZ modról van híretek? SOE2 az ugye még nincs kész, szal kilőve... -
#826 csődbe is ment a Stormregion, de ők legalább foglalkoztak a játékosok véleményével valamennyire, az a baj hogy a ruszkik nem fognak csődbe menni annyi játékot adnak ki évente -
#825 instinct, nem csinál a mow-val semmit köze sincs a fejlesztéshez, kiadáshoz(először úgy beszélt mintha majd ő adja ki), csak egy hangszóró, sokkal hamarabb jönnek az infok az orosz fórumról mint tőle -
readswift #824 hát , nekem a "modortalan" beírásom után írt privit egy amerikai egyén, megkérdezte hogy bannoltak-e vagy mi van :)), aztán megbeszéltük hogy ezek semmit nem fognak csinálni , instinct éppen "etet" , valahogy havidíjat akarnak szedni valami káprázatért , a szar meg marad olyan amilyen volt. Profitéhes , enginet a szemétből előkukázó cég lett ez a best way sajna, már már storm region ... -
#823 Most mit lepődsz meg ezen? :) A game-t is mennyi ideig tesztelték? Majdnem 1 évig béta állapotban volt. A japcsikat is hol kivették hol ismét vissza rakták. Ehhez képest én már ezen meg sem lepődöm. Meg hát én sok jót nem várok el ettől a patch-től a korábbiak tükrében :) -
#822 már majdnem 3 hónapja utolsó frissítése a topicnak 05.04.én volt -
#821 Már majd egy hónapja megy a zárt Béta...
A patch-et e hónapban ígérték. -
Neoncsoves #820 ez vicc?
még csak zárt betanál tartanak????? omg!!! -
Neoncsoves #819 Csipkedhetnék magukat 1C-nél, jól jönne egy új patch már... -
#818 Szolgálati Közlemény!
Új Banner Beta verziója van kint,F.A.Q-készítése folyamatban. -
#817 A boltból tudsz venni, de ne a zöldségesnél keresd! -
Neoncsoves #816 steamen 7€ a játék... letöltődik a játék, sőt még patcheli is magát... -
#815 Hy!
Ne readswift-től vedd,én nem bíznék benne...
Steam-en akciós €7. -
Kyle07 #814 nekem kell egy jó CD kulcs :D már jáccani akarok neten is :P -
bajsz #813 mér adnám el?:D ne viccelj.
-
readswift #812 - mi az amiért nem adok ki pénzt. -
Kyle07 #810 akk add el... -
bajsz #809 megkell venned.Ennyi. -
Kyle07 #808 Üdv, én neten szeretnék játszani, együttműködőtm de sajnos sehol nem találok CD kulcsot, mert ami nekem meg van Men of War azt úgy töltöttem le. Nem tudjátok hogy hol találhatnék CD kulcsot? Ha igen, légyszi írjátok le.
Előre is köszi:) -
#807 eredeti tigris kézikönyv -
#806 és mi köze ennek ahhoz ,hogy Instinct megkérdezte egy topicban ,hogy kinek lenne kedve pénzelni egy készülő játékot?
mert a mondat amit idéztél ebben a topicban lett írva viszont a válasznak se nyoma se köze nincs ahhoz amiről a topic szól
LINK
oldal legalján van a kérdés
szóval jó lenne ha belinkelnéd melyik topicban van ez. -
#805 gyalogossal se játszik sokkal jobban... -
#804 az a NoMam az játszik fow óta, de semmit nem fejlődött, képes volt 1 emberrel körbe kúszni és felrobbantani a harckocsimat, a játék vége előtt 1 perccel ennyi volt az össz teljesítménye tankot nem tud használni, nem értem miért nem tanulnak megjátszani tankkal mikor ez az egyetlen ilyen játék ahol te irányítod a hk-at, -
#803 vigyázz a gyíkszeművel mert kibanol nagyon hamar, volt már rá példa sajnos, amúgy megfogod kapni majd hogy a készítőknek nem kell tisztában lenni a történelemmel meg stb... ezek a készítők nem foglalkoznak a játékkal megcsinálták fizettek nekik innentől leszarják, igazi orosz játék... -
readswift #802 http://www.lexpev.nl/downloads/dontgetkilledbyminesandboobytraps.pdf -
readswift #801 na hogy lássátok milyen fából faragtak engem, beolvastam instinctnek is, itt állana ha közben törölnék a véresszájúak:
"A question to all:
Would you prefer a rate of return or a copy of the game per share you bought (with the ability to resell?).
Your influence in the votes remain the same."
Instinct, I would like to return my game to you as it is .
You are so off wih your marketing stuff its unbelievable. Ok you teamed up with attila16. Good. Thats all you did besides hype, and admit it you did it for the hype. Now this looks like you pull the hype act #574 out of the hat and sell it.
Just to tell you some actual facts:
This present enforced russian/ukranian/BW view of how the game should be played VERSUS what the vets remember from GSM / SOE / BTRH caused sooo deep cracks in our local community that it cant be healed anymore, its like a tumour , it spreads, kills ideas in peoples heads, I have to explain to them why to use AT gun AT ALL, why lay mines AT ALL, and they DONT LIKE IT .
Hell, once you saw everyone voted for "WE WANT REALISM" , hell , why are you ignoring it ? IT looks like you really dont give a damn...
I say you either team up and make a tactical game as No.Mam proposed to do or continue with this eastern stuff that alredy scared away a lot of people.
BTW, I have this 1972 book printed in Hungary, it shows that a 85mm gun should have ONLY 10° elevation to shot to 10km , gravitation and air resistance does the rest. So why this stupid 130m HE limitation, anyway? Why no shrapnel shells? It is because an SU76 must be surely better than a PZ4e at its job, that only shoots to 135 meter (versus su76 , 150m) and the poor german machinery is like 5 times more inaccurate at that reduced range ?
I stopped counting how many times this little thing frustrated me .
Pz4e is good for shell magnet as it is , have you tried it or is it a only part of the decoration to you? I think the eastern players think: overengineered boutiqe piece crap for me to break...
A t34 85 is more accurate aginst a high speed , small moving target than a tiger against stationary?? T34 -85 wins hull destroyed score against frontal panther armor at full range using HE , while the panther AP rounds bouncing off? (HAPPENS!, TRY IT ! ) TIGER VS SU100 slugfest at 140 meter ? None wins over the other for 5 mins ?
A deliberate balancing act by eastern developers? My *ss ?
I admit i have ideas, but what for, why would it work with this game in the present form when 1/10 game can be counted on as "GG", and it should be reworked from ground up ...........
something for you to think about:
http://www.lexpev.nl/downloads/dontgetk ... ytraps.pdf
http://en.wikipedia.org/wiki/S-mine
you missed out on all this fun . You missed out on remote explosives . You sacrificed everything because of this eastern type deliberate balancing act, and now you try , or pretend (sorry I don know anymore, ask the hungarian players, they wont know either ) to find your way around it.
Is the gossip true about BW abandoning ww2 in favor of majesty2 ? -
Neoncsoves #797 ezt az új patchet ilyen sok ideje tesztelgetik? mostmár kiadhatnák.. :) -
#796 és a többi topik -
readswift #795 http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=9&t=4317
hát ez gigalol
nem térek magamhoz -
#794 a hivatalos fórumon nézz szét szerinte, ott hátha vannak valami modok