Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hivatalos új pályák nincsenek, csak hogyha csinál egy lelkes rajonó 😉
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez egy olyan jó mértékben kidolgozott szép grafikus játék hogy amikor elõször kipróbáltam azzonal megrendeltem eredetiben!
Ha akartok tudni többet errõl a játékról kell segítség hozzá akkor nézzetek be ide minél többen: http://www.mow.co.hu
Üdv néktek és gyertek minnél többen!!
Nagyon tetszik ez a játék! Jelenleg az oroszok 7. pályáját csinálom, a németeket, a bónuszt már kivittem. A szövetségesbõl még van 2 pálya.
Lenne pár kérdésem:
1. Meg lehet-e venni boltban?
2. Lehet-e vele Hamachin játszani? Érdekelne a játék multi része, van aki próbálta már?
3. Vannak-e már játszható új pályák?
Mert bizony elég kevéske amennyi gyárilag van. Vagyis nem kevés, de nem ártana még egypár.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(de az tény, hogy sokkal jobb volt a "Soldiers Heroes of World War II"-vel multizni kooperatívban is, mint ezekkel<#vigyor2>#vigyor2>)
Ha kész, küldöm a magyaritasok.hu-ra, és ha ott ki lessz téve, ide is belinkelem.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Amúgy a jobbfajta telepítõ úgy keresi meg a játék helyéhût, hogyha én elõtte pontosan megadom neki, hogy mit, hol és hogy keressen a registry-ben.
De szerintem marad az, amit bgabor mondott, hogy egy vacak ingyenes telepítõvel csinálom, és beállítom az alapértelmezett telepítési könyvtárat.
Mellesleg már a jármûvek leírásának a fele megvan, így ha minden jól halad, ezen a hétvégén valamikor, már magyarul játszhatnak az érdeklõdõk.
Beleírod egy txt fileba, hogy mindenki másolja be a zipbe lévõ mappát a MODS könyvtárba, majd aktiválja a magyarítást a játékban. Nem kell túlbonyolítani. Jó ötlet volt modban megcsinálni, így egy pillanat alatt telepíthetõ, bekapcsolható, kikapcsolható.
Add meg a telepítõnek a játék default telepítési könyvtárát, a júzerek 95%-a úgyis oda telepíti. Aki meg nem az majd betallózza a helyes útvonalat.
makett.tk
makett.tk
Ha kész lessz felküldöm a magyaritasok.hu-ra.
Csak még azt nem tudom, hogy telepítõt csináljak neki, vagy elég ha becsomagolom egy útmutatóval...
Egyébként modnak lett megcsinálva.
cdgalaxis on volt fent 1 hétig ,hogy kapható lessz aztán törölték.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Le kellett pakolni simán (letenni a földre) azt a végén felrobbant.
Köszi a segítséget
Nem volt ott semmi használható. Amúgy az úttolraszon sincs jel . Lehet le kell egy csomót pakolni azt majd maguknak robbantják. Ez amúgy is valami órás dinamit.