Men of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy a face of war-ban a nagy rohamokat nem szerettem, de a men of war-ban, hogy olyankor lehet erõsítést hívni, úgy sokkal jobb... Egyébként a pár emberes küldetéseket csak koopban szeretem, az úgy nagyon jó 😄 Sokkal hatékonyabb is, fõleg ha valami vertillo vagy teamspeak fut közben 😉

Elég kevés cég rendelt ebbõl a játékból, szával inkább csak interneten rendelhetsz belõle; Hamachi-n szerintem LAN-ban lehet játszani(a soldiers-el és a FoW-al is ment), neten csak a FoW-al játszottam eddig.
Hivatalos új pályák nincsenek, csak hogyha csinál egy lelkes rajonó 😉

Miért jó az neked, ha sokan nézik meg azt az "ijaszat.mintaka.hu"-t??

Shep
Hát ez elég sárga háromszög gyanús hsz. volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Üdv néktek!

Ez egy olyan jó mértékben kidolgozott szép grafikus játék hogy amikor elõször kipróbáltam azzonal megrendeltem eredetiben!
Ha akartok tudni többet errõl a játékról kell segítség hozzá akkor nézzetek be ide minél többen: http://www.mow.co.hu

Üdv néktek és gyertek minnél többen!!
Hi!
Nagyon tetszik ez a játék! Jelenleg az oroszok 7. pályáját csinálom, a németeket, a bónuszt már kivittem. A szövetségesbõl még van 2 pálya.
Lenne pár kérdésem:
1. Meg lehet-e venni boltban?
2. Lehet-e vele Hamachin játszani? Érdekelne a játék multi része, van aki próbálta már?
3. Vannak-e már játszható új pályák?
Mert bizony elég kevéske amennyi gyárilag van. Vagyis nem kevés, de nem ártana még egypár.

Shep
Hát megvan azoknak is a varázsa, csak néhol elég kaotikus a dolog, én jobb szeretem az ilyen pár emberes tûzharcokat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem a leginkább azok a "100+ embert irányító gigantikus csaták" tetszenek a "Face of War"-ban és a "Men of War"-ban...
(de az tény, hogy sokkal jobb volt a "Soldiers Heroes of World War II"-vel multizni kooperatívban is, mint ezekkel<#vigyor2>)

Shep
Mivel végeztem a MoW-al, gondoltam felrakom megint a Soldiers-t. Hát beszarás, hogy még az is mindig milyen szép, és legalább nincsenek 100+ embert irányító gigantikus csaták 😊

Ha nem jön közbe semmi komolyabb, akkor a hétvégén már azzal játszhatsz...
Ha kész, küldöm a magyaritasok.hu-ra, és ha ott ki lessz téve, ide is belinkelem.

HoReSz1975
mikor lesz magyarítás <#confused><#worship>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Azért is lett modnak megcsinálva, mert ha valaki fel patcheli majd a játékot, akkor az lehet, hogy fölül írná a magyarítást.
Amúgy a jobbfajta telepítõ úgy keresi meg a játék helyéhût, hogyha én elõtte pontosan megadom neki, hogy mit, hol és hogy keressen a registry-ben.
De szerintem marad az, amit bgabor mondott, hogy egy vacak ingyenes telepítõvel csinálom, és beállítom az alapértelmezett telepítési könyvtárat.

Mellesleg már a jármûvek leírásának a fele megvan, így ha minden jól halad, ezen a hétvégén valamikor, már magyarul játszhatnak az érdeklõdõk.

m1garand
a jobbfajta telepítõ megkeresi a game helyét a registrybõl

makett.tk

Amúgy meg ha modban van, mi a gond?
Beleírod egy txt fileba, hogy mindenki másolja be a zipbe lévõ mappát a MODS könyvtárba, majd aktiválja a magyarítást a játékban. Nem kell túlbonyolítani. Jó ötlet volt modban megcsinálni, így egy pillanat alatt telepíthetõ, bekapcsolható, kikapcsolható.

Bocs hogy beledumálok, de minek kikerestetni az útvonalát?
Add meg a telepítõnek a játék default telepítési könyvtárát, a júzerek 95%-a úgyis oda telepíti. Aki meg nem az majd betallózza a helyes útvonalat.

m1garand
nekem jó, én úgyis csak multit tolok a klántársakkal, remélem megjön angliából a jövõhéten

makett.tk

Bár szerintem, hogyha ott van mellete az olvasd_el.txt-ben, hogy egyszerûen csak másolja bele az egészet a játék fõkönyvtárába, az nem olyan túl nagy feladat senkinek sem...Legalábbis szerintem ha valaki fel tudta telepíteni, akkor annak ez már nem lessz olyan kemény dió <#vigyor>

Hát figy, az ingyenes telepítõk könnyen kezelhetõk, de kb. ott vannak, mintha a Total Commanderrel csinálnék egy ön-kibontó file-t belõlük...Egy normálisabbnál (install shield wizard) viszont nem tudom, hogy hogy kell kikerestetni vele a registry-bõl a játék telepítési útvonalát(bár igazából nem is néztem még utána, nem volt rá nagyon szükségem<#circling>)

hi. nem tudom ennek a játéknak, hogy nincs nagyobb híre, még boltba se lehet szinte venni, nevetséges. company of heroes-t akármikor megeszi szerintem, teljesen profi az egész, játékmenetileg és grafikailag is. még jó, hogy rátaláltam erre a remekre.

m1garand
*akit

makett.tk

m1garand
vannak ingyenes telepítõ készítõk, de aki érdekel annak ennyit meg kell tudni, csinálni

makett.tk

Köszönöm a felajánlást, de lassan befejezem, a negyedét annak ma már megcsináltam a délelõtt, és folytatom 😉
Ha kész lessz felküldöm a magyaritasok.hu-ra.
Csak még azt nem tudom, hogy telepítõt csináljak neki, vagy elég ha becsomagolom egy útmutatóval...
Egyébként modnak lett megcsinálva.

m1garand
a faces of waron elég sokat dolgoztam

makett.tk

m1garand
a jármûveknél ha kell tudok segíteni

makett.tk

m1garand
nagyszerû

makett.tk

Már nem hagyom abba. Jelenleg már kb. 90%-nál tartok. Már csak a multiban, a jármûvek leírását kell magyarosítani...

m1garand
hát a multi beta az már nmagyar

makett.tk

Az érdeklõdõknek: magyarítás várható, jelenleg 75 %-nál tartok, és ahogy idõm engedi, folyamatosan csinálom.

Shep
Az elsõ bónusz küldetés nem volt benne az 1-ben is? Nagyon emlékeztettet rá.

Shep
Hát, sajna nem mp3-ban van, hanem a videoba van beletéve, meg nem is Katyusha hanem egy másik orosz népdal, de hát ez már csak részletkérdés 😊

Shep
Thx.

Akármi is lehet ez a technosított katyusa izé, a resources/music.pak fileból totalcommanderrel/winrarral pillanatok alatt ki tudod szedni.

Shep
Errõl jut eszembe az a zene nincs meg valakinek ami az orosz kampány végén van? Az a technosított Katyusa zene.

Prince23
Már megjelent ,de idehaza nem rendelt belõlle senki"cég"
cdgalaxis on volt fent 1 hétig ,hogy kapható lessz aztán törölték.

Igen az az utolsó.Sajnos.Bár oroszokkal sokkal jobban szeretek játszani.Sokkal jobbak a fegyvereik.

Shep
Ha az az 5. akkor az.

Szövetséges oldalon a Turning Point az utolsó küldetés?
Shep
Mekkora nagy már a szövetségesekkel az a pálya mikor a kocsival kell menekülni. Nagyon jó ez a játék.

HoReSz1975
magyarítás várható, vagy magyar megjelenés <#confused><#phone>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

MEGOLDVA!
Le kellett pakolni simán (letenni a földre) azt a végén felrobbant.
Köszi a segítséget
Shep
Tegyél már be egy képet.

Jó lehet csak itt a másik katona szedi kifelé a dinamitot. Nekem csak oda kell szállítani. Közben a többi fedezi az akciót.
Shep
Á már megöltél, most néztem meg (tévedtem 3. pálya nem 2.) ládából kiveszed a dinamitot. rányomsz a fogaskerékre (jobb alul)ott rányomsz a dinamit ikonra és rámutatsz a tankcsapdára ekkor egybõl elõjön a az égõ kanócos ikon katt és már megy is telepíteni a dinamitot.

Próbálkozom !
Shep
Pedig a fogaskerekes témát kell használni, próbálkozz kicsit.

Körülnéztem 😊. Pár éve jáccom már különbözõ játékokat 😊.
Nem volt ott semmi használható. Amúgy az úttolraszon sincs jel . Lehet le kell egy csomót pakolni azt majd maguknak robbantják. Ez amúgy is valami órás dinamit.
nem értem, CDGalaxis miért nem tud rendelni ide az országba 50-100darabot Men of War-ból? Tuti lenne vásárló...

Nemazért, de ha kijelölsz egy embert, a jobb alsó gombok között ott egy 'Use Item' nevezetû, két fogaskerék a jele. Abban a menüben lehet használni a különbözõ cuccokat amik a figuránál vannak. Aknatelepítés, dinamit stb. Jól körülnézhettél!

Shep
Tudom, német 2.