Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zotya, te jellembajnok <#taps>#taps>
ugye megmondtam, tagadd csak le ... <#taps>#taps>
ugye megmondtam, tagadd csak le ... <#taps>#taps>
Megvettem 😊
Énis támogatom
Bajsz alias Bull
Bajsz alias Bull
makett.tk
Hali,ahogy olvastam megy a gém hamachin,akinek lenne kedve multizni vegyen fel msn-re.
[email protected]
[email protected]
Egy közérdekû közleményt szeretnék bejelenteni:
Kértem a Hg. jogot,de a formalitáshoz hozzá tartozik,hogy feltegyem itt is a kérdést:
Ki támogatja ,hogy én (V. Zoltán,mrzoltan) ennek a topiknak a Házigazdája legye?
Kérem az érdekeltek szóljanak hozzá.
Tervezett változtatások,Bannercsere,topik reformálás...
Tisztelettel,
Lt.ZOLE
Kértem a Hg. jogot,de a formalitáshoz hozzá tartozik,hogy feltegyem itt is a kérdést:
Ki támogatja ,hogy én (V. Zoltán,mrzoltan) ennek a topiknak a Házigazdája legye?
Kérem az érdekeltek szóljanak hozzá.
Tervezett változtatások,Bannercsere,topik reformálás...
Tisztelettel,
Lt.ZOLE
"A kövi patchben gyengítik a gyalogságot"
Szupi, mar elegem van a nanoruhas langszorosbol... <#hehe>#hehe>
Az ellenfelek 90%-a tobbnyire langszorossal/sniperral/bazooka-ssal/panzerschrek-essel operal, ugyhogy elkezdtem alkalmazni a taktikajukat ellenuk. Remelem izlik nekik.
Szupi, mar elegem van a nanoruhas langszorosbol... <#hehe>#hehe>
Az ellenfelek 90%-a tobbnyire langszorossal/sniperral/bazooka-ssal/panzerschrek-essel operal, ugyhogy elkezdtem alkalmazni a taktikajukat ellenuk. Remelem izlik nekik.
Saor Alba
Sajnálom hogy fáj az igazság.
Talán azé nem játszunk vele, mert köze nincsen semmilyen taktikához és ne is próbáld megmagyarázni hogy van. Ez csak az olyan tank only nooboknak jön be mint TI, és elég sokat játszottam anno sldr1-el és mow-ot is próbáltam többször hogy fejlõdött e vmit, szal egy kicsi összehasonlítási alapom van, de sajna még mindig azon a "casual" kis pista szintjén van amiben minden lámának lehet sikere. Nem véletlen készül a soe 2, hanem azé hogy elválassza ezeket a noobokat a prok-tól, mint anno a slr1-nél. Sajnálom hogy ez nektek bejön.
Ha ti ekkora nagy playerek vagytok hogyhogy még az alapjátékkal se tudtok játszani? Kell egy mod hogy megtudjatok fogni minket mi? Biztos lehetsz benne hogyha az alapjátékkal nem tudsz játszani azzal se fog jobban menni.
Elárultatok magatokról mindent... egy olyan dolgot hajtogattok amibõl kész van kemény 2 map gratulálok. Ha nem tetszik a játék ne játszatok vele, játszatok valami mással ami jobban megfelel a TI állítólag "nagy taktikai érzéketeknek"... röhejes kis noobok vagytok<#hehe>#hehe>
Elárultatok magatokról mindent... egy olyan dolgot hajtogattok amibõl kész van kemény 2 map gratulálok. Ha nem tetszik a játék ne játszatok vele, játszatok valami mással ami jobban megfelel a TI állítólag "nagy taktikai érzéketeknek"... röhejes kis noobok vagytok<#hehe>#hehe>
Köszönöm szépen ezzel mindent elárultatok 😄
Mivel közös játék alkalmával hostolni én szoktam olyan 80%ban csinálni és Tank onlyban is mint a többiben 0 a tankok látótávja ezért sohasem szoktunk ilyen mode-ban játszani. Felesleges a hazugságot ismételgetned ettõl még nem lesz igaz. Ti meg ne süllyedjetek le az õ szintjére felesleges mert értelmesen nem tudja elmondani a mondanivalóját csak hazudozva megha majd mi Soe2 zünk stb. stb. persze jó hogy nem már majd NFS Shiftbe menjünk mert azzal majd jó lesz és ejjj de megver... felnõtt ember ilyen baromságokat nem mondd csak egy kisgyerek akinek fáj az igazság.
TE EGY OLYAN BUNKÓ EMBER VAGY AKIVEL NEM ÁLLOK SZÓBA TÖBBET. AZT NE IS REMÉLD, HOGY ÉN VELED JÉTSZAK, LE SE KÖPNÉLEK!
TE AZ ALAP MOW-VAL SE TUDSZ JÁTSZANI. KB TE VAGY A LÁMA.
SAJNÁLOM, HOGY ISMERLEK.
TE AZ ALAP MOW-VAL SE TUDSZ JÁTSZANI. KB TE VAGY A LÁMA.
SAJNÁLOM, HOGY ISMERLEK.
makett.tk
Eddig két videót találtam youtube-on a csodálatos szuper soe modról, hát egyenlõre csak sok sikert tudok hozzá kívánni nektek fõ idiótáknak, látszik hogy mennyit játszottatok a játékkal, a legnagyobb pályákat így se bírja nagyon sok embernek a gépe, a ruszkiknak meg fõleg nem, erre ez a sok hülye a soe-nál akkora mapot csinál amit be se fog tölteni a játék, aztán ha mégis akkor vehettek majd rá annyi gyalogost ami biztos kiakasztja a játék motorját, sok sikert hozzá vehettek majd mellé atomerõmûvet meg gigabites netet.....
ugyanazt a hibát igyekeznek elkövetni mint anno a soldiersben ott is ez volt az EGYIK hibája ennek a szarnak, egyszerûen ennek a motornak vannak határai amit még a készítõk is átléptek picit
Ha ilyen méretû mapon akartok játszani tényleg próbáljátok ki a Sudden Strike: Resource of War-t, itt az SG-n megtaláljátok a topikját, kértek egy linket (na persze nem ebben a bunkó fasz kötekedõ stílusban) a legfrissebb RCM modhoz meg a pályákhoz, ott vannak ilyen gigantikus mapok és rendesen lehet is rajtuk játszani mert nem akad nem lagol egy normális gépen se.
ugyanazt a hibát igyekeznek elkövetni mint anno a soldiersben ott is ez volt az EGYIK hibája ennek a szarnak, egyszerûen ennek a motornak vannak határai amit még a készítõk is átléptek picit
Ha ilyen méretû mapon akartok játszani tényleg próbáljátok ki a Sudden Strike: Resource of War-t, itt az SG-n megtaláljátok a topikját, kértek egy linket (na persze nem ebben a bunkó fasz kötekedõ stílusban) a legfrissebb RCM modhoz meg a pályákhoz, ott vannak ilyen gigantikus mapok és rendesen lehet is rajtuk játszani mert nem akad nem lagol egy normális gépen se.
SOE 2-vel a hozzád hasonló lámak nem fognak játszani igen, aki ért vmit is hozzá az fog. Garand te is érzed hogy közöd nincsen, ha egy soe szintû mod kerül teritékre. Ha annyira profik vagytok szívesen kiállok ellenetek akár mikor egy soe 2 mecsre. 😄D
ja és a bétában lelõhetõ gyalogság most sokkal "ellenállóbb", a super fejszámolós gyalogos nem oda dobja a gránátot ahol vagyok, hanem ahova menni fogok
makett.tk
A kövi patchben gyengítik a gyalogságot he-he, am te kezdtél el itt szemlyéskedi TE BUNKÓ, jó lenne ha vissza vennél.
A játékot nem mi fejlesztjük tudod kinek kell írni, de am az is felesleges, pl: szavazás volt a logóról nem az lett amit a fórumozók megszavaztak uh hiába csinál honlapot a Instict gamnek nincs jelentõsége, az van ami az oroszoktól kapunk, meg minek kellet bele a terminátor lángszórós, semmit nem romoló robbanó(romboló) lövedékek stb.....
A játékot nem mi fejlesztjük tudod kinek kell írni, de am az is felesleges, pl: szavazás volt a logóról nem az lett amit a fórumozók megszavaztak uh hiába csinál honlapot a Instict gamnek nincs jelentõsége, az van ami az oroszoktól kapunk, meg minek kellet bele a terminátor lángszórós, semmit nem romoló robbanó(romboló) lövedékek stb.....
makett.tk
Ez szent igaz!! Mondjuk õ már a soliders megjelenésekor is az volt😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
De ha már itt tartunk, Instinct is egy tróger ...
Nehéz lehet elhinni, de fogadd el hogy nem mindenkinek olyan alacsony az ingerküszöbe mint neked és cordhas cimbiknek... Galcsidban ott figyel a tank only szarlapátolás, tagadd csak le, pont úgy ahogy hecker007 letagadja azt hogy ti fogtatok hozzá kötözködni velem , he-he. Trógerek...
én is a team alapító tagjai közzé tartozok is mi is szoktuk használni a gyalogosokat nem is keveset, mi is tudunk dinamitot rakni egy tankmellé, vagy mellékúszni és kigyújtani, csak tudod én se szeretem mikor így próbálják meg tönkrevágni a tankomat ezért nem sûrûn folyamodok hozzá, sõt a többiek se, mivel õk se igazán rajonganak érte mikor kigyújtják a tankjukat pl... amit mellesleg nevetségesnek tartok, mivel sokszor a katonák tudomást se vesznek róla hogyha elmegy mellettük egy ellenséges gyalogos, sõt van amikor egy egész tankot se vesznek észre, amúgy rád se emlékszem a játékból..... igazán játszhatnátok egyszer readshifttel ellenünk megnézném mihez kezdettek a baromi nagy taktikai tudásotokkal, habár lehet hogy idõpocséklás lenne részünkrõl, hisz mindegyikünknek van jobb dolga is mint veletek elb@szni egy fél órát vagy többet... lehet sírni itt, meg meg is lehet tanulni játszani
read a topikodhoz csak annyit fûznék hozzá hogy akar a hóhér odamenni, steal fury is egy ruszki csodajáték volt ez is az lesz... mi se látunk se ebben a topikban se a fow, soldiers, blitzkrieg, sudden strike, rfactor, race sorozat, world in conflict, hardweres topikok és sorolhatnám még hol, de mivel az SG fóruma nem áll egyikünk tulajdonában sem nem mondhatjuk meg hogy ki hova ír be, a veszekedést nem mi kezdtünk
read a topikodhoz csak annyit fûznék hozzá hogy akar a hóhér odamenni, steal fury is egy ruszki csodajáték volt ez is az lesz... mi se látunk se ebben a topikban se a fow, soldiers, blitzkrieg, sudden strike, rfactor, race sorozat, world in conflict, hardweres topikok és sorolhatnám még hol, de mivel az SG fóruma nem áll egyikünk tulajdonában sem nem mondhatjuk meg hogy ki hova ír be, a veszekedést nem mi kezdtünk
nem szoktunk tank onlyt nyomni és nem vagyunk láma, nem fognak a SOE 2 vel se sokan játszani, nem sokan érnek fel hozzánk, am ez nem taktikai game, ha hátul kúpolsz a tankkal az csak 1 taktika, de lehet máshogy is, de úgy látom ez nagyon fáj neked, ha csak emiatt idejössz szemétkedni
makett.tk
hmm,érdekes gondolom te vagy az egyik kifejlesztõje a lángszórós a tank ellen elméletnek vagy esetleg a felderítõt szoktad a fél pályán keresztül kúszatni?
Norm. csatában bezzeg nem tudtok nyerni,csak jöttök ide sírni,hogy Tank only így meg úgy.
Szánalom,az amit itt mûveltek.<#levele>#levele> <#banplz>#banplz>
Norm. csatában bezzeg nem tudtok nyerni,csak jöttök ide sírni,hogy Tank only így meg úgy.
Szánalom,az amit itt mûveltek.<#levele>#levele> <#banplz>#banplz>
Ez a cordha tim akkora egy lama tank only brigad, egy VICC, mondjuk itt a brigad 99%-ának fogalma sincs arról mi az a taktikai game. Remélem SOE 2 más szintre emeli majd ezt.
akad itt egy pár persona non grata egyéniség akiket nem szivesen látok a front roads : 1943 topicomban, szankciók kilátásba helyezve, a viszont nem látásra, sziasztok, hekker, zotya <#wave>#wave>
Igazad volt kéne valami IQ-teszt vagy bármi ami nem engedi az ilyen gyökereket beírni<#eplus2>#eplus2>
Hol említettem én taktikát abban a HSZben?
Ez egy csapatjáték, de te kb annyi felfogóképességgel se rendelkezel mint a 10 éves ruszki player aki kilép ha oldalba lövik egy az övénél kisebb jármûvel.
Nem tudom te mivel szoktál játszani, de soldiersben se láttalak még sose, fowban se és még mowban se, ha annyira egyszerûnek találod a játékot akkor add el és ne rontsd tovább itt a levegõt. Ott van még a csodálatos Theratre of War, vagy a még jobb Sudden Strike 3 csak az olyanokra várnak mint te, megjegyzem én is játszok néha Sudden Strike: Resource of War-ral(Ez mesze jobb mint a 3, fõleg az RCM moddal) ami szintén csapatmunkát igényel amire te nem hiszem hogy képes lennél ekkora arccal. Vagy ott van a Close Combat felteszem azt is ismered hogyha ekkora stratégia fan vagy... habár az meg ugye 2009-ben már nem járja hogy felülrõl nézzük a mapot és minden 2d-s ugye? Szerintem elõbb gondolkozz aztán írj. Van rengeteg játék amik "jobb" stratégia játékok ha akarod írhatok neked egy listát és utána megkeresheted a topikjukat itt SG-n vagy bárhol, de nem hiszem hogy ott szívesebben látnának téged mint mi.
Ez egy csapatjáték, de te kb annyi felfogóképességgel se rendelkezel mint a 10 éves ruszki player aki kilép ha oldalba lövik egy az övénél kisebb jármûvel.
Nem tudom te mivel szoktál játszani, de soldiersben se láttalak még sose, fowban se és még mowban se, ha annyira egyszerûnek találod a játékot akkor add el és ne rontsd tovább itt a levegõt. Ott van még a csodálatos Theratre of War, vagy a még jobb Sudden Strike 3 csak az olyanokra várnak mint te, megjegyzem én is játszok néha Sudden Strike: Resource of War-ral(Ez mesze jobb mint a 3, fõleg az RCM moddal) ami szintén csapatmunkát igényel amire te nem hiszem hogy képes lennél ekkora arccal. Vagy ott van a Close Combat felteszem azt is ismered hogyha ekkora stratégia fan vagy... habár az meg ugye 2009-ben már nem járja hogy felülrõl nézzük a mapot és minden 2d-s ugye? Szerintem elõbb gondolkozz aztán írj. Van rengeteg játék amik "jobb" stratégia játékok ha akarod írhatok neked egy listát és utána megkeresheted a topikjukat itt SG-n vagy bárhol, de nem hiszem hogy ott szívesebben látnának téged mint mi.
Te meg gondolom egy "Bunkó pesti sznob" vagy,aki a meszet is lekvárnak nézi...
Apuci bentlakásos iskolájába jobb járni,ahol még meg megbukni se tudsz...
Amúgy gondolom 11éves létere nem tudod kik a tirpákok és hol élnek ,ugye?
Segítek egy kicsit.
katt
Nálunk Szlovákok élnek kis számban,nem tirpákok...
Egyszer felnõsz te is.
Apuci bentlakásos iskolájába jobb járni,ahol még meg megbukni se tudsz...
Amúgy gondolom 11éves létere nem tudod kik a tirpákok és hol élnek ,ugye?
Segítek egy kicsit.
A magyarországi szlovákokon belül külön nem elismert, de megkülönböztett csoport a tirpákok, akik XVIII. század közepétõl kezdve települtek be Magyarországra, fõleg az Alföld, azon belül is Nyíregyháza környékére.
katt
Nálunk Szlovákok élnek kis számban,nem tirpákok...
Egyszer felnõsz te is.
és az nem zavar téged hogy nem taktikai játékkal játszol , hanem egy egymás nyakára spawnolós , minipályás förmedvénnyel? 10%-ot ha hozzáraktak showw2 óta, taktikai elem kb a játékok egy tizedében fordul elõ vagy talán annyi sem... Én átbaszva érzem magam, ti pedig skillesedjetek , "mindenki úgy élvez ahogy tud" na ja ... <#nevetes1>#nevetes1>
te meg egy szarvasi tirpák vagy <#nevetes1>#nevetes1>
aki a legnevetségesebb iskolába jár 50km-es körzetben , és büszke rá <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
aki a legnevetségesebb iskolába jár 50km-es körzetben , és büszke rá <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Soldiers óta játszok a játékkal ennyi idõ alatt csak sikerült kitanulni...
attól hogy te láma vagy attól más még lehet hogy tud játszani, és különben jöhetnek skilles playerek is azokkal is eljátszunk, de sajna nagyon ritka az olyan aki tud is játszani
attól hogy te láma vagy attól más még lehet hogy tud játszani, és különben jöhetnek skilles playerek is azokkal is eljátszunk, de sajna nagyon ritka az olyan aki tud is játszani