Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊)
Nagyon rendes vagy! /mint mindig/,megveszem Én,de érdekelne hol lattad 9euroert mert én 27.99 ért latom.
Volt akcioban 7 ért ezért kérdeztem nem e vettél rögtön 2-öt😊
Nagyon rendes vagy! /mint mindig/,megveszem Én,de érdekelne hol lattad 9euroert mert én 27.99 ért latom.
Volt akcioban 7 ért ezért kérdeztem nem e vettél rögtön 2-öt😊
banned 😞
<#gonosz1>#gonosz1><#ravasz1>#ravasz1>
😄 már csak azért sem hagynám ki az ajánlatot 😄
Csááááá Nav!! Ezer éve 😊 Figyi most ha jól tudom 9 euro vagy dollár a game. Ha gondolod Neked Gratisba a régi sok közös Mohaa-ás emlékére veszek egyet! 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
józsefvárosit meg sem említed?<#idiota>#idiota>
readswift -tõl ha vesztek is addig ne fizessetek neki ,amig kinem próbáltátok a serial-t.
Lehet rég eladta ,d még mindig árulja ,aztán kifizetitek és azt mondja sajnos õ nem tehet róla ,hogy nem mûködik.
de ennek is van hátul ütõje mert nem fogja odaadni,kipróbálni se tudjátok,mi a bizonyíték ,hogy mûködik.
Lehet rég eladta ,d még mindig árulja ,aztán kifizetitek és azt mondja sajnos õ nem tehet róla ,hogy nem mûködik.
de ennek is van hátul ütõje mert nem fogja odaadni,kipróbálni se tudjátok,mi a bizonyíték ,hogy mûködik.
Vennék én is,de valami akcios áron.
Pluskat nem vettél véletlenül akciosan 2-öt?😊
Pluskat nem vettél véletlenül akciosan 2-öt?😊
eladó cd kulcs valaki?
😄
arra lehet várni kell,nem biztos ,hogy beis engedik😄
bár agyag-galamb lövészet mindenkinek jól esik egy nehéz nap után😄
bár agyag-galamb lövészet mindenkinek jól esik egy nehéz nap után😄
tegyél már be valami print screen a multiból amikor TE játszol, valami olyat amin lehetõleg van egy stat is
5x tanúbizonyságot tettem?
Nem játszottál még velem papa😄😄😄😄😄
Max 5x elötted járok.
Nem játszottál még velem papa😄😄😄😄😄
Max 5x elötted járok.
jaja
- gyalogos sziven szurhatja a masikat kessel <#idiota>#idiota>
- T29 kinyirhato dinamittal... <#szomoru2>#szomoru2> (vagyis azt irta hogy T29, kinyirhatod a dinamitot <#fejvakaras>#fejvakaras>)
- Ognemetchik is now open for the sound vystrela.Teper zasvechivaetsya at a distance of up to 25 meters (gondolom ez a langszoros akar lenni szovjetul, 25 meter amit irtal... remelem nem az hogy 25 meterre lovoldoz a langszoroval... <#hehe>#hehe>)
- rohamgyalogosnak 2 panzerfaustja lesz a 3 helyett
- par uj tank
- egyes tankokat erositenek, masokat gyengitenek
- es meg sok minden
Kul
- T29 kinyirhato dinamittal... <#szomoru2>#szomoru2> (vagyis azt irta hogy T29, kinyirhatod a dinamitot <#fejvakaras>#fejvakaras>)
- Ognemetchik is now open for the sound vystrela.Teper zasvechivaetsya at a distance of up to 25 meters (gondolom ez a langszoros akar lenni szovjetul, 25 meter amit irtal... remelem nem az hogy 25 meterre lovoldoz a langszoroval... <#hehe>#hehe>)
- rohamgyalogosnak 2 panzerfaustja lesz a 3 helyett
- par uj tank
- egyes tankokat erositenek, masokat gyengitenek
- es meg sok minden
Kul
Saor Alba
itt a lefordított topic
official forum bestway
official forum bestway
makett.tk
army general írja az orosz fórumon
Summer patch is not exactly expect. I think this is where either the October or never.
Summer patch is not exactly expect. I think this is where either the October or never.
makett.tk
köv. patch infok
http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=9&t=4203
http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=9&t=4203
makett.tk
am a titok az a fejlesztõk szerint, hogy véletlenül nincs hangja a lángszórósnak és ezért nem veszik észre a katonák, ezt is javítják állítólag és kb 25 re észre fogják venni
makett.tk
jóvan, vágomén itt skill van , lángszóróst meg nem tudjuk fogni. na . byebye <#buck>#buck>
"akad itt egy pár persona non grata egyéniség akiket nem szivesen látok a front roads : 1943 topicomban, szankciók kilátásba helyezve, a viszont nem látásra, sziasztok, hekker, zotya "
"ok mjd ha lesz SOE lesz új topic , szevasztok"
Hoffi szavaival élve: Kavinton be kell venni Papa!!
"ok mjd ha lesz SOE lesz új topic , szevasztok"
Hoffi szavaival élve: Kavinton be kell venni Papa!!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
nem fogok veled vitatkozni mert már 5x tanúbizonyságát adtad hogy nem értesz a játékhoz. Miért hagynád bekapcsolva? Azért hogy feltünjön neki hogy úgy hullanak az egységei min a legyek és hátrahúzza? Engem nem lehetett megszopatni lángszóróssal, tankemberkékkel lelövöldöztem õket az árokbanfekve és elloptam a stukkert pl.. I'ves lövés kiszedi õket az árokból is...
nagyon meg akarsz szabadulni a cd-key-ed tõl.
2000FT - 3000ft-nál ne hogy drágábban megvegyétek.Csak szólok.
2000FT - 3000ft-nál ne hogy drágábban megvegyétek.Csak szólok.
megsugom ,bármivel mész nem szurja ki a lángszóróst.
szarügy ,de ez van.
Sniper pedig nyugodtan lehet hagyni autómatán,mert nekem olyan embert is kilõ akit nem is látok.Ill nem fogok azzal hülyéskedni,hogy én lövöldözzem az egységeket.
szarügy ,de ez van.
Sniper pedig nyugodtan lehet hagyni autómatán,mert nekem olyan embert is kilõ akit nem is látok.Ill nem fogok azzal hülyéskedni,hogy én lövöldözzem az egységeket.
hja de a mesterlövész kb 1000* univerzálisabb. Csak az automata lövés nem mindig jó ha be van kapcsolva pl. patthelyzetekkor inkább kapcsold ki mert õ is azt nézi mire lõhet és te is . 😊 Ha akció van akkor kapcsold csak be, a gyalogsága nem fogja kiheverni 😊)
egyáltalán nem kiegyensúlyozott , a late game egy hányás ,dehát leginkább a csapatösszetételen múlik minden. Lehet jó játékot játszani vele dehát 100-ból egyszer ha összejön egy fasza 5v5, az olyankor végig pengeél és stressz 😊 A többi már a legelején eldõl mert a skilles pléjerek szeretik az akolmelegséget és egy csapatba tömörülnek a kezdõk , hülyenevüek stb ellen. Ez a nagy baj egyébként ezzel a játékkal, és az a tény hogy az oroszok kénye kedve szerint lett beállitgatva minden lényeges dolog a játék mechanikájában. Én adok neked kulcsot ha érdekel és tudsz fizetni valahogy.
I'VELT a LÖVÉSe.
lángszórósokat olyan tankal szivassátok meg aminek velt a lövése.
Igy kell csinálni:
-veszel snipert (automata lövöldözés kikapcs, mert észrefogja venni)
-nem a sniperrel ölöd meg a kibaszott lángszóróst hanem PZ4e-vel , Su76-al stb.
-ha nyomulós infantryt látsz kkor hirtelen lelövöd sniperrel ÉS arrébb mész.
Ajánlott az ivelt lövés taktikát alkalmazni minden áldott alkalommal, amikor jön egy tank akkor arra is HE-t lõsz nem AP-t, háth leesik a lánctalp esetleg megbénul a torony, de van hogy már csak a megtorpanástól megrémülnek és húznak vissza mert úgyérzik lebukott a nagy flank manõverük <#buck>#buck>
Igy kell csinálni:
-veszel snipert (automata lövöldözés kikapcs, mert észrefogja venni)
-nem a sniperrel ölöd meg a kibaszott lángszóróst hanem PZ4e-vel , Su76-al stb.
-ha nyomulós infantryt látsz kkor hirtelen lelövöd sniperrel ÉS arrébb mész.
Ajánlott az ivelt lövés taktikát alkalmazni minden áldott alkalommal, amikor jön egy tank akkor arra is HE-t lõsz nem AP-t, háth leesik a lánctalp esetleg megbénul a torony, de van hogy már csak a megtorpanástól megrémülnek és húznak vissza mert úgyérzik lebukott a nagy flank manõverük <#buck>#buck>
Picsba,lemaradtam erröl a 7 euros akciorol steamen,pedig fasza kis gama,nekem bejön,remelem lesz meg ilyen leárazás.
Multiban mennyire veszi fel a versenyt shww2 multijaval?Mennyire kiegyensulyozott?
Multiban mennyire veszi fel a versenyt shww2 multijaval?Mennyire kiegyensulyozott?
Ismered?
egyszer biztos,remélem megérem.
Csak a frontvonal nevezetu csodaban szivatott igy meg hogy elhelyezett 5-5 langszorost es raketavetost a bokros-fas reszeken... <#vigyor5>#vigyor5>
Saor Alba
na majd az új peccs.. :-|
ha kiadják még valaha..
ha kiadják még valaha..