2370
-
#1208 Aszondja: "we're not so much focused on single-player anymore"
Úgy néz ki a magas warez arány már minden PC-s játékfejlesztő és/vagy kiadó agyát elborítja, mert már csak lewarezolhatatlan MMO-kban tudnak gondolkodni. Command and Conquer 4-et szépen elkúrták ennek a marhaságnak az erőltetésével, remélem a ruszkik gyorsan elfelejtik ezt az agyrémet. -
#1207 A jóember azt kérdezte, hogy lopott játékkal lehet-e multizni, és kapott egy elutasító választ. Nem tudom miért akarsz te többszörösen fizetni.
Ökölszabály: csak eredeti játékkal multizunk! Akinek ez nem tetszik, annak tudom ajánlani a lámpavasat.
Modok feltelepítése után felmerülő problémákra általában a modok törlése nyújt megoldást. Esetleg újravétel, ha nem sikerül kipucolni a modokat.
SHoWWII-nél meg előfordulhat, hogy azért nem találsz partnereket, mert nincsenek is pont akkor, amikor te szeretnél vele játszani. -
lee56 #1206 amint itt is láthatod nem sok mindent :) De volt valami értelme is a kérdésednek, vagy csak költői volt? :) -
readswift #1205 mit fejleszt a best way az utóbbi 4-5 évben? -
lee56 #1204 Csak írtam egy mailt a [email protected] -ra és Jakub Zalejski @cenega.pl válaszolt rá, ennyi :) Kramer fejét nem kértem benne, csak megírtam hogy a multi miatt vettük meg a játékot és most csalódottak vagyunk mert szenvedni kell a patch-ekkel :) -
#1203 Hmm, nem tudom mivel érted ezt el, de ez hihetetlen.
Grat.
------------------------------------------------------
Esetleg írhatadd volna ,hogy nem váltják-e le Kramert :D -
lee56 #1202 Akit még esetleg érdekel, HUN verziós patch-ügyben írtam az 1C company-nak, és azt válaszolták hogy jelenleg a cseh és lengyel készül, de hamarosan jön a magyar lokalizált változat is, ne aggódjunk.. -
#1201 Szia!
A F.A.Q-ba megtalálod hogy kell patchelni.
A multiplayerhez : 1.17.5
szépen sorba. -
Stief #1200 Hello nagy bajban vagyok létezik 1.75 patch PL HU ENG verzióhoz, mert nem tudok emiatt játszani, pedig megvettem eredetibe.
Kérem aki tud segítsen! Köszönöm! -
#1199 Ez egy különálló kiegészítés, cooperative skirmish mód és multiplayer mód (új mapok és játék módok).
A hivatalos bejelentés 1C -
#1198 A borzalmas, hazudozó Chris Kramer nyilatkozott, új Men of Warról
Assult Squad. -
Zoli105 #1197 Hát miért lenne fizetős ha multiznál vele??? Érdekes hogy a Cod2nél nem kell egy kanyit sem fizetni(tudom hogy a két játék különbözik!)De itt ezeknél miért kell fizetni ha már fizettél a játékért meg fizetsz a netért!Akkor a LAN-os játéknál is fizetni kell vagy mi? -
lee56 #1196 Mind a kettő fizetős :) A soldiers-el lehetett multizni tört játékkal is, de az még olcsóbb mint a men of war ami kb 3ezer, ennyit nehogymár ne érjen meg.. -
Zoli105 #1195 Juno és a hol tudnám a Soldiershez leszedni azokat a modokat?? mert a honlapján nem találtam:(
A Men of Warnál meg milyen cuccos ütközés lehet ??(hisz az 1.75 patch van fent! modok közül meg csak a face of war mission patch van fent rajta!) -
juno #1194 A problémád lényege valami cuccos ütközés lesz, mert megkérdeztem egy állatot aki napi 5-6 órát tolja a gamet és azt mondta semmi gáz nincs nem érti miért van amit leirtál... -
juno #1193 a Soldiershez körülbelül harminc mod van, van amelyik csak egy küldi, de van amelyik mint a polish heroes gyakorlatilag egy egész kampány, szerintem találsz bőven magadnak valót, a kedvencem nekem is a SOE mods, de vannak nagyon ütősek is közöttük. -
#1192 Sajna nem próbálgattunk Mod-okat és eredetivel multizunk,bár manapság elég ritkán.
A Soldiers-ben meg végképp nem, hisz nem játszottam vele. Sry -
Zoli105 #1191 Hát mi van srácok senki sem segít:(???
Pedig a soldiers már nagyon szeretnék multizni!!!
Meg persze a probléma még nincs orvosolva! -
Zoli105 #1190 Üdv mindenkinek!
én még új vagyok és ha nem lenne baj segítséget szeretnék kérni!Az egyik Men of Warral kapcsolatos:igaz hogy törtöm van de mikor feltettem normális volt a játék ( a sebzésekre gondolok pl: egy Tigrissel simán szétkaptam egy Ba64 orosz gépkocsit de miután feltettem hozzá azt a bizonyos GSM Fields of Honor 2-őt teljesen kész lett(a patch-ket is szépen feltettem hozzá!)de az igaz nagyon szép egy mond sok új járművel de akkor is a sebzéssel baj lett a Tigrissel úgyanazt az orosz Ba64 kb 20percen keresztűl lőttem mire meguntam és kiléptem a játékból!!!Itt kéne segíteni nem tudok vele mit kezdeni:(
A másik meg soldiers kapcsolatos(itt az eredeti van meg)! Szívessen játszanék vele multin de Xfiren nem találtam még szervert és a gamespy-nél is be vagyok regizva de ott sem találtam semmit!vagy ott le kell szedni egy olyan progit mint maga az xfire!??Jah és a soldershez van új mod vagy patch???( modból nekem az 1942 afrika, German solders mod meg a SoE AE 1.3 van meg!)Köszönöm előre is a segítséget!:) -
Meteora4 #1189 de az fizetős ugye? mert olyan kéne ami ingyenes és törttel is lehet -
lee56 #1188 Hátpersze hogy :) gamespy-on most is vannak 20an :) Nagyon jó kis játék, főleg modokkal, jó kis multi móka :) -
Meteora4 #1187 a soldiers-t játsza még vajon vki? Mert szerintem mind közül az a legjobb. Nem sok játékban lehet Michael Wittman-al menni :D:D:D -
lee56 #1186 Jaja sajnos csak 28adikáig ment ingyenesen, mi is akkor játszottunk párat haverokkal, és egész megtetszett, a régi szép soldiers-es időket hozza vissza majdnemhogy :) Nemsokára meg is vesszük szerintem. -
Meteora4 #1185 hi all
Tört játékkal már sehogy se lehet multizni? Se hamachival se semmivel? -
Neoncsoves #1184 most nézem ez az ingyenes multi már lejárt... -
Friebesz #1183 ok -
Neoncsoves #1182 ingyenesen lehet multiba tolni!!!
ok majd felrakom a játékot meg a legújabb patchet azt mehetünk -
Friebesz #1181 Én játszanék veled 1.75ösön és nekem is eredeti -
Neoncsoves #1180 eredeti a Men of Warod? Kéne már játszani egy jót, elég régen játszottam, magyarokkal még 1x sem játszottam :| -
lee56 #1179 Igen közben én is erre jutottam, csak néhány helyen írtak többszáz új egységet, gondoltam hátha multiba is használhatóak, de steam-en is singleplayer-t írnak csak a Red Tide-hoz.. -
Neoncsoves #1178 a Red Tide tudtommal csak single küldiket ad hozzá -
lee56 #1177 A MoW - Red Tide mennyi multiplayeres újítást tartalmaz, érdemes megvenni annak akit főként a multi érdekel, vagy elég az alap is patchelve? -
#1176 Új Men of War kiegészítő -
#1175 Hello a Men Of War Red Tide-hoz van magyaritas? -
juno #1174 Demohoz,sztem nem kell...
amit én vettem le annak idején, legalább is nem kellett... -
juno #1173 az alap magyarosítással lesz majd némi gondod, mert orosz betűbeállitással magyarított nálam miattad kiprobáltam, de a fontosabb küldi szövegek kibogarászhatóbbak lettek valóban, de angolban sem bonyolultak a küldi feladatok, és kisérő szövegek...:) -
Istik1 #1172 hali cd key-t honnan lehet szerezni a demo-hoz? -
HUNter Örni #1171 Két módot akartam kipróbálni, amihez 1.16.4-es patch kell vagy annál nagyobb.Itt találtam őket a leírás és képek alapján nagyon jók. -
bgabor #1170 Mi ezt mindíg úgy oldottuk meg hogy a teljes resource mappát átmásoltuk a másik gépére, felülírva mindent. Mentéseket, beállítások nem sérülnek így. -
#1169 Monnyuk azt megaszondhatnád mire kell a peccs, mert tört játékkal nem lehet neten játszani, lanon és egyjátékos módban pedig felesleges.
De mint hogy ma gyereknap van, így most ingyé multizhatsz.
Letöltöd a klienst innen, kitöltöd az űrlapot itt, és máris mehetsz ingyen és legálisan multizni, még vagy egy hétig.