Men of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m1garand
steam hétvégi akciója VOLT

makett.tk

😊)
Nagyon rendes vagy! /mint mindig/,megveszem Én,de érdekelne hol lattad 9euroert mert én 27.99 ért latom.
Volt akcioban 7 ért ezért kérdeztem nem e vettél rögtön 2-öt😊

m1garand
le vagy maradva am 7 volt

makett.tk

Hecker007
szerintem a Zoli nevû egyén, aki a HG el**szot valamit <#eplus2>

banned 😞

Prince23
Mi történt a bannerraL?

<#gonosz1><#ravasz1>

😄 már csak azért sem hagynám ki az ajánlatot 😄

Pluskast
Csááááá Nav!! Ezer éve 😊 Figyi most ha jól tudom 9 euro vagy dollár a game. Ha gondolod Neked Gratisba a régi sok közös Mohaa-ás emlékére veszek egyet! 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

m1garand
nem véletlen volt a niga' logod sg-n <#nevetes1>

makett.tk

Hecker007
<#banplz>

józsefvárosit meg sem említed?<#idiota>

Hecker007
eeeee játékot csak boltból, dobozban, eredeti csomagolásban, esetleg steamrõl<#nyes>

readswift -tõl ha vesztek is addig ne fizessetek neki ,amig kinem próbáltátok a serial-t.

Lehet rég eladta ,d még mindig árulja ,aztán kifizetitek és azt mondja sajnos õ nem tehet róla ,hogy nem mûködik.
de ennek is van hátul ütõje mert nem fogja odaadni,kipróbálni se tudjátok,mi a bizonyíték ,hogy mûködik.

mrzoltan
redswift-nek van 3 elm.;de én nem vennék tõle...
Nézzetek szét hátha valahol akciós
Vennék én is,de valami akcios áron.

Pluskat nem vettél véletlenül akciosan 2-öt?😊

eladó cd kulcs valaki?

😄

m1garand
látod egyre többen szeretnek, sokat tettél érte <#nevetes1>

makett.tk

Jeffjohnson
Attól nem is kell félni ,hogy valaha is ki mer állni ellened a kis nyuszika <#vigyor3>

arra lehet várni kell,nem biztos ,hogy beis engedik😄
bár agyag-galamb lövészet mindenkinek jól esik egy nehéz nap után😄

Hecker007
tegyél már be valami print screen a multiból amikor TE játszol, valami olyat amin lehetõleg van egy stat is

m1garand
elment felíratni kavintont, majd utána jön vissza

makett.tk

5x tanúbizonyságot tettem?
Nem játszottál még velem papa😄😄😄😄😄
Max 5x elötted járok.

mrzoltan
Megjöttem.
Faszom a google translaste be nincs meg valakinek az eredeti orosz verzió?
jaja

m1garand
csak azt nem javítják a mit kéne

makett.tk

Solten
- gyalogos sziven szurhatja a masikat kessel <#idiota>
- T29 kinyirhato dinamittal... <#szomoru2> (vagyis azt irta hogy T29, kinyirhatod a dinamitot <#fejvakaras>)
- Ognemetchik is now open for the sound vystrela.Teper zasvechivaetsya at a distance of up to 25 meters (gondolom ez a langszoros akar lenni szovjetul, 25 meter amit irtal... remelem nem az hogy 25 meterre lovoldoz a langszoroval... <#hehe>)
- rohamgyalogosnak 2 panzerfaustja lesz a 3 helyett
- par uj tank
- egyes tankokat erositenek, masokat gyengitenek
- es meg sok minden

Kul

Saor Alba

m1garand
itt a lefordított topic
official forum bestway

makett.tk

m1garand
army general írja az orosz fórumon
Summer patch is not exactly expect. I think this is where either the October or never.

makett.tk

m1garand
m1garand
am a titok az a fejlesztõk szerint, hogy véletlenül nincs hangja a lángszórósnak és ezért nem veszik észre a katonák, ezt is javítják állítólag és kb 25 re észre fogják venni

makett.tk

jóvan, vágomén itt skill van , lángszóróst meg nem tudjuk fogni. na . byebye <#buck>

Hecker007
<#nyes><#nyes>

Pluskast
"akad itt egy pár persona non grata egyéniség akiket nem szivesen látok a front roads : 1943 topicomban, szankciók kilátásba helyezve, a viszont nem látásra, sziasztok, hekker, zotya "

"ok mjd ha lesz SOE lesz új topic , szevasztok"

Hoffi szavaival élve: Kavinton be kell venni Papa!!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

nem fogok veled vitatkozni mert már 5x tanúbizonyságát adtad hogy nem értesz a játékhoz. Miért hagynád bekapcsolva? Azért hogy feltünjön neki hogy úgy hullanak az egységei min a legyek és hátrahúzza? Engem nem lehetett megszopatni lángszóróssal, tankemberkékkel lelövöldöztem õket az árokbanfekve és elloptam a stukkert pl.. I'ves lövés kiszedi õket az árokból is...

nagyon meg akarsz szabadulni a cd-key-ed tõl.

2000FT - 3000ft-nál ne hogy drágábban megvegyétek.Csak szólok.

megsugom ,bármivel mész nem szurja ki a lángszóróst.
szarügy ,de ez van.

Sniper pedig nyugodtan lehet hagyni autómatán,mert nekem olyan embert is kilõ akit nem is látok.Ill nem fogok azzal hülyéskedni,hogy én lövöldözzem az egységeket.

hja de a mesterlövész kb 1000* univerzálisabb. Csak az automata lövés nem mindig jó ha be van kapcsolva pl. patthelyzetekkor inkább kapcsold ki mert õ is azt nézi mire lõhet és te is . 😊 Ha akció van akkor kapcsold csak be, a gyalogsága nem fogja kiheverni 😊)

Solten
Altalaban a tiszt kiszurja a kib*szott langszorost.

Saor Alba

egyáltalán nem kiegyensúlyozott , a late game egy hányás ,dehát leginkább a csapatösszetételen múlik minden. Lehet jó játékot játszani vele dehát 100-ból egyszer ha összejön egy fasza 5v5, az olyankor végig pengeél és stressz 😊 A többi már a legelején eldõl mert a skilles pléjerek szeretik az akolmelegséget és egy csapatba tömörülnek a kezdõk , hülyenevüek stb ellen. Ez a nagy baj egyébként ezzel a játékkal, és az a tény hogy az oroszok kénye kedve szerint lett beállitgatva minden lényeges dolog a játék mechanikájában. Én adok neked kulcsot ha érdekel és tudsz fizetni valahogy.

I'VELT a LÖVÉSe.

lángszórósokat olyan tankal szivassátok meg aminek velt a lövése.
Igy kell csinálni:

-veszel snipert (automata lövöldözés kikapcs, mert észrefogja venni)
-nem a sniperrel ölöd meg a kibaszott lángszóróst hanem PZ4e-vel , Su76-al stb.
-ha nyomulós infantryt látsz kkor hirtelen lelövöd sniperrel ÉS arrébb mész.

Ajánlott az ivelt lövés taktikát alkalmazni minden áldott alkalommal, amikor jön egy tank akkor arra is HE-t lõsz nem AP-t, háth leesik a lánctalp esetleg megbénul a torony, de van hogy már csak a megtorpanástól megrémülnek és húznak vissza mert úgyérzik lebukott a nagy flank manõverük <#buck>

Picsba,lemaradtam erröl a 7 euros akciorol steamen,pedig fasza kis gama,nekem bejön,remelem lesz meg ilyen leárazás.
Multiban mennyire veszi fel a versenyt shww2 multijaval?Mennyire kiegyensulyozott?

Ismered?

egyszer biztos,remélem megérem.

Solten
Csak a frontvonal nevezetu csodaban szivatott igy meg hogy elhelyezett 5-5 langszorost es raketavetost a bokros-fas reszeken... <#vigyor5>

Saor Alba

mrzoltan
<#vigyor5>
Prince23
Lol

Fired Up

na majd az új peccs.. :-|

ha kiadják még valaha..