2370
  • s1lkforrent
    Aszondja: "we're not so much focused on single-player anymore"
    Úgy néz ki a magas warez arány már minden PC-s játékfejlesztő és/vagy kiadó agyát elborítja, mert már csak lewarezolhatatlan MMO-kban tudnak gondolkodni. Command and Conquer 4-et szépen elkúrták ennek a marhaságnak az erőltetésével, remélem a ruszkik gyorsan elfelejtik ezt az agyrémet.
  • s1lkforrent
    A jóember azt kérdezte, hogy lopott játékkal lehet-e multizni, és kapott egy elutasító választ. Nem tudom miért akarsz te többszörösen fizetni.
    Ökölszabály: csak eredeti játékkal multizunk! Akinek ez nem tetszik, annak tudom ajánlani a lámpavasat.

Modok feltelepítése után felmerülő problémákra általában a modok törlése nyújt megoldást. Esetleg újravétel, ha nem sikerül kipucolni a modokat.

SHoWWII-nél meg előfordulhat, hogy azért nem találsz partnereket, mert nincsenek is pont akkor, amikor te szeretnél vele játszani.
  • lee56
    amint itt is láthatod nem sok mindent :) De volt valami értelme is a kérdésednek, vagy csak költői volt? :)
  • readswift
    mit fejleszt a best way az utóbbi 4-5 évben?
  • lee56
    Csak írtam egy mailt a [email protected] -ra és Jakub Zalejski @cenega.pl válaszolt rá, ennyi :) Kramer fejét nem kértem benne, csak megírtam hogy a multi miatt vettük meg a játékot és most csalódottak vagyunk mert szenvedni kell a patch-ekkel :)
  • mrzoltan
    Hmm, nem tudom mivel érted ezt el, de ez hihetetlen.
    Grat.

------------------------------------------------------
    Esetleg írhatadd volna ,hogy nem váltják-e le Kramert :D
  • lee56
    Akit még esetleg érdekel, HUN verziós patch-ügyben írtam az 1C company-nak, és azt válaszolták hogy jelenleg a cseh és lengyel készül, de hamarosan jön a magyar lokalizált változat is, ne aggódjunk..
  • mrzoltan
    Szia!
    A F.A.Q-ba megtalálod hogy kell patchelni.
    A multiplayerhez : 1.17.5
    szépen sorba.
  • Stief
    Hello nagy bajban vagyok létezik 1.75 patch PL HU ENG verzióhoz, mert nem tudok emiatt játszani, pedig megvettem eredetibe.
    Kérem aki tud segítsen! Köszönöm!
  • m1garand
    Ez egy különálló kiegészítés, cooperative skirmish mód és multiplayer mód (új mapok és játék módok).
    A hivatalos bejelentés 1C
  • m1garand
    A borzalmas, hazudozó Chris Kramer nyilatkozott, új Men of Warról
    Assult Squad.
  • Zoli105
    Hát miért lenne fizetős ha multiznál vele??? Érdekes hogy a Cod2nél nem kell egy kanyit sem fizetni(tudom hogy a két játék különbözik!)De itt ezeknél miért kell fizetni ha már fizettél a játékért meg fizetsz a netért!Akkor a LAN-os játéknál is fizetni kell vagy mi?
  • lee56
    Mind a kettő fizetős :) A soldiers-el lehetett multizni tört játékkal is, de az még olcsóbb mint a men of war ami kb 3ezer, ennyit nehogymár ne érjen meg..
  • Zoli105
    Juno és a hol tudnám a Soldiershez leszedni azokat a modokat?? mert a honlapján nem találtam:(
    A Men of Warnál meg milyen cuccos ütközés lehet ??(hisz az 1.75 patch van fent! modok közül meg csak a face of war mission patch van fent rajta!)
  • juno
    A problémád lényege valami cuccos ütközés lesz, mert megkérdeztem egy állatot aki napi 5-6 órát tolja a gamet és azt mondta semmi gáz nincs nem érti miért van amit leirtál...
  • juno
    a Soldiershez körülbelül harminc mod van, van amelyik csak egy küldi, de van amelyik mint a polish heroes gyakorlatilag egy egész kampány, szerintem találsz bőven magadnak valót, a kedvencem nekem is a SOE mods, de vannak nagyon ütősek is közöttük.
  • mrzoltan
    Sajna nem próbálgattunk Mod-okat és eredetivel multizunk,bár manapság elég ritkán.
    A Soldiers-ben meg végképp nem, hisz nem játszottam vele. Sry
  • Zoli105
    Hát mi van srácok senki sem segít:(???
    Pedig a soldiers már nagyon szeretnék multizni!!!
    Meg persze a probléma még nincs orvosolva!
  • Zoli105
    Üdv mindenkinek!
    én még új vagyok és ha nem lenne baj segítséget szeretnék kérni!Az egyik Men of Warral kapcsolatos:igaz hogy törtöm van de mikor feltettem normális volt a játék ( a sebzésekre gondolok pl: egy Tigrissel simán szétkaptam egy Ba64 orosz gépkocsit de miután feltettem hozzá azt a bizonyos GSM Fields of Honor 2-őt teljesen kész lett(a patch-ket is szépen feltettem hozzá!)de az igaz nagyon szép egy mond sok új járművel de akkor is a sebzéssel baj lett a Tigrissel úgyanazt az orosz Ba64 kb 20percen keresztűl lőttem mire meguntam és kiléptem a játékból!!!Itt kéne segíteni nem tudok vele mit kezdeni:(
    A másik meg soldiers kapcsolatos(itt az eredeti van meg)! Szívessen játszanék vele multin de Xfiren nem találtam még szervert és a gamespy-nél is be vagyok regizva de ott sem találtam semmit!vagy ott le kell szedni egy olyan progit mint maga az xfire!??Jah és a soldershez van új mod vagy patch???( modból nekem az 1942 afrika, German solders mod meg a SoE AE 1.3 van meg!)Köszönöm előre is a segítséget!:)
  • Meteora4
    de az fizetős ugye? mert olyan kéne ami ingyenes és törttel is lehet
  • lee56
    Hátpersze hogy :) gamespy-on most is vannak 20an :) Nagyon jó kis játék, főleg modokkal, jó kis multi móka :)
  • Meteora4
    a soldiers-t játsza még vajon vki? Mert szerintem mind közül az a legjobb. Nem sok játékban lehet Michael Wittman-al menni :D:D:D
  • lee56
    Jaja sajnos csak 28adikáig ment ingyenesen, mi is akkor játszottunk párat haverokkal, és egész megtetszett, a régi szép soldiers-es időket hozza vissza majdnemhogy :) Nemsokára meg is vesszük szerintem.
  • Meteora4
    hi all

Tört játékkal már sehogy se lehet multizni? Se hamachival se semmivel?
  • Neoncsoves
    most nézem ez az ingyenes multi már lejárt...
  • Friebesz
    ok
  • Neoncsoves
    ingyenesen lehet multiba tolni!!!

ok majd felrakom a játékot meg a legújabb patchet azt mehetünk
  • Friebesz
    Én játszanék veled 1.75ösön és nekem is eredeti
  • Neoncsoves
    eredeti a Men of Warod? Kéne már játszani egy jót, elég régen játszottam, magyarokkal még 1x sem játszottam :|
  • lee56
    Igen közben én is erre jutottam, csak néhány helyen írtak többszáz új egységet, gondoltam hátha multiba is használhatóak, de steam-en is singleplayer-t írnak csak a Red Tide-hoz..
  • Neoncsoves
    a Red Tide tudtommal csak single küldiket ad hozzá
  • lee56
    A MoW - Red Tide mennyi multiplayeres újítást tartalmaz, érdemes megvenni annak akit főként a multi érdekel, vagy elég az alap is patchelve?
  • csokikutya
    Új Men of War kiegészítő
  • DONGUBA
    Hello a Men Of War Red Tide-hoz van magyaritas?
  • juno
    Demohoz,sztem nem kell...
    amit én vettem le annak idején, legalább is nem kellett...
  • juno
    az alap magyarosítással lesz majd némi gondod, mert orosz betűbeállitással magyarított nálam miattad kiprobáltam, de a fontosabb küldi szövegek kibogarászhatóbbak lettek valóban, de angolban sem bonyolultak a küldi feladatok, és kisérő szövegek...:)
  • Istik1
    hali cd key-t honnan lehet szerezni a demo-hoz?
  • HUNter Örni
    Két módot akartam kipróbálni, amihez 1.16.4-es patch kell vagy annál nagyobb.Itt találtam őket a leírás és képek alapján nagyon jók.
  • bgabor
    Mi ezt mindíg úgy oldottuk meg hogy a teljes resource mappát átmásoltuk a másik gépére, felülírva mindent. Mentéseket, beállítások nem sérülnek így.
  • s1lkforrent
    Monnyuk azt megaszondhatnád mire kell a peccs, mert tört játékkal nem lehet neten játszani, lanon és egyjátékos módban pedig felesleges.
    De mint hogy ma gyereknap van, így most ingyé multizhatsz.
    Letöltöd a klienst innen, kitöltöd az űrlapot itt, és máris mehetsz ingyen és legálisan multizni, még vagy egy hétig.