2370
-
#924 -
dezsolti78 #923 Egy Rammstein-t igénytelen zajnak nevezni, finoman szólva egy kicsit erős volt. -
bgabor #922 Mellesleg a többi része rendben van, azokhoz nem kell már nyúlni, csak ez a videó volt baromi rossz ötlet. -
#918 hát pedig az ötletgazdák, sg függők, nehezen telnének a banános napok -
#917 De kár, pedig mekkora poén -
Neoncsoves #916 kiléptetős linket vegyétek ki, mert banán jár érte -
#913 Nah egyenlőre Beta Banner.
Építő jellegű kritikát fogadok. -
#912 én ma este beszélgettem velük ts-en, kérdeztem tőlük, de nem mondták el....,
idegrohamodat ne rajtam vezesd le -
Nav #910 Azt hiszem ez mindenki számára világos hogy hétvégi akcio volt,ezzel semmi ujjat nem mondtal,viszont szeretném ezt a kérdést majd azzal megbeszélni akihez szolt,ha persze nem zavarja közlésrohamodat.Mivel ezer éve +1 napja nem beszéltem az illetövel ,annak ellenére hogy annak elötte napiszinten,de neked természetesen sikerült belepofaznod annak ellenére hogy foggalmam sincs ki vagy.Lényeg az én emléxem az akkori "arcokra" 6-7éves távlatbol is, ugy hogy bizd ram nyugotdtan kit szolitok meg a ebben a topikban és kit nem.Ha meg valami közlendöd van ird ide mit akarsz vagy rajzold le honnan ismerhetlek. -
#909 ki vagy te a Mici és Plusi se tudja, nem emlékxik -
#908 steam hétvégi akciója VOLT -
Nav #907 :))
Nagyon rendes vagy! /mint mindig/,megveszem Én,de érdekelne hol lattad 9euroert mert én 27.99 ért latom.
Volt akcioban 7 ért ezért kérdeztem nem e vettél rögtön 2-öt:) -
#906 le vagy maradva am 7 volt -
#905 szerintem a Zoli nevű egyén, aki a HG el**szot valamit -
Neoncsoves #904 banned :( -
#903 Mi történt a bannerraL? -
Neoncsoves #902 -
bajsz #901 :D már csak azért sem hagynám ki az ajánlatot :D -
#900 Csááááá Nav!! Ezer éve :) Figyi most ha jól tudom 9 euro vagy dollár a game. Ha gondolod Neked Gratisba a régi sok közös Mohaa-ás emlékére veszek egyet! :) -
#899 nem véletlen volt a niga' logod sg-n -
#898 -
Neoncsoves #897 józsefvárosit meg sem említed? -
#896 eeeee játékot csak boltból, dobozban, eredeti csomagolásban, esetleg steamről -
bajsz #895 readswift -től ha vesztek is addig ne fizessetek neki ,amig kinem próbáltátok a serial-t.
Lehet rég eladta ,d még mindig árulja ,aztán kifizetitek és azt mondja sajnos ő nem tehet róla ,hogy nem működik.
de ennek is van hátul ütője mert nem fogja odaadni,kipróbálni se tudjátok,mi a bizonyíték ,hogy működik.
-
#894 redswift-nek van 3 elm.;de én nem vennék tőle...
Nézzetek szét hátha valahol akciós
-
Nav #893 Vennék én is,de valami akcios áron.
Pluskat nem vettél véletlenül akciosan 2-öt?:) -
Rehom #892 eladó cd kulcs valaki? -
bajsz #891 :D -
#890 látod egyre többen szeretnek, sokat tettél érte -
#889 Attól nem is kell félni ,hogy valaha is ki mer állni ellened a kis nyuszika -
bajsz #888 arra lehet várni kell,nem biztos ,hogy beis engedik:D
bár agyag-galamb lövészet mindenkinek jól esik egy nehéz nap után:D -
#887 tegyél már be valami print screen a multiból amikor TE játszol, valami olyat amin lehetőleg van egy stat is -
#886 elment felíratni kavintont, majd utána jön vissza -
bajsz #885 5x tanúbizonyságot tettem?
Nem játszottál még velem papa:D:D:D:D:D
Max 5x elötted járok. -
#884 Megjöttem.
Faszom a google translaste be nincs meg valakinek az eredeti orosz verzió?
-
Rehom #883 jaja -
#882 csak azt nem javítják a mit kéne -
#881 - gyalogos sziven szurhatja a masikat kessel
- T29 kinyirhato dinamittal... (vagyis azt irta hogy T29, kinyirhatod a dinamitot )
- Ognemetchik is now open for the sound vystrela.Teper zasvechivaetsya at a distance of up to 25 meters (gondolom ez a langszoros akar lenni szovjetul, 25 meter amit irtal... remelem nem az hogy 25 meterre lovoldoz a langszoroval... )
- rohamgyalogosnak 2 panzerfaustja lesz a 3 helyett
- par uj tank
- egyes tankokat erositenek, masokat gyengitenek
- es meg sok minden
Kul -
#880 itt a lefordított topic
official forum bestway -
#879 army general írja az orosz fórumon
Summer patch is not exactly expect. I think this is where either the October or never.