Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és látjátok? ennyi elõnye azér mégis volt a 3dik birodalomnak: EGY NYELVÛSÉG!
😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
am multizunk ma is, milyen néven játszol online?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
inkább multizzunk vazze.
MoW
Régóta keresek már egy jó képfeltöltõ oldalt, olyat ahonnan a hülye sg fórum nem tiltja a képbelinkelést.
akkor csinálj1szobát hamachin.
(a cuccok mozgatásához két ember kell. Beleparancsolod õket, majd jobb alul egy gombal átkapcsolod szállátási módba, majd a kívánt helyre kattintasz, és a két fixkó odatolja. Ezen a módon lehet a rögzített géppuskákat, meg a Flakokat is mozgatni)
Távozáskor ne felejtsd el a teherautó mögé kötni az egyik 20mm-es Flakot, mert a következõ pályán is kulcsszerepet fog játszani az ellenséges jármûvek megsemmisítésében.
van kedved multizni? ha igen, dobj meg egy privivel, msn, v xfire és zúzhatnánk.
Elmentem(kúsztam) a megjelölt ponthoz az ellenséges vonalak mögé, de a megjelölt pontra nem lehet elmenni(ráálni), mert a pályán kívülre esik.
Ilyenkor mi van?
tudok angolul vmennyire, de a zászlónál nem jöttem rá miafrancot kell csinálni, csak ma véletlen sikerült. viszont a kurva riasztót nem tudja sehogyse kikapcsolni az amcsi. és bepakolásnál is mindig szét szednek.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...