2370
-
#878 köv. patch infok
http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=9&t=4203 -
#877 am a titok az a fejlesztők szerint, hogy véletlenül nincs hangja a lángszórósnak és ezért nem veszik észre a katonák, ezt is javítják állítólag és kb 25 re észre fogják venni -
readswift #876 jóvan, vágomén itt skill van , lángszóróst meg nem tudjuk fogni. na . byebye -
#875 -
#874 "akad itt egy pár persona non grata egyéniség akiket nem szivesen látok a front roads : 1943 topicomban, szankciók kilátásba helyezve, a viszont nem látásra, sziasztok, hekker, zotya "
"ok mjd ha lesz SOE lesz új topic , szevasztok"
Hoffi szavaival élve: Kavinton be kell venni Papa!! -
readswift #873 nem fogok veled vitatkozni mert már 5x tanúbizonyságát adtad hogy nem értesz a játékhoz. Miért hagynád bekapcsolva? Azért hogy feltünjön neki hogy úgy hullanak az egységei min a legyek és hátrahúzza? Engem nem lehetett megszopatni lángszóróssal, tankemberkékkel lelövöldöztem őket az árokbanfekve és elloptam a stukkert pl.. I'ves lövés kiszedi őket az árokból is... -
bajsz #872 nagyon meg akarsz szabadulni a cd-key-ed től.
2000FT - 3000ft-nál ne hogy drágábban megvegyétek.Csak szólok. -
bajsz #871 megsugom ,bármivel mész nem szurja ki a lángszóróst.
szarügy ,de ez van.
Sniper pedig nyugodtan lehet hagyni autómatán,mert nekem olyan embert is kilő akit nem is látok.Ill nem fogok azzal hülyéskedni,hogy én lövöldözzem az egységeket. -
readswift #870 hja de a mesterlövész kb 1000* univerzálisabb. Csak az automata lövés nem mindig jó ha be van kapcsolva pl. patthelyzetekkor inkább kapcsold ki mert ő is azt nézi mire lőhet és te is . :) Ha akció van akkor kapcsold csak be, a gyalogsága nem fogja kiheverni :)) -
#869 Altalaban a tiszt kiszurja a kib*szott langszorost. -
readswift #868 egyáltalán nem kiegyensúlyozott , a late game egy hányás ,dehát leginkább a csapatösszetételen múlik minden. Lehet jó játékot játszani vele dehát 100-ból egyszer ha összejön egy fasza 5v5, az olyankor végig pengeél és stressz :) A többi már a legelején eldől mert a skilles pléjerek szeretik az akolmelegséget és egy csapatba tömörülnek a kezdők , hülyenevüek stb ellen. Ez a nagy baj egyébként ezzel a játékkal, és az a tény hogy az oroszok kénye kedve szerint lett beállitgatva minden lényeges dolog a játék mechanikájában. Én adok neked kulcsot ha érdekel és tudsz fizetni valahogy. -
readswift #867 I'VELT a LÖVÉSe. -
readswift #866 lángszórósokat olyan tankal szivassátok meg aminek velt a lövése.
Igy kell csinálni:
-veszel snipert (automata lövöldözés kikapcs, mert észrefogja venni)
-nem a sniperrel ölöd meg a kibaszott lángszóróst hanem PZ4e-vel , Su76-al stb.
-ha nyomulós infantryt látsz kkor hirtelen lelövöd sniperrel ÉS arrébb mész.
Ajánlott az ivelt lövés taktikát alkalmazni minden áldott alkalommal, amikor jön egy tank akkor arra is HE-t lősz nem AP-t, háth leesik a lánctalp esetleg megbénul a torony, de van hogy már csak a megtorpanástól megrémülnek és húznak vissza mert úgyérzik lebukott a nagy flank manőverük -
Nav #865 Picsba,lemaradtam erröl a 7 euros akciorol steamen,pedig fasza kis gama,nekem bejön,remelem lesz meg ilyen leárazás.
Multiban mennyire veszi fel a versenyt shww2 multijaval?Mennyire kiegyensulyozott? -
bajsz #864 Ismered? -
bajsz #863 egyszer biztos,remélem megérem. -
#862 Csak a frontvonal nevezetu csodaban szivatott igy meg hogy elhelyezett 5-5 langszorost es raketavetost a bokros-fas reszeken... -
#861 -
#860 Lol
Fired Up -
Neoncsoves #859 na majd az új peccs.. :-|
ha kiadják még valaha.. -
bajsz #858 Igen Lesznek még érdekességek:D
Spanyolul : Prohibidádó:D azért mondom spanyolul mert olyan borzasztó és eszméletlenül nagy baromságok lesznek még,hogy más szóval nem tudom kifejezni:D
id:Fired Up/filmből:D /csak ajánlani tudom:D/ -
Neoncsoves #857 azért vicces hogy előbb vesz észre engem a kurva lángszórósa mint őt az én gépfegyveresem a tank tetején ^^ (amikor előttem van pár méterre...) -
#856 Üdvözlünk a basszák meg a ruszki taktikát klubban. -
Neoncsoves #855 Kezdem érteni miről beszéltetek, hogy miért szar a multi.
Minden kibaszott bokorban ott egy kurva lángszórós, talán még kísérete is van... ugyanez panzerfaustosokkal meg rakétavetősökkel... -
bajsz #854 dinamitot nem kell itt elhelyezni sehova:D
Pálya lényege ,első része:
bekötőutnál aknákat felszedni kb 5-6db, felmenni a dombra és leölni mindenkit a rádiós a fő cél ,ill a rádiós autót kiiktatni.
Mind ez megvan támadni fognak bevédeni a helyet még a támogató egységek átkelnek.
Berobbantják a bekötő utat sziklák eltorlaszolják.
2rész a romos városnál egy védelmet kialakitani,hogy a többi támogató sereget bekell védeni. Ennyi a lényeg.
Megkapsz mindent a védelemhez.
Meg egy adott feladatra ha rákattintasz berakja a helymeghatározást is és mutat mindent,mit hova mivel kivel---erre csak rájön mindenki.
Nem akarok bunkó lenni csak kicsit éljétek bele magatokat ,hogy ti mit csinálnátok. -
apa7320 #853 Ugyan ennél a pályánál hova kell lerakni a dinamitokat? Van erröl valami térkép, mert én elhelyeztem a szerintem legfontosabb lövegeknél a a feladat mégis sikertelen lett. A többit könnyedén megoldottam. -
#852 Van meg egy, a lovegek kozeleben levo ladaban :) -
#851 De feltudok. Úgy, hogy ráhajtok :D -
#850 MEGVAN KÖSZÖNÖM! HÁTSÓ LÁDÁBAN VAN EGY KERESŐ! -
bajsz #849 atóval nem tudsz felszedni egyet sem.
Nézd meg jól alaposan az embereid. -
bajsz #848 abban a járműben amivel hozzák a a gyalogokat abban nézd meg.
Ill én úgy emlékeztem ennél a résznél vannak ilyen embereid.
Ez tuti.2 ember pontosan. -
#847 Sajnos nincs. Azaz már minden autóval rámentem a mezőre, hogy felszedjek párat, de az kevésnek bizonyult :D
Ládákat nagyjából átfésültem, de megnézem. Aknát találtam dögivel. -
#846 az kimaradt hogy ládákban nézz szét, meg a hulláknál -
#845 Valami aknakereső cuccnak kell lennie valahol szerintem, máshogy nem lehet, legfeljebb aknamentesítő járművel, de az valószínű nincs az elmondásod alapján:S -
#844 Lángoló mezők. Tunisz felé félúton. -
bajsz #843 pontosan melyik küldetés? -
#842 Üdv!
Német küldetés. Fel kell szedni az útról az aknákat. Hogyan is? :)
Nincs egy manus sem, akinél lenne bármi. Hogyan tudom felszedni/megtalálni az aknákat? Előre is kösz!! -
#841 Mi inkább csatát játszunk...
A co-op-ot meguntuk. -
Neoncsoves #840 akinek van kedve coopozni, az keresse meg a szerómat játékon belül (Neoncsoves) -
Neoncsoves #839 most az előbb coopoztunk :)