Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen valahogy úgy.Pontosan betod lõni magadnak grafikát.Nem kell a maxon játszani.
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város
Commanders of War II.. az istennek se megy. mods mappába tettem kicsomizva, benne a peccs is. Aktiválom az optionsban, egy pllanatra felakad a játék, utána megy gond nélkül.. próbálom elindítani de nincs a single playerben ssehol csak a 3 alapkampány meg a bonus. A legújabb verzió van fent. Mi a rák baja lehet? Hol kéne látnom az új modot?
😄 rakd beújra mert nem jó.Legalábbis nekem nem játszik le semmit.
ha irányítod kicsit necces ,alapból könnyebb
thx a választ😊és mikor lehet?amikor én irányitok 1 katonát vagy lehet ugyis hogy csak simán az egész csapatot irányitom?
PSN ID:misi2mezei
Kéz ikon az inventoryban, majd katt a hullára.
hogyan lehet a hullákat elrejteni?mert az elso lopakodos pályán az amerikaiakkal nem tudom sehogysem😞állandoan elkapnak....
😄 az😄 nehéz a gyorsított menet😄
😄 hát megkell vele szenvedni ,csak kicsit belekell élni magad.nem nagyon😄
jo játék de rohadt nehéz:S
Fosch... Nagy nehezen felszenvedtem a beta peccst, de neha xy palyan kifagy a game... <#szomoru2>#szomoru2> Orosz csoda.
Saor Alba
magyar haverral,szval a pingem a hostolt szeróján 40-50, kétlem h azzal kapcsolatos. az tuti h nem foghatja le a fps-emet.
a játék sincs még kész...
ez egy ilyen örök béta marad, amit megvesz az ember dobozos verzióban, az az utolsó béta patch elõtti béta verziójú játék, amit meg teszteltük a megjelenés elõtt most azt adták ki patchben...
ez egy ilyen örök béta marad, amit megvesz az ember dobozos verzióban, az az utolsó béta patch elõtti béta verziójú játék, amit meg teszteltük a megjelenés elõtt most azt adták ki patchben...
Üdv emberek! Nem tudjátok, hogy miért van fps laggom neten vagy lanon játszva? Ha singleplayerezek akkor semmi probléma akadás nélkül fut, bomba fps-el. Remélem valaki tudna nekem tanácsot adni ezzel kapcsolatosan. 😊
faszom kivan ezzel a kibaszott "jó" supporttal... "majd ha kész lesz". az a baj, hogy mindenre ezt mondják!!!
végleges peccs mikor lesz?
remélem mûködött.
Egyébként a google a barátod😄 mindent meglehet találni.
szivesen
Egyébként a google a barátod😄 mindent meglehet találni.
szivesen
mármint a játékban van cseh nyelv alapbol😊
1000 thx😊
am nekem csak cseh van benne:S
am nekem csak cseh van benne:S
http://data.hu/get/1279588/MoW_hun.exe.html -- telepítés közben leírja mit hogyan kell.
Mod ként mûködik.
Egybként meg ha külföldön is vásároltad elvileg a magyarnak akkoris benne kéne lennie nem?
Mod ként mûködik.
Egybként meg ha külföldön is vásároltad elvileg a magyarnak akkoris benne kéne lennie nem?
valaki tudna magyar nyelvi fájlokat adni hozzá pls?😊
félreértés ne essék eredeti a játékom csak nem magyarországon vettem meg!
elore is thx!
félreértés ne essék eredeti a játékom csak nem magyarországon vettem meg!
elore is thx!
link
Mindketto patch-t (1.11.3+1.16.4) a DMS szerverrol szedtem le, mert csak igy volt hajlando mukodni (ugye az elozo peccsre kell az ujat ratelepiteni). Ha meg nyenyerel es nem akar elindulni, fel kell tenni a legujabb DX9-et (2009 Marciusi).
Mindketto patch-t (1.11.3+1.16.4) a DMS szerverrol szedtem le, mert csak igy volt hajlando mukodni (ugye az elozo peccsre kell az ujat ratelepiteni). Ha meg nyenyerel es nem akar elindulni, fel kell tenni a legujabb DX9-et (2009 Marciusi).
Saor Alba
Helló, tudja valaki hol lehet letölteni egy olyan patch-t ami után a játék mûködik is mert amit itt találtam (link) azzal a játék még betöltés alatt kilép és kész, vagy valami dll fájt hiányol. A játék töltõt nem bolti, ha ez számít.
azt írják ez csak test patch
Saor Alba
link?
😮
Kijött az új patch ! 1.16.4 !
Szerintem ez a zene pont illik a videóhoz, elég pörgõs is meg minden, németekkel játszunk a videón akkor miért ne mehetne alatta német zene?
Csinálunk majd videót amcsikkal is, ahhoz majd rakunk angol nyelvût.
Csinálunk majd videót amcsikkal is, ahhoz majd rakunk angol nyelvût.
Azért egy-két német induló nem olyan rossz...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egy Rammstein-t igénytelen zajnak nevezni, finoman szólva egy kicsit erõs volt.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Mellesleg a többi része rendben van, azokhoz nem kell már nyúlni, csak ez a videó volt baromi rossz ötlet.
hát pedig az ötletgazdák, sg függõk, nehezen telnének a banános napok <#nevetes1>#nevetes1>
makett.tk
kiléptetõs linket vegyétek ki, mert banán jár érte
én ma este beszélgettem velük ts-en, kérdeztem tõlük, de nem mondták el....,
idegrohamodat ne rajtam vezesd le
idegrohamodat ne rajtam vezesd le
makett.tk
Azt hiszem ez mindenki számára világos hogy hétvégi akcio volt,ezzel semmi ujjat nem mondtal,viszont szeretném ezt a kérdést majd azzal megbeszélni akihez szolt,ha persze nem zavarja közlésrohamodat.Mivel ezer éve +1 napja nem beszéltem az illetövel ,annak ellenére hogy annak elötte napiszinten,de neked természetesen sikerült belepofaznod annak ellenére hogy foggalmam sincs ki vagy.Lényeg az én emléxem az akkori "arcokra" 6-7éves távlatbol is, ugy hogy bizd ram nyugotdtan kit szolitok meg a ebben a topikban és kit nem.Ha meg valami közlendöd van ird ide mit akarsz vagy rajzold le honnan ismerhetlek.