Men of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
menni fog, kicsit jobban sikerült az optimalizálása mint a FoW-nak

igen valahogy úgy.Pontosan betod lõni magadnak grafikát.Nem kell a maxon játszani.

butcher20
sziasztok!!!

ha nekem a faces of war tökéletesen futott akkot a men of war is fog futni?

NYUZGA
Sziasztok!

Men of War RED TIDE!

Orosz de nagyszerüwn müködik.

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

Commanders of War II.. az istennek se megy. mods mappába tettem kicsomizva, benne a peccs is. Aktiválom az optionsban, egy pllanatra felakad a játék, utána megy gond nélkül.. próbálom elindítani de nincs a single playerben ssehol csak a 3 alapkampány meg a bonus. A legújabb verzió van fent. Mi a rák baja lehet? Hol kéne látnom az új modot?
😄 rakd beújra mert nem jó.Legalábbis nekem nem játszik le semmit.

ha irányítod kicsit necces ,alapból könnyebb

thx a választ😊és mikor lehet?amikor én irányitok 1 katonát vagy lehet ugyis hogy csak simán az egész csapatot irányitom?

PSN ID:misi2mezei

Kéz ikon az inventoryban, majd katt a hullára.

hogyan lehet a hullákat elrejteni?mert az elso lopakodos pályán az amerikaiakkal nem tudom sehogysem😞állandoan elkapnak....

😄 az😄 nehéz a gyorsított menet😄

Solten
nehéz??

Saor Alba

😄 hát megkell vele szenvedni ,csak kicsit belekell élni magad.nem nagyon😄

jo játék de rohadt nehéz:S

Solten
Fosch... Nagy nehezen felszenvedtem a beta peccst, de neha xy palyan kifagy a game... <#szomoru2> Orosz csoda.

Saor Alba

skyman14
magyar haverral,szval a pingem a hostolt szeróján 40-50, kétlem h azzal kapcsolatos. az tuti h nem foghatja le a fps-emet.

Hecker007
a játék sincs még kész...
ez egy ilyen örök béta marad, amit megvesz az ember dobozos verzióban, az az utolsó béta patch elõtti béta verziójú játék, amit meg teszteltük a megjelenés elõtt most azt adták ki patchben...

m1garand
mekkora pingû emberekkel szoktál játszani?

makett.tk

skyman14
Üdv emberek! Nem tudjátok, hogy miért van fps laggom neten vagy lanon játszva? Ha singleplayerezek akkor semmi probléma akadás nélkül fut, bomba fps-el. Remélem valaki tudna nekem tanácsot adni ezzel kapcsolatosan. 😊

faszom kivan ezzel a kibaszott "jó" supporttal... "majd ha kész lesz". az a baj, hogy mindenre ezt mondják!!!

mrzoltan
Nem tudni, "majd ha kész lesz"...
végleges peccs mikor lesz?

remélem mûködött.
Egyébként a google a barátod😄 mindent meglehet találni.
szivesen

mármint a játékban van cseh nyelv alapbol😊

1000 thx😊
am nekem csak cseh van benne:S

http://data.hu/get/1279588/MoW_hun.exe.html -- telepítés közben leírja mit hogyan kell.

Mod ként mûködik.
Egybként meg ha külföldön is vásároltad elvileg a magyarnak akkoris benne kéne lennie nem?

valaki tudna magyar nyelvi fájlokat adni hozzá pls?😊
félreértés ne essék eredeti a játékom csak nem magyarországon vettem meg!
elore is thx!

Solten
link

Mindketto patch-t (1.11.3+1.16.4) a DMS szerverrol szedtem le, mert csak igy volt hajlando mukodni (ugye az elozo peccsre kell az ujat ratelepiteni). Ha meg nyenyerel es nem akar elindulni, fel kell tenni a legujabb DX9-et (2009 Marciusi).

Saor Alba

m1garand
ha fel patchelsz vmi uolyan verzióval kell felcrackelni

makett.tk

Helló, tudja valaki hol lehet letölteni egy olyan patch-t ami után a játék mûködik is mert amit itt találtam (link) azzal a játék még betöltés alatt kilép és kész, vagy valami dll fájt hiányol. A játék töltõt nem bolti, ha ez számít.

Jeffjohnson
beta patch

azt írják ez csak test patch

Solten

Saor Alba

link?

😮

Kijött az új patch ! 1.16.4 !

Hecker007
Szerintem ez a zene pont illik a videóhoz, elég pörgõs is meg minden, németekkel játszunk a videón akkor miért ne mehetne alatta német zene?
Csinálunk majd videót amcsikkal is, ahhoz majd rakunk angol nyelvût.

Pluskast
Azért egy-két német induló nem olyan rossz...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

m1garand
egyszerû a megoldás lenémítod, és kész

makett.tk

Solten

Saor Alba

Egy Rammstein-t igénytelen zajnak nevezni, finoman szólva egy kicsit erõs volt.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Mellesleg a többi része rendben van, azokhoz nem kell már nyúlni, csak ez a videó volt baromi rossz ötlet.

m1garand
hát pedig az ötletgazdák, sg függõk, nehezen telnének a banános napok <#nevetes1>

makett.tk

Hecker007
De kár, pedig mekkora poén<#vigyor>

kiléptetõs linket vegyétek ki, mert banán jár érte

mrzoltan
Nah egyenlõre Beta Banner.
Építõ jellegû kritikát fogadok.
m1garand
én ma este beszélgettem velük ts-en, kérdeztem tõlük, de nem mondták el....,
idegrohamodat ne rajtam vezesd le

makett.tk

Azt hiszem ez mindenki számára világos hogy hétvégi akcio volt,ezzel semmi ujjat nem mondtal,viszont szeretném ezt a kérdést majd azzal megbeszélni akihez szolt,ha persze nem zavarja közlésrohamodat.Mivel ezer éve +1 napja nem beszéltem az illetövel ,annak ellenére hogy annak elötte napiszinten,de neked természetesen sikerült belepofaznod annak ellenére hogy foggalmam sincs ki vagy.Lényeg az én emléxem az akkori "arcokra" 6-7éves távlatbol is, ugy hogy bizd ram nyugotdtan kit szolitok meg a ebben a topikban és kit nem.Ha meg valami közlendöd van ird ide mit akarsz vagy rajzold le honnan ismerhetlek.

m1garand
ki vagy te a Mici és Plusi se tudja, nem emlékxik <#nevetes1>

makett.tk