• s1lkforrent
    Jut eszembe, mint hogy a szeretet ünnepe közelg, és én nagyon szeretem magamat, szerintetek hol lenne érdemes megvenni?
    CDGalaxisban most zakciósan 20-22 euro a magyar, onlány sztímen 20(ami vagy magyar is, vagy nem), gémerzgéten pedig 12. Bíztam, hogy a magyar lemezes változat a legjövőbiztosabb patch kompatibilitás szempontjából, de ahogy nézem, újabb patch úgy sem lesz, jelenleg meg a magyar poetch csehül áll.
    Red Tideról vélemények? 32 ojró pakkban a kettő, de a RT megvalósítása demó alapján még siralmasabb, mint a sima MOW-é.
    más: Jól látom, hogy az eredeti SHOWWII-t leginkább a GOG.COM-ról érdemes beszerezni? Mármint bótban 1500 két töltelékjáték mellett, de mintha a gog-os teljesen starfoce mentes lenne, fel lenne peccselve, ill mindenféle Vista/7, és 64 bit kompatibilitással büszkékedne azért a 10 euróért. Eredeti eredetiben éppen megvan, de a déerem kéri a karcos lemezt, hát crack-et csak ne tegyek már az eredeti játékra..
    más: Silent Heroes Elite Troops of WWII nevű csodáról mit tud a mélyen tisztelt publikum? Azon kívül, hogy újrahsználták benne a Soldiers motorját, és inkább folytatása/kiegje, mint a FOW volt anno. Megérné megvenni 10 ojróért?