2370
  • mutator
    Akit meg az az utáni folytatás érdekel: :D Men of War : Vietnam képek

Mellesleg, nem tudja valaki, hogy mit kell bűvésukedni, hogy co-op ozni lehessen a saját készítésű pályákon?! nem adott egy egységet sem :/
  • m1garand
    Sziasztok!
    Akit érdekel a MoW folytatása az jelentkezzen steamen ezen a linken!
  • bgabor
    Írtam privátot.
  • csokikutya
    BGABOR HA LESZEL.. ADJ LÉGYSZ VMI ELÉRHETŐSÉGET ÉS AKKOR KÜLDÖK 2 KÉSZ MAPOT..
  • Friebesz
    nagyon jó
  • Friebesz

http://www.myimg.de/?img=hideghegy21c657.jpg

http://www.myimg.de/?img=hideghegy261df.jpg

ezek az én pályáim :D kicsit kezdős de hát ha egyszer az vagyok mondjuk manapság elégé rá untom online meg már mindent átéltem amit átlehet szóval sajna számomra kimerült a játék :D
  • Axon
    Szuper!
  • Neoncsoves
  • csokikutya
    És itt a másik:)Videó
  • Neoncsoves
    szerintem kurvajól néz ki!
  • csokikutya
    nah ezt a beágyazást jól elszúrtam de a linken mehnézhetitek a már majdnem kész mapot:)
  • csokikutya
    <object width="1280" height="745"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VVhdxTYVFM4&hl=hu_HU&fs=1?color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VVhdxTYVFM4&hl=hu_HU&fs=1?color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="1280" height="745"></embed></object>
  • csokikutya
    azám én egyszerre 2 pályát is csinálok:)
  • Friebesz
    mindenki editorozik :D
  • Attila1945
    A hátteret úgy bírhatod maradásra, hogy az F3-as módban mented el, és F3-as módban töldöd be a pályát.
  • Alamos14
    Nekem az lene a problémám a Men of War editorjában, hogy mikor beállitom hogy ne fekete hanem felhős legyen a háttér elmentés után vissza áll feketére.
    Gondom lenne még a spawnpontok beállításával mert mikor elinditom a pályát multiba akkor egyszerűen a pályán kivülre rakja az egységeket.
    A 3. a pálya szélén lévő ködöt nem tudom megjeleníteni az editorba.
    Ezekre a problémákra várnám a válaszokat ezeket előre is köszönöm.
  • Alamos14
    space bilenytűvel vagy amire a fekvés/állás beálítás van állitva fel és leszáláshoz tudod ghasználni de csak kézi irányításnál működik
  • The Soldier
    Azt még megkérdezném, hogy a repülőgépeket mivel kell felszállásra bírni?
  • The Soldier
    Nagyon köszönöm.
  • bgabor
    Így van. A feljövő menüben pedig dublaklikkel egyet rakhatsz a ládába a kiválasztott dolgok közül, áthúzással pedig sokat.
  • csokikutya
    Kijelölöd a ládát majd megnyomod a w billentyűt és kiválasztod az inventoryt.. és ott tudsz válogatni az itemek közül hogy mit rakj bele..
  • The Soldier
    Valaki tudja, hogyan kell az editorban feltölteni a lőszeresládák tartalmát? Már mindent megpróbáltam,a youtube-n is kersetesm rá, de sehogy sem sikerült megtalálni a megoldást. Tudom, hogy ez hülye kérdés, de nem tudom hogyan csináljam.
  • mrzoltan
    Nagyon egyszerű a Multiplayer only patch-et kell felrakni.
  • lee56
    Szia, töltsd le a Victory Day Editiont Men of War v1.17.5 Free Multiplayer Client, ha csak a multi érdekel, legális cd-kulcsal fogsz tudni játszani, mi is ezzel a módszerrel játszunk, mivel a magyar változathoz továbbra sincs hivatalos patch..
  • Attila1945
    Üdv emberek!

Én szoktam csinálgatni a kis men of waros modomat, melnek neve :
    Stargate: Adventures in the galaxy
    abban szertném kérni a segítségeteket, hogy hogy tudnék új nemzetet létrehozni, vagy legalábbis hogy tehetnék be új hangokat néhány szereplőnek,(mert elég gáz hogy a nőknek férfi hangja van), sokan kérték is. Felfedeztem a breed-ben a voice opcíót, amibe beírva Pl: hogy rus, az usa nemzetre beállított emberke is oroszul beszél, de amikor a egyedi könyvtárat csináltam pl: jac névvel, és voice-ba beírtam, meg se akar szólalni az emberem. Légyszives, aki tud rá megoldást, kérem segítsen! Ellőre is köszönöm.
  • bgabor
    A légitámadást sajnos nem tudom kivitelezni, nem tudom hogyan kell. Nagyon hülyén kezeli a játék a repülőgépeket.
  • csokikutya
    köszi szépen most már ezt is tudom:) ilyen tüzérségi támadást tanroham közben gondoltam egy kis hangulatgerjesztőnek és szerintem néhány baráti tankot el is kaphatna.. jah amit meg már csináltam még pár il-2 es is beleszólna.. persze ha nem tartod túlzásnak...:)
  • bgabor
    Hát a térképmegnyílást hanyagoljuk, azt nemtudom hogy kel csinálni. Úgy alakítsd ki a mapot, hogy minden rendesen elférjen, amit terveztél.

A tüzérségi csapás:
    Remélem az utolsó néhány hozzászólásomat, amiben a triggereket magyaráztam, elolvastad, mert azzal kell csinálni.
    A lényeg az lesz, hogy az editort utasítani lehet arra, hogy megadott pontra létrehozzon egységet, effektust vagy bármit. (Spawnolás) Mi tüzérségi robbanásokat fogunk spawnolni megadott pontokra, amiket waypointokkal jelölünk ki.

Szóval első körben F3 módban lerakunk jónéhány waypointot, amiket ezúttal nem útjelzőpontokként, hanem a tüzérségi tűz céljának megjelölésére fogunk használni.
    Ezutűán megyünk a trigger részhez. Itt mondjuk csinálunk egy 'artilerry' nevű triggert. A 'condition' részhez nem írunk semmit, hogy a tüzérségi csapás feltétel nlkül bekövetkezzen.

A 'command' részhez:
    - adunk egy 10 másodperces késleltetést (delay 10s)
    - majd pedig Scene/spawn
    a spawn-on belül az 'entity' legyen a services/damage/artilerry_explosion
    a 'waypoint' pedig legyen 1

Ezután ha elindítod a pályát, eltelik tíz másodperc, majd tüzérségi gránát érkezik oda, ahová az 1-es számú waypointot leraktad.
    Ezektun már nincs más dolgod, mint tovább folytatni a command listát
    - delay 3 (újabb késletetés)
    - spawn artilerry_explosion a 2-es waypointra
    És így tovább. A waypointok elhelyezése és a delayek ideje legyen nagyon változatos, hogy ne tűnjön mesterségesnek a tüzérségi tűz.

Mellesleg a modom negyedik pályáján van ilyen tüzérségi csapás, ha megnyitod azt a küldetést az editorban, tanulmányozhatod, hogy megy ez.
  • csokikutya
    most meg éppen egy ruszki bakát próbálok rávenni, hogy szereljen kocsit:)
  • csokikutya
    arra gondoltam, hogy lehet hogy be kéne rakni mert ha vki fog of war nélkül játszik az átlátja a pályát:D
  • csokikutya
    lÉGYSZI MAGYARÁZD EL TECHNIKAILAG:) ki szeretném próbálni.. a map lassan kész mérete kicsi úgyhogy vagy arra gondoltam hogy hozzá toldok oldalt mert ott egy meg egy nagyobb tankcsatát képzeltem el.. csak nem tudom, hogy vágod e single küldetésben vaan olyan, hogy amíg nincs szükség a mapnak egy bizonyos részére addig nem mutatja.. gondolom, hogy ne terhelje annyira a gépet vagy nemtom
  • bgabor
    Meg hát, semmi akadálya.
    Tegyél zónákat oda a térképre, ahová tüzérségi csapást akarsz, és mond meg a küldetés mely pontján menjen, majd megcsinálom, ha átküldöd.

Persze technikailag is elmagyarázhatom, ha saját kezűleg szeretnéd.
  • csokikutya
    Bgabor! megoldható az hogy spontán tüzéérségi tüzet dobjak a pályára vagy azt vmihez kötni kell és ha ha megoldható akkor hogyan??
  • Neoncsoves
    Elvileg 7,5 ojró a Men of War Gold STEAM-en
  • horpadt
    Köszi.
  • bgabor
    Így van. Ahogy az adott pálya térkép fájljait kimásoltad totalcommanderrel, a módosítás után ugyanúgy visszamásolod, és felülírod a régieket. Persze érdemes egy biztonsági másolatot csinálni az eredeti game.pak-ról, hátha elrontasz valamit.
  • Zoli105
    Jah értem szal elmentem amiket csináltam és utánna azokat a fájlokat bemásolom a game.pak-ba!?
  • Zoli105
    mert akkor a következő pályára tudok lépni!
  • bgabor
    Ott a bibi, hogy a játék a hadjárat(+bonus) pályákat továbbra is a game.pak fileból olvassa ki. Bizony a módosíott pályákat ebbe a fileba kell belevarázsolnod, ha a gyári pályákat akarod megváltoztatni. Ezt total commanderrel teheted meg a legkönnyebben, az képes újracsomagolni.(merthogy a game.pak-egy csomagolt file)

De miért fontos hogy a játék menüjéből érd el a módosított pályádat? Game editor alatt ha elindítod a pályát a jobb alsó start gombal, pont ugyaúgy tuod játszani. Akkor minek bajlódni a játékba beépítéssel?
  • DjJanesz
    na szevasztok skacok!! lenne egy olyan kérdésem h nekem az eredeti játék van fent... de sehogysem tudom patchelni.. multiban meg már az iyenek vannak mint az 1.17.5 segítsen valaki pls;)