Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Képek
http://www.moddb.com/members/hungarocell
Az utóbbi két évben készítettem néhány single player küldetést a játékhoz, összesen hatot.
A telepítés egyszerû:
Bemásolod a rarban lévõ mappát a MODS könyvárba, és a játékban az options menüben aktiválod mint modot. A pályákat a szovjet hadjárat elsõ hat küldetésének helyén éred el. A pályákat a játék 1.11.3 verziójával készítettem, de vélhetõen gond nélkül mûködni fognak újabb verziókkal is.
LETÖLTÉS
makett.tk
Úgy néz ki a magas warez arány már minden PC-s játékfejlesztõ és/vagy kiadó agyát elborítja, mert már csak lewarezolhatatlan MMO-kban tudnak gondolkodni. Command and Conquer 4-et szépen elkúrták ennek a marhaságnak az erõltetésével, remélem a ruszkik gyorsan elfelejtik ezt az agyrémet.<#help>#help>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Ökölszabály: csak eredeti játékkal multizunk! Akinek ez nem tetszik, annak tudom ajánlani a lámpavasat.<#kocsog>#kocsog><#lama>#lama>
Modok feltelepítése után felmerülõ problémákra általában a modok törlése nyújt megoldást. Esetleg újravétel, ha nem sikerül kipucolni a modokat.
SHoWWII-nél meg elõfordulhat, hogy azért nem találsz partnereket, mert nincsenek is pont akkor, amikor te szeretnél vele játszani.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Grat.
<#taps>#taps><#worship>#worship>
------------------------------------------------------
Esetleg írhatadd volna ,hogy nem váltják-e le Kramert 😄
Kérem aki tud segítsen! Köszönöm!
A hivatalos bejelentés 1C
makett.tk
Assult Squad.
makett.tk
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A Men of Warnál meg milyen cuccos ütközés lehet ??(hisz az 1.75 patch van fent! modok közül meg csak a face of war mission patch van fent rajta!)
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A Soldiers-ben meg végképp nem, hisz nem játszottam vele. Sry
Pedig a soldiers már nagyon szeretnék multizni!!!
Meg persze a probléma még nincs orvosolva!<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya><#help>#help>
én még új vagyok és ha nem lenne baj segítséget szeretnék kérni!Az egyik Men of Warral kapcsolatos:igaz hogy törtöm van de mikor feltettem normális volt a játék ( a sebzésekre gondolok pl: egy Tigrissel simán szétkaptam egy Ba64 orosz gépkocsit de miután feltettem hozzá azt a bizonyos GSM Fields of Honor 2-õt teljesen kész lett(a patch-ket is szépen feltettem hozzá!)de az igaz nagyon szép egy mond sok új jármûvel de akkor is a sebzéssel baj lett a Tigrissel úgyanazt az orosz Ba64 kb 20percen keresztûl lõttem mire meguntam és kiléptem a játékból!!!Itt kéne segíteni nem tudok vele mit kezdeni😞
A másik meg soldiers kapcsolatos(itt az eredeti van meg)! Szívessen játszanék vele multin de Xfiren nem találtam még szervert és a gamespy-nél is be vagyok regizva de ott sem találtam semmit!vagy ott le kell szedni egy olyan progit mint maga az xfire!??Jah és a soldershez van új mod vagy patch???( modból nekem az 1942 afrika, German solders mod meg a SoE AE 1.3 van meg!)Köszönöm elõre is a segítséget!😊
Tört játékkal már sehogy se lehet multizni? Se hamachival se semmivel?
http://www.moddb.com/members/hungarocell
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
amit én vettem le annak idején, legalább is nem kellett...
De mint hogy ma gyereknap van, így most ingyé multizhatsz.<#rolleyes>#rolleyes>
Letöltöd a klienst innen, kitöltöd az ûrlapot itt, és máris mehetsz ingyen és legálisan multizni, még vagy egy hétig.<#hawaii>#hawaii>