2370
  • Sir Cryalot
    lényegében semmit nem csinálnak az enginnel showw2 óta , dx8 ez vagy mégrosszabb
  • Neoncsoves
    ez az új Men of War mitől lesz új? A pályákon kívül...
  • Charly
    Sziasztok milyen kód kell a demónak?Nem értem miért kéri :(
  • csokikutya
    Letölthető a játék singleplayer demója:) (steam)
  • koliz
    Hello

A súlyozás nem túl jó a játékban az biztos, su-85 kilőttem majdnem mindent, majd valami panzer IV kilőtt, bár szerintem az Assault bétához biztos létezik valamiféle cheat mert a pálya elején már hihetetlen cuccokkal jönnek egyesek.
  • Voronyezs
    Nem mondtam semmit, sikerült megoldanom a problémát ^^
  • Voronyezs
    közben olvasgattam az eddigi kommenteket, és ezek szerint van alapból faces of war is...hmm... akkor is furcsa, én egészen pontosan INNEN
    szedtem le egy pályacsomagot, aminek Faces of War a neve...valamiért nem viszi tovább a szövetséges küldik után az egészet, mintha csak ennyi lenne...tényleg ennyi, és ez még fejlesztés alatt állna, vagy vmi nem jó benne, és más esetleg okosabb nálam ilyen téren? :D
  • Voronyezs
    Srácok, kéne egy kis segítség...leszedtem a Faces of War-t a Men of War-hoz, és csak a szövetséges küldetéseket adja be... hogy lehet tovább menni? a szovjetre meg az oroszra?
  • s1lkforrent
    Egyébként még megy a nyílt béta, csak egyszerűen Steam nélkül kell indítani a Steam\steamapps\common\men of war assault squad\ mappából. Mindez persze amíg le nem tiltják a nem fizetős kulcsokat, de addig is lehet sunyulni.
  • MaRee
    Hát én megvárom a leárazást, jó játék, de még a kedvenceimért sem adtam ki ennyi pénzt, főleg nem digitálisan.
  • s1lkforrent
    Elvileg valami olyasmi történt, hogy a Steam-en nem tudták a preordert és a nyílt bétát összeegyeztetni, ezért kellett ilyen gyorsan bezárni, és ezért elérhető még mindig annak aki előrendeli ott a játékot. Egyébként, mint várható volt, 30€(kb 8400 Ft) elektronyosan a játék, én speciel reménykedtem egy 5€-s leárazásban, de hát így jártunk. :S
    Steam-en a nyílt béta továbbjátszása mellett megkapja az ember az alap Men of Wart is, GemarsGate-en pedig vagy MoW:Red Tide jár a vásárlás mellé, vagy elengednek 10%-ot az árból(ha már megvan ott a Red Tide). Magyar dobozos változatról viszont nem is hallottam, külföldi dobozos pedig kivételesen nem éri meg, 25 font, vagy 40 euró amellett, hogy február 25 helyett valamikor csak márciusban szállítanak.
  • MaRee
    Na lejárt a béta :(
  • MaRee
    Próbálkozok ezzel a ctrl-os dologgal, hát több siker értem el így mint alapból, de azért még mindig nem az igazi, majd belejövök idővel. Azt nem értem még, hogy amikor én még épp csak kihozom az első gagyibb tankjaimat akkor az ellenfélnek hogy van már alapból heavy tankja vagy mortar unitja, amire nekem többszáz másdpercet kell várnom. Hogy lehet ezeket a várakozási időket lecsökkenteni, pl a pontok elfoglalásával?
  • s1lkforrent
    Vannak érdekes dolgok, mint például amikor a T34/85 kap kettőt a szeme közé egy Jagdpantherből, majd a ruszki egy lövéssel kilövi a macsekot, vagy PzII Luchs-al két T26-ost simán elfogyasztottam, de azok nem tudtak kilőni, máskor M3 Stuart sehogy se akart kilőni egy Pumát(viszont válaszon nem csodálkoztam, de könyörgöm), vagy Sherman Jumbo tök hiába köpködött egy Stug III G-t, az a másodikra kilőtte szemből. De említhetném, hogy egy tank only combat meccs alkalmával a Königstigerjeinkkel a ruszkik szó szerint nem tudtak mit kezdeni. Su100, IS3, lófing, leparkoltunk pálya közepén(legyező állásban), befigyeltük a terepet kilőtt gyengébb cuccok legénységével, és szinte röhögtünk a próbálkozásaikon, majd szörnyülködtem a játékbalanszon. :)
    Azért összességében nem olyan rossz a helyzet, leszámítva néhány bugot, azért inkább hadiszerencse okolható a fura összecsapásokért. Pl szénaboglyára célozva indirekt tűzzel szó szerint félpályáról(de lehet több is volt..) kilőttem az ellen M5 páncéltörőjét az én Flak 37-es csodacuccommal, máskor viszont bőven lőtávon belül is több lövés kell egy rendes találathoz..
  • csokikutya
    miközben kivan jelölve a tankod:) megnyomod a controlt és máris
    te irányítod a jármű lövegét. ezután mindig próbáld megkersni a másik jármű leggengébb pontját és hoppá ki tudod lőni a másikat:)
  • csokikutya
    mert neked kéne célozni..:)
  • MaRee
    Hát nem tudom, lőtávok meg ilyesmik ide meg oda, szemtől szemben nem tudom felfogni miért lő ki egy light tank egy heavyt, egy destroyer pedig miért nem lő ki 3-4 lövésből egy lightot sem, ha már egyátalán eltalálja azt sík terepen.
  • Cefre
    Köszi szépen :D
  • Nyers
    @MaRee: elején tényleg nehéz, meg kell ismerni a lőtávokat, előre kell tolni a gyalogságot, hogy lássa az ember mi készülődik a háttérben. Elrejtett mesterlövészek, tisztek távcsővel mind mélyen belátnak az ellenséges vonalak mögé és megkönnyítik az ütegek, tankok dolgát.

@Cefre: kapcs a teherautóra, X billentyű (szem lesz a kurzorból) és rákatt a tankra. Teherautó odaszambázik a tankhoz és megjelenik az inventory. Itt ráböksz a megfelelő lőszertípusra és átpakolja a tankba. Lehet emberrekkel is pakolni, de jóval körülményesebb. Katonákkal hasonlóan ki lehet kérni a járművekből a lőszert, lehet tankolni a gépeket is.
  • Cefre
    hello
    a lőszert hogy tudom átrakni a tankokba a teherautóból ?
  • MaRee
    Közben játszodtam pár multi csatát, de néhány dolgot rohadtul nem értek.. Pl az én tank destroyerjeim el sem találják a célpontot még pár száz méterről sem, viszont az ellenség fos support tankjai a pálya másik végéből egy lövéssel kilövik őket, hát hogy van ez? Na meg mikor elindul a tankom a bázisról és három méter után felrobban...
  • MaRee
    Open betát letöltöttem multiban tudok játszani, de skirmishben miért nem? Nem tudok rányomni, a gomb szürke.
  • Nyers
    Játékmódok:
    * skirmish: AI ellen lehet harcolni és zászló szerzésekkel haladni előrefelé, amivel egyre több utánpótlás rendelhető segítségünkre - persze az AI is egyre jobb egységeket dob be. A jelenlegi bétában már 8an is meg lehet kezdeni a játékot.

* assault zones: zászlók birtoklása a harci feladat, aki több zászlót birtokol annak csurognak a pontok, aki eléri elsőnek a meghatározott értéket az nyer. Nagyobb pályán akár 5vs5 is megy - imho egyik legjobb játékmód.

* combat: nem nagyon tudom, hogy milyen, mintha az ellenfél kaszálására kapná az ember a pontokat, nekem nem jött be.

* frontlines: hasonlatos a skirmish-hez, csak itt egyik csapat nyomul előre, az ellenfélnek meg ezt kell megakadályozni, adott idő áll a védekezés/támadás megszervezésére. Az első kör után fordul a kocka és a teljesítmenyek alapján kihozza a gép a győztes félt. 1vs1 és 2vs2

Ezen kívül eléggé bele lehet nyúlni a játékmechanikába a szerver beállításokkal. Szeretem a normal szervereket, mert ott egyensúlyban van a gyalogság / hk / arty.

Meddig tart: egy biztos, hogy elég régóta fut a zárt béta és a nyilt is már egy ideje, így nem hinném, hogy sokáig menni fog. Friss hír, hogy feb 25 a megjelenés ideje, jó tipp, hogy ekörül fog leállni. Magyarán még van 2 jó hét belőle - szerintem.
  • Zoli105
    és ez a béta meddig tart !? vagy olyan lesz mint a Coho ,mert nem akarok semmit sem feleslegesen letölteni !
  • bgabor
    És a betaban milyen játékmódokat toltok? Hogy kell elképzelni?
  • MaRee
    AI ellen lehet valahogy játszani kampányon kívül? Valami sima custom battle-re gondolok.
  • Cefre
    már sikerült cefre11 néven vagyok
  • Nyers
    De, simán lehet játszani, Steam kell hozzá meg egy Gamespy acc.

@Nav: esetleg nem navika néven futsz a játékban?
  • Cefre
    Hello ha nincs meg eredetiben men of war akkor nem nem tudok játszani a beta val ,?
  • Nav
    Elindult újra az assault squad open beta
  • Zoli105
    Meg egy két állás mentés kéne (1.17.5 patch van fent) az orosz kampányhoz ,főleg a Moszkva mögöttünk van küldetéshez mert nem jön nekem erősítés a németek csak jönnek és jönnek :( ,jah meg a második bónusz küldetéshez , mert ott meg nem tudok semmilyen egységet irányítani(ott is oroszokkal vagyunk ):(
  • Zoli105
    hát gmailom van csak :S , De a reflex oda vág!:)
  • juno
    itak dave rar, volt anno azt hiszem, de ha kell freemailre elküldöm neked őket az sztem gyorsabb...
  • Armisael
    Sziasztok felraktam a játékot (eredeti) és letöltöttem, hozzá a hivatalos oldalon lévő patchet 1.11.3.1 de nem tudja felrakni mert azt írja, hogy egy korábbi verziót kell előbb felrakni. De sehol nem találok ennél korábbi verziót ezen kívül már csak egy 1.11.7.5.1. verziós van még de azt sem lehet felrakni.

Valaki szembesült ezzel a problémával és esetleg sikerült megoldania.
  • mrzoltan
    A flamekeltést be lehet fejezni, mielőtt elkezdődne.
    Amúgy meg 1.17.1 multi gond nélkül felmegy lásd Banner, ua. úgy felmegy rá mint a 1.16.4-es.
  • s1lkforrent
    Másik hülyének nézése ősi román szokás, szvsz most hagyjuk abba.
    Inkább érjük mén el a 20000-et, mer AShatnékom van.
  • mutator
    ha segítséget kérsz, segít mindenki, aki tud, de ha csak azért jössz, hogy flame war-t indíts, akkor ne számíts együttérzésre
  • s1lkforrent
    Men of War közösség, én így szeretlek!
  • Axon
    Nem teszem meg, inkább maradok nyuszifül
  • mutator
    ok, én nem fárasztom magam,h megint leírjam,h miért hülye ...megtenné valaki helyettem