Men of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De a hamachin vannak 6-an közüllük 2 offline és a többi rám se ír

Olyan is van hogy csatlakozok más hamachioz ott nem tudom hogy csatlakozzak a lanhoz
pontosan

vagyis a ha pl a szerver tulajdonosnak 1.11.3 patche van akkor mindenkinek olyan kell?
mindenkinek akikkel játszol ugyan annak a verziónak kell lennie, és egy hamachi-s szobába kell összegyûlnötök, utánna igen, mow-ban lan-t kell indítani

X-fire hkabel
Nekem majdnem minden gamem eredeti és ez nem az eredeti közé tartozik.

Ha a hamachit elindítom akkor annyi az egész hogy belépek a Men of war Multiplayer-be és Indítsak lant? (patchet tõltöttem)
szabad idõm nem nagyon van 😄 idejét se tudom mikor léptem be utoljára xfire-be, vagy játszottam a mow-al, pedig megvettem eredetiben 😛

az új hamachi kicsit bugos, de az alap menet kb. így: feltelpíted, létrehozol benne egy szobát jelszóval, és ha találtál valakit aki játszana lanon, megadod neki az szoba nevét és jelszót, és már hálózatban is vagytok (virtuálisan) 😊

x fired van?mert a hamachihoz nem nagyon értek
kerítessz embereket akiknek szintén tört van, csináltok egy hamachis szobát, összegyûltök, és lanon játszotok

juno : www.thepiratebay.org jól seedelnek csak annyi az egész hogy beírod hogy Men of war

Hamachival hogyan multizzak?
Akkor sejtésem beigazolódott :/

Nem lenne ezzel semmi probléma, ha izmosabb gépem lenne :S haverral néha-néha lanozok, de állandóan belaggol, ledob,stb...gyenge a proci 😞

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

nem olyan a játék ai-a, hogy lehessen bot... keress embereket akikkel játszhatsz lanon, vagy vedd meg eredetiben

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy nincs vmi patch, vagy mod, amivel a multiba tudok botokat vinni?? Mert így nem olyan jó h egyedül rambózok 😞

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

s1lkforrent
Na ennyi vót gyerkõcök, lehet megint venni 9000-ért, vagy ötezer-sokszázért csak a simát a Galaxisba bele.

Egyébként megvót. Végre.<#hawaii>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Oké akkor, de honnan, tudsz oldalt ajánlani...
nem érdemes pénzt költeni rá.Multija nincs csak single

Tölsd le jobban jársz.

ha idehaza szeretnék postán rendelni mit tegyek, segitsetek kell a red tide, de sehol nem találom a boltokban nem is hallottak róla, hogy bejött volna, még a Cd galaxisban sem...
s1lkforrent
Steam-en 7,13€ a Men of War™, 7,47€ a Men of War: Red Tide, és 10,87€ a kettõ együtt! Eddigi legnagyobb zakciója nekije. Vagy nem.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

max. lanon hamachival...

mrzoltan
Sehogy.
Hogy lehet cd key nélkül multiplayerezni?
s1lkforrent

csokikutya - animációnak kellessz betenni a funkció címét(ezt így találod meg: egység kiválaszt/w/5(call function)/Aniplay/name/dooropen ,ha kiválasztottad a call gombbal meg is nézheted mit csinál)

beletenni meg kb. így kell: animation parancs ; selector/mids -ben kiválasztani ; collage -ben beírni az animáció nevét(dooropen)

mrzoltan
Látom a Magyar nyelv nem az erõsséged... 😊
m1garand
Várj, felrakom a google fordítót XD.

makett.tk

s1lkforrent
Gémerzgéten karácsonykor 16 ojró volt mindekettõ egyben. Meg 6 volt a sima, és 12 a redtájd.
Nem vettem semmit. Se MOW, se Silent Heroes, se akciós viszta64peccselt S:HoWWII a GOG.COM-ról. Sad panda.

m1garand
szép lesz

makett.tk

csokikutya

eddig ennyi van meg belõle.. nem sok, de csinálgatom😄

http://www.moddb.com/members/hungarocell

csokikutya
csoki!! vki véletlenül nem tudja, hogy pályaszerkesztõben hogyan kell megcsinálni, hogy a partraszállító egységnek, mikor a partra ér, kinyiljon az eleje??😄

Szeretnék segítséget kérni, mert elakadtam, mikor lehet már az orosz Moszkva elõtti missionnál visszavonulni,megszereztem a FlaK 36-t és már hat panzer-IV D-t is, ellõttem minden lõszerüket a 45 mm-s M 36-ból, és van vagy 6 halottam, és csak jönnek mint az állatok, de az utászok mögöttem meg szart sem csinálnak segítsetek. Köszönöm. Juno.
vagyunk páran igen😄

mrzoltan
Igen szoktunk egy páran.
pl. M1Garand,én,Jeff...
Nézd meg a Videókat.
csokikutya
van aki szokott multizni, mert én beleszerettem, csak hát nagyon amatõr vagyok😄

Solten
HBD

Saor Alba

m1garand
BÚÉK!
Banner frissítés!
Bannerban új menüpont videos, a micimacko' videóinak youtubos linkjei.
Végre van ltzoli-nak(mrzoltan) köszönhetõen F.A.Q. tartalom.

makett.tk

m1garand
Lassítva is nézzétek meg pl: kmplayer shift+numpad-

makett.tk

m1garand
MiciMacko' multiplayer videói
Tank Hunters 1
Tank Hunters 2
( a Tank Hunters 2 video 190MB!)
Nézzétek meg jól fogtok szórakozni! <#vigyor3>

makett.tk

m1garand
íme a player akinek fingja nincs a játékról, ha hétszer pofán vágják abból se tanul, nem szembe kell menni hanem meg kell kerülni, vagy cselezni vmit

makett.tk

Solten
Nem, hat 😊 Ezen a palyan hatul ot figyel a nemet neheztuzerseg, sz@rralonek mindent. Plusz tele minden aknaval.
Az orosz (vagy ukran vagy milyen) komcsi keszitok es multiplayerek agyaval kell gondolkodni: jobb szelen lekuzdeni az ellenallast, vegigosonni a palya szelen, es hatbatamadni az ellenseget. Bing, kesz is a kuldetes.

Saor Alba

Hecker007
ezt így nem is lehet megcsinálni 😊
tankkal elõre így nem lehet menni ebben a játékban...

m1garand

makett.tk

Solten

<#vigyor1>

Saor Alba

m1garand
szívesen

makett.tk

csokikutya
köszönöm szépen!!! a segítséget!!!😊

csokikutya
Egy a problémo, hogy a cseh pecset nem tudom letölteni mert a mow hivatalos oldala már nem mûködik..😮

mrzoltan
A magyar nyelvû MOw-hoz érdekes a patch-elés.
Itt nézd meg!
csokikutya
csoki!! lenne egy kis problémám.. megkaptam a magyar nyelvû mow--t 1c company-s kiadásban le is töltöm hozzá az 1.11.30-as javítást , de nem rakja fel valamiért.. kérlek segítsetek

m1garand
pedig csapatban igazán jó

makett.tk