2370
-
lee56 #1368 Hát tegnap kipróbáltam, 2vs2 közepes nagyságú mapon játszottunk, a nevét már nem tudom, de néha belassulgatott, a sima men of war nem szokott, de szerintem ez a bétaságnak köszönhető, legyen igazam :)
Amúgy sokat még nem láttam belőle, de jónak tűnik a fejlődés iránya, változatosabb lett a játék kicsit, több a lehetőség a járműveknél is és a katonáknál is, vehetsz már egyenként is végre, és vannak shotgunosok is :) -
Zoli105 #1367 Gép igénye milyen!??? lyan mint a sima Men of War-é vagy Face of War-é!????????? -
LEGO city #1366 Üdv!
Kössz az infokat mióta ezeket elmondtátok már eljutottam odáig, hogy tudok missiont csinálni :) Most viszont akadt egy olyan gondom, hogy a kamerát nem tudom mozgatni. Ez a probléma akkor jelentkezett amikor készítettem egy olyan videót ami körbe megy a pályán és megmutatja a feladatokat, de mivel működött nem vártam meg a végét rákattintottam a tovább gombra és itt tönkrement a kamera jobbra balra előre hátra mozgatása és csak dönteni meg zoomolni tudok. Próbáltam kikapcsolni F2 módban a Clip camera positiont de nem műxik. Valaki segítsen! -
#1365 Men of War : Assault Squad Open Beta elérhető!!!
Nem kell más hozzá, mint egy Steam és egy Gamespy account.
Gyertek próbálgatni az új rendszert. -
#1364 Az Assault Squad Beta nem sokára indul, a Steam Group elérte a 10.000 főt.
Steam -
#1363 Egyrészt lesz skirmish, ami jó, másrészt annyira nem is gyenge. Sőt! Cserébe viszont pont úgy néz ki mint a sima MoW(sőt mivel a MoW is szinte úgy néz ki mint a Faces of War..), nem vettem észre semmi grafikai újítást, új animációt, vagy javított effektet. A zene még most is gagyi, a hanghatások néhol jók, néhol vérszegények, a beszédhangok és a szövegek viszont reménytelenül ZS kategóriásak. CoH-ban nem kicsit tett oda az élményhez, hogy az audió rész rendben volt, ruszkik után a németek sem bírják ezt a MoW esetében felfogni. Kezelhetőség sem javult, viszont legalább van ámerikai csodakommandós, aki csuklóból halált oszt. -
Sir Cryalot #1362 épp odaugrottam 18:00 hoz , oszt olyan hányhatnékom lett azonnal becsuktam, többet egy pillantást nem vetek erre -
StefanNT #1361 Sziasztok!
Tudja valaki hogy hány bónusz pálya van? Nekem 5-öt adott a játék. Az utolsó a "csapda" nevű küldetés volt.
Köszi -
Assault squad videó
nagyon szép lett és letisztult.. eltüntették azt a csúnya zöld háromszöget:) -
bgabor #1359 Amikor F3 módban vagy, F9 gombal tudsz felhozni egy nagyon fontos menüt, ahol többek között beállíthatod, hogy melyik playert irányítsa a játékos.
Általában player 0-át szokás a játékos irányítása alá helyezni, player 1 lehet az ellenfél.
A diplomáciai viszonyokat(melyik player milyen viszonyban legyen a többiekkel) ugyanitt lehet beállítani. Természetesen a diplomáciai beállítások szerkesztés módban nem érvényesülnek, ahhoz el kell indítani a küldetést a jobb alsó start gombal. Ilyenkor lefutnak a scriptek és általában az egész pálya úgy, ahogy a leendő játékosok fogják majd látni. Ha kész vagy, befejezed a küldetést(jobb alul finish gomb), átszerkeszted amit akarsz, aztán újra elindítod. Így megy a tesztelés.
-
TomeKK 2Shae #1358 Ha új mapot kezdesz és leraksz pár emberkét akkor míg el nem mented a pályát addig azok mindig középre futnak és el se mozdulnak onnan. A player színeket miután beállítod, azt F1 modban a num bill számaival tudod állítgatni(num0 -player 1) Nekem a player 2 az mindig ellenség a player 1 számára. Pálya betöltésnél asszem alapból a narancssárga van berakva. -
LEGO city #1357 Ja és még valami a csapatok egyáltalán nem működnek tehát ha 1-et beállítok player 1-be egy másikat meg player 2-be akkor is szövettségesnek jelzi őket a térkép. -
LEGO city #1356 Áhh valaki segítsen teljesen kimerültem már vagy 3 napja próbálom megfejteni, hogy a map editorban mikor leteszek egy egységet és átváltom a player 1-re nem tudom irányítani hiába állítom be hogy user legyen az irányító + még az emberek is elszaladnak a pálya közepére -.- nemtom mi lehet a gond valaki segítene. Már végignéztam vagy 20 tutorialt de nekik nem szaladgálnak el az emberek pedig ugyanazt csinálják mint én.
A válaszokat előre is kössz! -
#1355 Most éppen egy sivatagos mapot csinálok utána meg jön egy téli:) 4 évszak mission pack:)
-
#1354 hát összejöttek a dolgok .. elkezdtem a főiskolát azt kicsit szokni kellett.. de mostmár itt vagyok.. ne aggodj a pályák készülnekcsak az a baj hogy mindig találok vmi hibát a meglévő mapokban és egyfolytába javítgatom őket:) -
bgabor #1353 Hát veled meg mi lett, jól eltűntél? Közös küldetésszerkesztésről egyeztettünk legutóbb, aztán úgy eltűntél hogy már az UFO-kra vagy a CIA-ra gyanakodtam. -
bgabor #1352 Tisztában vagyok vele, magam is konyítok egy kicsit a térképszerkesztéshez. Csak példaként hoztam föl, hogy jelezhessem: az itteni pályák nagysága százméterekben mérhető csak és nem kilóméterekben. Szóval nem mennénk sokra a 4000 méteres lőtávolságokkal, pedig egy 88-as löveg lazán ellő ilyen távolra. :) -
TomeKK 2Shae #1351 Egység kijelölve és C betű de sok már hasznos dolgot leírtak már... -
LEGO city #1350 a men of war mapeditorában -
#1349 milyen dolgokat? miben? hol? -
LEGO city #1348 Egyébként hogyan lehet forgatni a dolgokat?
-
LEGO city #1347 egyébként hogyan lehet forgatni a dolgokat?
-
mutator #1346 bgabor nem 500x500 a maximum, az csak előre beállított érték, amikor új pályát csinálsz, de átírhatod bármekkorára, és terepszerkesztésben (F2/2/Poligons) azon felül manuálisan is lehet bővíteni, amekkorára csak szeretnéd; amúgy láttam már olyan modot, ahol megnövelték a lőtávokat, és az alap küldetések úgy játszhatatlanok :) -
TomeKK 2Shae #1345 Én ezzel tisztába vagyok, csak nem fogadom el. Csak tudod annál nincs rosszabb egy játékba amikor azért nem tudod lőni az ellent mert úgymond a fegyver nem lő el addig, miközben az ott van az orrod előtt ha akarnád se tudnád elvéteni. És az hogy a tankok 50m-ről gyepálják egymást és ez a megszokott, na ez nekem nevetséges. De nem fikázni jöttem a gémet csak megjegyeztem!
-
bgabor #1344 Jajj, ne hülyéskedj már ezekkel a lőtávolságokkal.
Nem vetted észre hogy szándékosan nem felelnek meg a valós adatoknak? Hiszen a legtöbb pálya jó ha néhány száz méter széltébe meg hosszába. Emellé akarsz te reális lőtávolkat társítani?
A 88-as löveg valós lőtávolsága 4000 méter, a Dshk:2000 méter, a Kar98k:800 méter. Szerinted hogy jönne ez ki ebben a játékban, ahol a legnagyobb pálya is 500X500 méter?
A lőtávolágok le lettek csökkentve a valósághoz képest, de arányaikban pontosak, és ez jól is van így. Nem lenne sok értelme, hogy az egységek a pálya két sarkából lőjék egymást. -
TomeKK 2Shae #1343 Igen, csak tudod 1-2 mod ezzel együtt mást is megváltoztat...
Teszteltem pár jobbnak tűnő modocskát, csak egy példa:
MG42-es "gyárilag" patch és mod nélküli lőtávolsága 59.9m, ez alapból röhejes...
A ROW1.97 moddal ez nem változik semmit viszont kapsz 1-2 új skint néhány verdához a már meglévők mellé. Míg az egyik leginkább tetsző mod a Realism Rebalanced 0.2-ben a géppuskák lő távja 119.9m-re nő ami azért már nem mind1! Viszont nincsenek skinek, de minden fegyver lő távja az alaphoz képest minimum megduplázódik:) -
Zoli105 #1342 hát ott egykét mod megváltóztatja ezt! -
TomeKK 2Shae #1341 Skineket leszedtem már Tigris,Párduc,vadászpárduchoz egész jók.
De van 1-2 verda aminek gyári szürke vagy zöld skine van(Nashorn,T34...) és nagyon szúrja a szemem:S -
Zoli105 #1340 www.moddb.com on nézd meg mert A Men of War hoz van pár jó mod és a Tigrishez Párduchoz egy két jópofa skin is van!! De hogy kreálni hogyan kell azt nem tudom!:S -
TomeKK 2Shae #1339 Járművek új skin kreálásához ért valaki? Mert youtubal nem lettem sokkal okosabb... -
tttttom #1338 :S -
Zoli105 #1337 Windows Xp van a gépen és a verzió szám megegyezik!:( max látjuk egymást de nem enged csatlakozni hanem kidob!:( -
tttttom #1336 Ja meg milyen oprendszered van? -
tttttom #1335 A hoiból a doomsday is megvan meg az armageddon is. :)
Na de a feltétel ahhoz, hogy játszatok először is, hogy ne legyen ruteretek...Mert, ha van akkor amiatt nem látjátok egymást. A lényeg, hogy ugyanaz legyen a zárójeles 4 karakter is ami a haverjaidnak van. Tod jobb felső sarok, ha jól emlékszem ott a verziószám. Oszt multiplayer Lan-ra katt. Ott krehálsz egy szerót és nesze tiétek lesz a világ. :D -
tttttom #1334 Nekem mind a 2 megy. :) -
Zoli105 #1333 Van az is !:)
tttttom ez komoly!? de hoiból 2 ből melyik mert nekem a Doomsday + az Armageddon van meg! -
tttttom #1332 A hoi nekünk megy hamachin is pedig. :) -
#1331 Kérlek, a multihoz kell egy Gamespy acc. belső lobby-ja van.
Eredeti megy hamachi-n, a patchelés a bannerba található, részletesen
leírva.
-
Zoli105 #1330 Hát én még csak a single részét toltam a Men of warnak a multizni nem tok még egy olyan játékossal sem akinek nem eredeti hamachin próbáltam de úgy egyik játék sem megy még ha eredeti is!:S nem tudom mi a bajuk pedig a Cod2 meg az Il2 sturmovik 1946 megy igaz azokhoz van szerver meg kereső lobby,vagy ott az xfire! De blitzkrieg1,2 Men of War ,Hearts of Iron2+Doomsday,Codname Panzers 1,2 stb ezek nem mennek multiban (fel vannak patchelve és sok az eredeti játék!)Lehet ezt orvosolni egyátalán , igaz még a hiba forrását sem tudom!:( -
#1329 Sztem meg a Single része szar.
Mellesleg a multi-ba élvezet játszani és ott a kihívás, nem a hülye AI ellen aki nem mellesleg csal is...
No de kinek mi...
------------------------------
Alapjába véve a Steam egy jó kezdeményezés, csak éppen pofátlanul drágán adják a játékot és most már nem csak webáruház, hanem játékszervező rendszer is, amit nem igazán bírnak a rendszereik. Amúgy szerintem semmi köze a warezhoz, mivel a Wareznál fizetsz azért hogy letölthetsz feltört játékokat, míg a Steam-en eredeti játékot veszel, legálisan.Ezért vállalják azt, hogy amikor a rendszer működik, bárhonnan letöltheted a játékot.