2370
  • s1lkforrent
    Egyet is értenék veled, ha nem egy szál DVD tokban, pár lapnyi "kézikönyvvel" adnák mostanában ki a játékokat. Nna, azon aztán van mit fogdosni.
    Ha meg nem azonnal 10000-ért, hanem "zsebpénzbarát" kiadásban veszed meg a cuccot, akkor még ócskább dobozban kapod, és a lemezen kívül csak egy cédulkát kapsz a telepítő kóddal(vagy még azt sem).
    A normális dobozos kiadást azt mostanában Collectors/Deluxe/Limited edisünnek nevezik, és tipikusan 20-200%-os felár van rajta.
  • bgabor
    Érdekes, szerintem pont a multi része a rakás sz*r. Én csak a single pályákat meg a coop multit tudtam értékelni benne. A deathmach őrjöngés sose kötött le.
  • Zoli105
    Oké de én is régimódi vagyok!Jobb szeretem kezembe venni a dolgokat de azért használok letöltős változatot is !:D
  • readswift
    Mielőtt szó érné... megvettem, warezt használok, a játék singlije meg egy rakás sz*r...
  • readswift
    totál gagyi a steam, rosszabb mint a warez.
  • Axon
    .. és nincs doboz, nincs lemez, nincs nyomtatott manual. Nem tudom levenni a polcról, kézbe fogni, gusztálni. Nálam ez elsődleges dolog, de én régimódi vagyok.

Nem akarok erről vitát, a témát lezárhatjuk.
    Valaki nem tudott valamit, erre egy másik valaki jól kiröhögte. Ahelyett, hogy belegondolt volna, hogy ő sem úgy született, hogy mindent tudott volna. Én vettem a fáradságot és elmagyaráztam, azt amit nem tudott.
  • s1lkforrent
    "Pont olyan mint a warez csak azért még fizetned sem kell."
    Lords Of Light! Nem, ez pont olyan, mintha már lemezről feltelepítve odavarázsolódna a gépedre. És legális(van multi kulcs persze), és kényelmes(akármennyiszer feltelepítheted akárhány gépre), és automatikusan peccseli magát, és nem kell a gépedbe a lemez, és..
  • Axon
    A steam, az olyan netről letöltős verzió. Tehát nem kapsz dvd-t, hanem átutalással fizetsz és ezért cserébe letöltheted a gépedre. Pont olyan mint a warez csak azért még fizetned sem kell.
  • bakvarnyu
  • Zoli105
    Ez rohadtul megéri ! Veszprém környékén van ilyen üzlet? vagy csak Pestről érdemes megrendelni a Cd galaxisból!?
  • s1lkforrent
    Hohó, zakció van Steam-en! Men of War, Red Tide 1500Ft, a kettő együtt 2100Ft.
  • TomeKK 2Shae
    De ez hátha tetszik majd.
    http://digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=15&t=7058
  • tttttom
    :(
  • TomeKK 2Shae
    Nincs ezt kivették a gémből, sajna. FoW-ban még volt.
  • tttttom
    Ja meg még 1 kérdés. :)

Van sétálás mód/script a men of warban?
  • readswift
    köszi, mostmár csak az kéne hogy parancsba lehessen adni billentyűn gombnyomásra aknázást illetve célterületre lövést. Tényleg nem lehet?
  • Attila1945
    CTRL-ALT-LSHIFT-D Hide all of the UI in the game/editor.
  • Attila1945
    http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=624158
    Itt megtalálod, és még sok egyéb hasznosat is.
  • tttttom
    Cső! Valaki elmondaná, hogy hogyan lehet a Men of Várban eltüntetni az interfacet? :) Film készítés miatt kérdem... És, hogy nemtud valaki ehhez a gaméhoz egy béka evő módot(Franciát...). :)
  • Zoli105
    Hát lesz eg két jó mod ! a www.moddb.com on van (én az Axis modot(magyarokkal lehet benne lenni)meg a Defendise Wart várom(Lengyel orosz német!)
  • s1lkforrent
    Há pedig akkor nem jutsz sokra(ergo bele se kezdj), mert a MoW szerkezetkezelője elég macerás jószág, akkor is szenvedés használni, ha már volt dolgod vele.

más:
    Mostanság felbukkant a játékhoz valami említésre érdemes mod?
    Anno a Solders zene lecserélős modját imádtam, de MoW-hoz nem találtam ilyet. Pedig _nagyon_ szükség lenne rá, mert az utódban szinte kibírhatatlan a ze.. izé, háttérzaj. Szvsz a Red Tide zeneszerzőjének pedig egyenesen egy külön bugyrot tartanak fent a pokolban.
  • bgabor
    Na akkor most felsorolásszerűen, utoljára:

Az editorral foglalkozó hozzászólások a fórumban:
    #1246 (ez talán a legfontosabb, az általános tudnivalókat írom le benne)
    (ha beírod alulra a keresőbe a keresztet meg a számot, rögtön kidobja a keresett hozzászólást)

Emellett a youtubeon is vannak fent videók, amik a GEM Editor működését boncolgatják.
  • bgabor
    Talán nem linkeltem be azokat a korábbi hozzászólásokat, amiket már megírtam ebben a témában? Itt régebben oldalakon keresztül beszélgettünk az editorról, hogy mit hogyan kell csinálni benne.

Ugye nem gondolod, hogy a leírok mindent mégegyszer, csak azért hogy neked ne kelljen visszaolvasnod tíz oldalt, meg rákeresni az 'editor' szóra alul?

Erre írtam, hogy ha ilyen szinten lusta vagy, akkor bele se fogj az egészbe.
  • readswift
    vki multizik simával?
  • Lyube123
    komolyan mondom, eddig azt hittem, itt választ kapok a kérdéseimre.....most nem azért, mit akarsz, térden állva könyörögjek hogy segíts?
    Ez elég szemét dolog...jól van, majd megnézem máshol, de akkor is...ez nevetséges, mintha ártanék azzal, hogy akarok egy jó kis küldetést csinálni magamnak.
  • bgabor
    Hát pedig türelem nélkül nem fog menni, inkább bele se kezdj.
  • Lyube123
    Félreértettél.
    Én is dolgoztam órákat map editoron, csak arra nincs időm, hogy rájöjjek, hogy is zajlik konkrétan a küldetés elkészítése.
    Sőt inkább türelmem nincs elég hozzá.
  • bgabor
    Mellesleg ha nincs időd a dologra, minek érdekel?

Az editor rendes használatának elsajátítása nem két perces tevékenység, én a Faces of War 1.0 óta foglalkozom a dologgal.

Egyébként egy rendes pályának a létrehozása is 7-10 óráig tart, sőt napokig, ha a térképet is te csinálod.

Íme az én single pályákat tartalmazó modom, hogy lásd, nem pusztán a levegőbe beszélek. Mindössze hat pálya van benne, de így is egy évig csináltam őket. (persze hosszú megszakításokkal)
  • bgabor
    Sokat írtam erről a témáról itt a topicban, javaslom kezd a #1246-os hozzászólással, aztán nyálazd át a többit is. Szintén érdemes lenne a lap alján lévő keresőbe az 'editor' szót beírni, és megnézni, milyen hozzászólásokat hoz ki.
  • Lyube123
    Hát köszi, csak tod az a baj nem nagyon találom, meg nincs is nagyon rá időm sajna.
    Úgyhogy újfent kérnék valakit, aki el tudja mondani hogy zajlik ez, akk írjon vagy küldjön e-mailt a következő címre: [email protected]
    köszi
  • Zoli105
    ÖÖÖ hát le van írva részletesen minden azt hiszem egy két oldallal arrébb ebben a topikban De szerintem bgabor-t kérdezd vagy faggasd ez ügyben mert ő itt a nagy mester szinte mindent tud róla mit hova kell tenni Persze ha nem tévedek de remélem nem ,mert ő segített nekem is ez ügyben!
  • Lyube123
    nem hiszem el, nincs senki aki el tudná mondani és bent van...nem hiszem..légyszi írjatok
  • Lyube123
    helo!
    Szeretnék valakit megkérni, hogy mondja el hogy tudok küldetést csinálni game editorban, mivel csak információ foszlányok állnak rendelkezésemre.
    Előre is köszi a nálam a témában járatosabbak segítségét.
  • bgabor
    A templom, ahogyan más játékban is, eleve lerombolhatatlanra van megcsinálva, játékpolitikai okokból.
  • lee56
    Ja a rombolás érdekes módon visszafejlődött a soldiers óta, faces of waron át ezidáig sajna..
  • Zoli105
    A Company of heroes alap meg van nekem nagyon bejött és szerintem nagyon jó game! Na hát igen de volt hogy egy királytigris lövedéke is elég volt hogy szétszedjen egy kis házat ! De a templomot nagyon nehéz kipucolni az szinte sohasem dől össze ! Amúgy meg a Soldiersnek mi lehet a baja!?Neten nem tudok vele játszani,haver csinál szerot de nem enged belépni hozzá(pedig eredeti van nekem is meg a haveromnak is és fent van az 1.24 patch!De halkan jegyezném meg igazán lehetnének már a Men of War:Assault Squadban magyar tankok és egységek! ( ha már van benne olasz meg román!)
  • s1lkforrent
    Magyarul soha. Nagy nehezen összejött a 5000, és ennek örömére kiadtak két új képet.

Nagyon kiemelik, hogy milyen csodákat fognak a GEM motorral művelni, hát, amennyit eddig én láttam a képek alapján, ha igyekeznek, akkor beérhetik a Company of Heroes látványvilágát.

Amit mindenképpen szeretnék, hogy ugyan változtassák már meg a tereprombolás menetét, mert a nehéztüzérséget leszámítva, az ágyúlövedékek teljesen életidegen manővereket hajtanak végre. Egy Panzer IV-el pl napestig kell bontogatni egy sima családi kertes házat(ugye törmelékdarabkánként bomlik le), miközben a valóságban egy telitalálat simán szétvetette volna az egész kócerájt.(telefonpóznán/fán mandínert kapó HE lövedék meg már a ROTFLOLCOPTER kategória) És a szomorú az, hogy már a Soldiers-ben is igen derekasan lehetett bontogatni az épületeket, a Faces of War-ban kezdték ezt a hülyeséget bevezetni.
  • mrzoltan
    Mikor kész lesz :P
    Nem lehet tudni, akkor lesz Beta ha a 10.000 főt eléri a Steam Group.
    Amúgy nem rossz kis játék lesz, ha sikerül a bugokat kijavítani, a zárt béta elégé használhatatlan volt.
  • Zoli105
    Na most nézem azt a Men of War:Assault Squad na ez elég ígéretesnek tűnik mikor jön ki és milyen gép kell hozzá!???
  • Zoli105
    Tyű a mindenit kicsit meghalt ez a fórum is!:( igaz én is lusta voltam írni csak hát kicsit meguntam a gamet kéne új tank új pálya stb! Csak mivel nincs meg kész amit leszeretnék szedni hozzá(a modb.com on van!)és ezért inkább tolom az Il2 sturmovik 1946-ot!