Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
makett.tk
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Saor Alba
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Ha meg jo szovjet szokas szerint ellopsz valami harci eszkozt (mert egy db puskaval mesz kiirtani a fel roman hadsereget ugye, nehezfegyverzet nelkul gyakorlatilag - nekik tankjaik vannak, nehez geppuskaik meg 75 mm-es tuzerseguk termeszetesen) avval meg a "mesterseges intelligencia" keptelen celozni.
Saor Alba
Egyébként kipróbálva, szvsz randább mint a Soldiers.<#idiota>#idiota> Viszont van benne kiscsoportos kommandózás orrvérzésig.
A nehézség meg olyan, hogy a gyorsmentés, és gyorstöltés kombót nyugodtan lehet a jobb, és bal egérgombokhoz társítani.<#vigyor1>#vigyor1>
más: Engedelmetekkel kis off a végére. Sudden Strike-nak az eredeti rolling demoját hol lehet fellelni? Amelyikben egy pályán a ruszki túlerõ legyakja a német helyõrséget, de nincs lehetõség nyúlkálni.
makett.tk
Mow-hoz nincs magyar patch, csak cseh amit utána beta multipatchel lesz magyar vagy angol. Azaz onlinehoz jobb a patch fõleg ha sp és mp is akarsz tolni.
A red tide hát fõleg gyalogos küldik lehetetlen ötletekkel. De majd Bull ír róla Õ végig tolta. Hátha csinál a társfórum házigazdája egy leírást.
makett.tk

CDGalaxisban most zakciósan 20-22 euro a magyar, onlány sztímen 20(ami vagy magyar is, vagy nem), gémerzgéten pedig 12. Bíztam, hogy a magyar lemezes változat a legjövõbiztosabb patch kompatibilitás szempontjából, de ahogy nézem, újabb patch úgy sem lesz<#hehe>#hehe>, jelenleg meg a magyar poetch csehül áll.<#wilting>#wilting>
Red Tideról vélemények? 32 ojró pakkban a kettõ, de a RT megvalósítása demó alapján még siralmasabb, mint a sima MOW-é.
más: Jól látom, hogy az eredeti SHOWWII-t leginkább a GOG.COM-ról érdemes beszerezni? Mármint bótban 1500 két töltelékjáték mellett, de mintha a gog-os teljesen starfoce mentes lenne, fel lenne peccselve, ill mindenféle Vista/7, és 64 bit kompatibilitással büszkékedne azért a 10 euróért. Eredeti eredetiben éppen megvan, de a déerem kéri a karcos lemezt, hát crack-et csak ne tegyek már az eredeti játékra..<#falbav>#falbav>
más: Silent Heroes Elite Troops of WWII nevû csodáról mit tud a mélyen tisztelt publikum? Azon kívül, hogy újrahsználták benne a Soldiers motorját, és inkább folytatása/kiegje, mint a FOW volt anno. Megérné megvenni 10 ojróért?
Saor Alba
Kontrasztnak ott van a sokat emlegetett CoH. Nem kiemelkedõen jó játék, ám mégis süt róla a profizmus, minden egyben van, hangulata van. A zenék, a hangok, az egységek jópofa beszólásai, az átvezetõk. Nem az évszázad legjobb cucca, de mégis vették a MOW jelen készültségi fokát, és rádobtak még egy év fejlesztési idõt némi hibajavítással és kreatív brénsztorminggal megdobva.
Pár kört de inkább teszteljük, ha bement a városba a gyalogság kinyírja, nem a grafika a lényeg.
makett.tk
Uhh, nem is figyeltem még meg alaposan a beállítást..köszi.
Néztem videokat a RUSE-ról, háááát akár jó is lehet de nagyon zavaróak a különbözõ /tank/ arányok a közelítõ-távolodó nézetekben. Pl nem tetszik amikor a kisvárosba bemegy 3 bazinagy góliát tank.
Te nyomod a bétát garand?
makett.tk
R.U.S.E. uj rts steam megy a beta.
A modot a beállítások, mods fülön kell betölteni!
makett.tk
CSak azért hoztam fel a CoH-t mert az is WW2 , és ott is a hansúly a csapat koordináción van.A missionok elõtti térképes bemutató is detto ua.-de mindegy-
Orosz kampányt csak normálon nyomom de nagyon izzasztós! Tetszett a büntetõszázados ahol egyedül indulok. A következõ missiont buktam a végén mert csak 1 azaz egy emberem maradt a végére amikor meg kellett tartani a végén ! :-))
A sevastopoli pályán elsõre simán áttörtek a németek!( pedig ha kell bizony bevallom hogy még lassítottam is a játékot hogy több idõm legyen reagálni...)
A modok viszont nem mennek.Csináltam "mods" mappát a fõkönyvtárban és beleraktam a modot de nem jelennnek meg az új missionok.
Mégis mennyien vannak fenn a multiba esténként ? Mennyit kell várni a partnerekre?
köszi
makett.tk
makett.tk
Kár hogy nincs benne "AI" mert akkor tényleg nem sok értelme a modos missionoknak( talán csak védekezni tud akkor a compi ellenfél).A scripteltek viszont jók !
Az azért fucsa hogy ennek a remek gammának nincs nagy tömegbázisa multiban..A CoH- nak úgy tudom elég nagy a tábora, pedig az is hasonló mint a MoW.
hunor1 - csinálj mappát neki: C:\Program Files505Games\1C\Men of War\mods\
oda rakd be könyvtárostul (bár nekem a DCG-tõl kiakadt a játék)
- folyamatosan fognak megnyílni (orosz, német, britt, bónusz)
- igen, van editor a fõkönyvtárban kell lennie, ha nem steam-es verzió (mow_editor.exe /patch után outfront_editor.exe)
- nincs skirmish, mert nincs benne igazi AI, ami van, csak arra képes, hogy elõre megírt utasításokat hajtson végre, valamint hogy reagáljon az eseményekre
Moddolni szokott valaki? Tegnap leszedtem egyet .Dinamic Campaign Generatort. Azt írja hogy be kell tenni a \mods\mappába.Csakhogy a fõkönyvtárban nincs ilyen.Akkor létrehozok egyet, vagy esetleg a dokuments\my game\men of war -ba kell berakni?
köszi a segítséget
makett.tk
Csak pár napja akadtam rá erre a remek kis játékra ! Szép a grafika és jó a taktikázás benne .Valaki nyomta vele multiba? Milyen a feeling? Vannak-e sokan a servereken? Csak azért kérdem mert ha jõ a multi és sokan tolják(magyarok is) akkor megvenném!De ha már "lecsengett" akkor is szóljatok hogy fölöslegesen ne adjak ki érte lóvét. Ha végignyomtam a ruszki kampányt akkor megnyílik a többi is ,vagy mindíg csak egy nemzeté?Van -e benne esetleg valami editor amivel pályát vagy missiont lehet szerkeszteni? És végül : van-e skirmish pálya mód is vagy csak a nemzeti küldik vannak??
köszi a válaszokat

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
most viszont mással van a gond xd
editorban raknám le a hajót, és kifagy:
Cannot link not gam_entity object (egameentityplacer.cpp, 696)
>>>>>>main
>>>>>mp.thread_single.exec
>>>>thread.exe
>>>clockThread:onExecute
>>entitySpawn
>spawn mfp<10001>10001>
kép