Men of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz, de egy kicsit bõvebben nem lehetne, hogy mik vannak. Tudom telhetetlen vagyok. Multit próbáltuk FOWal, de nem ezért szeressük ezeket a játékokat 😊
m1garand
Ami MPben megy az megy coopban is szerintem, de próbáljátok ki a multit is, ha van cdkey.

makett.tk

Milyen modot/map packot tudnátok ajánlani coop-hoz? Bocs, hogy kérdezem, csak nem tudom már nyomon követni a játékok változásait. MOW és FOW Coopozni szoktunk, jó lenne valami frissítés. Mit érdemes felrakni?
Shep
Hát én angollal nyomom, de a szinkron valami borzalom benne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nehézségét tekintve a Red Tide erõsen a Soldiers vonalat erõsíti, marha nehéz.

Én elvittem a nyolcadik pályáig(pontosabban második hadjárat, ötödik pálya) még az orosz verzióval, de az angolt sehonnan se tudom leszedni, kalózöbölrõl csak 15k-val jön. Addig meg nem akarom folytatni, amíg nem angol.

Solten
Nem erdekes, a fedezek mogott kepesek maradni. Kesz csoda.

Saor Alba

Mert nem a "feküdj" parancsot kell kiadni, hanem "ne mozogj" módba kell kapcsolni õket. Ellenkezõ esetben a saját elgondolásuk szerint rohangálnak.

Solten
#1054. Szerencsere az Ai az ellenoldalon is full toketlen. Nekem attol van foleg agyverzesem hogy kiadsz a szakasznak valami parancsot erre mindenki szalad 10 fele... <#idiota>

Saor Alba

Shep
Hát nem gyenge a játék. 3. pálya 8 kis ejtõernyõssel kellene legalább egy fél falut kiirtani, de nem ám csak sima katonák, hanem könnyû tank, géppuskafészkek tömkelege, légvédelmi ágyú szóval minden ami csak kell. Ezt nem tudom ,hogy gondolták a készítõk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szerintem is tök felesleges, de nyilván erre van kereslet.

Shep
Megnéztem a Red Tide-ot, hát ismét a millió embert irányítunk, nem tudjuk ki merre meddig móka van. A legidegesítõbb az, hogy ugye mivel marha sok ember van és 1-2-re ellövöldözik az a 2 kemény tár muníciót ami náluk van, ezért aztán tök macerás egyesével felvetetni velük a lõszert a halottaktól, erre azért már kitalálhattak volna valamit (vagy én vagyok a hülye és van, csak nem jöttem még rá), hogy egy gombnyomással maguktól felszedik az elesettektõl a lõszert. Mondjuk nem is értem a Faces of War óta, miért is kellett ilyen sokszereplõs csatákra áttérni a Soldiers eredeti pár katonás koncepciójáról.

s1lkforrent
Nna, kipróbáltam a dcg-t. Mivel az alap pontokból max egy péncélkocsit, és egy részeges utászalakulatot lehet venni, így beállítottam a very ízi módot, hogy kipróbálhassak némi nehezebb vasat is. Na igen ám, de mikor az elkészült pályán, a Panzer IV és Brümmbar harckocsijaimra cirka egy brit péncélosezred támadt, légi támogatás mellet, mely vadászrepülõ kapásból kiiktatta a Panzer 4H-t.. akkor sikongatva kinyomtam a gépet, és lekötöztem magam, nehogy ártsak valakinek. WTF?<#merges2> Ez most komoly? Alapból, ha a részeges utászokkal vágok neki a pályának, "csak" egy tucat löveget kell hatástalanítani a gyõzelemhez, béna módban!, kb 15-20 harckocsi, 7-8 páncélvadász, féltucat vontatott löveg, 3-4 önjáró tüzérségi üteg, tucat páncélkocsi, kb 100 gyalogos + légi fedezet jutna két közepes harkocsimra az alkotók szerint? Hámiavattafukka?<#wilting>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

s1lkforrent
Nézd, ha megnézzük az 1C kiadó többi játékát, akkor szvsz össze tehetjük a két szép kacsónkat, hogy legalább ilyen minõségben elénk tárták a folytatást.<#wink> Általános a ruszki trehányság, és a béta cuccok közönség elé tolása. Support nincs, de még hirdetni sincs eszük a nyugati fronton. De nincs is mit, a nyugati legszutykabb játékok vannak olyan mázba körítve, mint a zoroszok legnagyobb címei. Pedig a ruszkiknál tán inkább vannak új ötletek, mint a folytatásokba belebolondult nyugati kiadóknál.<#sir>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Solten
Az oke, csak nem artana megtanulniuk hogy kell ertelmesen. Ugyanis a hos szovjet "tengereszgyalogos" batran menetel a geppuskak ele, hiaba adtal "fekudj" parancsot.

Ha meg jo szovjet szokas szerint ellopsz valami harci eszkozt (mert egy db puskaval mesz kiirtani a fel roman hadsereget ugye, nehezfegyverzet nelkul gyakorlatilag - nekik tankjaik vannak, nehez geppuskaik meg 75 mm-es tuzerseguk termeszetesen) avval meg a "mesterseges intelligencia" keptelen celozni.

Saor Alba

s1lkforrent
Impulse-on elvileg olcsóbb. (10$ vs 10€😉 A Gamers Gate/D2D/Steam nagyon gusztustalan 1 euro = 1 dollár árazással számol. Mondhatnánk azt, hogy abban már a záfa is benne van, de bakker, bótba lemezzel, tokkal, szállítással, vámmal, és adóval EGYÜTT! is ócóbb néha. Digital download is the future. Meg a tököm, az.<#duhos2>
Egyébként kipróbálva, szvsz randább mint a Soldiers.<#idiota> Viszont van benne kiscsoportos kommandózás orrvérzésig.
A nehézség meg olyan, hogy a gyorsmentés, és gyorstöltés kombót nyugodtan lehet a jobb, és bal egérgombokhoz társítani.<#vigyor1>
más: Engedelmetekkel kis off a végére. Sudden Strike-nak az eredeti rolling demoját hol lehet fellelni? Amelyikben egy pályán a ruszki túlerõ legyakja a német helyõrséget, de nincs lehetõség nyúlkálni.

m1garand

makett.tk

Nyers
Silent Heroes-t honnan tudod megrendelni/megvenni?

My Life for Freedom!

m1garand
Silent Heroes csak single akkor vedd meg ha másképp nem megy. Van hozzá magyarítás.

Mow-hoz nincs magyar patch, csak cseh amit utána beta multipatchel lesz magyar vagy angol. Azaz onlinehoz jobb a patch fõleg ha sp és mp is akarsz tolni.

A red tide hát fõleg gyalogos küldik lehetetlen ötletekkel. De majd Bull ír róla Õ végig tolta. Hátha csinál a társfórum házigazdája egy leírást.

makett.tk

s1lkforrent
Kóder ököl, erõs ököl, oly kódot ír, amilyet köll..

s1lkforrent
Jut eszembe, mint hogy a szeretet ünnepe közelg, és én nagyon szeretem magamat, szerintetek hol lenne érdemes megvenni?
CDGalaxisban most zakciósan 20-22 euro a magyar, onlány sztímen 20(ami vagy magyar is, vagy nem), gémerzgéten pedig 12. Bíztam, hogy a magyar lemezes változat a legjövõbiztosabb patch kompatibilitás szempontjából, de ahogy nézem, újabb patch úgy sem lesz<#hehe>, jelenleg meg a magyar poetch csehül áll.<#wilting>
Red Tideról vélemények? 32 ojró pakkban a kettõ, de a RT megvalósítása demó alapján még siralmasabb, mint a sima MOW-é.
más: Jól látom, hogy az eredeti SHOWWII-t leginkább a GOG.COM-ról érdemes beszerezni? Mármint bótban 1500 két töltelékjáték mellett, de mintha a gog-os teljesen starfoce mentes lenne, fel lenne peccselve, ill mindenféle Vista/7, és 64 bit kompatibilitással büszkékedne azért a 10 euróért. Eredeti eredetiben éppen megvan, de a déerem kéri a karcos lemezt, hát crack-et csak ne tegyek már az eredeti játékra..<#falbav>
más: Silent Heroes Elite Troops of WWII nevû csodáról mit tud a mélyen tisztelt publikum? Azon kívül, hogy újrahsználták benne a Soldiers motorját, és inkább folytatása/kiegje, mint a FOW volt anno. Megérné megvenni 10 ojróért?

Solten
A Red Tide-ot ma kiprobaltam, latszik hogy mekkora komcsik a keszitok. Szerintem meg most is elvtarsozzak egymast... <#vigyor1>

Saor Alba

s1lkforrent
Jó játék, sõt, nagyon jó játék. Kár hogy nem fejezték be. Mert ez a mostani, nna, az nem állapot. A cucc keményen béta állapotú, és iszonyatosan érzõdik a ruszki trehányság. A Red Tide meg különösen az idegeimre megy. Nem a játékkal van gondom, imádom a grafikát, a részletesen kidolgozott pályákat(nem SM 4.1 mégis öröm ránézni), a fizikát, az egységeket, a játékmenetet. De a zene, az vagy nincsen, vagy, ha van, inkább ne lenne.<#rolleyes> A hangok inkább középszerûek, a hangjátékot meg inkább törölni kéne, félelmetes.<#help> Mozibetétek tök fölöslegesek.
Kontrasztnak ott van a sokat emlegetett CoH. Nem kiemelkedõen jó játék, ám mégis süt róla a profizmus, minden egyben van, hangulata van. A zenék, a hangok, az egységek jópofa beszólásai, az átvezetõk. Nem az évszázad legjobb cucca, de mégis vették a MOW jelen készültségi fokát, és rádobtak még egy év fejlesztési idõt némi hibajavítással és kreatív brénsztorminggal megdobva.

m1garand
1v1 beszopatnak gyaloggal annyit meg nem fogsz venni, hogy mindent lás.
Pár kört de inkább teszteljük, ha bement a városba a gyalogság kinyírja, nem a grafika a lényeg.

makett.tk

De akkor lehet 1v1 et is nyomni nem? Akkor csak magadra számíthatsz és nem bux a láma partnered miatt.
Uhh, nem is figyeltem még meg alaposan a beállítást..köszi.
Néztem videokat a RUSE-ról, háááát akár jó is lehet de nagyon zavaróak a különbözõ /tank/ arányok a közelítõ-távolodó nézetekben. Pl nem tetszik amikor a kisvárosba bemegy 3 bazinagy góliát tank.
Te nyomod a bétát garand?
m1garand
Igazából csapatban érdemes tolni mert rá vagy utalva a másikra ill. a felderítésére. Ezt csapatban jó játszani, én idegen playerrel nem is szoktam játszani, ha igen akkor mindig oldalba támadnak.

makett.tk

m1garand
Van hogy azonnal van, hogy félóra. Mondjuk ez a játék módtól is függ.
R.U.S.E. uj rts steam megy a beta.
A modot a beállítások, mods fülön kell betölteni!

makett.tk

(mi az a "ruse" ? valami béta? )
CSak azért hoztam fel a CoH-t mert az is WW2 , és ott is a hansúly a csapat koordináción van.A missionok elõtti térképes bemutató is detto ua.-de mindegy-
Orosz kampányt csak normálon nyomom de nagyon izzasztós! Tetszett a büntetõszázados ahol egyedül indulok. A következõ missiont buktam a végén mert csak 1 azaz egy emberem maradt a végére amikor meg kellett tartani a végén ! :-))
A sevastopoli pályán elsõre simán áttörtek a németek!( pedig ha kell bizony bevallom hogy még lassítottam is a játékot hogy több idõm legyen reagálni...)

A modok viszont nem mennek.Csináltam "mods" mappát a fõkönyvtárban és beleraktam a modot de nem jelennnek meg az új missionok.
Mégis mennyien vannak fenn a multiba esténként ? Mennyit kell várni a partnerekre?
köszi
m1garand
Nehéz game sokat kell tanulni, a dc-t sokan nem is használják, ja és nem mozognak a tankokkal csak campelnek

makett.tk

m1garand
a coh-nak semmi köze a ww2 stratégiához, most teszteljük a ruse-t úgy talán igazi ww2 stratégia lesz belõle

makett.tk

Hecker007
a CoH legfeljebb abban hasonlít hogy 2. vh az is, de amúgy a két játék stílusa teljesen különbözõ

m1garand
ez az rossz orosz support, és a nem orosz playerek hiánya miatt van

makett.tk

Nagyon köszi a válaszokat !
Kár hogy nincs benne "AI" mert akkor tényleg nem sok értelme a modos missionoknak( talán csak védekezni tud akkor a compi ellenfél).A scripteltek viszont jók !
Az azért fucsa hogy ennek a remek gammának nincs nagy tömegbázisa multiban..A CoH- nak úgy tudom elég nagy a tábora, pedig az is hasonló mint a MoW.
DonPetrucio - magyarítás

hunor1 - csinálj mappát neki: C:\Program Files505Games\1C\Men of War\mods\
oda rakd be könyvtárostul (bár nekem a DCG-tõl kiakadt a játék)

- folyamatosan fognak megnyílni (orosz, német, britt, bónusz)

- igen, van editor a fõkönyvtárban kell lennie, ha nem steam-es verzió (mow_editor.exe /patch után outfront_editor.exe)

- nincs skirmish, mert nincs benne igazi AI, ami van, csak arra képes, hogy elõre megírt utasításokat hajtson végre, valamint hogy reagáljon az eseményekre

m1garand
a játék mappáján belülre rakd \mods

makett.tk

Köszi, megfontolom majd!
Moddolni szokott valaki? Tegnap leszedtem egyet .Dinamic Campaign Generatort. Azt írja hogy be kell tenni a \mods\mappába.Csakhogy a fõkönyvtárban nincs ilyen.Akkor létrehozok egyet, vagy esetleg a dokuments\my game\men of war -ba kell berakni?
köszi a segítséget
m1garand
játszunk vele még 4-5en napi pár kört,hát van, hogy várni kell a playerekre, de nincs hasonló ilyen game, de feelingje odabasz

makett.tk

Hi mindenki!

Csak pár napja akadtam rá erre a remek kis játékra ! Szép a grafika és jó a taktikázás benne .Valaki nyomta vele multiba? Milyen a feeling? Vannak-e sokan a servereken? Csak azért kérdem mert ha jõ a multi és sokan tolják(magyarok is) akkor megvenném!De ha már "lecsengett" akkor is szóljatok hogy fölöslegesen ne adjak ki érte lóvét. Ha végignyomtam a ruszki kampányt akkor megnyílik a többi is ,vagy mindíg csak egy nemzeté?Van -e benne esetleg valami editor amivel pályát vagy missiont lehet szerkeszteni? És végül : van-e skirmish pálya mód is vagy csak a nemzeti küldik vannak??
köszi a válaszokat
hali!nem tudna adni valaki linket, olyan progihoz, amivel jármûveket lehet készíteni?
m1garand
ILL. A BANNERBEN A PATCH

makett.tk

m1garand
#1000; #1001 HOZZÁSZÓLÁS!!!

makett.tk

úy emlékszem ,benne volt már valamelyik patchben,hogy magyarul feltudod telepíteni.

Bocsi,valaki nem tudna egy linket adni ahonnan le lehet tölteni a játék magyarítását?
Hecker007
én is most mentem a virághunt-ra letöltõs verzióért 😊

Legend Killer
tudjuk, de kösz, ill hát én nem vettem meg, hanem... 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Ha valakit érdekel, megjelent a virágbolti verzió az angol nyelvû Red Tideból.

Bakker, te gyártottál egy francia Char 1B-t az editorhoz? Le a kalappal! <#worship>

ok ez meg lett oldva...kellet egy csomó vacak file a textures/common/modell/-be (:

most viszont mással van a gond xd

editorban raknám le a hajót, és kifagy:

Cannot link not gam_entity object (egameentityplacer.cpp, 696)
>>>>>>main
>>>>>mp.thread_single.exec
>>>>thread.exe
>>>clockThread:onExecute
>>entitySpawn
>spawn mfp<10001>

-.- buta sg... amit én töltök fel vhova, az nem jó neki, amit meg õ tölt fel, azt nem jeleníti meg....

kép

m1garand
hol?

makett.tk