2370
-
bgabor #1490 Ahogyan azt a strategyinformer-en is feltüntettem, a Bgabors single missions pack-et a Men of War 1.11.3 patchhez készítettem, így legalább ez, vagy újabb patch szükséges a futtatásához. Szerintem a többi modnál is ez a helyzet. -
istikovacs76 #1489 Ja, a sima men of warról van szó, azt elfelejtettem. -
istikovacs76 #1488 Sziasztok !
A modokkal kapcsolatban lenne kérdésem. Csináltam egy mods mappát, és a single küldetéseket abba másoltam bele. Szépen is megy néhány, pl.cross of iron, the end, resistance, inglorious bastards. De, a japán single missionoknál, a japánosk kékek, és ferdén állnak. pl jungle fever.
Ha, meg nagyobb modokat töltök le és telepítek, pl aBgabors single missions pack, kicsomagolom a mods mappába, és mikor aktiválni akarom, akkor kifagy az egész, és hibaüzenetet küld a játék. Ilyesmi, hogy nincs 105mm-es howitzer, stb. A blood & iron 2.9 is ezt csinálja.
Az aktuális verzióm 1.02-es. Lehet ez a gond? Vagy milyen módja van, hogy végre normálisan elinduljon a két nagy mod? (blood & iron 2.9, és Bgabors single missions pack )
http://www.strategyinformer.com/pc/mods/menofwar/mod/category1.htmlA modokat erről az oldalról szedtem le: -
#1487 Kösz mindenkinek a válaszokat, nekem jó lesz akkor a sima MoW, mert haverral akarom tolni :) Érdekes hogy steam-en nincs kiírva hogy van coop, nem is értem. -
bgabor #1486 Igazából Men of War témában ez lesz nagy durranás a közeljövőben:
-
bgabor #1485 Rendes coop játékmód, ahol a singleplayer küldetéseket lehet többen játszani, a Men of War-ban és a Faces of Warban van. Az Assault Squadban nincs, ott a "coop" abból áll, hogy a térképen elhelyezett zászlókat kell elfoglalni a számítógép irányította ellenségtől, aki azt állandóan nagy számban újratermelődő egységekkel próbálja visszafoglalni. Egy normális, MoW szintű, változatos coop élményhez szokott játékos ezt kábé húsz perc alatt unja meg végleg. -
bgabor #1484 Pont hogy ebben a részben vannak a legjobban elcseszve a sebzések. Az M8 Greyhound a kis 37 mm-es ágyújával ki tudja lőni szemből a Panzer III J-t, a lehetséges legnagyobb távolságból, ami nevetséges. A páncélosokól a találatok nyomán kirepülnek az emberek, szintén nevetséges.
Ja és azt a gyatra zászlófoglaló nyekergést, ami az AS-ben van, ne nevezzük már coopnak, mert sehol sincsen a korábbi részek küldetéses coop élményeihez. -
Nav #1483 A coop a legszarabb játékmod ebben a gameban.Assault,combat mód viszont teljesen élvezhető játékmenetet produkál.Több mint 250 feletti lejátszott játékszámmal teszteltem a betát.Véleményem szerint az orosz oldal közepes és nehéz tankjai teljességgel használhatatlanok a német oldal nehéz tankjaival szemben.Egyébként összességében nem rossz ez ,bár 29 eurot nem ér,talán 10-et adnék érte.. -
#1482 Coop mindkettőben van.
Az alapban a single küldetéseit lehet max 3 másik emberrel lejátszani, csak az egységek lesznek szétosztva. Nem rossz elgondolás, csak publicban a kutya nem játszik vele, kizárólag ismerőssel tudsz így játszani.
Assault Squad-ban egy spéci a multi assault zones módra emlékeztető terültetfoglalós coop van, amit max 8 ember játszhat együtt. Ha kipróbálod az AS single demóját, akkor meglátod milyenek ezek a skirmish térképek, a teljes játékban ilyesféle térképeken lehet többedmagaddal alázni az AI-t. Publicban elég sokan játszanak coop skirmisht, nem gond társakat találni.
Ha nincs MoW fan ismerősöd akkor az alap coop-ja szóba sem jöhet, AS coop-ja meg vagy bejön, vagy nem(próbáld ki a demót), de ott egy kis angol tudás meglétével egész jó csaták tudnak összejönni akkor is, ha a környezeted ki nem állhatja a MoW játékokat. -
#1481 Nincs mit.
Erőegyensúllyal nincsenek komoly gondok, viszont a játék a modellek egészén, egész realisztikusan számolja a páncélt, simán meg tud nyekkenni a csodatankunk, ha az ellen egy rettenet pontos lövéssel oda talál, ahol legjobban fáj, vagy épp ellenkezőleg, már azt kezded nézni milyen trainer maradt bekapcsolva, mert az ellen nem tudja a tiéd kilőni a meredek dőlésszög miatt folytonosan lepattanó találatok miatt. -
#1480 teljesen meg vagyok kavarodva hogy akkor most melyik Men of War részben van coop? én úgy tudtam hogy ebben is lesz. egyáltalán olyannak aki nem játszott egyik résszel sem, de tervezi megvenni, elsősorban a coop miatt, az melyikkel szemezzen? -
koliz #1479 Sziasztok
Nekem valami 4112 Ft vont le a bank az Assault Squad-ért, köszi a tippet
az ACPR pedig hiába töltöm be mindig AP val tüzel, a balansz kicsit érdekes mikor a T-34 szétszedi a Panthert
-
tttttom #1478 Lenne egy hülye kérdésem. :D
Valaki tudna egy coopos mappackhoz nevet vagy linket adni? Mert már haverokkal unjuk a defmeccset, zászló baszást, meg az alap hadjáratot...Kerestem guglin, de csak a hülye modok jönnek ki. -.-
Megköszönném. :) -
Neoncsoves #1477 a lényeg a 10 eurón van és azon hogy megvárom (magyarul patchekre, stb). de szerintem nem is lesz akkora játékostábora ennek a résznek mint az alapjátéknak :\ -
#1476 Hehe, múlt hét csütörtök-pénteken egy hiba miatt a beavatottak a Get Games Go oldalon pont 10 euróért rendelhették elő a játékot. Az eredeti árat 25-re szálították le mindenkinek, és az oldal törzsvásárlói kaptak még egy kódot, ami elvileg ezt az árat felezte volna meg, de valami hiba miatt a csökkentett árból számolta le a teljes felét, így a végösszeg 10€-ra jött ki. Persze viszonylag gyorsan kapcsoltak az illetékesek, kb egy fél napig volt harmad áron a cucc, és mivel a törzsvásárlói kód is kiszivárgott(hogyne tette volna..), az árat is visszarakták 30€-ra, de hála istennek, magát a féláras akciót nem törölték el.
Ami azt illeti most is van akció, a Rock, Paper, Shotgun igen pozitív cikkének nyomán ugyanitt rendelve, RPSmenofwar kódot felhasználva, 20€-ért szerezhető be a játék.
Hónap MoW témájú fail híre: aki Steam-en vette meg a játékot teljes áron, mert hogy a Steam az jó, az most bő nyálú szopóka-nyalóka ősi tradícióját gyakorolhatja, mivel az Assault Squad bármilyen forrásból is lett beszerezve, a multi kulcsával regisztrálhatóvá vált Steam-en (vélhetően a DLC-k miatt, amit csak itt akarnak kiadni, bár maga a játék nem használ Steamworks-t), így direkt onnan venni felér egy aljas hülyeségből elkövetett pénzkidobással. -
#1475 Akkor itt is egy kis vélemény: számomra igen élvezetes volt a béta időszak, értelmes játékosokkal az Assault Zones és a Skirmish is nagy élmény tud lenni - igaz nálam kimaradt a MoW, a Soldier:HoWWII viszont megvolt. 30 euro kicsit sok a játékért elsőre és mivel a karácsony után árleszállításkor beszereztem az alap MoW és a kieg. lemezét majd előveszem azt ha újra kedvem támad RTS-ezni. -
Neoncsoves #1474 jó, ha ezt is majd 10 euroért akcióban megkapom mint az elődjét aminek volt singleplayer és normális coop módja is, akkor megveszem... addig marad a régi. -
#1473 I lol'd. Volt kb kettő teljes hónapja kipróbálni mindenkinek a játékot a nyílt béták alkalmával, ez idő alatt gyakorlatilag még a kiegészítő létezésére sem lehetett következtetni a topik alakulásából.
Majd megjelenés alkalmából nagy hirtelen a (vélhetően warez változat lan-os) skirmish módjának kipróbálása után itten tömeges kardba dőlések történnek, meg röpködnek a szarfosszemét kommentek.. hát na.
Tény hogy nem sok minden változott az elődhöz képest(de ami igen, az szvsz legalább a javára vált), drága is egy multiplayer only(hivatalosan orientált, de a skirmish magában egy sajtreszelős rejszoláshoz hasonlít - vs barátnős egyepetye amit 7 másik ismerőssel nyújthat) kiegészítőhöz képest(Get Games Go kuponnal nem annyira - egyébként ez az 1C sara, Red Tide-ot is ilyen 30€ körül erőltették, boltban még ma is annyi), de hogy a Soldiers sorozat szényene lenne, meg hogy az alap ezerszer jobb?
Mert az elődök multija jobb volt?
Nincs tüzérségi tankgyilok, a tüzérség végre arra van amire kitalálták, területre irányuló zárótűz céljára. APCR lövedéknek hála nincsen haszontalan jármű, a korán vett könnyű tank egy megkerülő manőver fontos elemévé válhat. A gyalogság végre használható, megnövelt látótávolságnak, fegyvereik hatásfokának hála szinte nélkülözhetetlenek, cserébe könnyen halnak. A nehéz tankok megjelenése végre nem garancia a biztos győzelemre, egy határozott gyalogos roham, vagy pár ügyesen kezelt közepes tank simán kidobott pénzzé tesz egy sokezer pont értékű legyőzhetetlennek vélt Tigris sorfalat. De eközben a nehéz cuccok sem vesztettek jelentőségükből, ügyesen használva őket még mindig hárítanak minden páncélos támadást.
Tény hogy van a cuccban bőven bug és hiányosság, viszont olyan nincs benne ami az elődökben ne lett volna(!), nem kell lököttségeket írni, viszont legalább egy komótos lépés a végre élvezhető MoW multi irányába. -
bgabor #1472 Megint játszottunk Assault Squadot:
Tapasztaltok:
- A tankokból kizuhannak az kezelők, néha még a kézifegyverek tüzétől is(!)
(tüzérségi üteg rálőtt a PzIV-esemre, és mind a négy kezelő kirepült belőle, magának a PzIV-nek nem esett baja)
- Panther jóval messzebb képes lőni, mint a Sturmtiger 150mm-es önjáró tüzérségi üteg
- Ellenséges AI tüzérségi üteg (angol 25 fontos és Bishop) háromszor akkora távolságra tud durrogtatni, mint a saját tüzérség
- a skirmish mód hihetetlenül nehéz, öcsémmel megcsináltunk egy pályát, 134 percig tartott, easy fokozaton, közeben vért izzadtunk. (pedig van némi gyakorlatunk a dologban, a Soldiers óta mindet végigtoltuk coopban, normal nehézségi fokozaton) -
Neoncsoves #1471 ettől vártam a megváltást erre egy rakás szar lett! kurvajó :D -
bgabor #1470 Újabb tapasztalatok az Assault Squad nevű förmedvényel kapcsolatban:
-tankoknál a lőtávolságok duplájára lettek növelve, így sokszor fogalmad sincs, ki honnan lő
-M8 greyhound a 37 mm-es golflabdavetőjével egy lövésből kiszedi a PanzerIIIJ-t, maximális lőtávolságról, szemből!!!
-Skirmish missionökön egypercenként automatikusan spawnol az ellenség, óriási tömegekben jönnek.
-Ismeretlen okból néha az FPS leesik 40-ről 5 FPS-re, és ott is marad.
Egyértelműen a Soliders család legócskább tagjával állunk szemben. -
Neoncsoves #1469 kipróbáltam Tunngle-n az AS-t, reménykedtem hogy jó lesz. Ezeknek a hiró egységeknek sincs semmi értelmük, gyakorlatilag ugyanolyan szarok mint a fele annyiba kerülő társaik :D persze a kedvencem az volt amikor egy olcsó szar japán tank lazán kilőtte a pershingemet... gyakorlatilag semmit nem változott a játék az előd óta. "új" egységek...
le kell szedni 1 vagy 2 modot az alap játékhoz és meg is vannak az új egységek és egy rakás új pálya... hatalmas csalódás, igazából ez kijöhetett volna akár DLCként vagy patchként a Men of War alapjátékhoz -
tttttom #1468 Ez a zászló buzulás akkora egy marhaság lett szerintem, hogy az már fáj. Szerintem se kellett volna elmenni erre a baromságra amire a CoH épül...Miért nem csinálják meg ezt a gamét úgy, hogy legyen benne ilyen Red Orchestra szerű FPS mód. :S Szerintem kurva jó sikere lenne. Szerintetek? -
tttttom #1467 ASD...Ez a Men of War (balf)assault szkvad...Ez,ez,ez...Ez egy borzadály...Játszom inkább az alappal az sokkal jobb. -
#1466 Na akkor ezek szerint nem csak én érzek így, belenéztem de mikor megláttam ,hogy nincs kampány csak skirmish akkor már kezdtem félni aztán mikor az első pályán kipucoltam az előőrsöt és előjött a foglalj el területeket akkor rájöttem ,hogy félelmem nem volt alaptalan. Ideje lenne már inkább egy teljesen új játékot készíteniük az eddigi jó dolgokat meghagyva és a hibák nagy részét mellőzve, vagy ha mindenáron ezt a "kiegészítős" dolgot erőltetik akkor legalább ne ebbe az irányba haladjanak. Pl. a Red Tide milyen jó volt már hasonlóból jöhetne még. -
bgabor #1465 Megnéztem én is ezt az Assault Squadot, hát ez íhy normális single player és cooperative mód nélkül harmatgyenge. Próbáltuk játszani öcsémmel LAN-ban az új skirmish játékmódot, amivel a cooperativeot tervezték kiváltani a készítők, hát szánalmasan unalmas. Nem értem miért kellett itt is a Company of Heroest elkezdeni majmolni ezzel a foglalj el és tarts meg minnél több zászlót típusú marhasággal.
Ez a zászlózás marha illúziórombolé és semmi köze a valósághoz.
Asszem kezdhetem várni az igazi új részt, mert ez a kizárólag multiplayerre(és annak is csak bizonyos formáira, például a coopra nem) kihegyezett MOW Assault Squad elég gyenge eresztés. Olyan érzés mintha a játék tartalmának felét kivágták volna a MOW-ból, méghozzá azt a felét ami egy hangulatos háborús játékká tette.
El tudom képzelni, hogy a deathmatch huszárok kellemesen fogják irtani egymást vele, de nekem nagyon nem jött be. -
koliz #1464 Szia
És a steamen elért dolgaimat át tudom vinni vajon ? -
priluki #1463 hi,hogyan tudom odadni a mortalnak meg a többinek a teharautorol a municiot? sehogy nem sikerül:S -
#1462 Nyilván, mivel megvetted.. :) Viszont a pénteki megjelenésig csak Steam-es vásárlással lehet folytatni a bétát.(illetve ha megvolt az utolsó nyílt béta akkor egyébként is, csak mappájából kell indítani)
De mint írtam, Get Games Go oldalon féláron lehet megvenni, szerintem onnan érdemes, még ha nem is tudsz nyomulni 2 napig azon a tucat béta pályán megjelenésig. -
koliz #1461 Hello
Ha megrendelem akkor multizhatok mikor kedvem tartja ?
koliz -
Neoncsoves #1460 men of war-t néhanapján toltam haverommal. -
#1459 Teljesen attól függ, hogy mennyire jött be neked a Men of War multija. Ez a játék végül is csak abból áll, de azon sokat javít, és mellédobtak egy jópofa assault zones-on alapuló, egységeket és lehetőségeket az elfoglalt terület alapján adagoló kooperatív módot. Sokkal több az angolul is értő játékos, nincs olyan érzése az embernek, mintha egy orosz chat oldalra tévedt volna, mint a sima MoW multijában.
Egyébként nem kell Steam/GamersGate-en hagyni az alsóneműt is, van 4000-ért is Assault Squad itten e!
Checkout-nál beírandó csodakód: 50squad
3 nap múlva adják ki a játékot, gondolom addig még él az előrendelési akció. Itt érdemes rávetődni, mert magyar forgalmazásról még véletlenül sem hallani, külföldi csomagküldők is csak egy hónappal későbbre ígérik, akkor is drágán, Steam ár meg sohanapján fog lejjebb menni(igaz itt még adják az alap MoW-ot ajándékba kiadásig). -
tttttom #1458 Bocs, de hát nincs meló. És ez az egy alternatíva. :S -
Neoncsoves #1457 -
tttttom #1456 Menjé pulyát nemzeni és várd amíg jön a segíjjj. -
Neoncsoves #1455 azé nem
mondjuk most nincs rá pénzem -
#1454 Neked a vásárlási procedúra kb. 2 év :D -
Neoncsoves #1453 hát... nem tudom megvegyem-e majd -
#1452 Teljes játékmotor váltás Faces of War-nál volt utoljára(GEM->GEM2), de ettől független minden új rész hozott valami kis pluszt grafikában. Az egészen tűrhetően kinéző Assault Squad után például a sima MoW már kopottnak tűnik, az eredeti Soldiers pedig kifejezetten ocsmány. -
#1451 Végül is a Men of War multi részét kivágták és újraegyensúlyozták, beraktak néhány új egységet, néhány régit kivettek, kapott egy új kooperatív játékmódot(16 pályával) és új multi pályákat(sacc/kb 30 pályát), feljavították néhol a textúrákat/modelleket, illetve javítottak az effekteken, és úgy általában a játék kinézetén. Nagyjából ennyi, mondhatni, egy multiplayer orientált, javított Men of War-t kap az ember a pénzéért.
Egyébként rendes sztorizgatós egyjátékos kampány egyáltalán nincs benne, net nélkül a skirmish mód felebarátokat nélkülöző változatával lehet vigasztalódni.