2370
  • s1lkforrent
    Nem értettem én félre semmit, csak nyuszifülek vagytok. Single részhez van hivatalos 1.11.3-as magyar patch, multihoz meg egy Victory Day csomag, ami nem kicsi(mondjuk aki egyébként is a warez változatot akarja használni, annak tök mindegy), de legalább működik multiban. Bár én kipróbálni nem tudom, de valszeg a 11.3-as magyar/cseh/lengyel változat valamelyikére rámegy a 1.17-es multikulti is(csak megint nyuszifülek vagytok), de legrosszabb esetben jön az Universal Extractor.
  • mutator
    nahjó, elmagyarázom, aki már vett magyar mow-ot, vagy presztízs kérdést csinál abból, hogy dobozos (esetleg magyar) verziója legyen, de nem a világ másik végéről akarja rendelni, annak csak a warez verzió marad, azt nem kell crack-elni, és az eredeti kulccsal ugyan úgy játszhat (és azt fel is lehet patchelni!!!!!)
    s1lkforrent, szerintem te valamit félre olvashattál, senki sem mondja, hogy warezossal jobban tudsz multizni, de ha már van cd-kulcsod, más megoldás nincs
    (én is, és sok hasonló sorstársam szintén így játszunk) ;)
  • s1lkforrent
    Az odáig rendben van, hogy a kretén vadkeleti kiadók néha elvetik a súlykot, de ebből azt a kikövetkeztetni, hogy a warez a megoldás, szerintem merész. Már csak azért is, mert warez cuccal nem fogsz tudni jobban multizni.
    Egyébként tudom ajánlani a digitális vásárlást, Steam/GamersGate/Direct 2 Drive onlány boltokban havonta leárazzák 1000 forint környékére a Men of War játékokat. Pölö most is van Man'o'War jóárasítás a Direct 2 Drive.com-on, kb 1000 forintot kóstál áfával(nem EU oldal).
  • Stief
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/men_of_war_multiplayer__victory_day_edition_free_.html

Az eredeti példány kódja jó!
  • Stief
    Bárkiknek ilyen problémája van, könnyen megoldható. Sajnos ebbe mi is bele futottunk. A következő men of war-t ezért is fogjuk Angliából rendelni! De mi avval oldottuk meg a problémát hogy kód viszont jó, aki törtet leszed abba beírja akkor tud játszani, de crack persze akkor is kell, másik megoldás, volt egy ingyen letölthető csak multigame, az is elfogadta kódot. Ennyi!
  • yossarianHUN
    nagyon igaz nem is fordul elő mégegyszer
  • bgabor
    Az a gond hogy öt-tíz éve az eredeti játékvásárlás a lehúzásról és az átverésről szól kizárólag. Hanyagolni kell őket.
  • yossarianHUN
    és akik ezeket a honosított verziókat készítik ennyire nem értenek hozzá, vagy csak ennyire nem érdekli őket hogy a kedves kuncsaft talán azért veszi meg boltban a játékot hogy neten játszhasson vele? nem tudom melyik a rosszabb.
  • yossarianHUN
    istenem hát ez csodás hogy minden országban megoldják ezt csak nálunk nem sikerül. tudniillik én még annak idején játszottam a soldierssel és imádtam, ezért mikor megjelent letöltöttem a mow-t is. tetszett is gondoltam milyen jó lehet ezzel multizni, vegyük meg megérdemel ennyit ez a remek játék. hát ez lett belőle, legközelebb maradok a torrentnél
  • bgabor
    Sajnos általában ez szokott lenni a spéci "magyarosított" kiadásokkal, a nemzetközi verzió patchei nem települnek fel rájuk, hozzájuk meg nem igazítanak egy patchet sem. Ugyanez volt anno az IL2:FB-vel, sőt, a Mass Effect-el és még sok más játékkal.

Röviden: Nem szabad a boltban játékot venni.
  • yossarianHUN
    az 1.22-estől meg rövid úton megszabadulhatsz lévén hiába van magyarosítva ha a játék multis célokra használhatatlan
  • yossarianHUN
    tehát mehetsz szépen torrentre vagy amire akarsz letöltheted az eredeti 1.02-es men of wart majd a boltban vett 1.22-eshez adott cd-kulccsal tudsz vele multizni. ez azért elég szánalmas hogy így kell ezt megoldani
  • yossarianHUN
    plusz az 1.22-es men of war lemezével nem tudsz játszani az 1.02-essel
  • yossarianHUN
    hát hogy az eredeti verzió (1.02 vagy valami ilyesmi) peccselhető ezáltal remekül játszható multiban. de amit hazánkban a boltokban megvehetsz az valami egészen más verziószámú (1.022) ezáltal a hivatalos peccsek egyike sem működik hozzá, multiban pedig kb 0 olyan szerver található ami ilyen verziószámot támogatna
  • csokikutya
    miért most mi is a probléma??
  • yossarianHUN
    Nagy puszi a fejlesztőnek, kiadónak vagy bármelyik idiótának aki ezt így intézte.
  • yossarianHUN
    Hát ilyen nincs nekem is ez a problémám és most ahogy olvasom a válaszod nem hiszek a szememnek. Szóval tulajdonképpen kitörölhetjük a s*ggünket a boltban vásárolt verzióval, a cd kulcsot tegyük el egyébént meg vághatjuk ki az ablakon az egészet (mert ugye az angol verzió még a lemezét se ismeri fel ennek a bolti 1.022-es szarnak). Szvak akkor marad a torrent. Remek. Zseniális.
  • s1lkforrent
    Óó b@**meg, ezt nem hiszem el. Pont azután, hogy sirattam a színvonalat. Bölcsész-e vagy?
  • mutator
    Charly, a vietnam még messze van, az assault squad beta-hoz meg menj a
    steamre
  • Charly
    Sziasztok valaki meg tudná adni a men of war vietnam ill. men os war assault squad letöltésének a linkjét? Segítségeteket előre is köszönöm.
  • s1lkforrent
    Csökken az SG színvonala.

Az Assualt Squad viszont igen jónak ígérkezik!
    Aki még nem kattant rá a bétára, az .itt megteheti.
  • Axon
    nincs
  • pepe3214
    Van itt valaki aki szokott az interneten játszani a MEN OF WAR-ral?
  • pepe3214
    Tud valaki segíteni honnan töltsem le a men of war játékot,hogy tudjak vele a neten játszani?
    A patch 1.17.5.1 az már meg van.
  • TomeKK 2Shae
    Kösz, már megoldódott az volt a baj hogy a mapeditor crackelve lett...
  • mutator
    pritscreen a hibaüzenetről? :)
    (ha van bekapcsolva mod, azt lődd le, amiatt előfordulhat)
  • TomeKK 2Shae
    Fent van az új patch de az mapeditor nem akar elindulni hiba üzenet van mindig, why??
  • mutator
    a felkijáltójelel nem kell foglalkozni, csak a pinget nézd, meg a sor végén a verziót, hogy egyezzen a tieddel (ha nem egyezik, úgysem enged be)
    érdemes fel patch-elni a legújaabbra, de azt csak angol verziójú mow-al lehet, szóval hogy megvetted eredetiben, nem sokat érsz vele, csak a hozzá kapott cd-kulcs -nak látod hasznát :)
    én letöltöttem egy torrent oldalról a tört játékot, telepítettem crack nélkül, updateltem (a patch-el), és már mentem is multizni az eredeti cd-kulcsával

a patch-et itt találod meg: patch 1.17.5.1

a a serverlistán bekapcsolod a szűrőt, elvileg le kell szűkítenie a listát olyanokra, ahova tudsz menni
  • pepe3214
    Sziasztok!

Remélem tud valaki segíteni.
    Megvettem a MEN OF WAR-t.Kérdésem az lenne ha elindítom az internetes oldalon,hogy játszak ott,hogyan tudok más ellenfélhez csatlakozni?
    Egyszer már sikerült máshoz mikor a szerver oldalaknál bezöldült akkor lehetőségem volt a csatlakozás szóra rá klikkel nem.A kis könyv amit kaptam a játékhoz az annyit ír,hogy a sárga felkiáltó jeles ikonnal megjelöltre ne menjek rá mert a kiszolgálónak nincs fizika IP-címe így a kapcsolódás nem lesz közvetlen.
    Viszont a szerver oldalakon ami mellett nincs felkiáltó jel nem tudok csatlakozni mert az meg nem zöldül be.Ez miért lehet mert más a szervere mint nekem?
    Küldök egy képet is róla,hogy lássátok ami oldalt be ad mikor fellépek az internetes oldalra.

• pepe3214
    Sziasztok.
    Megvettem a MEN OF WAR-t.Kérdésem az lenne ha elindítom az internetes oldalon,hogy játszak ott,hogyan tudok más ellenfélhez csatlakozni???
    Valaki tudna ebben segíteni?????
    Ide is küldhetsz nekem választ ha tudsz segíteni.:[email protected]
  • pepe3214
    Sziasztok.
    Megvettem a MEN OF WAR-t.Kérdésem az lenne ha elindítom az internetes oldalt,hogy játszak ott,hogyan tudok más ellenfélhez csatlakozni???
    Valaki tudna ebben segíteni?????
  • TomeKK 2Shae
    Sztem ha csak a páncélosokat/gyalogságot erőltetnék jobb lenne, de ez saját vélemény:)Repülésre amúgy is kicsik a pályák és inkább csak kisebb támogatásra ha jók.
  • mutator
    a repülőt könnyű kezelni (editorban csak simán beteszed, és a kijelölt útvonalra küldöd, a waypoint bóják magasságával meg lehet emelkedni, ereszkedni), direct controllban csak mész vele előre, majd megnyomod a space-t, utána rögtön elkezded nyomni a lefele gombot, hogy felhúzza a gépet

a tengeralattjárót eddig még nekem sem sikerült mozgásra bírnom, de a torpedomine-t sem :/
  • Zoli105
    hát ezt jó tudni hajókkal sohasem bajlódtam ! Olyanok mint a repülök nehéz őket kezelni:S
  • TomeKK 2Shae
    Men of Warban is van tengeralattjáró asszem VII osztályú.
  • Zoli105
    Tengeralattjáró!????????:O:O:O
    Az nem a Red Tideban van!?
    Amúgy nagyon offon van a topik!:S
    Határoknál meg mire gondolsz!? front vonal vagy a térkép mérte!?
  • Lyube123
    Nem tudná valaki elmondani hogy lehet mozgásra bírni a tengeralattjárót?
  • Lyube123
    Helo megint én.
    Látom eléggé meghalt a fórum...nah mind1, lenne még1 kérdésem:Amikor megcsinálunk new game-ben egy pályát game editorban, és megadjuk, hogy nagyobb legyen a mérete, akk átálítom a határokat, ez működik player 0-nál, de player 1-nél már nem.
    Mi a teendő?
  • Zoli105
    Értem köszi!:D akkor egy kicsit erősebb gép kell neki!:D
  • Lyube123
    Helo, nem tudnátok elmondani hogy kell megcsinálni úgy a lövészárkot game editorban, hogy ne legyen félig tele, kb talajszintben, mert besüppednek az emberek, és nagyon szarul néz ki.
    Köszi előre.