Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tudja vki hol lehet olyan patch-t(1.16.4) letölteni ami letöltött játékhoz is jó és van hozzá meg felelõ crack is az meg írhatná mert a fenti verzió nem vált be.<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
Resource Desynchronisation detected.
Playing with desynchronised resources could lead to Out-Of-Sync error
A red tide hez milyen patch kell ? a magyarositás jó e hozzá ami itt van az elsõ oldalon?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
a mapomhoz kéne segítség😊
http://www.moddb.com/members/hungarocell
http://www.moddb.com/members/hungarocell
makett.tk
(Letölthetõ formában D2D )
Next PC upgrade: 2022
.......vÁLASZÁT KÖSZÖNÖM!! vicces amikor egy király tigris és egy IS3as egymásnak esik online 😄 amúgy a röviden a red tide mivel tud többet mint a simma ...?
* fixed
. balancing
+ new
! planned
* fixed bug with distant mine planting
* fixed bug with high speed deminers
* game no longer hangs after exit to lobby
* improved game memory protection from external changes (anti-cheating)
* small fixes in "Hall of Fame"
* "Tanks only" mode improved (integrated mod TTmod_Pro from Pheonix)
* fixed bug with undestructible USA mgun
* fixed bug with Sherman "Jumbo" animation
. Frontline: increased CP from 100 to 120 for attacking side
. Frontline: increased score for flag capture from 250 to 300
. BM-13 and Sdkfz4 reactive mines now have lower fly trajectory
+ Added new maps:
Ardennes
Bridges quartet
Country
Country roads
Country side
Dead hills
Desert hills
Disaster
Gold rush
makett.tk
Haveromnak kéne segítség (csak még nem telt el 24 óra a regisztrációja óta,ezért kért meg engem, hogy én írjak). Megvette 2000-ért a game-t és elkezdte fel patchelni és miután felnyomta az 1.17.5-öt a játék 1.11.5-re patchelõdött amilyen verzió meg nem is létezik, szóval most nem tud multizni, ja és már 4-szer újra telepítette és mindig ez lett.
A szövetségeseknél az utolsó küldetést csinálom, kész is a pálya megöltem mindenkit de egyszerûen nincs vége a pályának,nem tudjátok, hogy mi lehet a probléma?pls segítsetek,köszi.
név : mowoloklol
jelszó : jogserto
Tessék megnézni az 1C Publishing többi játékát. A legtöbb igéretes, és jópofa játék, de EGYIK SINCS befejezve, és a support nem létezõ fogalom a ruszkiknál.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Meg került 3500 Ft-oszsebpénzbarát Man'o'War, de a boxshotja ugyan az, mint a 6k-s eredetinek.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
7-bõl 6-nap tanítás van 😞
(még nincs kiadva)