2370
  • Ulvar
    A DLCt is megvettem, de nem tudtam utána járni az 5 új pálya nevének.

Valamint, van magyar közösség aki ezzel tolja, és rendszeresen multizik?
  • mrzoltan
    Hát jópáran megvették mos hogy akciós lett...
  • Ulvar
    Én is most vettem meg.
  • BAk3R
    Külön topicot nem láttam, hogy lenne úgyhogy bocs, hogy itt kérdezem meg, de most vettem meg az Assault Sqaud-ot és érdekelne, hogy megvan-e bárkinek is? Úgy látom, hogy nálunk nem túl nagy a rajongótábora, ellenben a Company of Heroes-al, bár szerintem ez jobb. Szóval van bárki, akivel lehetne játszani?
  • raspoly88
    magyar nyelven vetted?
    mert akkor innen kell: http://dl.dropbox.com/u/1392361/SGMOW/faq.html
  • koliz
    nem mindegy melyik patchet rakod fel, ha vetted boltban ésmagyar eleve akkor meg kell keresned a hozzávalót
  • koliz
    Szia

Várlak online csatában keresd koliz_1972-öt a steamen vagy a játékban
  • Ulvar
    Közben megint megfagyott....kiderült, hogy a CPU elmelegszik...de csak ennél a gémnél csinálta, kitisztítottam a hűtőt, mert tiszta por volt, most remélem nem fogja csinálni, csak nem értem miért kell neki ekkora CPU...valaki tud erre megoldást.
  • Ulvar
    Megoldódott, az árnyék zavarta be...nem tom miért...
  • Ulvar
    Sziasztok, ma megvettem az Assault Squadot. Skirmish gém 2. részénél (tök mindegy, hogy USA vagy német, vagy bármi) egyszerűen lefagy a játék...és nem tudom mitől. Próbáltam neten utána járni, de semmit nem találtam. Hátha valaki innen tud ebben segíteni itt!

Előre is köszi.
  • Trabant93
    bocsánat:1.11.3.0
  • Trabant93
    Sziasztok!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni.
    Felraktam a men of wart,és akármelyik patchet(1.13.0,1.13.1,1.17.5.1)letöltöm,és megpróbálom felrakni,mindig kibob egy hibaüzenetet,mintha nem is találná meg a játékot.
    Ha valaki tud segíteni,azt nagyon megköszönném.
    Üdv!
  • koliz
    Szia

Csak eredeti kulccsal online.
  • 7Krokodil7
    SZIASZTOK!

1. Az assault squad-hoz van magyarosítás?

2. Aki multizik az alap MOW-val azzal szívesen játszanék akár a külföldiek ellen akár hamachin keresztül is! Akit érdekel írjon e-mailt: [email protected]

• tttttom
    Valaki megadná a ts ipt? Újrahuztam a gépet és elveszett minden. :(
  • csokikutya
    Szívesen csatlakoznék én is ha lehet róla szó:)Oroszokkal rossz játszani:)
  • mijki
    majd beszélek a többiekkel. De szerintem igen.
  • nortzul
    hello látom men of waroztok érdeklődnék hogy meik modal mikor hol és ha beleehet szálni beszálhatok-e?
  • koliz
    Szia

http://www.deals4downloads.com/search/all/term/men%20of%20war persze némi pénz nem árt!
  • raspoly88
    internetről
  • vargadani95
    Letölthető valahonnan ez a játék?
  • tttttom
    pontosítva az ip? Priviben írd le.
  • mijki
    új a ts cím!

pcpilot ra gyertek!
  • tttttom
    Nektek jó a ts3? LoL...Nem tudok felmenni waterfallra. asd...
  • mijki
    MA tank parancsnokosat játszunk. Csak tankok lesznek, fejenként egy, és azt úgy kell írányítani, mintha te lennél a parancsnok. Magyarul direct control.

Indulás: Ma, 20:00
    Időtartam: 50 perc
    Játékmenet: mindenki hozza a tankját, az utolsó tankig jétszunk, akit kilőttek, meg kell várnia hogy az utolsó maradjon. A győztes csapat tankja 1 pontot hoz annak a csapatnak. Ez még persze lehet bonyolítani. :)
  • Zoli105
    Oké nagyon jó ötletnek tűnik :) , bár megint laggolni fog ez a szutyok :(
  • mijki
    A Normandiai partraszállás 67 évfordulóján, vagyis ma játszunk egyet az ő tiszteletükre.

Idő: 20:00
    Mód: Brothers of War 2
    Pálya: Omaha Beach

Gyertek el!
  • csokikutya
    magas tornya miatt igazán kedvelt célpont volt a német harckocsizóknál..
  • bgabor

Az orosz fejlesztőknek egy kicsit vastagabban fogott a ceruzájuk, amikor a szovjet nehéztankok páncélzatát megállapították a játékban, így hát nem könnyű kilőni őket még tigrissel sem. :D

A valóságban azért nem hiszem hogy a Tigernek különösebb gondot jelentett volna egy KV-1es.
  • koliz
    Sziasztok

A Getgames Go oldalon most 2 euro a Men of War
    GetgamesGo
  • Zoli105
    Oké meglátom mit tehetek ,de nem biztos :( bár rájöttem mi volt a baj,hogy nem szálltam fel, offlinen újra nekiestem és akkor sikerült , Direct Control közben kell megnyomni a spacet majd előre nyíl gyorsul és akkor húzod fel és jó lesz! :)
  • koliz
    Sziasztok
    20:00 játék mod nélkül és összetört repcsik nélkül.

Zoli
  • mijki
    mi este multiztunk vele :)
  • mijki
    akk este tolhatunk egyet :)
  • Zoli105
    Na ez igen egy qurva jó mod ! :) http://www.moddb.com/mods/na17041
    Van benne minden : -M1 Abrams
    -UH-60 (Black Hawk)
    -Apache
    -T72
    -T60
    -K50 stb :)
  • istikovacs76
    A HD mod elég jó lett azerintem. Bgabor modja is tetszik nekem, igaz ha jól tudom az "csak" single missionokat tartalmaz. De nagyon jó kis harcok vannak benne ám:) Mit szenvedetem mikor a tigrissel azt a nyomorult KV2-est kilőttem:)
  • mijki
    A HD módot is ki lehetne próbálni.
  • mijki
    Akkor melyik módban van a legtöbb egység, és a legkidolgozottabb?
  • Zoli105
    Nononono Mijki nem jó annyira ez a mod , s1lkforrentnek igaza van !Sok helyen ütközik a játék és kilép , leginkább tankoknál (Mk8cs, Pz3_l,Pz3falmm,Dichtermax,T34ot ,Mk4cs,) A lángszoró csak a gyalogosnál működik !A Lángszoros tankoknél nincs tűz kilövés csak hang van !Szóval ez egy bug lehet vagy hiba!
  • bgabor
    Ejj bazzeg hogy én ezt csak most tudom meg, mikor annó két évig dolgoztam a modom pályáin.