Men of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát tegnap kipróbáltam, 2vs2 közepes nagyságú mapon játszottunk, a nevét már nem tudom, de néha belassulgatott, a sima men of war nem szokott, de szerintem ez a bétaságnak köszönhetõ, legyen igazam 😊

Amúgy sokat még nem láttam belõle, de jónak tûnik a fejlõdés iránya, változatosabb lett a játék kicsit, több a lehetõség a jármûveknél is és a katonáknál is, vehetsz már egyenként is végre, és vannak shotgunosok is 😊

Gép igénye milyen!??? lyan mint a sima Men of War-é vagy Face of War-é!?????????

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Üdv!
Kössz az infokat mióta ezeket elmondtátok már eljutottam odáig, hogy tudok missiont csinálni 😊 Most viszont akadt egy olyan gondom, hogy a kamerát nem tudom mozgatni. Ez a probléma akkor jelentkezett amikor készítettem egy olyan videót ami körbe megy a pályán és megmutatja a feladatokat, de mivel mûködött nem vártam meg a végét rákattintottam a tovább gombra és itt tönkrement a kamera jobbra balra elõre hátra mozgatása és csak dönteni meg zoomolni tudok. Próbáltam kikapcsolni F2 módban a Clip camera positiont de nem mûxik. Valaki segítsen!
mrzoltan
Men of War : Assault Squad Open Beta elérhetõ!!!
Nem kell más hozzá, mint egy Steam és egy Gamespy account.
Gyertek próbálgatni az új rendszert.
mrzoltan
Az Assault Squad Beta nem sokára indul, a Steam Group elérte a 10.000 fõt.
Steam
s1lkforrent
Egyrészt lesz skirmish, ami jó, másrészt annyira nem is gyenge. Sõt! Cserébe viszont pont úgy néz ki mint a sima MoW(sõt mivel a MoW is szinte úgy néz ki mint a Faces of War..), nem vettem észre semmi grafikai újítást, új animációt, vagy javított effektet. A zene még most is gagyi, a hanghatások néhol jók, néhol vérszegények, a beszédhangok és a szövegek viszont reménytelenül ZS kategóriásak.<#rinya> CoH-ban nem kicsit tett oda az élményhez, hogy az audió rész rendben volt, ruszkik után a németek sem bírják ezt a MoW esetében felfogni.<#falbav> Kezelhetõség sem javult, viszont legalább van ámerikai csodakommandós, aki csuklóból halált oszt.<#idiota>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

épp odaugrottam 18:00 hoz , oszt olyan hányhatnékom lett azonnal becsuktam, többet egy pillantást nem vetek erre

Sziasztok!

Tudja valaki hogy hány bónusz pálya van? Nekem 5-öt adott a játék. Az utolsó a "csapda" nevû küldetés volt.

Köszi
csokikutya

Assault squad videó

nagyon szép lett és letisztult.. eltüntették azt a csúnya zöld háromszöget😊

http://www.moddb.com/members/hungarocell

Amikor F3 módban vagy, F9 gombal tudsz felhozni egy nagyon fontos menüt, ahol többek között beállíthatod, hogy melyik playert irányítsa a játékos.
Általában player 0-át szokás a játékos irányítása alá helyezni, player 1 lehet az ellenfél.
A diplomáciai viszonyokat(melyik player milyen viszonyban legyen a többiekkel) ugyanitt lehet beállítani. Természetesen a diplomáciai beállítások szerkesztés módban nem érvényesülnek, ahhoz el kell indítani a küldetést a jobb alsó start gombal. Ilyenkor lefutnak a scriptek és általában az egész pálya úgy, ahogy a leendõ játékosok fogják majd látni. Ha kész vagy, befejezed a küldetést(jobb alul finish gomb), átszerkeszted amit akarsz, aztán újra elindítod. Így megy a tesztelés.

Ha új mapot kezdesz és leraksz pár emberkét akkor míg el nem mented a pályát addig azok mindig középre futnak és el se mozdulnak onnan. A player színeket miután beállítod, azt F1 modban a num bill számaival tudod állítgatni(num0 -player 1) Nekem a player 2 az mindig ellenség a player 1 számára. Pálya betöltésnél asszem alapból a narancssárga van berakva.
Ja és még valami a csapatok egyáltalán nem mûködnek tehát ha 1-et beállítok player 1-be egy másikat meg player 2-be akkor is szövettségesnek jelzi õket a térkép.
Áhh valaki segítsen teljesen kimerültem már vagy 3 napja próbálom megfejteni, hogy a map editorban mikor leteszek egy egységet és átváltom a player 1-re nem tudom irányítani hiába állítom be hogy user legyen az irányító + még az emberek is elszaladnak a pálya közepére -.- nemtom mi lehet a gond valaki segítene. Már végignéztam vagy 20 tutorialt de nekik nem szaladgálnak el az emberek pedig ugyanazt csinálják mint én.
A válaszokat elõre is kössz!
csokikutya
Most éppen egy sivatagos mapot csinálok utána meg jön egy téli😊 4 évszak mission pack😊

csokikutya
hát összejöttek a dolgok .. elkezdtem a fõiskolát azt kicsit szokni kellett.. de mostmár itt vagyok.. ne aggodj a pályák készülnekcsak az a baj hogy mindig találok vmi hibát a meglévõ mapokban és egyfolytába javítgatom õket😊

Hát veled meg mi lett, jól eltûntél? Közös küldetésszerkesztésrõl egyeztettünk legutóbb, aztán úgy eltûntél hogy már az UFO-kra vagy a CIA-ra gyanakodtam. <#smile>

Tisztában vagyok vele, magam is konyítok egy kicsit a térképszerkesztéshez. Csak példaként hoztam föl, hogy jelezhessem: az itteni pályák nagysága százméterekben mérhetõ csak és nem kilóméterekben. Szóval nem mennénk sokra a 4000 méteres lõtávolságokkal, pedig egy 88-as löveg lazán ellõ ilyen távolra. 😊

Egység kijelölve és C betû de sok már hasznos dolgot leírtak már...
a men of war mapeditorában
csokikutya
milyen dolgokat? miben? hol?

Egyébként hogyan lehet forgatni a dolgokat?
egyébként hogyan lehet forgatni a dolgokat?
bgabor nem 500x500 a maximum, az csak elõre beállított érték, amikor új pályát csinálsz, de átírhatod bármekkorára, és terepszerkesztésben (F2/2/Poligons) azon felül manuálisan is lehet bõvíteni, amekkorára csak szeretnéd; amúgy láttam már olyan modot, ahol megnövelték a lõtávokat, és az alap küldetések úgy játszhatatlanok 😊

Én ezzel tisztába vagyok, csak nem fogadom el. Csak tudod annál nincs rosszabb egy játékba amikor azért nem tudod lõni az ellent mert úgymond a fegyver nem lõ el addig, miközben az ott van az orrod elõtt ha akarnád se tudnád elvéteni. És az hogy a tankok 50m-rõl gyepálják egymást és ez a megszokott, na ez nekem nevetséges. De nem fikázni jöttem a gémet csak megjegyeztem!

Jajj, ne hülyéskedj már ezekkel a lõtávolságokkal.
Nem vetted észre hogy szándékosan nem felelnek meg a valós adatoknak? Hiszen a legtöbb pálya jó ha néhány száz méter széltébe meg hosszába. Emellé akarsz te reális lõtávolkat társítani?

A 88-as löveg valós lõtávolsága 4000 méter, a Dshk:2000 méter, a Kar98k:800 méter. Szerinted hogy jönne ez ki ebben a játékban, ahol a legnagyobb pálya is 500X500 méter?

A lõtávolágok le lettek csökkentve a valósághoz képest, de arányaikban pontosak, és ez jól is van így. Nem lenne sok értelme, hogy az egységek a pálya két sarkából lõjék egymást.

Igen, csak tudod 1-2 mod ezzel együtt mást is megváltoztat...
Teszteltem pár jobbnak tûnõ modocskát, csak egy példa:

MG42-es "gyárilag" patch és mod nélküli lõtávolsága 59.9m, ez alapból röhejes...
A ROW1.97 moddal ez nem változik semmit viszont kapsz 1-2 új skint néhány verdához a már meglévõk mellé. Míg az egyik leginkább tetszõ mod a Realism Rebalanced 0.2-ben a géppuskák lõ távja 119.9m-re nõ ami azért már nem mind1! Viszont nincsenek skinek, de minden fegyver lõ távja az alaphoz képest minimum megduplázódik😊
hát ott egykét mod megváltóztatja ezt!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Skineket leszedtem már Tigris,Párduc,vadászpárduchoz egész jók.
De van 1-2 verda aminek gyári szürke vagy zöld skine van(Nashorn,T34...) és nagyon szúrja a szemem:S
www.moddb.com on nézd meg mert A Men of War hoz van pár jó mod és a Tigrishez Párduchoz egy két jópofa skin is van!! De hogy kreálni hogyan kell azt nem tudom!:S

Jármûvek új skin kreálásához ért valaki? Mert youtubal nem lettem sokkal okosabb...
:S

Windows Xp van a gépen és a verzió szám megegyezik!😞 max látjuk egymást de nem enged csatlakozni hanem kidob!😞

Ja meg milyen oprendszered van?

A hoiból a doomsday is megvan meg az armageddon is. 😊

Na de a feltétel ahhoz, hogy játszatok elõször is, hogy ne legyen ruteretek...Mert, ha van akkor amiatt nem látjátok egymást. A lényeg, hogy ugyanaz legyen a zárójeles 4 karakter is ami a haverjaidnak van. Tod jobb felsõ sarok, ha jól emlékszem ott a verziószám. Oszt multiplayer Lan-ra katt. Ott krehálsz egy szerót és nesze tiétek lesz a világ. 😄

Nekem mind a 2 megy. 😊

Van az is !😊
tttttom ez komoly!? de hoiból 2 bõl melyik mert nekem a Doomsday + az Armageddon van meg!

A hoi nekünk megy hamachin is pedig. 😊

mrzoltan
Kérlek, a multihoz kell egy Gamespy acc. belsõ lobby-ja van.
Eredeti megy hamachi-n, a patchelés a bannerba található, részletesen
leírva.
Hát én még csak a single részét toltam a Men of warnak a multizni nem tok még egy olyan játékossal sem akinek nem eredeti hamachin próbáltam de úgy egyik játék sem megy még ha eredeti is!:S nem tudom mi a bajuk pedig a Cod2 meg az Il2 sturmovik 1946 megy igaz azokhoz van szerver meg keresõ lobby,vagy ott az xfire! De blitzkrieg1,2 Men of War ,Hearts of Iron2+Doomsday,Codname Panzers 1,2 stb ezek nem mennek multiban (fel vannak patchelve és sok az eredeti játék!)<#fejvakaras><#sir>Lehet ezt orvosolni egyátalán , igaz még a hiba forrását sem tudom!😞

mrzoltan
Sztem meg a Single része szar.
Mellesleg a multi-ba élvezet játszani és ott a kihívás, nem a hülye AI ellen aki nem mellesleg csal is...
No de kinek mi...
------------------------------
Alapjába véve a Steam egy jó kezdeményezés, csak éppen pofátlanul drágán adják a játékot és most már nem csak webáruház, hanem játékszervezõ rendszer is, amit nem igazán bírnak a rendszereik. Amúgy szerintem semmi köze a warezhoz, mivel a Wareznál fizetsz azért hogy letölthetsz feltört játékokat, míg a Steam-en eredeti játékot veszel, legálisan.Ezért vállalják azt, hogy amikor a rendszer mûködik, bárhonnan letöltheted a játékot.
s1lkforrent
Egyet is értenék veled, ha nem egy szál DVD tokban, pár lapnyi "kézikönyvvel" adnák mostanában ki a játékokat. Nna, azon aztán van mit fogdosni. <#rolleyes>
Ha meg nem azonnal 10000-ért, hanem "zsebpénzbarát" kiadásban veszed meg a cuccot, akkor még ócskább dobozban kapod, és a lemezen kívül csak egy cédulkát kapsz a telepítõ kóddal(vagy még azt sem).<#falbav>
A normális dobozos kiadást azt mostanában Collectors/Deluxe/Limited edisünnek nevezik, és tipikusan 20-200%-os felár van rajta.<#gonosz3>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Érdekes, szerintem pont a multi része a rakás sz*r. Én csak a single pályákat meg a coop multit tudtam értékelni benne. A deathmach õrjöngés sose kötött le.

Oké de én is régimódi vagyok!Jobb szeretem kezembe venni a dolgokat de azért használok letöltõs változatot is !😄

Mielõtt szó érné... megvettem, warezt használok, a játék singlije meg egy rakás sz*r...

totál gagyi a steam, rosszabb mint a warez.

Axon
.. és nincs doboz, nincs lemez, nincs nyomtatott manual. Nem tudom levenni a polcról, kézbe fogni, gusztálni. Nálam ez elsõdleges dolog, de én régimódi vagyok.

Nem akarok errõl vitát, a témát lezárhatjuk.
Valaki nem tudott valamit, erre egy másik valaki jól kiröhögte. Ahelyett, hogy belegondolt volna, hogy õ sem úgy született, hogy mindent tudott volna. Én vettem a fáradságot és elmagyaráztam, azt amit nem tudott.

s1lkforrent
"Pont olyan mint a warez csak azért még fizetned sem kell." <#banplz>
Lords Of Light! Nem, ez pont olyan, mintha már lemezrõl feltelepítve odavarázsolódna a gépedre. És legális(van multi kulcs persze), és kényelmes(akármennyiszer feltelepítheted akárhány gépre), és automatikusan peccseli magát, és nem kell a gépedbe a lemez, és..

Axon
A steam, az olyan netrõl letöltõs verzió. Tehát nem kapsz dvd-t, hanem átutalással fizetsz és ezért cserébe letöltheted a gépedre. Pont olyan mint a warez csak azért még fizetned sem kell.

bakvarnyu
<#nyes>

Ez rohadtul megéri ! Veszprém környékén van ilyen üzlet? vagy csak Pestrõl érdemes megrendelni a Cd galaxisból!?