2370
-
koliz #1570 Szia
Segitenél hogy kell regizni a steamen?
köszönöm! -
bgabor #1569 Egyértelműen az alap Men of Wart ajánlom, mert sokkal hosszabb és sokrétűbb játékélményt kapsz a pénzedért. Sokkal élvezetesebb a coop mod benne, mint az AS-ben ahol monoton és kevés. A Red Tideban pedig egyáltalán nincs multiplayer.
Azt azért javasolnám hogy ne a magyar verziót vedd a Men of Warból, hanem az angolt. Igazából soha nem szabad a magyar verziót megvenni egy játékból, mert a honosított verziókhoz nem vagy alig készülnek el a patchek. -
bgabor #1568 Nem. -
raspoly88 #1567 te most miről beszélsz? :D
-
Sir Cryalot #1566 na, a selectionfixtől meg a greenshield fixtől meg a stereo 3d-től megtáltosodott a játék mondhatni jót játszottam 2 ausztrál oldalán az imént amíg a szovjetnyik officerre rá nem kattintottam és szétoldott.
3v3 -ban ahol épp nem vertem ki az 3 ellenséget ott épp aknáztam :)
T60-al totál pwn-oltam a storm meg assault troopereket , su 76 al meg a mezei SMG-ket, ugyanolyan overpower a SU mint régen :D
-
Zoli105 #1565 Köszönöm a segítséget !:)
De az újra telepítés sem oldotta meg a problémát ! :( -
Sir Cryalot #1564 JA és megy multiban??? -
Sir Cryalot #1563 ,greenshieldfix,minimapfix,
"pantherfix,""selectionfix。 " <<<ezek micsodák? -
Sir Cryalot #1562 bgabor vagy valaki, nem alakítottátok át a grafixot a mow-ban? -
Sir Cryalot #1561 lehet irigykedni olyan failgame mindkettő, hülye HUD-okkal...
nincs meg valakinek a greenshieldfix mod? -
raspoly88 #1560 nekem meg van mindkettő mass effect!
bizonx lehet irigykedni :D
a másodikat 2000 forintért vettem! -
Voronyezs #1559 Fúú...erre azért nehéz válaszolni, mert objektív vélemény itt nem nagyon fog akadni, hiszen kinek melyik része jön be... a legújabb része(Assault Squad) olyan szempontból jó, hogy multis...de -számomra- ennyi...a single nem valami hosszan tartó élmény, hiszen mindenhol u.azok a feladatok(foglald el a checkpointot új egységért),de azért el lehet vele szórakozni. a sebzésrendszerrel kapcsolatban ÉN megint nem sok jót tudok mondani, szerintem eléggé el lett kúrva, elég sok képtelenséggel találkoztam, de MÁS meg cáfol...
Én igazság szerint az alap Men of Wart ajánlom, hiszen ahhoz a Red Tide-ot be lehet szerezni. Az alap is, és a RT is baromi élvezetes szertinem, változatos küldetésekkel(már az alap, a Red Tide a krím fsz-en játszódik), egész sok egységgel, és azzal szerintem sokkal jobb multizni mint az Assault Squaddal... egyébként meg vegyetek neki Mass Effect 1-2t meg nekem is :D -
#1558 Üdv!
Pár kérdésem lenne a játék(ok)kal kapcsolatban. Ha most tervezem a vásárlást, akkor szerintetek melyikkel járnék a legjobban? (Az ár most ne legyen tényező, mert ajándékba vesszük többen egy barátomnak.)
Fontos, hogy legyen benne jó multi (co-op is akár).
Amúgy magyar nyelven csak az alapjáték érhető el (megfelelő patchelés után), vagy az Assault Squad is? Ha előtte kipróbálnánk a haverokkal multiban, akkor melyik játék warez változatával tudnánk játszani és hogyan? -
raspoly88 #1557 kösz működik megvan az összes red tidés egység!
most már nincs is szükségem a german soldier mod-ra! -
#1556 Pfűű, hát egy újratelepítés utáni patch próbálgatást tudnék ajánlani innen: http://www.patches-scrolls.de/men_of_war_desert_fox.php
Egységeket valahogy biztos ki lehet venni, de csak akkor lenne értelme, ha saját mododban akarod őket felhasználni, az viszont kvázi lopásnak minősülne.
Ellenben elvileg simán tudnád használni editorban a mod egységeit és térképeit(hisz ezért készülnek ezek..), ha aktiválva van a mod a rendes játékban.
Pontosan mi nem működik, és ha kapsz hibaüzenetet(a nem működő modok tipikusan kipurcantják a játékot/editort), akkor az mit ír?
ui: a Red Tide mod ötlete innen származik, inkább leírom, mint nézzenek netcigánynak -
Zoli105 #1555 Jah és még valami mondjuk a German Soldiers modból is ugyanígy kilehet venni az egységeket !?:) mert azzal valahogy hadilábon állok (valamiért nem akar működni )!:( -
Zoli105 #1554 Köszönöm a segítséget ! :) amúgy a patchelési problémát is tudod orvosolni !? -
#1553 Van ám egy igen egyszerű megoldás, sufnitúningba is lehet Red Tide modot fabrikálni.(igaz kicsit helyigényes, de legalább pofonegyszerű)
Fogod a Red Tide mappájában lévő egész Resource mappát, a localization.pak fájlt, és a MoWRTGDF.dll fájlt, és átmásolod őket a sima Men of War/mods/Red Tide mod mappájába.
Csinálsz egy mod.info nevezetű szöveges fájlt a Red Tide mod mappába a következő tartalommal:
{mod
{name "Red Tide mod"}
{desc "redtájdmod egységek"}
}
Elindítod a MoW-t, és az options menüben engedélyezed a Red Tide mod-ot.
Nyilván a "Red Tide mod"-ot arra cseréled amire akarod, csak a mod.info-ban is megegyezzen a mappa neve. Ugyanitt a desc-hez(mod leírásához a játékban) is azt írsz ami jólesik.
Assault Squad-hoz is akad megoldás a sima és Red Tide egységek berheléséhez, csináltak hozzá egy cuki kis modot. -
Zoli105 #1552 Amúgy neked meg van ez a mod !? Mert nem találom a neten sehol, pedig nagyon kéne ! :) -
Zoli105 #1551 Az a vicc hogy elindítottam azt is és ott normálisan írja ki (1.17.5) de a játékban meg ezt írja 1.11.5 ! :DxD -
raspoly88 #1550 am sz outfront mp-t indítottad? -
Zoli105 #1549 Akkor elnézést , én csak ezt a kettőt ismertem ! :(
Amúgy tudna valaki segíteni !? ebben a hsz-ben leírtam mindent #1521 -
raspoly88 #1548 http://www.moddb.com/mods/men-of-war-units-addon
erre gondolsz? -
bgabor #1547 Van valahol egy mod a neten, ami semmi mást nem csinál, mint engedélyezni a Red Tide egységeket a MoW editorjában, miután aktiválod. Semmi más marhaság nincs benne, tehát nem a German Soldiers, és nem is a commandos war modok azok, amiket keresel. Sajnos nem tudom már, honnan töltöttem le, keress rá. Men of war units mod, vagy valami ilyen neve volt. -
mutator #1546 azok a hajók a red tide-ban vannak -
raspoly88 #1545 igen abban is vannak én tévedtem de a hajók hiányoznak :(
de remélem tudod hogy ami ebben a videóban lévő hajókat honnan lehet letölteni: http://www.youtube.com/watch?v=JKa6AZgosLE&feature=related -
Zoli105 #1544 ÖÖÖ nem a commandos war 2.0 a régebbi , az újabb a German Soldiers Mod
bár ebben nem tudom hogy vannak e hajók!:S
http://www.moddb.com/mods/german-soldiers-mod-fields-of-honor
De bocsánat ha tévedek ! :( -
raspoly88 #1543 tudom az a mod megvan asszem a commandos war a neve csak a komcsi hajók kellenének mert azok szép nagyok! meg a ruszki partraszállító járművek meg ezek, mert ezek nincsennek benne -
Zoli105 #1542 Nem angol csak feltettem hozzá a magyarítást !
Amúgy meg szerintem nem lehet őket átvinni, bár kitudja nekem nem sikerült ! :( amúgy van egy mód amelyik adja a Red tides egységeket és még egy két pluszt is ad hozzá ! www.moddb.com és ott pedig a Men of War-ra keresel rá és a German soldiers modot nézd meg ! :) -
raspoly88 #1541 meg azt szeretném kérdezni hogy a mow red tide-dal hogy lehet megcsinálni hogy az ott lévő egységeket áthozom az alapba hogy használhassam az editorral???????? -
raspoly88 #1540 magyar van?
ha magyar verziójú innen töltds le: http://dl.dropbox.com/u/1392361/SGMOW/faq.html -
Zoli105 #1539 Látom elvagytok foglalva de egy kis segítség kéne !:S :( -
bgabor #1538 Hát ezt most meg nem mondom neked így fejből, de mind a négy nemzethez csináltam küldit. Próbáld ki, és kiderül. -
cohors #1537 Visszakanyarodva a MOW-hoz...A bgabor miss.pak küldetések, milyen megoszlásban vannak? Magyarán, a hat pályából mennyi a német, orosz és jenki... -
Cs3 #1536 Tegnap végre sikerült egy hardot végig nyomnuk, német 2. pályát, illetve pontosabban 2,5 óra után megszakadt a net, de már nem sok volt hátra. Nem tudom miért vagy oda ezért az APCR lövedékért, én azt tapasztalom vele ha egyáltalán eltalálom és nem pattan le, akkor abból se lesz feltétlen komolyabb eredmény, mint a simával. Nem, nem zombi tank bug, egyszerűen crew injured, hull perced, ez megsérül, az megsérül, szemből engine damage, amiből nem keletkezik tűz, stb, aztán 5-6-csillagos ég talált után jön egy hull damge. Tegnapiban ilyen nevezetesebb események voltak: M24 chaffe szemből robbanásra lőtt egy stugot 2. lövésre. Persze meg kell jegyezni, hogy általában hullottak az M24-ek, csak ez volt az az eset, amikor éppen nem. 2db Jumbó. Az első nem az én oldalamon jött, de kb ez történt: többiek igen hamar megállították, de aztán semmi, szétlőtt mindent még a Párducot is. Oda küldték a veterán Tigrist azt is szétlőtte. Az lett a vége, hogy oldalba lőttem Párduccal a térkép másik széléről, vagy 2.-3. találtra hajlanadó volt hull damaget kapni. Aztán jött egy az én oldalamon is. Így nézett ki a védelem: Sherman, M36, Panther meg egy német pak és egy Weberwhind gyalogosok ellen. Ami elment azt oldalba lőtték, ami befordult az utcára azt szemből. Ez azért már elég nagy tűzerő volt nem volt vele gond. Szóval jön a Jumbó hozzám is. A sok roncs miatt alig lehet rálőni, de pikk-pakk lánctalp, torony, main gun az össztűzben. Ott állt élve, de harcképtelen és én meg csak lőttem és csak lőttem, az M36 a 90mm-esével már inkább oldalt lőtte, lőttem én manuálisan simával is, APCR-el is amíg volt, de semmi. Az lett a vége, hogy odavittem egy goliátot és a Párduccal berobbantottam. Ezt már nem volt pofája gépnek túlélni.
A kis német pak nem ezért a legbrutálisabb tűzerejű. Ahogy írtam, 87mm pc áttörés ellenére egy Matildával vagy egy komolyabb közepes tankkal simán ki lehet lőni, szemből nem tud nekik ártani, sőt, ha nem védi másik pak és az úrikedvünk úgy tartja még el is lehet taposni. Hanem azért mert kurva gyorsan lő és akkorákat robban a HE-je, hogy azt komolyan megirigyelheti, bármelyik nagyobb fegyver. -
#1535 Nem is nagy csoda, a kúpos furatú 42m-es Panzerjager-kanone 41 elvileg igen jóképességű volt, 457m távolságról 87mm-es páncéllemezt ütött át, míg 500 méteren a nagyobb űrméretű(50mm, sima páncéltörő lövedékkel) Pak 38 57mm körül, és csak a nehéz kategóriába sorolható(75mm, sima páncéltörő lövedék) PaK 40 érte be 91mm-el szintén 500-on.(ilyen szempontból még talán gyengítve is van, mert sokszor nem teljesít a játékban jobban mint egy 37mm-es PaK36)
A "szétlövöd, de még él" az vagy a zombi bugnak köszönhető(ami ritka, de röhelyesen kellemetlen), vagy annak hogy páncéltörő lövedékekkel próbáljátok kilőni a lövegeket, ami azt eredményezi hogy, a személyzet mellőle kipusztul ugyan, de a löveg legjobb esetben is csak megsérül, majd a következő ellentámadásnál az ellen megjavítja és újra birtokba veszi. Ha repeszromboló lövedékkel simogatod, akkor feltétlen ki fog múlni.
Hard/heroic fokozat, az egy külön bohózat, ahhoz erősen hozzá kell szokni, minden centit leaknázni, páncéltörő fegyvereket szigorúan oldalra csoportosítani(a nehéz tank spam-el vetekedni esély sincs elölről hadakozni), és szükség esetén(majd minden alkalommal) APCR lőszert nem kímélve direct controlban egyénileg célozni, lángszóróst/páncéltörő fegyverekkel ellátott katonákat előretolt fedezékben készenlétben tartani, ésatöbbi. Ellenséges gyalogos hordák ellen pedig vagy saját páncélosok szintén direct controlban, és/vagy ildomos zsákmányolt géppuskákat minden épkézláb emberre(elitek, szakaszvezetők) felaggatni, és őket fedezékbe beállítani.
Kis pakokat viszonylag kényelmesen ki lehet golyózni aknavetőkkel, adott esetben gránátos sunyítós lekommandózás is járható, legrosszabb esetben(ha túl nagy a gyalogos fedezet és minden második pillanatban újra elfoglalják) viszonylag öngyilkos füstfüggönyös gránátozos gyalogos roham is képbe jöhet(mondjuk páncéltörő gránáttal, vagy dinamittal hogy végképp elhalgasson).
Mondjuk a Panther féltés érdekes dolog skirmishben, mert csak a pálya legvégén lehet ilyen huncutságokhoz hozzájutni(ami elég gáz szerintem), akkorra pedig az ellennek már igen csak a vége marad, a lehető legjobb felszereléssel(Sherman 76w/Sherman VC tankok, M36/Achilles páncélvadászok, M5 és 17 fontos ágyúk fedezete mellett), amelyek a valóságban is komoly veszélyt jelentettek a Párducokra. Hard fokozaton már a veterán Tigrissel sem lehet úgy huncutkodni mint normálon, egy kósza Firefly úgy kilövi, mint a huzat. Persze a Firely is kimúlik amint beér a direct controlban igazgatott Tigrisünk lőtávolságába, csak az ellen kétpercenként dobálja a Sherman-eket, Tigrisből meg egy darab jut egy pályára. -
Cs3 #1534 Pedig vannak irracionális dolgok Skrismishben. Úgy nagyjából türhető a sebzési rendszer, azért még hardon is le lehet vadászni egy Matildával a kis 42mm-es német pakokat, de ettől függetlenül ez a kis pak rendelkezik a legbrutálisabb tűzerővel. De vannak bizony olyan esetek, amikor az ember felszisszen, hogy ezt most hogy. Már rengeteg játszottunk/játszunk skrismisht, már megszoktuk, de azért időnkét fel-fel kiált még mindig valaki, hogy ezt most hogy! Mer hát általánosságban tényleg működik, csak van amikor nem. Elég gyakran megesik, hogy még a legkisebb vacak kilövésével is meg kell szenvedni, már szét van lyuggatva, de még él, cserébe igen könnyű elveszteni a saját járművet. A Te Tigrised eléggé halandó, de hardon már az AI is küldi őket. Az egyik próbálkozásunk hardon éppen emiatt ért véget. Egész jól tartottuk magunkat, amikor beküldött egy Tigert, 5 pak lőtte az egyik oldalról, zölddel jelezve mind, de semmi, a lánctalpán kívül semmi baja nem volt oszt szépen komótosan szétlőtt mindent. Gyalogossal ledobni reménytelen volt, mert lófaszt se ért ellenne (még a motorháztetőre dobva sem), ha a kis német pakok kérésztüzében egyáltalán eljutottak odáig. Nekem már lőttek ki úgy elsőre Panthert a kezem közül, hogy szétrobbant, ami az AS-ben elég ritka látvány bármilyen páncélosnál. Konkrét esettel nem találkoztam, de egyáltalán nem tartom valószínűtlennek. Az M24 tud osztani keményen az AI kezei között. -
#1533 Egy biztos. A grafikára nem lehet okunk panaszra, akármelyik motor is dolgozik alatta. A többit (lényeget) viszont a képekből még nem tudjuk megmondani, mindenesetre kíváncsian várom. -
#1532 Jó, a képeket elvitte a cica, inkább linkelek:
http://vtv-info.ru/photo/quot_ckhinval_v_ogne_quot/ckrinshoty/18-0-349
-
#1531 De hogy ne csak hülye szájtépéssel múlassuk időnket:
Best Way, vagy hozzá közel álló erők, épp nagyban dolgoznak egy MoW utód játékon, ami a 2008-as Grúz-Ruszki háborgás katonai eseményeit dolgozza fel. A Цхинвал в огне(Chinvali lángokban) nevű játék várhatóan tizenkevés nagyobbacska egyjátékos pályát fog egy kampány keretein belül tartalmazni, ahol a fő szerep a városi harcé lesz, és a ruszki haditechnika csodáit próbálhatjuk ki(multiról nincs hír). Maga a játék a rossz nyelvek szerint a 2006-os Faces of War-ban bemutatkozott GEM2 motor egy valamivel feljavított változatát használja, MoW játékokhoz képest jobb modellekkel és textúrákkal együtt, a képek alapján azért tűrhető látványt biztosít. Kár hogy a 1C az újabb GEM3 motort mindörökké oldszkúl fantasy szimulátorok gagyerák újrafeldolgozásaira akarja tartogatni, de szovjet oroszországban a normális játékoknak jobb a rosszabb is. Egyelőre ruszki megjelenési dátum sincs, kultúráltabb nyelvű kiadás meg totál bizonytalan, ha lesz is várhatóan 1-1,5 évvel a ruszki után, szóval 3 év múlva visszatérhetünk a játékra.
Addig is képek: