Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Valaki szembesült ezzel a problémával és esetleg sikerült megoldania.
Amúgy meg 1.17.1 multi gond nélkül felmegy lásd Banner, ua. úgy felmegy rá mint a 1.16.4-es.
Inkább érjük mén el a 20000-et, mer AShatnékom van.<#eljen>#eljen>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
s1lkforrent, szerintem te valamit félre olvashattál, senki sem mondja, hogy warezossal jobban tudsz multizni, de ha már van cd-kulcsod, más megoldás nincs
(én is, és sok hasonló sorstársam szintén így játszunk) 😉
Egyébként tudom ajánlani a digitális vásárlást, Steam/GamersGate/Direct 2 Drive onlány boltokban havonta leárazzák 1000 forint környékére a Men of War játékokat. Pölö most is van Man'o'War jóárasítás a Direct 2 Drive.com-on, kb 1000 forintot kóstál áfával(nem EU oldal).
Az eredeti példány kódja jó!
Röviden: Nem szabad a boltban játékot venni.
Az Assualt Squad viszont igen jónak ígérkezik!<#taps>#taps>
Aki még nem kattant rá a bétára, az .itt megteheti.
A patch 1.17.5.1 az már meg van.
(ha van bekapcsolva mod, azt lõdd le, amiatt elõfordulhat)
érdemes fel patch-elni a legújaabbra, de azt csak angol verziójú mow-al lehet, szóval hogy megvetted eredetiben, nem sokat érsz vele, csak a hozzá kapott cd-kulcs -nak látod hasznát 😊
én letöltöttem egy torrent oldalról a tört játékot, telepítettem crack nélkül, updateltem (a patch-el), és már mentem is multizni az eredeti cd-kulcsával
a patch-et itt találod meg: patch 1.17.5.1
a a serverlistán bekapcsolod a szûrõt, elvileg le kell szûkítenie a listát olyanokra, ahova tudsz menni
Remélem tud valaki segíteni.
Megvettem a MEN OF WAR-t.Kérdésem az lenne ha elindítom az internetes oldalon,hogy játszak ott,hogyan tudok más ellenfélhez csatlakozni?
Egyszer már sikerült máshoz mikor a szerver oldalaknál bezöldült akkor lehetõségem volt a csatlakozás szóra rá klikkel nem.A kis könyv amit kaptam a játékhoz az annyit ír,hogy a sárga felkiáltó jeles ikonnal megjelöltre ne menjek rá mert a kiszolgálónak nincs fizika IP-címe így a kapcsolódás nem lesz közvetlen.
Viszont a szerver oldalakon ami mellett nincs felkiáltó jel nem tudok csatlakozni mert az meg nem zöldül be.Ez miért lehet mert más a szervere mint nekem?
Küldök egy képet is róla,hogy lássátok ami oldalt be ad mikor fellépek az internetes oldalra.
Megvettem a MEN OF WAR-t.Kérdésem az lenne ha elindítom az internetes oldalon,hogy játszak ott,hogyan tudok más ellenfélhez csatlakozni???
Valaki tudna ebben segíteni?????
Ide is küldhetsz nekem választ ha tudsz segíteni.:[email protected]
Megvettem a MEN OF WAR-t.Kérdésem az lenne ha elindítom az internetes oldalt,hogy játszak ott,hogyan tudok más ellenfélhez csatlakozni???
Valaki tudna ebben segíteni?????
a tengeralattjárót eddig még nekem sem sikerült mozgásra bírnom, de a torpedomine-t sem :/
Az nem a Red Tideban van!?
Amúgy nagyon offon van a topik!:S
Határoknál meg mire gondolsz!? front vonal vagy a térkép mérte!?
Látom eléggé meghalt a fórum...nah mind1, lenne még1 kérdésem:Amikor megcsinálunk new game-ben egy pályát game editorban, és megadjuk, hogy nagyobb legyen a mérete, akk átálítom a határokat, ez mûködik player 0-nál, de player 1-nél már nem.
Mi a teendõ?
Köszi elõre.