2370
  • csokikutya
    köszi!! de még épül.. át kell adni mielőtt megjönnek az amcsik:D úgy tervezem, hogy küldetéssorozat lesz:)
  • mutator
    © csokikutya - qva jól néz ki az a bunker
  • Zoli105
    Hát mi Lanon játszunk a 77-ekkel ! :) Az alap Men of Warral meg egy két moddal ! :)
  • mijki
    A Men of War multijával még sokan szórakoznak? És melyikkel játszanak a legtöbben?
  • raspoly88
    rakd fel valahova! le kell töltenem!
    az enyémeim egyszínűek voltak
  • Zoli105
    szép :)
  • csokikutya
    Készülő mapomról egy kis videó: http://www.youtube.com/watch?v=5JWZKvCOack
    (kicsit lerágott csont ezért vittem bele egy kis fantáziát:))
  • Zoli105
    Az Assaultnak miért kéne az alap Men of War!?:O Hiszen ez két külön játék nem !?
  • Sir Cryalot
    másnak sem lép be a mow?
  • Sir Cryalot
    meg kell vennem ezt a szar assault izét mert nem megy a mow, rohadj meg instinct.
  • Zoli105
    Amúgy a Men of Warban (multiban és kampányban ) nincsen APCR lövedék , csak ha modokat használunk , sajnos olyan csak az Assalutban van ! :(
    Tiger I meg a kedvencem ! :) Sok könyvben teljesen máshogy viselkedik mint a játékban ! És néha meglepődöm hogy a Párduc jobb néha! :O
  • s1lkforrent
    Háát az necces, nekem még véletlen sem volt ilyen szerencsém(T34/KV-85-el még APCR-el sem nagyon lehet megrakni egy Tigrist értelmes távolságból, csak a löveg/torony hibáért lehet imádkozni), de lehet hogy a Tigris modellje mindenhol bugos kicsit.

Az M26 viszont teszi szépen a dolgát, ott nincs hiba, a valóságban is a német nehéz tankok/lövegek kivédésére lett tervezve(maga a páncélzata egyébként nem sokkal vastagabb, viszont nem cipősdoboz forma mint a tigrincsnél, hanem szépen ívelt), meg amúgy is többe kerül mint a Párdocod/Tigrised.

És ha már itt tartunk, nem mindent verő jolly joker az a szerencsétlen PzKpfw VI, ha nagyon elszemtelenedik az ellenfél mondjuk T34 spammel, akkor jól jöhet, de sok esetben jobban jársz egy Párduccal, vagy ha nagyvadat kell vadászni, egy Nashorn páncélvadásszal, mert a Tigris játék elején még egy mozgó erőd, de kellően drága, lassú, védtelen(gyakorlatilag nincs olyan hogy eltérül a páncéljáról a lövedék, szinte minden eltalálja, aztán vagy megfogja a páncéllemez, vagy nem..), és sok control pontot fogyaszt, hogy később csak nyűg legyen a hátadon.

A multi rész meg olyan, amilyen, jobb biztos nem lesz, ha már az 1C jóvoltából a helyre rakott változatért újra ki kell csengetni a MoW árát.
    Elvileg létezik a 1.18.6a javítás, csak a kutya nem ismeri és használja, illetve értelme sincs, mert lófityulát nem javítottak benne.
  • Zoli105
    Azzal a két moddal semmi baj nagyon jók ,mert új tankokat egységket ad!:)
    A Tigrissel alapból bajvan ha egy Sherman W(76) forintálisan kilövi 120méterről ! :( Meg az a vicc hogy a Tiger I nem tudja szemből kilőni a Persinget viszont a Királytigris igen , csak az sok idő mire van ! :( Szóval a multi részt kicsit elrontották ,de azért nagyon jókat szoktunk játszani !:)
  • s1lkforrent
    Nézd ezekben a játékokban(tehát a Soldiers/FoW/MoW játékokban) hatalmasak szakadék van a tapasztalt és az újonc játékosok között, egy olyan játékban ahol egy nehéz tankot is egy nyomi kommandóssal el lehet intézni, az újoncok masszív szopóágon vannak amíg pár tucat(vagy párszáz..) meccs alatt bele nem rázódnak a dolgok menetébe. Namost téged veteránként lehet hogy idegesít a núboskodás, viszont az újoncok szemszögéből meg az van, hogy nem csak a játékmenet szivatja őket, hanem még a tapasztaltabbak méretes arcával is együtt kell élniök. Pl anno az eredeti MoW multiba én azért sem mélyedtem bele, mert rendszeres volt, hogy a párezer játékkal bíró ruszki vérpistikék ellen kerültem össze, akik persze oda-vissza felmosták velem a pályát.
    Ezzel együtt csak a társat okolni az kicsit erős. Ha nem játszik veled rendesen össze, vagy olyan látványosan bénázik, hogy a másik ellenséges játékos is már téged támad helyette, az kellemetlen, de ha núb is valaki, de hallgat a szép szóra, azért akkora kalamajka nem szokott kerekedni. Épp ezért olyan társakat kell választani akivel tudsz kommunikálni, jó csapatjátékkal és kics szerencsével profibb ellenséget is le lehet nyomni, még ha nem elég tapasztalt is a társad.

A ragequit az szar dolog(bár talán egy kicsit túl nagy feneket kerítenek neki a népek, azért nem annyira gyakori), annyi gerinc azért lehetne az emberekben hogy méltósággal veszítenek, de azért nem mindig egyértelmű ez, mert a Gamespy(ami látványosan szarul teljesít a játékban, ilyen kapcsolati problemák régen azért nem voltak, de úgy néz ki az IGN odáig költségcsökkentett, hogy mára már épp hogy csak működőképes a matchmaking rendszerük) és a játékfagyások azért tesznek róla, hogy még a legjobb játékosok is "kilépjenek" időnként..

A multit tudomásom szerint nem törik, ellenben a tétre menő játékok jutalmazása simán ugyanolyan ótvar-szar mint az alap MoW-ban, ha nem rosszabb mert még bugos is(időnként győzelmet veszteségként könyvel és fordítva..)

A Tigris jó cucc, ellenben kicsit bugos a modellje és gyorsabban megrongálódik mint kéne, amellett hogy viszonylag kis ideig lehet hatásosan alkalmazni, mert viszonylag gyorsan ki tudja hozni az ellen rá a választ, az IS-2/Pershing/Centurion alig kerül többe és mégis jobbak nála. Az oldalakra egyébként is vigyázni kell, oldalról APCR csodalövedékkel egy Panzer III M(vagy ami valószínűbb, egy Sdkfz 234/6 Puma, ami olcsó gyors és még sunyi is) is el tud meszelni egy Centuriont.
    De úgy általában "probléma" hogy a német tankok kicsit túl vannak árazva, igaz hogy erősek, de pl egy Panzer IV H árából majdnem kijön két korai T34, a Királyigris árából meg kijön 2 random ellenséges nehéz tank.

Zoli105: Nem kell soviniszta ruszkik által összebarkácsolt modokat használni, és nem lesznek gondok a németekkel.
  • Zoli105
    Hát még nincs fent a gépemen csak a sima Men of War és egy-két mod hozzá (amit LANon játszunk a haverokkal )! :)Az nagyon tetszik ,bár egy két hibája van , a Tiger I nagyon lebutitották ! :( Bár szinte az összes német tankot/egységet , bezzeg az orosz /angol /jenki egységeket nem igazán ! :D És ez egy kicsit unfer !
  • koliz
    Szia

Bocs a sok egybe írásért, a Tigris jó önmagába de nem sokáig mert én pld az Tiger 1-t oldalról még volt hogy T-34/76 is szétkaptam, ez is játékos függő.
    üdv:koliz
  • koliz
    Szia

Az Assault squad, elég kemény igazából sokban a társadtól függ mert sok a noobs a hard gamerek így nevezik őket akik nyerő pozícióból is feladják, pld a játék elején a German al semmi esélyed , a tuti nyerő nép a japán de igazából játékos függő és 80% a társadtól függ a siker, mikor 1 órája küzdesz és a társból ketten maradunk és négyen osztanak egyszerre hát nem tudom olyankor nem lépek fel 2-3 napig úgy fel tudom húzni magam, vannak aljas húzások sőt biztos vagyok benne a multit is törik valahogy demajd megkérdem a litvánokat, de ha szeretsz játszani sztem jobb mint a buta skirmish vagy egyébb modok .

üdv:koliz
    ui koliz_1972 néven megtalálsz a multin
  • Zoli105
    Szia
    Tényleg Dynamic Campaign Generator (DCG) hogy lehet beüzenelni !? :O

Amúgy Assault Squad miben különbőzik a Men of Wartól!?
    Van benne új egység , vagy végre jobb a Tigris I !? :D
    Bár hallottam hogy onlinen sok a Vérpista ! :D
  • s1lkforrent
    De hogy bgabor kicsi szíve is megnyugodjék, azért említsük meg hogy a Men of War(4,41€), és a Men of War: Red Tide(6,79€) is akcióban van. Sőt, az egész MoW pakkot(18,02€) is meg lehet egyben venni.
  • m1garand
    Már megint kötekedel!
  • bgabor
    Nem nevezném éppen folytatásnak, inkább zsákutcában végződő elfajzott multiplayer oldalágnak.
  • m1garand
    A folytatás az Assault Squad most 10euro a steamen!
    http://store.steampowered.com/app/64000/
  • Zoli105
    Azzal indítottam ! :) de most már jó:)
  • csokikutya
    Valaki tudna nekem segíteni a dynamic gampaign generator beüzemelésében?
  • raspoly88
    editorban hogy lehet clonozni? mert amikor bepipálom akkor nem indulnak el
  • raspoly88
    indítsd az alap editorral
  • Zoli105
    Fenébe megint visszatért ez a probléma ! :(
  • Zoli105
    Oké a problémát megoldottam :)
    De most felmerült egy újabb! :(
    Ha a tankok elindulnak akkor a füst teljesen eltünteti őket csak a lánctalp láccik! Ez bug /Grafikai hiba, vagy a játékkal van a baj !?
  • Zoli105
    Szia
    Egy kis segítség kéne ! :(
    Szóval a Red tides egységeket beraktam működik az összes ,de van egy kettő ami nem pl : Comet ezt írja ki nála :
    difine not found (esdlreader.cpp,326)
    -----------------------------------------------------------
    >>main
    >file"/entity/vehicle/tank_medium/comet/comet.def"
    22: ("crew_5_human"<<)
    23:
    24 {extender"enumerator"}
    25
    26 {boarder

Men of War:Red tide Editor-v1.17.5-editor
    Szóval nem értem mi a baj , csak a közepes tankokkal van a baj a könnyű és a nehézzel semmi , nem értem ! :(
  • s1lkforrent
    @koliz: Akkor tapadj rá erre az oldalra. Kód nincs, de átlagban havonta valahol mindig le van árazva vagy a MoW, vagy a Red Tide(esetleg a Gold is, de az általában nem éri meg).

@Sir Cryalot: Amiatt nem kell félni, ha a tényleges barátaid nem kattannatk rá a MoW multira, akkor szenvedned kell míg összejön heti egy alkalommal legalább 1-2 meccs erejéig egy normális csapat. Viszont bőven vannak akiknek a teamstack tökéletesen megfelel, a tétre menő játékok nagy részénél klántársak, vagy csak mumble-s haverok szépen kitöltik az egyik oldalt, és várják a szerencsétlen randomokat.

@koliz:Tény hogy elég gyenge a chat rendszer, mikrofon támogatás játékon belül nincs hál istennek persze egyik MoW játékban sem , így még ha tudnak és akarnak is a csapattársak együttműködni, hát elég nehéz.
    Viszont az nem igaz hogy nehéz tank spamba megy át a játék, az igazi profik közepes cuccokkal, és kommandós gyalogsággal is vígan el tudnak picsázni.
  • koliz
    Szia

Angolul is nehéz, én játszani szeretek de nehéz mert mindig vagy Tiger 2
    vagy orosz roham a vége és meglógnak a bajtársak, és sokszor hagynak egyedül.

koliz
  • Sir Cryalot
    Ha lenne csapatmunka akkor meg mindig nyerés lenne, szvsz ezért az akolmelegség se jó , el kell fogadni hogy MOW-ban 20ból ha 1 gém jó, ez a többségnek nem felel meg , nekem is csak ritkán.

• koliz
    Sziasztok

Tudtok Men of War goldot "csoda kóddal" vagy valahogy olcsón megvenném

köszi koliz

• s1lkforrent
    No igen ruszki az most is van bőven, hál istennek azért kevesebb, mint sima MoW-ban(ahol angolul értő ember csak elvétve akad, csapatmunka így felejtős), de ha nálunk is 1900 forint lenne a MoW: AS, mint Szovjet-Oroszországban, valszeg itt is többen tolnák.

Egyébként megjelent hozzá az első DLC(csak Steam-en, mint várható volt), 5 multi pálya 5 euroért(1-2 előző részekből ollózva). Ja, hát kérem, ők nem akkora pléjerek mint az Infinity Ward, vagy a Treyarch, ezért olcsóbb is a csomagjuk. Kis pénz, kis foci.
  • raspoly88
    valaki tudna segíteni editor kérdésekben?
  • koliz
    Szia

Beraktam ahogy leírtad már minden világos. Köszönöm!

Amúgy assault squad senki nem multizik hivatalosan jól jönne néhány "bajtárs a sok ruszki ellen .

• ThomasHUN
    Sziasztok.

Kb. hányan vagytok akik szoktak multiban játszani?
    Van 3 barátom (magyarok) akiknek nem eredeti és nem tudnak neten játszani. Ezért esténként összeülünk és hamachin szoktuk nyomni. Volna kedvetek beszállni?
  • s1lkforrent
    Kliens főablakában a games(játékok) menü activate product on Steam(játék aktiválása(magyarítás..)Steam-en) és itt belekarcolod a multi kulcsod a megfelelő helyre.

DMS nagyon a Steam felé terel mindenkit(mondjuk az se segít, hogy az 1C lófing support szervereket tart fent), valszeg csak itt fognak megjelenni a DLC-k.
  • bgabor
    Igen, én is ezért tolom a sorozatot már a Soldiers óta. :D
  • lammaer
    Pár napja tologatom én is a Men of Wart (igaz csak szingliben) de még mindig nagyon jó.

Anno a Faces of Wart nagyon szerettem, hála az égnek szinte semmit nem változtattak rajta, igy továbbra is nagyszerű game.
    Még mindig imádom benne a direkt controlt meg az inventory rendszert. Isten fosztogatni a hullákat meg lopkodni az ágyúkat/tankokat :)