Men of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Újabb tapasztalatok az Assault Squad nevû förmedvényel kapcsolatban:
-tankoknál a lõtávolságok duplájára lettek növelve, így sokszor fogalmad sincs, ki honnan lõ
-M8 greyhound a 37 mm-es golflabdavetõjével egy lövésbõl kiszedi a PanzerIIIJ-t, maximális lõtávolságról, szembõl!!!
-Skirmish missionökön egypercenként automatikusan spawnol az ellenség, óriási tömegekben jönnek.
-Ismeretlen okból néha az FPS leesik 40-rõl 5 FPS-re, és ott is marad.

Egyértelmûen a Soliders család legócskább tagjával állunk szemben.

kipróbáltam Tunngle-n az AS-t, reménykedtem hogy jó lesz. Ezeknek a hiró egységeknek sincs semmi értelmük, gyakorlatilag ugyanolyan szarok mint a fele annyiba kerülõ társaik 😄 persze a kedvencem az volt amikor egy olcsó szar japán tank lazán kilõtte a pershingemet... gyakorlatilag semmit nem változott a játék az elõd óta. "új" egységek...

le kell szedni 1 vagy 2 modot az alap játékhoz és meg is vannak az új egységek és egy rakás új pálya... hatalmas csalódás, igazából ez kijöhetett volna akár DLCként vagy patchként a Men of War alapjátékhoz

Ez a zászló buzulás akkora egy marhaság lett szerintem, hogy az már fáj. Szerintem se kellett volna elmenni erre a baromságra amire a CoH épül...Miért nem csinálják meg ezt a gamét úgy, hogy legyen benne ilyen Red Orchestra szerû FPS mód. :S Szerintem kurva jó sikere lenne. Szerintetek?

ASD...Ez a Men of War (balf)assault szkvad...Ez,ez,ez...Ez egy borzadály...Játszom inkább az alappal az sokkal jobb.

Shep
Na akkor ezek szerint nem csak én érzek így, belenéztem de mikor megláttam ,hogy nincs kampány csak skirmish akkor már kezdtem félni aztán mikor az elsõ pályán kipucoltam az elõõrsöt és elõjött a foglalj el területeket akkor rájöttem ,hogy félelmem nem volt alaptalan. Ideje lenne már inkább egy teljesen új játékot készíteniük az eddigi jó dolgokat meghagyva és a hibák nagy részét mellõzve, vagy ha mindenáron ezt a "kiegészítõs" dolgot erõltetik akkor legalább ne ebbe az irányba haladjanak. Pl. a Red Tide milyen jó volt már hasonlóból jöhetne még.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Megnéztem én is ezt az Assault Squadot, hát ez íhy normális single player és cooperative mód nélkül harmatgyenge. Próbáltuk játszani öcsémmel LAN-ban az új skirmish játékmódot, amivel a cooperativeot tervezték kiváltani a készítõk, hát szánalmasan unalmas. Nem értem miért kellett itt is a Company of Heroest elkezdeni majmolni ezzel a foglalj el és tarts meg minnél több zászlót típusú marhasággal.
Ez a zászlózás marha illúziórombolé és semmi köze a valósághoz.

Asszem kezdhetem várni az igazi új részt, mert ez a kizárólag multiplayerre(és annak is csak bizonyos formáira, például a coopra nem) kihegyezett MOW Assault Squad elég gyenge eresztés. Olyan érzés mintha a játék tartalmának felét kivágták volna a MOW-ból, méghozzá azt a felét ami egy hangulatos háborús játékká tette.

El tudom képzelni, hogy a deathmatch huszárok kellemesen fogják irtani egymást vele, de nekem nagyon nem jött be.

Szia
És a steamen elért dolgaimat át tudom vinni vajon ?

hi,hogyan tudom odadni a mortalnak meg a többinek a teharautorol a municiot? sehogy nem sikerül:S

s1lkforrent
Nyilván, mivel megvetted.. 😊 Viszont a pénteki megjelenésig csak Steam-es vásárlással lehet folytatni a bétát.(illetve ha megvolt az utolsó nyílt béta akkor egyébként is, csak mappájából kell indítani)
De mint írtam, Get Games Go oldalon féláron lehet megvenni, szerintem onnan érdemes, még ha nem is tudsz nyomulni 2 napig azon a tucat béta pályán megjelenésig.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Hello

Ha megrendelem akkor multizhatok mikor kedvem tartja ?

koliz

men of war-t néhanapján toltam haverommal.

s1lkforrent
Teljesen attól függ, hogy mennyire jött be neked a Men of War multija. Ez a játék végül is csak abból áll, de azon sokat javít, és mellédobtak egy jópofa assault zones-on alapuló, egységeket és lehetõségeket az elfoglalt terület alapján adagoló kooperatív módot. Sokkal több az angolul is értõ játékos, nincs olyan érzése az embernek, mintha egy orosz chat oldalra tévedt volna, mint a sima MoW multijában.<#idiota>
Egyébként nem kell Steam/GamersGate-en hagyni az alsónemût is, van 4000-ért is Assault Squad itten e!
Checkout-nál beírandó csodakód: 50squad
3 nap múlva adják ki a játékot, gondolom addig még él az elõrendelési akció. Itt érdemes rávetõdni, mert magyar forgalmazásról még véletlenül sem hallani, külföldi csomagküldõk is csak egy hónappal késõbbre ígérik, akkor is drágán, Steam ár meg sohanapján fog lejjebb menni(igaz itt még adják az alap MoW-ot ajándékba kiadásig).

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Bocs, de hát nincs meló. És ez az egy alternatíva. :S

<#nevetes1>

Menjé pulyát nemzeni és várd amíg jön a segíjjj. <#mf1>

azé nem<#papakacsint>

mondjuk most nincs rá pénzem<#nemtudom>

mrzoltan
Neked a vásárlási procedúra kb. 2 év 😄
hát... nem tudom megvegyem-e majd

s1lkforrent
Teljes játékmotor váltás Faces of War-nál volt utoljára(GEM->GEM2), de ettõl független minden új rész hozott valami kis pluszt grafikában. Az egészen tûrhetõen kinézõ Assault Squad után például a sima MoW már kopottnak tûnik, az eredeti Soldiers pedig kifejezetten ocsmány.

s1lkforrent
Végül is a Men of War multi részét kivágták és újraegyensúlyozták, beraktak néhány új egységet, néhány régit kivettek, kapott egy új kooperatív játékmódot(16 pályával) és új multi pályákat(sacc/kb 30 pályát), feljavították néhol a textúrákat/modelleket, illetve javítottak az effekteken, és úgy általában a játék kinézetén. Nagyjából ennyi, mondhatni, egy multiplayer orientált, javított Men of War-t kap az ember a pénzéért.
Egyébként rendes sztorizgatós egyjátékos kampány egyáltalán nincs benne, net nélkül a skirmish mód felebarátokat nélkülözõ változatával lehet vigasztalódni.

lényegében semmit nem csinálnak az enginnel showw2 óta , dx8 ez vagy mégrosszabb

ez az új Men of War mitõl lesz új? A pályákon kívül...

Charly
Sziasztok milyen kód kell a demónak?Nem értem miért kéri 😞

csokikutya
Letölthetõ a játék singleplayer demója😊 (steam)

http://www.moddb.com/members/hungarocell

Hello

A súlyozás nem túl jó a játékban az biztos, su-85 kilõttem majdnem mindent, majd valami panzer IV kilõtt, bár szerintem az Assault bétához biztos létezik valamiféle cheat mert a pálya elején már hihetetlen cuccokkal jönnek egyesek.

Nem mondtam semmit, sikerült megoldanom a problémát ^^

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

közben olvasgattam az eddigi kommenteket, és ezek szerint van alapból faces of war is...hmm... akkor is furcsa, én egészen pontosan INNEN
szedtem le egy pályacsomagot, aminek Faces of War a neve...valamiért nem viszi tovább a szövetséges küldik után az egészet, mintha csak ennyi lenne...tényleg ennyi, és ez még fejlesztés alatt állna, vagy vmi nem jó benne, és más esetleg okosabb nálam ilyen téren? 😄

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

Srácok, kéne egy kis segítség...leszedtem a Faces of War-t a Men of War-hoz, és csak a szövetséges küldetéseket adja be... hogy lehet tovább menni? a szovjetre meg az oroszra?

s1lkforrent
Egyébként még megy a nyílt béta, csak egyszerûen Steam nélkül kell indítani a Steam\steamapps\common\men of war assault squad\ mappából. Mindez persze amíg le nem tiltják a nem fizetõs kulcsokat, de addig is lehet sunyulni. <#hawaii>

Hát én megvárom a leárazást, jó játék, de még a kedvenceimért sem adtam ki ennyi pénzt, fõleg nem digitálisan.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

s1lkforrent
Elvileg valami olyasmi történt, hogy a Steam-en nem tudták a preordert és a nyílt bétát összeegyeztetni, ezért kellett ilyen gyorsan bezárni, és ezért elérhetõ még mindig annak aki elõrendeli ott a játékot. Egyébként, mint várható volt, 30€(kb 8400 Ft) elektronyosan a játék, én speciel reménykedtem egy 5€-s leárazásban, de hát így jártunk. :S
Steam-en a nyílt béta továbbjátszása mellett megkapja az ember az alap Men of Wart is, GemarsGate-en pedig vagy MoW:Red Tide jár a vásárlás mellé, vagy elengednek 10%-ot az árból(ha már megvan ott a Red Tide). Magyar dobozos változatról viszont nem is hallottam<#conf>, külföldi dobozos pedig kivételesen nem éri meg, 25 font, vagy 40 euró amellett, hogy február 25 helyett valamikor csak márciusban szállítanak.

Na lejárt a béta 😞

Próbálkozok ezzel a ctrl-os dologgal, hát több siker értem el így mint alapból, de azért még mindig nem az igazi, majd belejövök idõvel. Azt nem értem még, hogy amikor én még épp csak kihozom az elsõ gagyibb tankjaimat akkor az ellenfélnek hogy van már alapból heavy tankja vagy mortar unitja, amire nekem többszáz másdpercet kell várnom. Hogy lehet ezeket a várakozási idõket lecsökkenteni, pl a pontok elfoglalásával?

s1lkforrent
Vannak érdekes dolgok, mint például amikor a T34/85 kap kettõt a szeme közé egy Jagdpantherbõl, majd a ruszki egy lövéssel kilövi a macsekot, vagy PzII Luchs-al két T26-ost simán elfogyasztottam, de azok nem tudtak kilõni, máskor M3 Stuart sehogy se akart kilõni egy Pumát(viszont válaszon nem csodálkoztam, de könyörgöm), vagy Sherman Jumbo tök hiába köpködött egy Stug III G-t, az a másodikra kilõtte szembõl. De említhetném, hogy egy tank only combat meccs alkalmával a Königstigerjeinkkel a ruszkik szó szerint nem tudtak mit kezdeni. Su100, IS3, lófing, leparkoltunk pálya közepén(legyezõ állásban), befigyeltük a terepet kilõtt gyengébb cuccok legénységével, és szinte röhögtünk a próbálkozásaikon, majd szörnyülködtem a játékbalanszon. 😊
Azért összességében nem olyan rossz a helyzet, leszámítva néhány bugot, azért inkább hadiszerencse okolható a fura összecsapásokért. Pl szénaboglyára célozva indirekt tûzzel szó szerint félpályáról(de lehet több is volt..) kilõttem az ellen M5 páncéltörõjét az én Flak 37-es csodacuccommal, máskor viszont bõven lõtávon belül is több lövés kell egy rendes találathoz..

csokikutya
miközben kivan jelölve a tankod😊 megnyomod a controlt és máris
te irányítod a jármû lövegét. ezután mindig próbáld megkersni a másik jármû leggengébb pontját és hoppá ki tudod lõni a másikat😊

csokikutya
mert neked kéne célozni..😊

Hát nem tudom, lõtávok meg ilyesmik ide meg oda, szemtõl szemben nem tudom felfogni miért lõ ki egy light tank egy heavyt, egy destroyer pedig miért nem lõ ki 3-4 lövésbõl egy lightot sem, ha már egyátalán eltalálja azt sík terepen.

Köszi szépen 😄
Nyers
@MaRee: elején tényleg nehéz, meg kell ismerni a lõtávokat, elõre kell tolni a gyalogságot, hogy lássa az ember mi készülõdik a háttérben. Elrejtett mesterlövészek, tisztek távcsõvel mind mélyen belátnak az ellenséges vonalak mögé és megkönnyítik az ütegek, tankok dolgát.

@Cefre: kapcs a teherautóra, X billentyû (szem lesz a kurzorból) és rákatt a tankra. Teherautó odaszambázik a tankhoz és megjelenik az inventory. Itt ráböksz a megfelelõ lõszertípusra és átpakolja a tankba. Lehet emberrekkel is pakolni, de jóval körülményesebb. Katonákkal hasonlóan ki lehet kérni a jármûvekbõl a lõszert, lehet tankolni a gépeket is.

My Life for Freedom!

hello
a lõszert hogy tudom átrakni a tankokba a teherautóból ?
Közben játszodtam pár multi csatát, de néhány dolgot rohadtul nem értek.. Pl az én tank destroyerjeim el sem találják a célpontot még pár száz méterrõl sem, viszont az ellenség fos support tankjai a pálya másik végébõl egy lövéssel kilövik õket, hát hogy van ez? Na meg mikor elindul a tankom a bázisról és három méter után felrobban...

Open betát letöltöttem multiban tudok játszani, de skirmishben miért nem? Nem tudok rányomni, a gomb szürke.

Nyers
Játékmódok:
* skirmish: AI ellen lehet harcolni és zászló szerzésekkel haladni elõrefelé, amivel egyre több utánpótlás rendelhetõ segítségünkre - persze az AI is egyre jobb egységeket dob be. A jelenlegi bétában már 8an is meg lehet kezdeni a játékot.

* assault zones: zászlók birtoklása a harci feladat, aki több zászlót birtokol annak csurognak a pontok, aki eléri elsõnek a meghatározott értéket az nyer. Nagyobb pályán akár 5vs5 is megy - imho egyik legjobb játékmód.

* combat: nem nagyon tudom, hogy milyen, mintha az ellenfél kaszálására kapná az ember a pontokat, nekem nem jött be.

* frontlines: hasonlatos a skirmish-hez, csak itt egyik csapat nyomul elõre, az ellenfélnek meg ezt kell megakadályozni, adott idõ áll a védekezés/támadás megszervezésére. Az elsõ kör után fordul a kocka és a teljesítmenyek alapján kihozza a gép a gyõztes félt. 1vs1 és 2vs2

Ezen kívül eléggé bele lehet nyúlni a játékmechanikába a szerver beállításokkal. Szeretem a normal szervereket, mert ott egyensúlyban van a gyalogság / hk / arty.

Meddig tart: egy biztos, hogy elég régóta fut a zárt béta és a nyilt is már egy ideje, így nem hinném, hogy sokáig menni fog. Friss hír, hogy feb 25 a megjelenés ideje, jó tipp, hogy ekörül fog leállni. Magyarán még van 2 jó hét belõle - szerintem.

My Life for Freedom!

és ez a béta meddig tart !? vagy olyan lesz mint a Coho ,mert nem akarok semmit sem feleslegesen letölteni !

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

És a betaban milyen játékmódokat toltok? Hogy kell elképzelni?

AI ellen lehet valahogy játszani kampányon kívül? Valami sima custom battle-re gondolok.

már sikerült cefre11 néven vagyok
Nyers
De, simán lehet játszani, Steam kell hozzá meg egy Gamespy acc.

@Nav: esetleg nem navika néven futsz a játékban?

My Life for Freedom!

Hello ha nincs meg eredetiben men of war akkor nem nem tudok játszani a beta val ,?
Elindult újra az assault squad open beta