Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tankoknál a lõtávolságok duplájára lettek növelve, így sokszor fogalmad sincs, ki honnan lõ
-M8 greyhound a 37 mm-es golflabdavetõjével egy lövésbõl kiszedi a PanzerIIIJ-t, maximális lõtávolságról, szembõl!!!
-Skirmish missionökön egypercenként automatikusan spawnol az ellenség, óriási tömegekben jönnek.
-Ismeretlen okból néha az FPS leesik 40-rõl 5 FPS-re, és ott is marad.
Egyértelmûen a Soliders család legócskább tagjával állunk szemben.
le kell szedni 1 vagy 2 modot az alap játékhoz és meg is vannak az új egységek és egy rakás új pálya... hatalmas csalódás, igazából ez kijöhetett volna akár DLCként vagy patchként a Men of War alapjátékhoz
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez a zászlózás marha illúziórombolé és semmi köze a valósághoz.
Asszem kezdhetem várni az igazi új részt, mert ez a kizárólag multiplayerre(és annak is csak bizonyos formáira, például a coopra nem) kihegyezett MOW Assault Squad elég gyenge eresztés. Olyan érzés mintha a játék tartalmának felét kivágták volna a MOW-ból, méghozzá azt a felét ami egy hangulatos háborús játékká tette.
El tudom képzelni, hogy a deathmatch huszárok kellemesen fogják irtani egymást vele, de nekem nagyon nem jött be.
És a steamen elért dolgaimat át tudom vinni vajon ?
De mint írtam, Get Games Go oldalon féláron lehet megvenni, szerintem onnan érdemes, még ha nem is tudsz nyomulni 2 napig azon a tucat béta pályán megjelenésig.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Ha megrendelem akkor multizhatok mikor kedvem tartja ?
koliz
Egyébként nem kell Steam/GamersGate-en hagyni az alsónemût is, van 4000-ért is Assault Squad itten e!
Checkout-nál beírandó csodakód: 50squad
3 nap múlva adják ki a játékot, gondolom addig még él az elõrendelési akció. Itt érdemes rávetõdni, mert magyar forgalmazásról még véletlenül sem hallani, külföldi csomagküldõk is csak egy hónappal késõbbre ígérik, akkor is drágán, Steam ár meg sohanapján fog lejjebb menni(igaz itt még adják az alap MoW-ot ajándékba kiadásig).
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
mondjuk most nincs rá pénzem<#nemtudom>#nemtudom>
Egyébként rendes sztorizgatós egyjátékos kampány egyáltalán nincs benne, net nélkül a skirmish mód felebarátokat nélkülözõ változatával lehet vigasztalódni.
A súlyozás nem túl jó a játékban az biztos, su-85 kilõttem majdnem mindent, majd valami panzer IV kilõtt, bár szerintem az Assault bétához biztos létezik valamiféle cheat mert a pálya elején már hihetetlen cuccokkal jönnek egyesek.
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
szedtem le egy pályacsomagot, aminek Faces of War a neve...valamiért nem viszi tovább a szövetséges küldik után az egészet, mintha csak ennyi lenne...tényleg ennyi, és ez még fejlesztés alatt állna, vagy vmi nem jó benne, és más esetleg okosabb nálam ilyen téren? 😄
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Steam-en a nyílt béta továbbjátszása mellett megkapja az ember az alap Men of Wart is, GemarsGate-en pedig vagy MoW:Red Tide jár a vásárlás mellé, vagy elengednek 10%-ot az árból(ha már megvan ott a Red Tide). Magyar dobozos változatról viszont nem is hallottam<#conf>#conf>, külföldi dobozos pedig kivételesen nem éri meg, 25 font, vagy 40 euró amellett, hogy február 25 helyett valamikor csak márciusban szállítanak.
Azért összességében nem olyan rossz a helyzet, leszámítva néhány bugot, azért inkább hadiszerencse okolható a fura összecsapásokért. Pl szénaboglyára célozva indirekt tûzzel szó szerint félpályáról(de lehet több is volt..) kilõttem az ellen M5 páncéltörõjét az én Flak 37-es csodacuccommal, máskor viszont bõven lõtávon belül is több lövés kell egy rendes találathoz..
te irányítod a jármû lövegét. ezután mindig próbáld megkersni a másik jármû leggengébb pontját és hoppá ki tudod lõni a másikat😊
http://www.moddb.com/members/hungarocell
@Cefre: kapcs a teherautóra, X billentyû (szem lesz a kurzorból) és rákatt a tankra. Teherautó odaszambázik a tankhoz és megjelenik az inventory. Itt ráböksz a megfelelõ lõszertípusra és átpakolja a tankba. Lehet emberrekkel is pakolni, de jóval körülményesebb. Katonákkal hasonlóan ki lehet kérni a jármûvekbõl a lõszert, lehet tankolni a gépeket is.
My Life for Freedom!
a lõszert hogy tudom átrakni a tankokba a teherautóból ?
* skirmish: AI ellen lehet harcolni és zászló szerzésekkel haladni elõrefelé, amivel egyre több utánpótlás rendelhetõ segítségünkre - persze az AI is egyre jobb egységeket dob be. A jelenlegi bétában már 8an is meg lehet kezdeni a játékot.
* assault zones: zászlók birtoklása a harci feladat, aki több zászlót birtokol annak csurognak a pontok, aki eléri elsõnek a meghatározott értéket az nyer. Nagyobb pályán akár 5vs5 is megy - imho egyik legjobb játékmód.
* combat: nem nagyon tudom, hogy milyen, mintha az ellenfél kaszálására kapná az ember a pontokat, nekem nem jött be.
* frontlines: hasonlatos a skirmish-hez, csak itt egyik csapat nyomul elõre, az ellenfélnek meg ezt kell megakadályozni, adott idõ áll a védekezés/támadás megszervezésére. Az elsõ kör után fordul a kocka és a teljesítmenyek alapján kihozza a gép a gyõztes félt. 1vs1 és 2vs2
Ezen kívül eléggé bele lehet nyúlni a játékmechanikába a szerver beállításokkal. Szeretem a normal szervereket, mert ott egyensúlyban van a gyalogság / hk / arty.
Meddig tart: egy biztos, hogy elég régóta fut a zárt béta és a nyilt is már egy ideje, így nem hinném, hogy sokáig menni fog. Friss hír, hogy feb 25 a megjelenés ideje, jó tipp, hogy ekörül fog leállni. Magyarán még van 2 jó hét belõle - szerintem.
My Life for Freedom!
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
@Nav: esetleg nem navika néven futsz a játékban?
My Life for Freedom!