2370
  • mijki
    de akkor is jó
  • s1lkforrent
    Na ja. Több mod elég slendrián módon összelopva-hegesztve. Legdurvább, hogy eredetileg egy félkész házi projekt lett volna pár barátnak, de az készítő egyik hülye "haverja" feltöltötte a netre, mint a saját készítésű modját.
    Mai tizenévesek 10 perc hírnévért az anyjukat is eladnák.
  • mijki
    EZZEL A MÓDDAL JÁTSZUNK ESTE: NAGYON COOOOOLLLL
  • Zoli105
    Tsre mijki gyere! :)
  • mijki
    sziaaaaaa. Persze, majd este gémelhetünk egyet. Szerintem mindenki benne lesz :)
  • koliz
    sziasztok este 8 kor játék a repcsiseket is várjuk koliz_1972
  • koliz
    szia beszélek a többiekkel kéne egy gyors elérhetoség , este jatszunk
  • tttttom
    Volna egy felhívásom hozzátok kedves játékostársaim. :)

Klánt/normális társaságot keresek ahova csatlakozhatnék önként Men of Warhoz. Hamachis vagy Gamerangeres brigád is hívhat. :) Elsősorban alkalmi/baráti meccsekre.

Korom 18.

Tapasztalatom stratégiai játékok terén: 8 év.
    (KaM:Tpr,CnC széria, Total War széria, Haegemonia, Paradox gammák -EU széria, Hoi széria.-. Hát ezek a játékok amikkel kockultam nagyon sokat még régen és néha-néha ránézek most is. :))

Stratégia/Taktikai skill: Kedvtől függően változó. :) Van amikor szarul sikerülnek a dolgok. Van amikor meg jól.

Amit kérek játék közben mellőzni: Anyázás...Ez az egy dolog amit nem szeretek hallani. Bárkinek is szól a csapattársak esetében. Ellenfelet nyugodtan lehet szidni az engem már nem éget ki. :D De azért a kultúra minimális szabályait tartsuk be. Köszönöm. :)

Men of war:

Tapasztalatom:-Átlagos (Nagyjából tudom mi-mi ellen jó. És egyértelmű, hogy puska/géppityu golyóval nem lövünk tankokat. :D)

Erősség: Gyalogság, Mikró mánia és gyalog spam. :D

Gyengeség: Tankozda mánia, egy típusú egységet preferáló (Ez az az napi kedvemtől is függ mit preferálok. :)).

Kedvenc nemzet: Németek. :P

Általam szarnak gondolt nemzetek: Angol és a japán. (szar tankok és gyalogság.)

Ha valaki igényt tart rám keressen a fórumon. :P

Ha van TS3 ip-je az egyik csapatnak akkor az létszíves priviben küldje el, hogy a kommunikáció és a hadmozdulatok összeegyeztethetőek legyenek. :P

Köszönöm, hogy meghallgattak. :)

Egy HUN harcos. :P
  • Zoli105
    XD majd ha fagy ! Japó vs jenki !? hol élsz mind a kettő egy kalap fos! Japóknál csak a Chiri jó ! A jenkiknél meg a Pörsing ! :P (ha lesz tank egyátalán!! :D)
  • mijki
    Ma 20:00 BoW 2 móddal, Iwo Jima.
  • mijki
    BOW 2 móddal értettem :)
  • mijki
    Ma 19:00 Brothers in War-ral toljunk egyet.
  • tttttom
    Hát a mai termésünk 2 haverral kicsit vicces volt. :D Gamerangeren nyomtuk most az előbb. 3v3-ban. :D

Első lépés megszálljuk a falut germán módra és a ruszkikat elpicsáztuk. :D Én vettem 3-4 stormtrooper csapatot 1 most meg 4 könig tigert. :D Haverok alap gyalogosok és könnyű járműveket vettek. :D Beálltunk defenzre. :D Megkaptuk a nobbs nevet ami tényleg nem elírás volt a részemről, hanem az ellenségek részéről. :D Annyit röhögtünk. :D és csak 57 ponton mult, hogy elpicsázzanak minket, de mi vertük el őket hála dicsőséges tank csapatomnak és a 2 haveronak. :D

Hát kb. ennyi. :D
  • Sir Cryalot
    -na megint jót játszottam, most az axis oldalt erősítettem multiban , most az mg34 vs. fedezék volt soron!

Első ízben BMW motorossal szedegettem ki emberkéket roncs mögül géppuskával, másodízben nekimentem egy roncsnak Hetzerrel, és kezdett volna rotyogtatni mögüle egy lángszórós! Nade azzal a vektoros jobbegérnyomvatartós dologgal azonnal hátramenetbe kapcsoltam és a még mindig fedezékmögött lévő lángszórósát addig lővettem a Hetzeres távvezes géppuskával amíg fel nem robbant! Pedig Úgy elborította pedig a tűz a heccert azthittem nem marad meg. Hát elég komolyak az ilyen jelenetek multiban ezért érdemes játszani.
  • Zoli105
    Hát de izés vagy má 19kor jövök haza ozt örülök ha megyünk vele egy fél órát -.- ! Amúgy szerintem nem rossz a páncélosok sebzése ! :)
  • koliz
    Szia

Hülyeségeket csinál elájulnak a katonák meg furcsa a páncélosok sebzése, de nem rossz .

z
  • mijki
    Miért nem szereted azt a módot? Rossz?
  • koliz
    Zoli játszhatunk vele egy rövidet a kedvenc pályádon, 20:00 óra elött
  • Zoli105
    Pffff Bow2 még ki sem probálhattam ! :(
    Mijki : az még soká lesz kész min 1 hónap!
  • koliz
    Sziasztok

Na ezzel a moddal nem fogok játszani az biztos , MOWAS Román kampány
  • mijki
    Ezt is kikéne próbálni: Men of war total krieg 39-45
  • koliz
    MA 20:00 újabb party mod nélkül
  • Zoli105
    Oké de moddal játszunk !
    Ezzel http://www.moddb.com/mods/brothers-of-war-bow
    és a BOW2 kell leszedni !
  • koliz
    Persze gyere zoli105 be avat
  • koliz
    Nem jön valaki este hamachin játszani ?
  • Zoli105
    Értem akkor ezer bocsi ! :S
  • mijki
    böngészőn keresztül jött és ennél jóval gyorsabb a net. A patch-nek a szervere lehetett ilyen lassú.
  • Zoli105
    ÖÖÖ szar net esetelg!?:D bár azt nem hinném , akkor bezavarhatott a tegnapi vihar (az elég cudar volt !) . Vagy az utorrentnél kéne beállítani valami netsebességet !
  • mijki
    javítok, 10kbyte-al..
  • mijki
    Mért tart 5 órába amíg letölti a patchet? 200kbyte-al jön...
  • mijki
    megvan, 1.17.5. full patch 190mb, plusz a hotfix 32mb
  • mijki
    1.02-ről milyen patcheket kell felrakni?
  • mutator
    bgabor az csak a magyar verzióval van, am én is törttel játszok, csak a cd kulcs eredeti :)
  • Zoli105
    Hát nálam így van C:\Documents and Settings\Zoli\Dokumentumok\My Games\men of war (mivel Xp-m van Win7 nem tudom hogy csinálja )
  • Zoli105
    Hát ez érdekes ! :) Nekem megvolt törve (1.02)és ehhez tartozó cracket használtam ozt 1.17.5ig felpatcheltem ! :) de most eredetiben megvan ! :)
  • Armisael
    Sziasztok a játék hol tarja a save gameket meg az eddigi eredménykét mert kivittem az orosz és német küldetést de felraktam az 1.16.4-es patchet és nem indul el. Újra rakom a gamet és nem akarnám még1x végigtolni csak, hogy azt akarom, hogy minden pálya elérhető legyen majd.
  • bgabor
    Sajnos az utolsó krekk, amit elkészítettek a játékhoz, az a v1.11.3-hoz van, így aki törtel játszik, az csak idáig tudja patchelni.
  • Zoli105
    Jaja :) De mindenképpen patcheld fel 1.17.5ig és arra rá a hotfix és már jöhetsz is ! :)
  • mutator
    lehet, amíg nem vettem meg, én is úgy játszottam
  • mijki
    Ne kövezzetek meg, lanon lehet törttel játszani?