• s1lkforrent
    Hehe, most jutottam el odáig hogy elolvassam az eSGés Vietnám cikket. Háát, a cikkíró vagy egy jámbor MoW fanatik, aki egy sufnikiadásban önálló kiegészítőkent árult Random Campaign Generator-t is megvenne 10k-ért már első nap, vagy a cikk volt funded by Cenega.
    Tessék megkérdezni a hivatalos fórumon lévőket, hogy milyen pontszámot érdemel ez a "kiegészítő".

más:
    Assault Squadhoz megérkezett a várva várt 1.97.7 peccs, éés szeressük. Nem hozott megváltást, nem hozta az összes mow bug kijavítását(pölö örök kedvenc mikor a muníciós teherkocsi nekimegy a lövegnek, az bemozdul, a kezelők meg kimúlnak), de hozott újításokat. Minimapon jobban lehet tájékozódni, ugyanitt a lövedékek megjelennek így jobban be lehet mérni hogy honnan tüzelnek rád(no meg komolyabb tűzharc közben jópofa Star Wars hangulata van), új ikonok, új modellek, bla-bla, szerintem egész jó lett, mármint ahhoz képest hogy normál esetben a MoW peccsek szigorúan csak bugfixről szólnak(vagy még arról sem), szóval végre igazi support került egy "of War" cím mögé(és csodák csodájára épp nem ruszkik/ukránok a fejlesztők, nahát ilyet.. hüm-hüm-hüm), szerintem böcsüljük meg olvtársak, és vegyük meg az új Bravo Pack DLC-t, mert a support vonat addig megy, amíg van fölös pénzük elégetni, már pedig az Men of War Assault Squad szerintem megérdemli, hogy egy jódarabig még foglalkozzanak vele.