2370
-
raspoly88 #1770 -
raspoly88 #1769 http://www.youtube.com/watch?v=kQ4TLbmoIAU kész! gyorsan csináltam így lehet hogy kicsit összecsaptam -
Zoli105 #1768 Ez így igaz ! :) -
koliz #1767 raspoly88 csak igy tovább , az árpád vonal és a többi jó ötlet meg kéne 1956 os dolog is ha lehet igy tovább csináljunk valamit a tesztelésben segitünk és ha kell másban is ! -
#1766 Ha nem baj. -
raspoly88 #1765 http://www.moddb.com/mods/axis-mod -
raspoly88 #1764 ez a magyar modhoz csináljak néhány pályát pl voronyezs vagy árpád vonal? -
raspoly88 #1763 még nem tom az a baj hogy elég nehézkésen megy a küldetés szerkesztés -
#1762 Bár a meszán javítok -
#1761 Hungary at War mod 2 gépe kész, holnap csinálok PzIV-et.
Csokikutya műve:
AZ én művem:
@raspoly88: Nagyon jó lett. Van kedved a módhoz pályákat csinálni?
-
raspoly88 #1760 -
raspoly88 #1759 http://www.youtube.com/watch?v=ChGvR2QOCXs kicsit kapkodtam hogy beleférjen a fél percbe! -
#1758 Nem. -
koliz #1757 Mijki megkerestétek a modder csapatot akiket ajánlottam a magyar tankok miatt ?
Cohors igy néz ki az elérési út ? c:\Program Files\1C\Men of War\mods\
ill, c:\Program Files\1C\Men of War\mods\GSM Fields of Honor 5\ és ide rakhatod a mappákat -
raspoly88 #1756 kösz
-
#1755 Megnyitod az editort.. és alul a zöld start gomb felett van egy kis rublika..Az a kereső. Majd oda beírot, hogy "dot" és máris ott vannak a bunkeres cuccok -
Zoli105 #1754 No mijki ez ó töltet :) Képeket tudok adni magyar tankokról van egy csomó pl : Tas, Turán I-II-III, Nimrod, Csaba,Toldi, Zrinyi, Botond, Sírály,Fiat 3000b, Cv35,jah és persze Tigris és Párduc meg egy két német tank amit kaptunk, és akkor persze magyar repcsik : Héja I és a II, G6os messza, Stuka, Solyóm ,Ju86,Fóka F8as,Heinkel 111,CR-42, az ágyúk meg nagyjából megegyeznek a németekével ! :) -
raspoly88 #1753 ez editorban hol vannak a bunkerek meg a homokzsákok mert nekem ne adja ki és mindig más pályáról kel szereznem de most szükség lenne rá -
#1752 Na lehet elindul a magyar hadsereget felvonultató mód készítése. Aki tud, és szeretne segíteni írjon. Névnek gondoltam pl.: Hungary at War mod. -
cohors #1751 De jó lehet nektek!!!...Köszi, de még mindig nem tudom a megoldást. Természetesen a full patch fennt van, és nincs mellette magyarosítás. A GSM mód file-kat, könyvtárait ("localization" és "resource") átmásolom az alap game-be. Majd indítom és a "loading"-nál lefagy... -
koliz #1750 Szia
1.175 patch + hotfix kell az 1c forumán megtalálod és ne legyen max a magyarítás mellette, nekünk kb 5-6 embernek müxik -
Sir Cryalot #1749 "Bocs nem azért.. de a bunker elé miért raktál lövészárkot? :D"
oda van célozva egy lángszóró ? :D -
TomeKK 2Shae #1748 Bocs nem azért.. de a bunker elé miért raktál lövészárkot? :D Sztem annak ott értelme nem sok van. Persze még úgyis változtatsz 1-2 dolgon.
Majd ha rászánom magam én is összerakok már valami Omahát igaz mindig belekezdek...
-
cohors #1747 Akinek gond nélkül indul a GSM 5 mód, az legyen olyan jó és szánjon már meg, hogyan kell helyesen feltelepíteni. Ugyan úgy csináltam mindent, mint a többi módnál (azok egyébként simán indulnak), de ez lefagy állandóan...Mi lehet a gond?... -
koliz #1746 Online gsm csata Aug 31-én este! -
#1745 Szívesen várok véleményt,ötleteket és építő kritikát::)
készülőben...bunker teszt -
raspoly88 #1744 mijki: a pacific modhoz kérj kölcsön egységeket meg ilyeneket a többi moddertől. csak kiírod hogy milyen modokat használsz és kész a zombi mod is mindenhonnan szerzett fegyvereket meg egyebeket -
raspoly88 #1743 20:00-kor
-
raspoly88 #1742 hello
Valaki jöjjön fel mow multira gsm 5 moddal játszani berlinben!!!! -
#1741 Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy hogyan tudnám beállítani , hogy nagyobb legyen az mg hatótávolsága? -
#1740 A problem az, hogy én is csak mapokat tudnék csinálni. Még pár főt össze kéne szedni. -
#1739 hát map készítést szívesen elvállalom.... de küldetés készítéshez keveset értek.. én benne volnék.:) -
#1738 MoW-osok! Nem tudom, hogy tudtok-e pályát és küldiket szerkeszteni, skineket csinálni, 3d modellezni, de kéne csinálni vagy egy Hungary at War módot, vagy egy The Pacific War módot. Csináljuk meg! :) -
#1737 Szolgálati közlemény: még mindig(újra?) 2€ a GetGamesGo oldalon a Men of War!
Én speciel szívesebben tudósítanák Vetnám/Assault Squad leárazásról(MoW multi továbbra is nyűgös és ruszki központú), de azért ez sem piskóta, legalább az az 1C számlájára írható, hogy a régebbi játékait gyakran és erősen leárazza. -
Apollon97 #1736 Sziasztok!
Mivel az előbb említett problem miatt nem tudok olyan sokat játszani ezért inkább lannon szeretnék és ha vki csinál egy szervert azt kérem írjon itt.
köszönöm :))) -
Madi92 #1735 Nem tudom sajna, T-homos a cucc, router modem egyben van:\
Pirelli Drg-a225g -
lee56 #1734 Esetleg még az lehet, hogy nem szereti a routeredet a játék netkódja, próbáld ki router nélkül is. -
Madi92 #1733 Jah, sorry most nézem, hogy valószínűleg nem nekem szántad amit írtál! :D -
Madi92 #1732 Mint mondottam volt, én tudok csatlakozni, csak szervert csinálni nem tudok! :) Ami azért baj, mert akik csinálnak olyan géppel rendelkeznek, hogy borzalmas a játékélmény rajta:D
Úgy tudom, hogyha a szerver gép erősebb fajta, akkor a többieknek is jobban fog menni a game, és nem laggol annyira. Persze nem 100% hogy így van! -
koliz #1731 Szia
Ha Online nem tudsz csatizni egyes játékokhoz az érthető, próbálj a nat nélküliekhez csatizni nekem sem megy .