Men of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia

Segitenél hogy kell regizni a steamen?

köszönöm!

Egyértelmûen az alap Men of Wart ajánlom, mert sokkal hosszabb és sokrétûbb játékélményt kapsz a pénzedért. Sokkal élvezetesebb a coop mod benne, mint az AS-ben ahol monoton és kevés. A Red Tideban pedig egyáltalán nincs multiplayer.

Azt azért javasolnám hogy ne a magyar verziót vedd a Men of Warból, hanem az angolt. Igazából soha nem szabad a magyar verziót megvenni egy játékból, mert a honosított verziókhoz nem vagy alig készülnek el a patchek.

Nem.

te most mirõl beszélsz? 😄
na, a selectionfixtõl meg a greenshield fixtõl meg a stereo 3d-tõl megtáltosodott a játék mondhatni jót játszottam 2 ausztrál oldalán az imént amíg a szovjetnyik officerre rá nem kattintottam és szétoldott.

3v3 -ban ahol épp nem vertem ki az 3 ellenséget ott épp aknáztam 😊

T60-al totál pwn-oltam a storm meg assault troopereket , su 76 al meg a mezei SMG-ket, ugyanolyan overpower a SU mint régen 😄

Köszönöm a segítséget !😊
De az újra telepítés sem oldotta meg a problémát ! 😞

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

JA és megy multiban???<#wave>

,greenshieldfix,minimapfix,

"pantherfix,""selectionfix。 " <<<ezek micsodák?

bgabor vagy valaki, nem alakítottátok át a grafixot a mow-ban?

lehet irigykedni olyan failgame mindkettõ, hülye HUD-okkal...

nincs meg valakinek a greenshieldfix mod?

nekem meg van mindkettõ mass effect!
bizonx lehet irigykedni 😄
a másodikat 2000 forintért vettem!
Fúú...erre azért nehéz válaszolni, mert objektív vélemény itt nem nagyon fog akadni, hiszen kinek melyik része jön be... a legújabb része(Assault Squad) olyan szempontból jó, hogy multis...de -számomra- ennyi...a single nem valami hosszan tartó élmény, hiszen mindenhol u.azok a feladatok(foglald el a checkpointot új egységért),de azért el lehet vele szórakozni. a sebzésrendszerrel kapcsolatban ÉN megint nem sok jót tudok mondani, szerintem eléggé el lett kúrva, elég sok képtelenséggel találkoztam, de MÁS meg cáfol...

Én igazság szerint az alap Men of Wart ajánlom, hiszen ahhoz a Red Tide-ot be lehet szerezni. Az alap is, és a RT is baromi élvezetes szertinem, változatos küldetésekkel(már az alap, a Red Tide a krím fsz-en játszódik), egész sok egységgel, és azzal szerintem sokkal jobb multizni mint az Assault Squaddal... egyébként meg vegyetek neki Mass Effect 1-2t <#idiota> meg nekem is 😄

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

Szathy
Üdv!

Pár kérdésem lenne a játék(ok)kal kapcsolatban. Ha most tervezem a vásárlást, akkor szerintetek melyikkel járnék a legjobban? (Az ár most ne legyen tényezõ, mert ajándékba vesszük többen egy barátomnak.)
Fontos, hogy legyen benne jó multi (co-op is akár).
Amúgy magyar nyelven csak az alapjáték érhetõ el (megfelelõ patchelés után), vagy az Assault Squad is? Ha elõtte kipróbálnánk a haverokkal multiban, akkor melyik játék warez változatával tudnánk játszani és hogyan?

kösz mûködik megvan az összes red tidés egység!
most már nincs is szükségem a german soldier mod-ra!
s1lkforrent
Pfûû, hát egy újratelepítés utáni patch próbálgatást tudnék ajánlani innen: http://www.patches-scrolls.de/men_of_war_desert_fox.php

Egységeket valahogy biztos ki lehet venni, de csak akkor lenne értelme, ha saját mododban akarod õket felhasználni, az viszont kvázi lopásnak minõsülne.
Ellenben elvileg simán tudnád használni editorban a mod egységeit és térképeit(hisz ezért készülnek ezek..), ha aktiválva van a mod a rendes játékban.
Pontosan mi nem mûködik, és ha kapsz hibaüzenetet(a nem mûködõ modok tipikusan kipurcantják a játékot/editort), akkor az mit ír?

ui: a Red Tide mod ötlete innen származik, inkább leírom, mint nézzenek netcigánynak <#idiota>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Jah és még valami mondjuk a German Soldiers modból is ugyanígy kilehet venni az egységeket !?😊 mert azzal valahogy hadilábon állok (valamiért nem akar mûködni )!😞

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Köszönöm a segítséget ! 😊 amúgy a patchelési problémát is tudod orvosolni !?

s1lkforrent
Van ám egy igen egyszerû megoldás, sufnitúningba is lehet Red Tide modot fabrikálni.(igaz kicsit helyigényes, de legalább pofonegyszerû)

Fogod a Red Tide mappájában lévõ egész Resource mappát, a localization.pak fájlt, és a MoWRTGDF.dll fájlt, és átmásolod õket a sima Men of War/mods/Red Tide mod mappájába.

Csinálsz egy mod.info nevezetû szöveges fájlt a Red Tide mod mappába a következõ tartalommal:
{mod
{name "Red Tide mod"}
{desc "redtájdmod egységek"}
}

Elindítod a MoW-t, és az options menüben engedélyezed a Red Tide mod-ot.
Nyilván a "Red Tide mod"-ot arra cseréled amire akarod, csak a mod.info-ban is megegyezzen a mappa neve. Ugyanitt a desc-hez(mod leírásához a játékban) is azt írsz ami jólesik.

Assault Squad-hoz is akad megoldás a sima és Red Tide egységek berheléséhez, csináltak hozzá egy cuki kis modot.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Amúgy neked meg van ez a mod !? Mert nem találom a neten sehol, pedig nagyon kéne ! 😊

Az a vicc hogy elindítottam azt is és ott normálisan írja ki (1.17.5) de a játékban meg ezt írja 1.11.5 ! 😄xD

am sz outfront mp-t indítottad?
Akkor elnézést , én csak ezt a kettõt ismertem ! 😞
Amúgy tudna valaki segíteni !? ebben a hsz-ben leírtam mindent #1521

http://www.moddb.com/mods/men-of-war-units-addon
erre gondolsz?
Van valahol egy mod a neten, ami semmi mást nem csinál, mint engedélyezni a Red Tide egységeket a MoW editorjában, miután aktiválod. Semmi más marhaság nincs benne, tehát nem a German Soldiers, és nem is a commandos war modok azok, amiket keresel. Sajnos nem tudom már, honnan töltöttem le, keress rá. Men of war units mod, vagy valami ilyen neve volt.

azok a hajók a red tide-ban vannak

igen abban is vannak én tévedtem de a hajók hiányoznak 😞
de remélem tudod hogy ami ebben a videóban lévõ hajókat honnan lehet letölteni: http://www.youtube.com/watch?v=JKa6AZgosLE&feature=related
ÖÖÖ nem a commandos war 2.0 a régebbi , az újabb a German Soldiers Mod
bár ebben nem tudom hogy vannak e hajók!:S
http://www.moddb.com/mods/german-soldiers-mod-fields-of-honor
De bocsánat ha tévedek ! 😞

tudom az a mod megvan asszem a commandos war a neve csak a komcsi hajók kellenének mert azok szép nagyok! meg a ruszki partraszállító jármûvek meg ezek, mert ezek nincsennek benne
Nem angol csak feltettem hozzá a magyarítást !
Amúgy meg szerintem nem lehet õket átvinni, bár kitudja nekem nem sikerült ! 😞 amúgy van egy mód amelyik adja a Red tides egységeket és még egy két pluszt is ad hozzá ! www.moddb.com és ott pedig a Men of War-ra keresel rá és a German soldiers modot nézd meg ! 😊

meg azt szeretném kérdezni hogy a mow red tide-dal hogy lehet megcsinálni hogy az ott lévõ egységeket áthozom az alapba hogy használhassam az editorral????????
magyar van?
ha magyar verziójú innen töltds le: http://dl.dropbox.com/u/1392361/SGMOW/faq.html
Látom elvagytok foglalva de egy kis segítség kéne !:S 😞

Hát ezt most meg nem mondom neked így fejbõl, de mind a négy nemzethez csináltam küldit. Próbáld ki, és kiderül.

Visszakanyarodva a MOW-hoz...A bgabor miss.pak küldetések, milyen megoszlásban vannak? Magyarán, a hat pályából mennyi a német, orosz és jenki...
Tegnap végre sikerült egy hardot végig nyomnuk, német 2. pályát, illetve pontosabban 2,5 óra után megszakadt a net, de már nem sok volt hátra. Nem tudom miért vagy oda ezért az APCR lövedékért, én azt tapasztalom vele ha egyáltalán eltalálom és nem pattan le, akkor abból se lesz feltétlen komolyabb eredmény, mint a simával. Nem, nem zombi tank bug, egyszerûen crew injured, hull perced, ez megsérül, az megsérül, szembõl engine damage, amibõl nem keletkezik tûz, stb, aztán 5-6-csillagos ég talált után jön egy hull damge. Tegnapiban ilyen nevezetesebb események voltak: M24 chaffe szembõl robbanásra lõtt egy stugot 2. lövésre. Persze meg kell jegyezni, hogy általában hullottak az M24-ek, csak ez volt az az eset, amikor éppen nem. 2db Jumbó. Az elsõ nem az én oldalamon jött, de kb ez történt: többiek igen hamar megállították, de aztán semmi, szétlõtt mindent még a Párducot is. Oda küldték a veterán Tigrist azt is szétlõtte. Az lett a vége, hogy oldalba lõttem Párduccal a térkép másik szélérõl, vagy 2.-3. találtra hajlanadó volt hull damaget kapni. Aztán jött egy az én oldalamon is. Így nézett ki a védelem: Sherman, M36, Panther meg egy német pak és egy Weberwhind gyalogosok ellen. Ami elment azt oldalba lõtték, ami befordult az utcára azt szembõl. Ez azért már elég nagy tûzerõ volt nem volt vele gond. Szóval jön a Jumbó hozzám is. A sok roncs miatt alig lehet rálõni, de pikk-pakk lánctalp, torony, main gun az össztûzben. Ott állt élve, de harcképtelen és én meg csak lõttem és csak lõttem, az M36 a 90mm-esével már inkább oldalt lõtte, lõttem én manuálisan simával is, APCR-el is amíg volt, de semmi. Az lett a vége, hogy odavittem egy goliátot és a Párduccal berobbantottam. Ezt már nem volt pofája gépnek túlélni.

A kis német pak nem ezért a legbrutálisabb tûzerejû. Ahogy írtam, 87mm pc áttörés ellenére egy Matildával vagy egy komolyabb közepes tankkal simán ki lehet lõni, szembõl nem tud nekik ártani, sõt, ha nem védi másik pak és az úrikedvünk úgy tartja még el is lehet taposni. Hanem azért mert kurva gyorsan lõ és akkorákat robban a HE-je, hogy azt komolyan megirigyelheti, bármelyik nagyobb fegyver.
s1lkforrent
Nem is nagy csoda, a kúpos furatú 42m-es Panzerjager-kanone 41 elvileg igen jóképességû volt, 457m távolságról 87mm-es páncéllemezt ütött át, míg 500 méteren a nagyobb ûrméretû(50mm, sima páncéltörõ lövedékkel) Pak 38 57mm körül, és csak a nehéz kategóriába sorolható(75mm, sima páncéltörõ lövedék) PaK 40 érte be 91mm-el szintén 500-on.(ilyen szempontból még talán gyengítve is van, mert sokszor nem teljesít a játékban jobban mint egy 37mm-es PaK36)
A "szétlövöd, de még él" az vagy a zombi bugnak köszönhetõ(ami ritka, de röhelyesen kellemetlen), vagy annak hogy páncéltörõ lövedékekkel próbáljátok kilõni a lövegeket, ami azt eredményezi hogy, a személyzet mellõle kipusztul ugyan, de a löveg legjobb esetben is csak megsérül, majd a következõ ellentámadásnál az ellen megjavítja és újra birtokba veszi. Ha repeszromboló lövedékkel simogatod, akkor feltétlen ki fog múlni.
Hard/heroic fokozat, az egy külön bohózat, ahhoz erõsen hozzá kell szokni, minden centit leaknázni, páncéltörõ fegyvereket szigorúan oldalra csoportosítani(a nehéz tank spam-el vetekedni esély sincs elölrõl hadakozni), és szükség esetén(majd minden alkalommal<#vigyor>) APCR lõszert nem kímélve direct controlban egyénileg célozni, lángszóróst/páncéltörõ fegyverekkel ellátott katonákat elõretolt fedezékben készenlétben tartani, ésatöbbi. Ellenséges gyalogos hordák ellen pedig vagy saját páncélosok szintén direct controlban, és/vagy ildomos zsákmányolt géppuskákat minden épkézláb emberre(elitek, szakaszvezetõk) felaggatni, és õket fedezékbe beállítani.
Kis pakokat viszonylag kényelmesen ki lehet golyózni aknavetõkkel, adott esetben gránátos sunyítós lekommandózás is járható, legrosszabb esetben(ha túl nagy a gyalogos fedezet és minden második pillanatban újra elfoglalják) viszonylag öngyilkos füstfüggönyös gránátozos gyalogos roham is képbe jöhet(mondjuk páncéltörõ gránáttal, vagy dinamittal hogy végképp elhalgasson).
Mondjuk a Panther féltés érdekes dolog skirmishben, mert csak a pálya legvégén lehet ilyen huncutságokhoz hozzájutni(ami elég gáz szerintem), akkorra pedig az ellennek már igen csak a vége marad, a lehetõ legjobb felszereléssel(Sherman 76w/Sherman VC tankok, M36/Achilles páncélvadászok, M5 és 17 fontos ágyúk fedezete mellett), amelyek a valóságban is komoly veszélyt jelentettek a Párducokra. Hard fokozaton már a veterán Tigrissel sem lehet úgy huncutkodni mint normálon, egy kósza Firefly úgy kilövi, mint a huzat. Persze a Firely is kimúlik amint beér a direct controlban igazgatott Tigrisünk lõtávolságába, csak az ellen kétpercenként dobálja a Sherman-eket, Tigrisbõl meg egy darab jut egy pályára.<#rolleyes>

Pedig vannak irracionális dolgok Skrismishben. Úgy nagyjából türhetõ a sebzési rendszer, azért még hardon is le lehet vadászni egy Matildával a kis 42mm-es német pakokat, de ettõl függetlenül ez a kis pak rendelkezik a legbrutálisabb tûzerõvel. De vannak bizony olyan esetek, amikor az ember felszisszen, hogy ezt most hogy. Már rengeteg játszottunk/játszunk skrismisht, már megszoktuk, de azért idõnkét fel-fel kiált még mindig valaki, hogy ezt most hogy! Mer hát általánosságban tényleg mûködik, csak van amikor nem. Elég gyakran megesik, hogy még a legkisebb vacak kilövésével is meg kell szenvedni, már szét van lyuggatva, de még él, cserébe igen könnyû elveszteni a saját jármûvet. A Te Tigrised eléggé halandó, de hardon már az AI is küldi õket. Az egyik próbálkozásunk hardon éppen emiatt ért véget. Egész jól tartottuk magunkat, amikor beküldött egy Tigert, 5 pak lõtte az egyik oldalról, zölddel jelezve mind, de semmi, a lánctalpán kívül semmi baja nem volt oszt szépen komótosan szétlõtt mindent. Gyalogossal ledobni reménytelen volt, mert lófaszt se ért ellenne (még a motorháztetõre dobva sem), ha a kis német pakok kérésztüzében egyáltalán eljutottak odáig. Nekem már lõttek ki úgy elsõre Panthert a kezem közül, hogy szétrobbant, ami az AS-ben elég ritka látvány bármilyen páncélosnál. Konkrét esettel nem találkoztam, de egyáltalán nem tartom valószínûtlennek. Az M24 tud osztani keményen az AI kezei között.
Axon
Egy biztos. A grafikára nem lehet okunk panaszra, akármelyik motor is dolgozik alatta. A többit (lényeget) viszont a képekbõl még nem tudjuk megmondani, mindenesetre kíváncsian várom.

s1lkforrent
Jó, a képeket elvitte a cica, inkább linkelek:
http://vtv-info.ru/photo/quot_ckhinval_v_ogne_quot/ckrinshoty/18-0-349

s1lkforrent
De hogy ne csak hülye szájtépéssel múlassuk idõnket:
Best Way, vagy hozzá közel álló erõk, épp nagyban dolgoznak egy MoW utód játékon, ami a 2008-as Grúz-Ruszki háborgás katonai eseményeit dolgozza fel. A Цхинвал в огне(Chinvali lángokban) nevû játék várhatóan tizenkevés nagyobbacska egyjátékos pályát fog egy kampány keretein belül tartalmazni, ahol a fõ szerep a városi harcé lesz, és a ruszki haditechnika csodáit próbálhatjuk ki(multiról nincs hír). Maga a játék a rossz nyelvek szerint a 2006-os Faces of War-ban bemutatkozott GEM2 motor egy valamivel feljavított változatát használja, MoW játékokhoz képest jobb modellekkel és textúrákkal együtt, a képek alapján azért tûrhetõ látványt biztosít. Kár hogy a 1C az újabb GEM3 motort mindörökké oldszkúl fantasy szimulátorok gagyerák újrafeldolgozásaira akarja tartogatni, de szovjet oroszországban a normális játékoknak jobb a rosszabb is. Egyelõre ruszki megjelenési dátum sincs, kultúráltabb nyelvû kiadás meg totál bizonytalan, ha lesz is várhatóan 1-1,5 évvel a ruszki után, szóval 3 év múlva visszatérhetünk a játékra.<#idiota>
Addig is képek:

s1lkforrent
Az a gondom, hogy pár menet bebukott warez skirmish után kezdesz el beszélni butaságokat. A játékban akad elég bug, és maga az egész AS nem tud többet, mint egy nagyobbacska MoW mod(épp ezért 30 euroért ugyan úgy túl van árazva mint a Red Tide volt annak idején), viszont a felemlített gondok nagy részét nem tapasztaltam 150 óra játék után sem, és bár aktívan olvasom a játékkal kapcsolatos fórumokat, ott sem említettek hasonlókat, így sajnos nem is nagyon tudok mit kezdeni azzal a szenvedélyes utálattal ami uraságodból folyik.

A páncélos harc nagy vonalakban megegyezik a sima MoW-al(csöppet más az erõsebb közepes páncélosok, és az csak közvetlen irányítás mellett elérhetõ spéci APCR muníció, és a miatt, hogy a tankok kevésbé válnak azonnal használhatatlanná telitalálatok esetén, többször van személyzet, és részegység sérülés), de látszatra a sebzés rendszer többé-kevésbé tök ugyan az, mint sima MoW-ban volt. A kedvedért mind élõben, mind editorban megnéztem, az M24 frontálban közvetlen közelrõl APCR cuccal is macerásan nyírja ki Panthert, lõtávolsága határán meg a cél eltalálásával is gondjai vannak(fordítva nincs ilyen gond, ha épp nem pattan le a 75mm-es lövedék valami nagyon durván döntött felületérõl a Chaffe-nak, akkor vége mint a botnak).

A skirmish hõbörgést egyébként nagyjából megértem, az AI 2-3-4 tankos spam-je miatt néha azt sem tudja az ember mi lõtte ki az egységét, de a sebzés rendszer ott is a szokásos MoW-os, azzal nincs gond, néhány esetleges bugot leszámítva, mikor a saját egység nehezebben veszi észre az ellent mint az õt(általában ez bug a fõ oka a siránkozásoknak). Ez feltétlen szar dolog, de igazából nem újdonság, a sima MoW-ban is aktívan babusgatni kellett az egységeket, mert egyébként csak álltak és várták a halált(tankok a halál f@ßának nem fordultak volna az ellen felé, csoda hogy a löveget felé tartották).
Ennek viszont kitûnõ gyógymódja az online játék(vagy lan-on/hamachin szedsz össze ennyi embert - és persze az sem árt ha valahonnan egy patch-elt AS változatot kerítesz), ha nyolcan vagytok, és egy emberre jut 4-5 egység, akkor lényegesebben jobban lehet velük gazdálkodni, ki lehet használni a képességeiket, és tankok esetében pedig folyamatosan mehet a direct control, ami hatalmas elõny.

"deathmatch pedig a kutyát nem érdekli" Háát, nézd, az egész Assault Squad a viszonylag sikeres MoW multi(ezen belül a legnépszerûbb assault zones/combat/fronlines) módjának a feljavítása okán készült(miután az ukránok telibeß@rták azt 2009 után), az egész coop skirmish mindkét játékban egy utógondolat szüleménye(mondjuk AS-ban egy nagyobbacska gondolat, simában elég parasztosan oldották meg a küldetések coop-osítását, igaz, AS-ban meg parasztosan lett az egyjátékos mód megoldva..), ha ez nem jön be neked, akkor nincs mirõl tárgyalni, sajnos nem neked készült a játék, a 16 skirmish pálya miatt tényleg nem éri meg.

Azt hiszem ez volt: http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=10961&page=2

Ami lap tetején van, Megauploados. Arra emlékszem, hogy hivatalos fórumról szedtük le, vagy onnan kiindulva találtuk meg, de már nem ma volt. Nem volt 100%-os volt egy talán két pálya ami nem ment, meg volt pár pálya ami el volt baszva, pl az AI embereit is odaadta. De a pályák többsége ment.
Nem értem mi bajod van, volt itt vagy hat hét hozzászóló, aki nagyon szerette az elõzõ részeket coopban tolni a haverjaival(köztük én is), és mind kivétel nélkül azt mondta, hogy az Assault Squad "coop" modja egy rakás szar az elõzõekhez képest. A deathmatch pedig a kutyát nem érdekli. Illene tehát ezt tényként elfogadni, és nem kötekedni tovább. Amúgy teljesen mindegy mit adnak hozzá, ha a játék gyenge minõségû.

Amúgy nekem az Assault Squad örökre megmarad az emlékezetemben, mint az a második világháborús RTS, ahol egy M24 Chaffee könnyû tank a lehetséges maximális távolságból egyetlen lövéssel szembõl kilõtt egy német Panthert. Ami már erõsen a tragikomédia területén mozog, innen lejjebb aztán már tényleg nincs, ennél rosszabb sebzésrendszert II.vh-s RTS-ben még nem láthattunk.

s1lkforrent

Men of War: Assault Squad Special Edition

Csak hogy ne csak a játékot szidhasd, hanem reklamálhass hogy nem megy rád a póló, gagyi a OST lemez, és egyébként is mennyire lehúztak.<#idiota> A változatosság gyönyörködtet.

Ezt a MOW Red Tide coop modot be tudnád linkelni nekem? Kerestem már mindenhol, de mûködõt nem találtam belõle. Elõre is kösz, öcsémmel mi is nagy coop fanok vagyunk.

Valaki !?😮 😞

Igen, minden népnek megvannak a saját speciális képességei és egysége. Ezeket nélkül elég kemény leverni az utolsó 2 védelmi vonalat, ahová már elér az ágyúival. Ebbõl a szempontból az angolok a legjobbak, egy elég nagy, tetszõleges területre tudnak zárótüzet lövetni és semmi nem marad életben, USA légicsapása már kicsit gyengébb, kis eséllyel pusztítja el az ágyúkat, csak kilövi az embereket belõlük. A szovjetek hatalmas öngyilkos gyalogos rohamot tudnak, ami gyengébb, mint a japánok minden überelõ bazai-a, de a speciális egységük egy mozsárágyú, ami ellõ 300 méterre, mindenkinél messzebbre lõ. A németekkel kicsit gáz, mert a góliát jópofa meg minden, de sok mindenre nem használható.

Az irrealitás viszont tényleg gáz, meg a bugok. Hányszor találkoztunk már olyan tankkal, ami piros hull destroyedre volt lõve, de továbbra is harcolt és mivel "ki volt lõve" nem lehetett elpusztítani, talán gyalogossal ledobni vagy dinamittal felrobbantani ért valamit. S persze mindig a legrosszabb helyen vannak ezek, a tankok és a páncéltörõk folyamatosan lövik, ellõve a lõszert, a bugos tank meg lekaszál mindent a közelében.

Nehézség. Mi 3-an, néha 4-en szoktuk tolni, végig játszottuk a FOW-ot, MOW-ot, még a Red Tide-ot is coopban (van a MOW-hoz RT mod). Az elején nagyon gáz volt normálon, aztán megszoktuk, most már nem kihívás. Végig toltuk mindegyiket pályát oda-vissza, de hardon nem megy, túl hamar és túl sok tankkal jön.
Nekem se lett a kedvencem az Assault Squad,de azért el lehet vele szórakozni...eddig megcsináltam a németeket, meg a japánokat, az amerikaiakkal vagyok a 3. pálya elején...a sebzésrendszer viszont tényleg ótvar, talán a németeké eddig a legjobb optimalizációm bár találkoztam olyannal hogy a Veterán Tigris tornyát széjjelszedték úgy, hogy a Howitzer kb 5 méterre elé lõtt a földre...

a japán banzáj viszont mocskosul erõs, ráadásul olcsó is...Szingapúrt is úgy volt a legegyszerûbb megcsinálni, hogy az elsõ két sor védelmi vonal elfoglalása után hívogatni kell õket...félelmetesen gyorsan tisztára söprik az utat, és hatalmas káoszt csinálnak a "gyorsforgalmi utakon" 😄...

de mondom, azért el lehet lenni vele ^^

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

Hogy is kell ?

Üdv mindenkinek !😊
Lenne egy problémám :S Újra raktam a Men of War(1.02) és elkezdtem patchelni az 1.11.3 lazán felment , majd az 1.16.4 is fölment DE a játékon belül csak 1.11.4 mutatott az miért van így!?😮
Még mikor elõször felraktam lazán felment mindegyik ! De most mit tegyek mert multizni így nem tudok (Tunnglen keresztül !)