2370
  • Madi92
    1. kizárva, tűzfalon átengedve, routeren port forwarding megcsinálva:D

Vagy egyéb beállítást kell csinálni rajta?:D
  • lee56
    falunet/tűzfal/router, válassz :)
  • Madi92
    Sziasztok!
    Mivel Faces topik nem nagyon él, ezért gondoltam ide írom!
    Szóval minap felraktam a Faces-t megint! Szerverekre tudok csatlakozni, viszont én szervert csinálni nem tudok:\ Azt írja hogy "The server is behind a non-promiscous nat and does nat support negotiation.
    Valaki help! :)
  • Apollon97
    Sziasztok !
    Megvettem a men of wart és alig tudok szerokon játszani mert vmi nat problémát irnki ezt hogy tudnám orvosolni. :)) ???
  • csokikutya
    Srácok!! nem vágja vki véletlenül, hogy editorban, hogy lehet egy tárgyat sebezhetetlenné varázsolni?? a válaszokat előre is köszi!
  • koliz
    Sziasztok

Ismét 2 euro a MEn of War itt http://www.getgamesgo.com/Product/men-of-war
  • Ulvar
    Na remek. Küld el IPt meg Jelszót privibe :).
  • Zoli105
    Hello ! :D Ts3 este fele(19:00-23:55ig vagyunk ott de van hogy már du 16kor elindul a csata :D ) mindig összegyűlik a csapat ozt játszunk :) de ez változó volt hogy csak 1v1 volt de volt hogy 4v4 vagy free for all amit 5en játszottunk :)
  • Ulvar
    Valaki tud egy olyan magyar közösséget aki ezzel a játékkal foglalkozik? Szeretnék normálisan megtanulni játszani a játékkal, de random csatákban egyszerűen nem fogok tudni magamtól rájönni. Kellene pár ember akivel mehetnék együtt.
  • Meteora4
    hello
    Szokott valaki az assault squad-al hamachiban játszani?? előre is köszi
  • s1lkforrent
    Passz. De a Red Tide-os arcok csinálják, gondolom az sem fogyott rosszul.(pedig abban még coop sem volt, ebben már lesz) Úgy néz ki MoW vonalon a multit letudják az Assault Squad-al és a rakás DLC-jével(ami madárkák szerint MoW játékhoz képest egész jól fogy még nyugaton is), és nem lépnek a saját tökükre két konkurens termék futtatásával.

Nézd, amennyit a Vietnámból láttam, háát, multi szempontjából sima MoW játékmenetre lehetne számítani újratextúrázott egységekkel, kemény két szembenálló féllel a 4-5 helyett, így nagyon nem sajnálom, ha nem lesz benne multi. Igazából már rég az új motorral hajtott MoW/Втылуврага folytatást kellene kiadogatniuk, ehelyett még mindig rugóznak GEM2 motoron.

DMS fórumon ha az ember kutakodik, azért talál olyan kommenteket, ahol a fejlesztők a halál tökébe kívánják az ukránok örökségét - nem megy ez, nem megy az, az egészet újra kéne programozni, hogy bent legyen a feature, csak arra meg az 1C nem ad pénzt, vagy nincs elég emberük.. Szóval a DMS-es arcok moddolnak tovább, ahogy SHoWWII óta teszik rendületlenül, a Vietnam/Condemned Heroes/Цхинвал в огне is lassan készülget, én meg addig eldöntöm sírjak-é, vagy nevessek, az 1C így kibaszik velem ahogy a kedvenc stratégia sorozatom szép kis mod-adagokban tálalja elém, hogy a lehető legjobban le tudjon húzni.
  • bgabor
    Csak arra nincs válasz, mikor jön ki végre. És kispórolni belőle a multiplayer módot? Engem mondjuk a cooperatívon kívül nem érdekel a multi, de ez még nekem is sok, éppen hogy a multiplayer tartja fenn az eladások számát, miután a játék első varázsa eltűnt. Úgy értem ki venne például ma, 2011 közepén eredeti Men Of Wart ha csak single lett volna benne?
  • Axon
    ~ Tigrisnél!
  • Zoli105
    De de jó páran játszuk és nagyon jó lett ! :) (bár a gsm pályák elég gyakran hibásak de az egységek és a hangok kíválóak ! (főleg a Tigrisnál ! :) )
  • Neoncsoves
    okok, haverom miatt kérdeztem, mert Ő ezzel az ingyenes cuccal szedte le azt először nem találta a keyt, de aztán meglett neki. én már régebben megvettem ezt a játékot.

A GSM modot nem játssza innen senki se?
  • s1lkforrent
    Miért ne menne? Teljes játékot kaptál(amit egyébként normál áron árulnak GMG-n), teljesjátékos multi kóddal. Ami azt illeti, ha csak a multi érdekel, akkor le lehet tölteni a tavaly kiadott Victory Day Edition (csak multit tartalmazó) kiadást a játékból, és a GMG-s változathoz kapott multi kóddal sdzépen lehet azt használni. Ekkor megspórolod a szutyok GMG letöltéskezelőt és a DRM-jét.
  • Neoncsoves
    ez az ingyenes men of war ami volt az megy neten is?
  • s1lkforrent
    Men of War: Vietnam - Summer Trailer
    Állítólag ha a Vietnám jól fogy, akkor kiadnak hozzá egy DLC-t ami tartalmazni fog valamilyen multiplayer módot is.

Személyes véleményem még mindig az, hogy az 1C még mindig korrekt fejlesztés nélkül akar a MoW névből minél több pénzt kisajtolni(azért a trailerből a jó öreg rettenet kategóriás amerikai szinkronhangok megvannak ugyi?), a DLC bohóckodás pedig a slusszpoén az egészben. Ettől független valszeg a Vietnám egy egész játszható játék lesz, tehát rosszabb várhatóan biztos nem lesz mint az egész tűrhető Red Tide, de valszeg nem is fog érni 30€-t(itthoni boltokban kb 8 ezret ha egyáltalán megjelenik).

És ha már DLC, épp megjelent Assault Squadhoz az első skirmish DLC, 5 kemény pályával 4,49 euróért. Én nem vettem meg, állítólag egész jó pályák, maradjunk annyiban hogy az utolsó dolog ami a kicsinyke MoW(AS) közösségnek kell, azok a kib.. kur.. multi pálya DLC-k, hogy a közösséget még jobban felosszák ilyen fas..kal.
    Mondjuk ahelyett hogy egymást érnék a pályakészítő és modding versenyek, amikből a legjobbak a játékba is bekerülnének(UT játékok valaki?), és a modellek és textúrák is nem havi hármasával lennének cserélve, hanem az egészet ingyen és bérmentve cserélné le a lekes modderhadsereg egy negyedév alatt. Cserébe a fórumokon nem lennének a népszerűek a "this game is dying" féle topikok, és vélhetően a 30€-s belépőt is folyamatosabban váltanák az új husik ha tudnák hogy nem magukkal fognak játszani pár hónap után.
    Jó lehet nem ez az ötlet hozza el a világmegváltást, de hogy a DLC-s pályacsomagok nem fogják meghosszabbítani a játék életidejét, az biztos.
  • Neoncsoves
    most rakom is fel.
  • mijki
    Megjött a GSM mod 5 !!!!!!
  • Ulvar
    Most nincs ideje, kedve valakinek? :D Most végre lenne egy kis időm.
  • koliz
    Hát Nem tolongtak a jelentkezők, Emberek nem tudunk egy csapatot összehozni ?
  • Zoli105
    Na ezt jó tudni ! :D LAGG party forever xD
  • koliz
    Sziasztok
    Kell egy csapat, várom Online Mowas játékosokat ma este 20:00 órakor !
    keressetek koliz_1972 néven.
  • istikovacs76
    Megvettem a sima MoW-t, hogy multizni is tudjak.
    Tényleg sok orosz, vagy hasonló cirill betűs van, és nem beszélnek semmilyen emberi nyelvet. Írogat nekem a chatben, hogy áááíóűáíó, de a fa..sz sem tudja mit ír. Mondom angolul vagy németül ember. Erre kidob.
    De a legjobb, hogy már csatlakozáskor is ez van. Belépek, és kirak. Utána meg áll a slot úgy, hogy 3 ember hiányzik. Gondolom haverokkal játszik az ember, ezért vág ki.
    A legjobb szerintem a cooperatív, bár ott is vannak gyöksik. Ha meghal, elvárja (igaz magától értetődőnek tartom), hogy feltámasszam. De, ha én halok meg, akkor csak írok, hogy meghaltam, valaki lenne szíves megdobni egy kis morfiummal, semmi. Csak áíóűá van.
    Szóval jó a multi, csak emberi nyelven beszélnének:) (tanultam oroszt, de már nem nagyon megy)
  • Neoncsoves
    hál istennek, így amikor belépek lobbyba nem csak ezt látom: "íííááéőőéáááá"
  • mrzoltan
    Azért a MOW-ban is megszaporodtak a játékosok hála a sok ingyen kulcsnak, és főleg nyugati játékosok jöttek.
  • s1lkforrent
    Ugyan le lett már írva, de röviden: az Assault Squad a sima MoW-nak egy nagyobbacska modja/kiegészítése melyből úgy ahogy van kivették a single részt, feljavították valamelyest a grafikát, átdolgozták a multi részt, és hozzáraktak egy kooperatívan is játszható skirmisht.
    Egyértelműen az átdolgozott multi a legnagyobb erőssége új ill megváltoztatott funkciójú egységekkel, egész jól belőtt egyensúly a népek között, és összességében törkedtek hogy minden egység használható legyen a játékban, pölö a gyalogság már nem csak dísznek van MoW-hoz képest töméntelen mennyiségű páncéltörő cuccnak hála, vagy pl a közepes tankok egész jól használhatóak. Single része nem igazán van a játéknak, mert lehet ugyan a skirmish egyedül játszani, de az is másokkal együtt az igazi. Multiban többen vannak mint MoW-nál, és főleg sokkal több a nem-ruszki angolul is értő nyugati játékos.

Hogy megéri-e? 8000-ért nyilván nem, de akcióban 2-4000 forintért mindenképp.
  • Szathy
    Kicsit más játékstílust követ. Az AS szerintem leginkább a Battlefield-ekre hasonlít Men of War köntösben, ugyanis zászlóról zászlóra kell elfoglalni a területeket és nagyobb hangsúlyt kap az egységvásárlás is. Ezek mellett jobb grafikája van, új kampányok és egységek szerepelnek benne és talán többen játsszák multiban, mivel újabb. Remélem segítettem :)
  • Peakman
    Megéri megvenni az assault squad-ot vagy nincs akkora különbség az alap meg az AS között?
  • Szathy
    Bocsánat, a nagy sietségben nem láttam, hogy már te is kiírtad :(
  • Szathy
    Hali!

Ingyen Men of War-t osztogatnak még 40 percig!!!
    https://www.greenmangaming.com/

A The Sun nevű lap szponzorálta akció keretein belül három teljes játék lehet a tiétek ingyen: Arma2, Men of War és Tower Bloxx Deluxe. Nem kell mást tennetek, mint regisztrálni az oldalon "megvásárolni" a kívánt játékot és a vásárlásnál beírni a következő kódok valamelyikét:
    Arma2-höz: THESU-NFREE-ARMA2
    Men of War: THESU-NFREE-MOFW2
    Tower Bloxx Deluxe: [nem tudom már, ki nem szarja le:D]

A szerverek szarakodnak. Nekem egy profillal sikerült "megvennem" a MoW-ot és az Armát, de a második kamu profillal már fél órája küzdök. Hajrá!
  • Daniel1991
    Helo
    Ha editorban készítek 1 pályát, azt hova menti el??
  • Lyube123
    Sziasztok!
    Meg tudná valaki mondani nekem, hogy a game editorban ha megcsinálok egy küldetést, az ahhoz tartozó kiírást hogy csinálhatnám meg?
    Tehát hogy kiírja a küldetést, a feladatot.
  • s1lkforrent
    No népesség van hírem remek!
    INGYÉ MEN OF WAR!
    Tessék elnavigálni a Green Man Gaming MoW oldalára ott "megvenni" a játékot és a checkoutnál a THESU-NFREE-MOFW1 kupon kódot beilleszteni a megfelelő helyre!
  • s1lkforrent
    Az. MoW: Condemned Heroes egy újabb Men of War önjáró kiegészítő(standalone expansion), ruszki büntetőszázad(/zászlóalj, whatever) történetét mesélgetik el Red Tide stílusban.
    Osztán van még Цхинвал в огне, sztori valszeg kimerül kis Örmény köpködésben, kb 2012 körül jön ki, szintén folzotott GEM2 motor alatta, aztán vagy kap nyugati megjelenést, vagy marad ruszkiföldön a hőseposz.
    Lesz nemsokára MoW Vietnam, de (flém törölve) maradjunk annyiban hogy megváltást nem fog hozni.
    Lesz ezen kívül az Assault Squad-nak még 1-2 adagnyi DLC-je 5€ körüli áron

Összességében én úgy érzem a ruszkik Blitzkriegeset játszanak(amire a német CDV a végén csak rábaszott), összedobtak anno egy egész vállalható játékot(még úgy 2006 tájékán), és azt minimálpénzből toldozgatják-foldozgatják amíg tehetik, és profitmaximalizálnak mint a bolondok. Mi meg szépen vásárolgatjuk a 30€-os kissebb nagyobb modjaikat, 5€-s DLC-iket, és örülünk a napi betevő MoW játéknak.

Ami azért végtelenül szomorú, és elkeserítő, mert szerintem a Soldiers(és persze a Sudden Strike/Blitzkrieg szellemi elődök) által lefektetett kvázi realisztikus stratégia irányban van bőven fantázia, ezt egy új GEM motorral, normális felhasználói felülettel, jó hálozati megvalósítással társítva, és profin feltálalva egy Company of Heroes szintű, vagy még nagyobb siker lehetne nyugaton is a következő MoW játék
    ..de valahogy úgy érzem ez hiú ábránd a részemről, az 1C-nél valszeg sem pénz, sem akarat nincs egy nyugati szintű blockbuster felfuttatására. Addig meg maradnak a kissebb-nagyobb FoW/MoW modok(értsd: újabb 30-40€-s MoW játékok), és a remény, hogy legalább rosszabbak nem lesznek mint most.
  • csokikutya
    Erről mit tudtok??

Mert ez sztem nem assauld squad grafika.. vagy tévedek??
  • koliz
    hello engem általában megtaláltok online 18 óra után az assaultban koliz_1972 néven
  • BAk3R
    Én most nem rég összefutottam 2 magyarral egy lobby-ban, de játék közben kidobott. Kezd felidegesíteni most már, ez a multi eszméletlen bugos, konkrétan jó ha minden 2. játékot végig tudok nyomni anélkül, hogy kidobna, kilépne, stb. plusz minden létező szerver laggol, még ha csak egy picit is.
  • s1lkforrent
    Öreg hiba. Akár 3 kamutavékenység(pölö feltöltesz egy képernyőmentést, beírsz egy barátod kommentfalára, ajánlasz egy játékot) után kapott jegyért is be lehet szerezni a térképcsomagot. Még a Barbeque bónuszpálya végigtolása is ér egy tikettet.

A lényeg hát a következő: Aki nem Steam-en vette a játékot az is be tudja váltani a Steam kliensben a Gamespy kódját, és a mostani zakciók keretében július 11-e hétfő este 7-ig pár egyszerűbb feladat elvégzése után ingyen hozzájuthat a térképcsomaghoz. Emellett folyamatosan naprakészen lesz tartva a játéka, a legutóbbi pénteken megjelent patchnél is az 1C kiadó baszott hétvégén kirakni a javítást a dobozos változatot vásárlóknak, szépen megvárták a hétfői munkakezdést, a Steam-es emberkék meg már 3 nappal előbb a friss játékkal játszottak.. feltéve hogy nem regisztrálták Steam-be a kulcsukat.

Komolyabb magyar közösséggel nem találkoztam játékon belül, de ez különösebben nem lepett meg mert sima MoW-ban sem találkoztam magyarokkal.(leszámítva a topiklakókat)
    Mai nap épp láttam egy Huns Szaddam(?) által indított coop játékot, de sajna magyarok eléggé elvétve játszanak a MoW játékokkal. Legtöbben ruszkik(akik a napi akció alatt 500 forintért!!! vehették meg az Assault Squad-ot Steam-en, 1C csak enyhén kedvez a hazai játékosoknak..), majd németek, utána a maradék vegyesen, de még mindig _sokkal_ több a nyugati(vagy legalább angolul értő) játékos az Assault Squadban, sima MoW-ban simán olyan érzésem van, mintha egy csak muszkaföldön megjelent játékkal próbálnák multizni.
    Szükség esetén akár innen is össze lehetne dobni egy csapatot, ha már így belejöttünk, az se lenne rosszabb, mint mondjuk teamstackelős németekkel, vagy a ragequittelő ruszkikkal játszani.