Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segitenél hogy kell regizni a steamen?
köszönöm!
Azt azért javasolnám hogy ne a magyar verziót vedd a Men of Warból, hanem az angolt. Igazából soha nem szabad a magyar verziót megvenni egy játékból, mert a honosított verziókhoz nem vagy alig készülnek el a patchek.
3v3 -ban ahol épp nem vertem ki az 3 ellenséget ott épp aknáztam 😊
T60-al totál pwn-oltam a storm meg assault troopereket , su 76 al meg a mezei SMG-ket, ugyanolyan overpower a SU mint régen 😄
De az újra telepítés sem oldotta meg a problémát ! 😞
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
"pantherfix,""selectionfix。 " <<<ezek micsodák?
nincs meg valakinek a greenshieldfix mod?
bizonx lehet irigykedni 😄
a másodikat 2000 forintért vettem!
Én igazság szerint az alap Men of Wart ajánlom, hiszen ahhoz a Red Tide-ot be lehet szerezni. Az alap is, és a RT is baromi élvezetes szertinem, változatos küldetésekkel(már az alap, a Red Tide a krím fsz-en játszódik), egész sok egységgel, és azzal szerintem sokkal jobb multizni mint az Assault Squaddal... egyébként meg vegyetek neki Mass Effect 1-2t <#idiota>#idiota> meg nekem is 😄
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Pár kérdésem lenne a játék(ok)kal kapcsolatban. Ha most tervezem a vásárlást, akkor szerintetek melyikkel járnék a legjobban? (Az ár most ne legyen tényezõ, mert ajándékba vesszük többen egy barátomnak.)
Fontos, hogy legyen benne jó multi (co-op is akár).
Amúgy magyar nyelven csak az alapjáték érhetõ el (megfelelõ patchelés után), vagy az Assault Squad is? Ha elõtte kipróbálnánk a haverokkal multiban, akkor melyik játék warez változatával tudnánk játszani és hogyan?
most már nincs is szükségem a german soldier mod-ra!
Egységeket valahogy biztos ki lehet venni, de csak akkor lenne értelme, ha saját mododban akarod õket felhasználni, az viszont kvázi lopásnak minõsülne.
Ellenben elvileg simán tudnád használni editorban a mod egységeit és térképeit(hisz ezért készülnek ezek..), ha aktiválva van a mod a rendes játékban.
Pontosan mi nem mûködik, és ha kapsz hibaüzenetet(a nem mûködõ modok tipikusan kipurcantják a játékot/editort), akkor az mit ír?
ui: a Red Tide mod ötlete innen származik, inkább leírom, mint nézzenek netcigánynak <#idiota>#idiota>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Fogod a Red Tide mappájában lévõ egész Resource mappát, a localization.pak fájlt, és a MoWRTGDF.dll fájlt, és átmásolod õket a sima Men of War/mods/Red Tide mod mappájába.
Csinálsz egy mod.info nevezetû szöveges fájlt a Red Tide mod mappába a következõ tartalommal:
{mod
{name "Red Tide mod"}
{desc "redtájdmod egységek"}
}
Elindítod a MoW-t, és az options menüben engedélyezed a Red Tide mod-ot.
Nyilván a "Red Tide mod"-ot arra cseréled amire akarod, csak a mod.info-ban is megegyezzen a mappa neve. Ugyanitt a desc-hez(mod leírásához a játékban) is azt írsz ami jólesik.
Assault Squad-hoz is akad megoldás a sima és Red Tide egységek berheléséhez, csináltak hozzá egy cuki kis modot.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Amúgy tudna valaki segíteni !? ebben a hsz-ben leírtam mindent #1521
erre gondolsz?
de remélem tudod hogy ami ebben a videóban lévõ hajókat honnan lehet letölteni: http://www.youtube.com/watch?v=JKa6AZgosLE&feature=related
bár ebben nem tudom hogy vannak e hajók!:S
http://www.moddb.com/mods/german-soldiers-mod-fields-of-honor
De bocsánat ha tévedek ! 😞
Amúgy meg szerintem nem lehet õket átvinni, bár kitudja nekem nem sikerült ! 😞 amúgy van egy mód amelyik adja a Red tides egységeket és még egy két pluszt is ad hozzá ! www.moddb.com és ott pedig a Men of War-ra keresel rá és a German soldiers modot nézd meg ! 😊
ha magyar verziójú innen töltds le: http://dl.dropbox.com/u/1392361/SGMOW/faq.html
A kis német pak nem ezért a legbrutálisabb tûzerejû. Ahogy írtam, 87mm pc áttörés ellenére egy Matildával vagy egy komolyabb közepes tankkal simán ki lehet lõni, szembõl nem tud nekik ártani, sõt, ha nem védi másik pak és az úrikedvünk úgy tartja még el is lehet taposni. Hanem azért mert kurva gyorsan lõ és akkorákat robban a HE-je, hogy azt komolyan megirigyelheti, bármelyik nagyobb fegyver.
A "szétlövöd, de még él" az vagy a zombi bugnak köszönhetõ(ami ritka, de röhelyesen kellemetlen), vagy annak hogy páncéltörõ lövedékekkel próbáljátok kilõni a lövegeket, ami azt eredményezi hogy, a személyzet mellõle kipusztul ugyan, de a löveg legjobb esetben is csak megsérül, majd a következõ ellentámadásnál az ellen megjavítja és újra birtokba veszi. Ha repeszromboló lövedékkel simogatod, akkor feltétlen ki fog múlni.
Hard/heroic fokozat, az egy külön bohózat, ahhoz erõsen hozzá kell szokni, minden centit leaknázni, páncéltörõ fegyvereket szigorúan oldalra csoportosítani(a nehéz tank spam-el vetekedni esély sincs elölrõl hadakozni), és szükség esetén(majd minden alkalommal<#vigyor>#vigyor>) APCR lõszert nem kímélve direct controlban egyénileg célozni, lángszóróst/páncéltörõ fegyverekkel ellátott katonákat elõretolt fedezékben készenlétben tartani, ésatöbbi. Ellenséges gyalogos hordák ellen pedig vagy saját páncélosok szintén direct controlban, és/vagy ildomos zsákmányolt géppuskákat minden épkézláb emberre(elitek, szakaszvezetõk) felaggatni, és õket fedezékbe beállítani.
Kis pakokat viszonylag kényelmesen ki lehet golyózni aknavetõkkel, adott esetben gránátos sunyítós lekommandózás is járható, legrosszabb esetben(ha túl nagy a gyalogos fedezet és minden második pillanatban újra elfoglalják) viszonylag öngyilkos füstfüggönyös gránátozos gyalogos roham is képbe jöhet(mondjuk páncéltörõ gránáttal, vagy dinamittal hogy végképp elhalgasson).
Mondjuk a Panther féltés érdekes dolog skirmishben, mert csak a pálya legvégén lehet ilyen huncutságokhoz hozzájutni(ami elég gáz szerintem), akkorra pedig az ellennek már igen csak a vége marad, a lehetõ legjobb felszereléssel(Sherman 76w/Sherman VC tankok, M36/Achilles páncélvadászok, M5 és 17 fontos ágyúk fedezete mellett), amelyek a valóságban is komoly veszélyt jelentettek a Párducokra. Hard fokozaton már a veterán Tigrissel sem lehet úgy huncutkodni mint normálon, egy kósza Firefly úgy kilövi, mint a huzat. Persze a Firely is kimúlik amint beér a direct controlban igazgatott Tigrisünk lõtávolságába, csak az ellen kétpercenként dobálja a Sherman-eket, Tigrisbõl meg egy darab jut egy pályára.<#rolleyes>#rolleyes>
http://vtv-info.ru/photo/quot_ckhinval_v_ogne_quot/ckrinshoty/18-0-349

Best Way, vagy hozzá közel álló erõk, épp nagyban dolgoznak egy MoW utód játékon, ami a 2008-as Grúz-Ruszki háborgás katonai eseményeit dolgozza fel. A Цхинвал в огне(Chinvali lángokban) nevû játék várhatóan tizenkevés nagyobbacska egyjátékos pályát fog egy kampány keretein belül tartalmazni, ahol a fõ szerep a városi harcé lesz, és a ruszki haditechnika csodáit próbálhatjuk ki(multiról nincs hír). Maga a játék a rossz nyelvek szerint a 2006-os Faces of War-ban bemutatkozott GEM2 motor egy valamivel feljavított változatát használja, MoW játékokhoz képest jobb modellekkel és textúrákkal együtt, a képek alapján azért tûrhetõ látványt biztosít. Kár hogy a 1C az újabb GEM3 motort mindörökké oldszkúl fantasy szimulátorok gagyerák újrafeldolgozásaira akarja tartogatni, de szovjet oroszországban a normális játékoknak jobb a rosszabb is. Egyelõre ruszki megjelenési dátum sincs, kultúráltabb nyelvû kiadás meg totál bizonytalan, ha lesz is várhatóan 1-1,5 évvel a ruszki után, szóval 3 év múlva visszatérhetünk a játékra.<#idiota>#idiota>
Addig is képek:

A páncélos harc nagy vonalakban megegyezik a sima MoW-al(csöppet más az erõsebb közepes páncélosok, és az csak közvetlen irányítás mellett elérhetõ spéci APCR muníció, és a miatt, hogy a tankok kevésbé válnak azonnal használhatatlanná telitalálatok esetén, többször van személyzet, és részegység sérülés), de látszatra a sebzés rendszer többé-kevésbé tök ugyan az, mint sima MoW-ban volt. A kedvedért mind élõben, mind editorban megnéztem, az M24 frontálban közvetlen közelrõl APCR cuccal is macerásan nyírja ki Panthert, lõtávolsága határán meg a cél eltalálásával is gondjai vannak(fordítva nincs ilyen gond, ha épp nem pattan le a 75mm-es lövedék valami nagyon durván döntött felületérõl a Chaffe-nak, akkor vége mint a botnak).
A skirmish hõbörgést egyébként nagyjából megértem, az AI 2-3-4 tankos spam-je miatt néha azt sem tudja az ember mi lõtte ki az egységét, de a sebzés rendszer ott is a szokásos MoW-os, azzal nincs gond, néhány esetleges bugot leszámítva, mikor a saját egység nehezebben veszi észre az ellent mint az õt(általában ez bug a fõ oka a siránkozásoknak). Ez feltétlen szar dolog, de igazából nem újdonság, a sima MoW-ban is aktívan babusgatni kellett az egységeket, mert egyébként csak álltak és várták a halált(tankok a halál f@ßának nem fordultak volna az ellen felé, csoda hogy a löveget felé tartották).
Ennek viszont kitûnõ gyógymódja az online játék(vagy lan-on/hamachin szedsz össze ennyi embert - és persze az sem árt ha valahonnan egy patch-elt AS változatot kerítesz), ha nyolcan vagytok, és egy emberre jut 4-5 egység, akkor lényegesebben jobban lehet velük gazdálkodni, ki lehet használni a képességeiket, és tankok esetében pedig folyamatosan mehet a direct control, ami hatalmas elõny.
"deathmatch pedig a kutyát nem érdekli" Háát, nézd, az egész Assault Squad a viszonylag sikeres MoW multi(ezen belül a legnépszerûbb assault zones/combat/fronlines) módjának a feljavítása okán készült(miután az ukránok telibeß@rták azt 2009 után), az egész coop skirmish mindkét játékban egy utógondolat szüleménye(mondjuk AS-ban egy nagyobbacska gondolat, simában elég parasztosan oldották meg a küldetések coop-osítását, igaz, AS-ban meg parasztosan lett az egyjátékos mód megoldva..), ha ez nem jön be neked, akkor nincs mirõl tárgyalni, sajnos nem neked készült a játék, a 16 skirmish pálya miatt tényleg nem éri meg.
Ami lap tetején van, Megauploados. Arra emlékszem, hogy hivatalos fórumról szedtük le, vagy onnan kiindulva találtuk meg, de már nem ma volt. Nem volt 100%-os volt egy talán két pálya ami nem ment, meg volt pár pálya ami el volt baszva, pl az AI embereit is odaadta. De a pályák többsége ment.
Amúgy nekem az Assault Squad örökre megmarad az emlékezetemben, mint az a második világháborús RTS, ahol egy M24 Chaffee könnyû tank a lehetséges maximális távolságból egyetlen lövéssel szembõl kilõtt egy német Panthert. Ami már erõsen a tragikomédia területén mozog, innen lejjebb aztán már tényleg nincs, ennél rosszabb sebzésrendszert II.vh-s RTS-ben még nem láthattunk.
Men of War: Assault Squad Special Edition
Csak hogy ne csak a játékot szidhasd, hanem reklamálhass hogy nem megy rád a póló, gagyi a OST lemez, és egyébként is mennyire lehúztak.<#idiota>#idiota> A változatosság gyönyörködtet.
Az irrealitás viszont tényleg gáz, meg a bugok. Hányszor találkoztunk már olyan tankkal, ami piros hull destroyedre volt lõve, de továbbra is harcolt és mivel "ki volt lõve" nem lehetett elpusztítani, talán gyalogossal ledobni vagy dinamittal felrobbantani ért valamit. S persze mindig a legrosszabb helyen vannak ezek, a tankok és a páncéltörõk folyamatosan lövik, ellõve a lõszert, a bugos tank meg lekaszál mindent a közelében.
Nehézség. Mi 3-an, néha 4-en szoktuk tolni, végig játszottuk a FOW-ot, MOW-ot, még a Red Tide-ot is coopban (van a MOW-hoz RT mod). Az elején nagyon gáz volt normálon, aztán megszoktuk, most már nem kihívás. Végig toltuk mindegyiket pályát oda-vissza, de hardon nem megy, túl hamar és túl sok tankkal jön.
a japán banzáj viszont mocskosul erõs, ráadásul olcsó is...Szingapúrt is úgy volt a legegyszerûbb megcsinálni, hogy az elsõ két sor védelmi vonal elfoglalása után hívogatni kell õket...félelmetesen gyorsan tisztára söprik az utat, és hatalmas káoszt csinálnak a "gyorsforgalmi utakon" 😄...
de mondom, azért el lehet lenni vele ^^
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Lenne egy problémám :S Újra raktam a Men of War(1.02) és elkezdtem patchelni az 1.11.3 lazán felment , majd az 1.16.4 is fölment DE a játékon belül csak 1.11.4 mutatott az miért van így!?😮
Még mikor elõször felraktam lazán felment mindegyik ! De most mit tegyek mert multizni így nem tudok (Tunnglen keresztül !)