Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
hmmm akkor a kutyám vajon élvezi, amikor a füleit nyúzom?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Sir Quno Jedi
Hány éves vagy? Hat, esetleg nyolc??? Jobb lenne, ha tipliznél szépen aludni, mert fellõtték már a pizsit! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Mármint általában nem, vagy inkább elsõsorban akkor nem, ha én lennék a vendég?! (ejnye!)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Eszembejutott egy jó😄.
Kérsz egy Pussy-t?<#idiota>

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

NessieGraf
Tudom, hogy van aki szereti. Sõt a legtöbb füllel rendelkezõ élõlénynél erogén zóna.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Sir Quno Jedi
De van amék nõ egyenesen kéri. A fül belsejének izgatása õsi tudomány... 😄

NessieGraf
Én spec nem bírom, ha a fülem nyalogatják.

Viszont a puszi témán gondolkodtam: szerintem aki nem szeret puszilkodni, az teljesen normális. Aki viszont azért nem teszi, mert valakivel együtt van és tart tõle, hogy megkívánná a puszilkodó kívülállót, az nem egyenes ember, valamint igencsak híján van az önuralomnak.

Sir Quno Jedi
Javaslom ezt ne forszírozd, mert nem szoktam pontokat osztogatni, hanem mész rögtön a banamákra. Szóval itt jobb lenne, ha le is állnál, mert pihenni fogsz...

Huh? Mikor jönnek a pontok?

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Rita79
OK!

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Sir Quno Jedi
Csak töröltem egyelõre, mert direkt akarta. Majd meglátjuk mit csinál eztán.

Rita79
Saját kérésre ötöt egyszerre!<#levele>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Rita79
Mennyit ittál?
<#banplz>

Sir Quno Jedi
Nem ártana megismerkedned a nõi test rejtelmeivel! Csak jó tanács...

Rita79
Egy szónak is száz a vége, én nem lennék az ajándékba kapott eszkimó asszonka helyében.<#vigyor3><#zavart1>

Narxis
Inkább undi zóna.<#violent><#boxer><#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

HTS s3rg1nh00
hát egyéni szociális probléma,ha valaki nem ismeri a saját és partnere elsõdleges erogén zónáit.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Narxis
Nem menõzni akarok, milyen már az ha valakinek a fülébe nyalsz bele? 😄<#mf2>

Ez az élet Babolcsai néni!
Az undi szó meg már nem menõ egy ideje <#eplus2><#violent>
Narxis
Fúúúúúúúúúúj ez de undi.<#vomit>

Ez mindössze egy hét elvonási tünet? Jaj!
Pepsi Twist
hidegvérû gyilkos keres 1 nõt 😄 (rendes vagyok télleg)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

NessieGraf
Nem értetlenkedés, de azért hidegben több szinten logikus.

salsoul
És akkor a szexet hogy oldják meg?

Értetlenkedjünk tovább, vagy inkább jöjjek elõ afrikai népekkel akik szintén nem csokolóznak és meg sem fagynak?
Sir Quno Jedi
Az eszkimókkal inkább az a baj, hogy bekenik magukat rénszarvaszsírral, meg hasonlókkal, mivel úgy vízhatlanok és nehezebben fagynak meg, meg hûlnek le. Na most mikor egy eszkimó felajánlja neked az asszonyát, azt nem illik visszautasítani, node ott bûzlik a bundák alatt egy full meztelen eszkimó asszonka, akitõl már a gyomrod is felfordul, AZ kemény kihívás lehet! Hmmm. Oda sem megyek. VAGY gyakorlok elõtte fóka és rénszarvaszsíros, mosdatlan nõkön! 😄DDD

Sir Quno Jedi
Egy hete már ja. Baj?! De türelmes-e vagyok. 😄

Rita79
Hiányod van-e?<#hehe>

Sir Quno Jedi
Én ugyan szeretem rágcsálni/csókolgatni a nõk orrát, meg fülét is. Sõt van amelyik azt szereti, ha mélyen belenyalok fülébe és szépen elkezdem izgatni. Vannak abban is érzékelõszõröcskék ugye. Azt is szeretik, ha harapod a nyakukat stb.-stb. (persze mindegyik mást nyilván)

Persze, ha erõsen leszopom a nyelvét (és erre term. õt is megkérem), avagy az ajkait porszívózom erõs vákuummal, az szintúgy elég izgató tud lenni, így nehéz a döntés. Olykor az arcát is megszívom keményen, de még épp, hogy ne fájjon és szépen haladok rajta, anélkül, hogy beszüntetném a vákuumot és a nyelvemmel pörgök, mint a motolla. Nos ehhez term. sok nyálra is szükség van, ami nem is olyan 1xû.

De ismeretleneket NEM nyelvespuszizok le és kész! Ahhoz intimitás is kell.

NessieGraf
Eszkimók: Bizony az orr és az illatok. Ráadásul nem lehet kellemes a szájra fagyó nyál. Mert ugye nedves.

salsoul
Kés, villa, olló gyerek kezébe nem való<#kacsint>
Adam II
És meg lehet olyat is valósítani ami teljes képtelenség?

salsoul
1. Az a baj hogy a politikusok szépnek látják amit csinálnak, és örülnek neki. Nem veszik észre magukat. Valamint egyszer élünk egoista logikával operálnak. Egyébként igazad van, hagyjuk ezt. Tényleg meddõ.

Namost nem tudom, hogy hogy fogalmazzak, hogy érthetõ legyek.
Nem is örülök és nem is bánkódok. Én egy olyan ember vagyok aki a végsõ célokat és okokat kutatja, ha kell egy életen át.
Egy rakás okkult és materialista technika létezik amivel az ember gyakorlatilag korlátlanul megvalósíthatja mindenféle vágyát és kívánságát, és én is már mindenfélét megvalósítottam és a nóta vége mindig az lett, hogy ez nem az.
Kitûnõ fizetés, kitûnõ munkahely, kitûnû társaság, barátnõ és stb és nem az. Nem az. Semmit sem számítanak. Sem a sok jó, sem a sok rossz.
Ez az a pont ahol általában az emberek drogokhoz, piához, vagy öngyilkossághoz fordulnak. Csak engem sokkal jobban érdekel a válasz, minthogy a kérdést vagy a kérdezõt kiiktassam... Azt is tudom hogy a válasz itt hever a lábam elõtt, majd kiszúrja a szemem, de nem látom - még.

És ha szerte nézek mindenhol elmarad az a fene nagy ígért boldogság.
Pótszerekkel próbálkozik mindenki... ahogy én látom.
Fodrásszal, szoláriummal, gyantázással, pénzzel, wellness-szel, fitness-szel, szerelemmel, szexel, romantikus regényekkel-filmekkel, gyerekekkel, autókkal, hatalommal, szórakozással, piálással, karrierrel, és egyéb maszkolással... a lényeg a strucc politika.
Mindenki önmagát kizsigerelve hajtja a mókuskereket...

Nem kell egyet érteni.
Z
Hogy lenne már reklám? Ez egy fórum. Van olyan topik, hogy AMD, meg nVidia, meg mittudomén, s így a teljes hardver, autó-motor, mobil fórum ennyi erõvel reklám. Mert népszerûsítik egyes gyártók modelljeit, eladásösztönzést hajtva végre. Vagyis pénzt tesznek egyes cégek zsebébe, ingyen!

Mi is reklámoztunk azzal, hogy beírtuk Braun-t ne, Philips-t igen, meg hogy a Gilette a legjobb? A tiltandó reklám maradjon inkább az, hogy ha valaki azért regisztrál, hogy belinkeljen valamit.

Mi, akik itt postolgattunk sokezret, megosztjuk a véleményünket egymással. Különben is mi különbség van, ha nem linkben írja be, hanem márkát+típust ír? Ott a google gyorskeresõ.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
"1. bekezdés: ez így igaz. De jelen esetben strucc politika.
Gyurcsányban és Orbánban is vannak szép dolgok csak észre kell venni, és a köv 4 évben is hagyni kell hogy elkúrják, merthát szépis van bennük...
Tudom, visszaéltem azzal amit mondtál, de ezt a részét is látni kell a dolognak." --- nem éltél vissza, csak most nem értetted meg a mondandóm lényegét. Más dologról beszélünk. A szépnek örülni egyáltalán nem struccos dolog. A politikát hagyjuk ki, mert ha elmegy arra a topik, annak csúnya vége lesz. 😊))
És nem mindegy, hogy a saját életedben a sok szar mellett észreveszed-e a szépet, vagy pedig hogy egy országot teszel tönkre amellett hogy szép dolgokat is véghez viszel. Én arra céloztam, hogy talán tényleg cinikus vagy, és nem tudsz, vagy nem akarsz örülni a jó dolgoknak. A mikro világ beli gondolatomat felemelted makro szintre a két vezetõ párt "fõkolomposának" beemelésével.

"2. bekezdés: ez nagyon szubjektív. Mindenkinek máshol van a sértõdés küszöbe. És a sértõdés komplexussal mit tudok tenni?" --- tolerálod, elerülöd, ignorálos, bántod, energiát-erõt-szellemi kapacitást nem kímélve rávezeted arra, hogy a sértõdés nem megoldás semmire, stb...mindegyiknek más-más hatása lesz/nem lesz. 😉

"4. bekezdés: mittomén' ki/mi vagyok. Csak azt tudom hogy felszínesen semmit sem lehet jól megoldani." --- az a fene nagy baj a fórummal, hogy nem mindig megy át a csipkelõdés... <#hehe>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Dick Riddick
Értetlenkedni?

\"Heroes never die. They just reload.\"

salsoul
Nalátod...
Nem kell értetlenkedni állandóan.
Dick Riddick
Az oroszok már megtették korábban, egy igen tiszta olajmezõ feltárása után. Hogy meddig éltek a motorok, az már más tészta.

salsoul
Mások a szokások.
Van akiknek gondot okoz hogy megegyék apjuk holttestét... és van akiknek nem.
Van akiknek gondot okoz a hamvasztás... van akiknek nem.

Mindenen úr a szokás.

Hogy melyik a jobb, a normálisabb?
A maga szemszögébõl mindegyik helyes és normális...
Vitára szállni nem lehet.

Mindenen úr a szokás.
Dick Riddick
Igaz. De nagyvonalakban leírhatja nekünk.

Dick Riddick
Olyan mintha egy galamb bizonygatná a többieknek, hogy mekkora galambok is õk. -Ja, mindannyian galambok vagyunk, és? A tényen nem változtat, úgyhogy nem sok értelme van.
Orr vagy száj, kinek mi a megszokott. Én jobban kedvelem a szájat. Az pedig hogy az agyban mi társul a cselekvés mellé, már az embertõl és a helyzettõl függ. Nem attól hol csináljuk.
Bár az eszkimók sem jókedvükbõl találták ki az orrvégi köszönést.

salsoul
Ja, csak hasznavehetetlen abban a formában...
Tankolj holnap nyersolajat a kocsidba aztán meglátod...

1. bekezdés: ez így igaz. De jelen esetben strucc politika.
Gyurcsányban és Orbánban is vannak szép dolgok csak észre kell venni, és a köv 4 évben is hagyni kell hogy elkúrják, merthát szépis van bennük...
Tudom, visszaéltem azzal amit mondtál, de ezt a részét is látni kell a dolognak.

2. bekezdés: ez nagyon szubjektív. Mindenkinek máshol van a sértõdés küszöbe. És a sértõdés komplexussal mit tudok tenni?

3. bekezdés: ezzel nem tudok mit tenni. Kész.
Csak azt tudom javasolni, hogy hagyja figyelmen kívül a hozzászólásaimat ha nem érti mirõl beszélek.

4. bekezdés: mittomén' ki/mi vagyok. Csak azt tudom hogy felszínesen semmit sem lehet jól megoldani.

#6046:
Merthogy?
Gondolj csak arra, hogy adott emberekbõl milyen adott reakciókat vált ki egy nagyobb pók, vagy egy siklónak a puszta látványa, és milyet ha esetleg a kezére teszik. És alig érintettünk bármilyen idegi végzõdést...
semmi reklám

Dick Riddick
Ez villanyborotva speciális fejjel? Linkelhetnéd azt a típust amit használsz. Kíváncsi vagyok.

Sadist
Rohadtul más a fizikai érzékelés, és a hozzá társított érzet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Vorpal
Borostavágóm van és k*va jól áll.
Legyen egy férfin egy-két szõrszál.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Sadist
Idõvel talán, viszont utána nem szívesen néznél tükörbe.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nandusz
Nem válthat ki nagyobb dolgot az agyban az, ahol kevesebb az idegvégzõdés. Ez biológia öreg.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Sadist
Szar, nem vágja le rendesen a szõrt, hanem csak csócsálja a végét.

salsoul
Hmm...
Miért ne tarthatnék?
Érvényét veszti az észrevételem attól, hogy én is azt csinálom amit õ?
Nem hinném. Jó magyarázkodós és kibúvós duma ez a görbetükör cucc, de attól még a szálka szálka marad, és a gerenda gerenda. Ha észre veszem a saját szememben ha nem. A máséban attól még ott van.

Az orron lehet, hogy kevesebb az ideg, de ha kevesebb ideghez nagyobb dolgok kapcsolódnak az agyban (nagyob dolgokat vált ott ki) akkor az egyre megy.
Nem vagyok sem orvos, sem biológus.
A dolog csak attól függ, hogy mihez mi és milyen erõteljesen társul.
Szerintem.

Egyszer voltam fogdokinál, és valami ízzó vassal matatott a számban. Modnom neki, dokikám miért akarja lefagyasztani a fogamat, olyan k. hideg. Hideg... hisz izzik a vas...
Z
"Nem kell szépíteni a dolgokat. Mert nem szépek." --- sok minden ronda ezen a világon, de észre kell venni a szépet is. És meg kell tanulni örülni neki.

"Én meg olyan vagyok amilyen és olyan stílussal amilyennel." --- nem is akarhatom, hogy kifordulj önmagadból, és más legyél. Viszont szerény véleményem szerint meg kell adni mindenkinek egy bizonyos fokú tiszteletet. És ez bizony azzal jár, hogy néha az ember másképp kell, fogalmazzon, mint ahogy azt a szíve szerint tenné. Nem másért, pusztán a rend érdekében. Ami jelen esetben a topik nyitva tartását jelenti. Az egyén szabadsága addig terjed, amíg másokat nem sért vele. Talán nem olyan nagy dolog, talán az. De meg lehet próbálni.

"Én szeretek nyitottan fogalmazni, úgy hogy az olvasónak kelljen összerakni a kirakót. Ez sokkal izgalmasabb mint a sült galamb gyártás." --- részemrõl ezzel megint nincs probléma, de vannak olyanok, mint Jacky is, akiket ez láthatóan felbõszít.

"És nem elégszem meg a felszínességgel.
Hatoljunk a dolgok gyökeréig akár mennyire fájdalmas is." --- most már csak azt kéne kideríteni, hogy Dr Csernus, és Dr salsoul közül ki a mester, és ki a tanítvány! <#idiota>