8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Rita79
    Hiányotok van-e?
  • Dick Riddick
    Apám, amikor visszakérdeznek hogy ezt vagy azt én hogy látom...
    Főleg hogy miközben a szemébe néztem, végig azon járt az eszem hogy hátul vagy előlkapcsos-e a melltartója.
    A perifériás látómező pedig a mellekre fókuszál.
  • n3whous3
    Nem (csak) azért van ez így, mert türtőztetem magam, hanem mert nem úgy hat rám az egész, mint mikor egyedül voltam.
  • Rita79
    de ari vagy!
    ritka rendes egy fiú

A barátnőd büszke lehet rád!
  • n3whous3
    jó hát megnézi az ember a csajokat, de nem fogom kigubbasztani a szememet úgy, hogy .. mint állat, mert nincs szükségem másra. :)
  • Nandusz
    Tudod...csak itt nagy a szám...életben valószínűleg már elfelejteném, hogy miről beszélgettünk a leányzóval, miután a mell varázsa elveszi az eszem. És az el tudja venni :DDD
  • Dick Riddick
    Az a baj ha azt nem akkor másikat. Ilyenek a férfiak.
    (Bár szerintem egy férfi mindig nyitva tartja a szemét, érted mire gondolok?)
  • Dick Riddick
    Ez nagyon jó!!! :))))
  • Dick Riddick
    Nem is értettem hogy mehet ez ilyen könnyen valakinek.
    Nekem meg begörcsöl az agyam a koncentrációtól.
  • Sir Quno Jedi
    Jó. Én is könnyebben szemezek vele, ha közben egyik kezem felcsúszott a combján és arrafelé kutatgat, a másikkal meg a mellét masszírozom. Úgy jobb ez tény. :DD
  • Nandusz
    De fogja.
  • Dick Riddick
    Nekem már nem egy nő mondta hogy zöld, sőt azt is hogy kék.
    Szerintem igazán egyik sem.
  • Nandusz
    Ja így már értelek és igazat is adok :)
    Hirtelen nem kalkuláltam itt bele a 'módosító' tényezőket, amit te nagyon korrektül leírtál:))
  • n3whous3
    Márpedig aki nem "agglegény" és elégedett a másikkal, az nem feltétlen fogja stírölni a csöcsöket.
  • Dick Riddick
    Ó, én sem ma kezdtem a szakmát! :)
    CSAK a szemébe nézni.
    Viszont amikor a mellek éppen csak ki nem buknak, megfűszerezve egy kis combkivillantással, az megfelel egy agytréningnek. Aki mást mond az hazudik.
  • Sir Quno Jedi
    Akit visszavárok, annak is szép barna szemei vannak és szeret vele bűvölni... :D
  • Rita79
    Nekem állítólag nagyon szép meleg barna szemem van!
    [örül magának]
  • Nandusz
    Én mindig oda nézek, s nem megerőltető. Nem is értelek, hogy mi ebben a nehéz.
  • Rita79
    Nem, nem tudom.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem má szokott azé menni. Lényeg, hogy szép szeme legyen és próbáljon bűvölni vele. El lehet ám egy szemben is veszni.
  • Dick Riddick
    Ha te tudnád mekkora erőfeszítés egy nőnek csak a szemébe nézni, miközben beszélgetsz vele...
  • Rita79
    Nem mondtam, hogy nem egészséges!
    Sőt....
    Jó a szeme!
  • Sir Quno Jedi
    Kérdés:
    Egészséges-e az a férfi, aki nem figyel ilyesmire?!
  • Rita79
    Kérdés:
    Hiánya van-e annak a palinak, aki egy női grafikán azt lesi, hogy a ruha alatt van-e bugyi?

Bocsi az érintettől....
  • plump
    Te összejönnél egy 160 centis 83 kilós lánnyal?
  • NessieGraf
    A rendszeres mozgásra érdemes odafigyelned. A szeretés nem az alkaton múlik, de az előnytelen alkat valóban nehezít.

13 éves korodhoz képest az elkövetkező 4-5 év az, ami meghatározó lesz a megjelenésedben. Ha fiúként első gyerek vagy, anyád alkati vonásaira célszerű figyelned, más esetben apádéra.
  • NessieGraf
    Paksi nem jön be, csak a zenéje. És ne akarj két dologról mondott véleményem alapján képet kialakítani rólam. Az elég kevés információ.
  • bakvarnyu
    Na persze a Dalai Lámát fogjuk követni de azért a Paksi Endrédről se feledkezz meg!Ezt a két karaktert összegyúrjuk s máris kész a számodra ideális pasi!
  • n3whous3
    :D
  • klart
    a-a
  • Dick Riddick
    Félig a magam hsz-ére is írtam.
    Állat a "Party Hard" kép a galériádban!
  • n3whous3
    -.-

és ki beszélt itt tablettákról meg diétákról? Fogyókúra nálam is részben sportot jelent.
  • Dick Riddick
    Bár a fogyi sz*rt sem ér. Sport.
  • Dick Riddick
    Ha te a veled ellenkező neműek véleményére vagy kíváncsi, akiknek a véleményét inkább az érzelmek irányítják...
    A te dolgod.
  • n3whous3
    Fogyj le, növeld az esélyeket -.-
  • Dick Riddick
    Nem szabad lebecsülni a női naivitás erejét. Igazán intelligens csajoknak is simán el tudják csavarni a fejét. Ismerem a fazont, nem marad nő mellett egy hétnél tovább. A vicc az hogy szerintem még a csaj is tudja. Mikor kidobják akkor meg összetörik lelkileg.
  • mama 2
    Te fiú vagy, és én a lányok véleménéyre vagyok kíváncsi...
  • Dick Riddick
    Nem!
    Fogyóznod kell.
  • Dick Riddick
    Kína nem a legjobb szomszédjuk volt. A Dalai Lámának is vannak értékes és, khm... kevésbé értékes tulajdonságai.
  • mama 2
    Lányoktól kérdeznék valamit: 13 éves vagyok, 160 centi és 81.6 kiló. Szerethetnek így a lányok? Kellenék nekik ilyen dagadtan?:(