8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • salsoul
    Azért annak a kapcsolatnak jobb ha vége szakad amiben a másik fél nem látja, hogy hogyan fut szép lassan zátonyra a kapcsolata...
  • salsoul
    Az állításodat ki kéne azzal is egészíteni, hogy HOL!

Kocsmában, plázában, diszkóban, koncerten, moziban (moziban milyen filmen), barát baráti köre, szolárium szalon stb.
    (Azok a helyek ahol eddig még nem találtál rendes lányt)

Mert könnyen lehet, hogy eleve csak az a gond, hogy rossz helyen keresgélsz...
    Vagy amit keresel (mármint abban a formában amiben) az eleve nem lehet rendes...
  • NessieGraf
    A két dolog egymásból következik. Hiába rendes egy fiú, ha nincs hova menni. Sose fogja megtudni róla senki.
  • HTS s3rg1nh00
    vagy a rendes fiúk jobban megtalálták a társaságukat,akivel el tudtak menni,így őket is könnyebb volt megtalálni...
    [apró párhuzamot fedezett fel saját élete és a fenti helyzet között]
  • NessieGraf
    Régebben se volt egyszerűbb. Csak több hely volt, ahol élőben lehetett ismerkedni.
  • Narxis
    Száz szónak is egy vége, Ritka manapság rendes fiút találni.
  • NessieGraf
    Azért azt se felejtsd el, hogy vannak olyanok is, akik ezeket azért csinálják, hogy megmutassák: ők még ezt is megtehetik. Arra a szintre meg ne akarj nézni. Ott a belül semmi van leginkább.
  • salsoul
    Lehet, ám eszméletlen pontossággal írja le a szitut.
  • Dick Riddick
    Ugyanabban a világban élünk. Nem lehet senkiben megbízni. És még szerencsés voltál. Belehabarodsz, összejöttök, ő nem szól hogy nem csak te vagy, aztán amikor kiderül, már nyakig benne vagy. Hónapok, évek mennek el egy féregre. Jobb ez így.
    De nyitott szemmel járj. Az apró (és nem apró) jelekből sokat megtudhatsz. Nem mindenki szemétláda, de amíg nem tudod valamilyen szinten megkülönböztetni őket, addig hazárdjáték a bizalom. Nem biztos hogy mindig ki tudod majd szűrni ki rendes és ki nem, de legalább lesz egy alapod, és a legrosszabbakat azonnal dobni tudod.
    Szerintem.
  • leonor
    ez vígasztaló :D

amúgy most eltűnődtem hol élek én, mármint melyik világban XD, tényleg ennyire "komolytalanul" kell hozzáállni az ismeretlen hódolókhoz?
  • Dick Riddick

Megint annyit tudok csak mondani, óvatosabban a pasikkal. Hidd el, nagyobb szemétségre is képes a férfinép. Örülj, hogy nem két év múlva derült ki, vagy hogy nem akart rávenni a hármasozásra. Egy biztos, ha minden srácban azonnal a nagy Ő-t látod, bukni fogsz. Majd ha néhányszor bizonyított neked, akkor elkezdhetsz bízni benne, bizonyos szintig.
    És hidd el, egyszer ez a csóka is pofára fog esni, elbízza magát, és lesz valaki aki őt dobja. Ez biztos.
  • Dick Riddick
    Ez olyan mintha a BTK-ból idéztél volna. :D
    Szerintem nem bűn, főleg ha mindkettőnek jó így.
  • leonor
    de akkor mi értelme van bárminek is, ha nem élhetjük bele magunkat. nem kezdhetsz el úgy egy "kapcsolatot" (értem itt most csak egyszerűen egy másik ember megismerésére, hozzá való közeledésre) hogy, egyik eset: félsz mikor ejtenek pofára (eleve halálra ítélt a dolog), a másik eset ugyebár: ha te magad sem veszed komolyan. úgyértem szükséges az hogy beleéld magad, mit érne az egész ha erre képtelenek lennénk. ez vezet a zárkózott személyiséghez
  • Rita79
    Manapság jobb, ha az ember már semmibe nem éli bele magát, mert nagyon csúnyán koppanhat.
  • leonor
    hát igen. csak eléggé elszomorító hogy mennyi ilyen "belül-üres" ember van
  • Rita79
    Sok olyan eset van, hogy valakit hónapok, évek múlva dobnak ki egyik napról a másikra úgy, hogy előtte azt hitte, hogy minden a legnagyobb rendben van.
    És csak tátja a száját, hogy mi történt a másik érzelmeivel, úgy, mint most te!
    Egyes embereket én sem tudok megérteni, hogy egyik nap még szerelmet vallanak a párjuknak a másik nap meg csak úgy kiszeretnek belőle.
    Az ilyen emberek belül üresek, nincs lelkük, nem kár értük.....
  • Rita79
    Örülj neki, hogy még most az elején tette ezt meg veled és nem mondjuk hónapok múlva.
    A nem rendes fiúk már csak ilyenek....
  • leonor
    tévedés ne essék...én nem azt sérelmeztem hogy nem engem választott. ennyire naiv nem vagyok. persze hogy jöhet vki más, aki jobb, szebb, ügyesebb, okosabb stb, mint te. legalábbis annak a személynek megfelelőbb partner mint te magad. ez teljesen oké. a baj itt az volt, hogy kvázi kihasznált, holott már tisztában volt vele biztosan, hogy a másik lányt fogja választani, mégis folytatta a játékát. és amikor én azt hittem elkezdődött végre vmi, akkor ő hirtelen kiszállt, és nem is szólt róla. amikor pedig eszméltem és érdeklődni próbáltam a helyzet állását illetően, először kb kinevetett, aztán pedig teljesen törölt az életéből, mintha nem is lettem volna soha.
  • Rita79
    Egyszerű!
    Te is tetszettél neki addig, amíg meg nem ismert egy olyat, aki nálad is jobban tetszett.
  • dartonita
    Amig valaki vadaszik,onzo.Teny hogy nem a legstilusosabban es oszintebben kezelt Teged,de nemigen tehetsz neki szemrehanyast.Ahogy ti egy szorakozohelyen ugy meregetitek a sracokat mint a marhakat a vagohidon,vagy regen a rabszolgapiacon az embereket,megteszi a masik fel is.Ki ki vermersekletenek es erdeklodesenek megfeleloen.Szelektal.Valoszinuleg a masik lany valamiben tobb lett szamara a parhuzamos randevuk alatt mint Te kepes voltal.Sztem ne sokaig duhongj,jobb ha elobb derul ki hogy ket ember nem passzol egymashoz mint sok honap utan.A nagy vigyor pedig azt sejteti hogy mivel marhara nem volt veszitenivaloja,magasrol tesz arra hogy masok szerint hogy viselkedett,hiszen elerte amit akart.Magaba bolonditani valakinek embereket mindig felemelo erzes.A hatalom masok felett szinten.Aki nem Teged lat,hanem csak egyet a sok kozul,azzal nem erdemes sokaig foglalkozni.
    Nessie:amit leirtal,mar mastol is hallottam.Joval magasabb szintje az emberi kapcsolatoknak mint amilyet en el tudok kepzelni :/
    Legalabbis egyelore.
  • NessieGraf
    Tudod én másképp gondolkodom sokmindenről. Így a szexről és a megcsalásról is.

Éltem már részlegesen nyitott kapcsolatban, ahol a másik fél elmondta, kivel szeretne szexelni és sem ez, sem ennek tényleges bekövetkezése nem befolyásolta a kapcsolatunkat. Nem tartottam csalásnak azt, amit nyíltan megmondott a másik.

Én magam nem vagyok monogám, de mindaddig nem kezdek külső kapcsolatot, ha valakivel együtt vagyok, míg az illető maga sem teszi. Ha megbízom a másik félben a kapcsolaton belül, előfordul, hogy akkor sem, ha ő igen.

Amúgy meg sose féltem attól, hogyha valakivel szakítok, akkor egyedül maradok. De ha egyedül maradnék se történne semmi tragédia, mert nem szoktam unatkozni társaság nélkül se.

Azt, hogy az érzelem csúcsa a szerelem lenne már húsz évesen se hittem. A szeretet és összetartozás érzéseknek meg tökmindegy, hogy a másik fizikailag hol tartózkodik és hol lakik. Az is, hogy kivel. Ha elkötelezi magát más mellett, az nem az én dolgom, hanem az övé. Én csak annyival tudom ilyenkor támogatni, hogy olyan a kapcsolat, ami aktuális partnerét nem bántja, zavarhatja.
  • Narxis
    Ezt meg kell beszélnünk személyesen!
  • leonor
    A bizonyos barátnő is "új hús" volt a piacán. Vagyis párhuzamban randizgatott. Jah és amikor megtudtam hogy kapcsolatban van, és rákérdeztem hogy mégis mit jelent ez, ennyit kaptam válaszként egy üzenetben: ":D"
    Nemtudom, de a düh kb a Marsig tudott volna repíteni. Komolyan nem értem mért kell ennyire kiszúrni vkivel, így áttaposni az emberen. :S
  • Narxis
    Egyértelmű és tipikus eset. A hím egyed féltékenységi ösztönt akart kiváltani korábbi nőstény párjából azzal, hogy veled testi kontaktusba került!
  • salsoul
    Újabb kategória: kéjvágyból elkövetett szex.
    Talán ez írja le nagyon találóan legjobban a csak szex dolgot... ⌐_⌐
  • leonor
    Sziasztok. Egy kérdés. Teper érted egy srác. Úgy tűnik tényleg komolyan szeretne megismerni... Találkoztok jópár alkalommal, kezd alakulni a dolog, megcsókol, úgy néz rád mint aki odavan érted. Aztán 2 napra eltűnik, és egy barátnővel bukkan elő. Aki nem te vagy... Vajon miért van és hogy van ez?
  • dartonita
    Ezzel egyetertek.Minden szintu intim egyuttlethez elengedhetetlen a szimpatia,sot intelligens emberek kozt ennel tobb is.Nem keves olyan alkalmi kapcsolatban van/volt reszem ahol a kolcsonos tisztelet,es odafigyeles dominal.Elvarasok es nyafi nelkul.Mondhatjuk ugy is,hogy szeretjuk egymast de nem vagyunk szerelmesek.
    Amugy Nessie a valaszod erdekes gondolatot vetett fel bennem.Miert tunik normalisnak,hogy a sracnak egy massal toltott ejszaka utan meg 50% eselye egy vallomas utan is van arra,hogy a noje megtartja es megbocsajt neki?A no fel egyedul maradni?Megszokasbol?Bizik abban hogy na majd o megvaltoztatja?
    Ha egy no felrelep,ugy vagjuk ki mint a taknyot.Szoval lehet itt egyenjogusagrol beszelni,az eletben nem egeszen igy mukodik.
  • Dick Riddick
    Nyelvtanilag teljesen rendben van.
  • plump
    A mondat megszerkesztettségén látszódik
    "álmos most vagyok"
  • NessieGraf
    Ne viccelődj! Amilyen álmos most vagyok még én is elővettem a szemüveget.
  • Dick Riddick
    Mondja a sas a rinocérosznak, mi? :DD
  • salsoul
    Éleslátásodban hiba nincs
  • Dick Riddick
    Kimagyarázni? Mit?
    Az érvelésem kristálytiszta. :D
    Szerinted hol van a hiba?
  • salsoul
    Barátom, akár mit is csinálsz, ezt már nem fogod tudni kimagyarázni
  • Dick Riddick
    Érzelemből sok van. A szerelem csak egy közülük.
  • salsoul
    Hát ha érzelem van a szexben akkor az már nem csak szex... vagy?
  • Dick Riddick
    A Sing-Sing-ben megvan az esélye. Azért ne erőltessük ha nem muszály. :)
    Különben nem érzelem hanem szerelem-mentes szexről van szó. Nem vagyunk mi robotok... :D
  • Dick Riddick
    Szerintem nem teljesen hibás az állítás, biztosan van csaj aki el tud kapni a f@rkamon keresztül is, nem csak a gyomromon keresztül. :D
    A plátói szerelemben meg különben sem hiszek.
  • salsoul
    Puszta érzelem meg stb mentes szexet sztem' mindenki akkor tudja majd kipróbálni ha akarata ellenére megerőszakolják.

Na az 100% fizikai lesz, hormon meg minden nélkül.
  • Nandusz
    Tehát a szerelmet a szex váltja ki...értem én, csak nem elvesztettem a fonalat :D