8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
n3whous3 #6363 akkor most tessék átfáradni a testvér topikba, ha erről akarsz beszélni. -
#6362 :DDD -
Jimbo #6361 De még ritkább rendes lányt találni... -
Nandusz #6360 Megnyertem estére a pultoslányt, aki 150 kg volt és targoncával vittem haza -
#6359 Én is 185 vagyok.
Ha nem vagy nagyon túlsúlyos és izom is van, nem gond a súly.
Mellesleg mit nyertél? 10 karton Heineken-t?
Legalább a pultoslány is kapott valamit? :DDD -
#6358 Alpári akkor, ha olyat szól. De amit mondtál, nekem a guvadó szem és a csorgó nyál jött le. Az meg még csak önkifejezés. Ennyit tud a manusz. -
Nandusz #6357 185 cm , de egyébként mindig is nehezebb voltam annál, mint ami az elvárható a magasság arányát tekintve. Valszínű rendkívül erős a csontozatom. Ezt bizonyítja az is, hogy az sosem volt eltörve.
Jahh én is meglepődtem ott, amikor a vita közepette arra késztettük a pultos lányt, hogy dobjon már meg egy szoba mérleggel...és előkapott egy ilyet...hát ez van, szerencsém volt. -
#6356 Milyen magas vagy hozzá, ha nem túl indiszkrét a kérdés?
(Pult alatt mérleg?) :D -
#6355 Dehogynem.
Láthatod is a mondatom végén vihogni azt a kis sárga fejet.
Bár nem sok rendes fiú van itt, rendetlenebb annál több. :D -
Nandusz #6354 Hallod dick...van egy sztorim..ami alátámaszt téged, már hogy nem nézel ki belőlem annyit.
Volt egyszer Pakson, egy szórakozó helyen, hogy ilyen téma szóba került, majd fogadtunk is a súlyomra. Nos természetesen én nyertem meg a fogadást, mert miután kikértük a pult alóli mérleget, az a rálépésemkor azt az értéket mutatta, amire én saccoltam (112kg)
A többiek, vagy 5 ember olyan 96-100 kg-ig saccolt. Nem is hitték el amikor le kellett olvasni a mérleget. (rossz a mérleg, nem jól van beállítva, stb..:D)
-
extramagascsaj #6353 sry
ez most lehet nem úgy jött le mint ahogy szántam :I -
Nandusz #6352 forduljak vissza?
Neem...csak ez a kérdésed is hordoz magában egy fajta 'ki az esgén a nyerő, ha nem én' töltetet.
Na ezt kéne kiszorítanod és máris üdvözölne mindenki mindenhol... -
extramagascsaj #6351 forduljak vissza? -
#6350 Itt ugyan nem. Szerintem valaki tévútra vezetett. -
#6349 Egy kis felesleg kell is. Miből lesz akkor az izom? -
extramagascsaj #6348 lemerném fogadni...h itt gyülekeznek a rendes fiúk, igaz-e?! -
Nandusz #6347 Jahh hát én sem....aztán mérleg mindig meghazudtol:) -
#6346 Hát Nandusz, nem néztem volna ki belőled a 120 kilót a kép alapján. Már a magam 100 kilója sem éppen kevés.
Minigirl: Általában nem a csajok kapják fel ilyenkor a vizet, hanem a srácok. Nem vagyok éppen valami nagyon agresszív, de ha a csajomra akar hajtani, felhívom a kedves figyelmét hogy jobb lesz ha csak a számokat pötyögi. Ha pedig bunkó módon szól be, felajánlok neki én is egy tetoválást. A szeme környékére. -
#6345 Akkor azt mondod, hogy ha udvariasan teszi, nem futsz ki a boltból, hanem megköszönöd vagy rámosolyogsz a barátod jelenlétében? :spekulál: -
#6344 mimika -
#6343 Nem az a baj, hogy tetszem valakinek, hanem az, ha ezt alpári módon fejezi ki. -
#6342 Hogyan lehet ezt úgy mondani, hogy az pofont érdemeljen? Tán megnyalta vagy mi? Enyhén túlreagáltad. -
#6341 Ez is jó megoldás, de a szelíd változat se rossz: Nekem is tetszik, de velem jár is!
Bocs, Mini, de megsértődni azon, hogy egy férfinak tetszel... Azért van szeme, nézzen. Azért van nyála, csorogjon. Nekem meg azért van szám, legyen mivel röhögni az ilyen szitukon. -
#6340 Miért ne. Ha előre meg van beszélve, hogy mehetnek az ilyen dolgok, vagy elég játékos a csaj és nem veszi az ilyesmit túl komolyan, ennél sokkal durvább dolgokat is meg lehet csinálni. Persze ha elég játékos az ember. -
#6339 Értem én, de ismerek olyan marhát, aki megcsinálja. -
#6338 poén vaze -
#6337 Ilyenért meg a barátomat vágnám szájon. Nem vagyok k*rva, nyílvános helyen ne fogdosson, azt tartsa meg otthonra... -
n3whous3 #6336 vá ez még jobb :DDDDD
már ha a barátnőd elviselné, mert egyébként marad az első verzió :D -
#6335 Ja, és a #6329-ben körvonalaztam a mostani barátomat, aki azt hiszem, meg tudna védeni, ha arra lenne szükség... De szerencsére nem nagyon van szükségem ilyenre, mert képes vagyok egy szóval gyilkolni. :) A fizikai védelmemmel sincs gond, évek óta tanulok különböző harcművészeteket... Bár, az tény, hogy a jelenlegi barátom ebben jobb nálam, hisz ő harcművészetből diplomázik idén. :) -
#6334 Az túl elcsépelt. Ilyenkor a nő mögé kell állni, hátulról kézbe/tenyérbe venni a melleit, kicsit megmozgatni és közölni kaján vigyorral a sráccal, hogy kéne MI, te kis PÖCS! ÉS mosoly lehervad, dúvad tekintet előkerül, kiscsókát beszaratandó... pl. -
#6333 Mégegyszer: a volt barátom. :)
A mostani már a legjobb barátomnak sem hagyja, hogy beszóljon a külsőmre, akár jót, akár rosszat, akár igaza van, akár nem. :) Viszont (amit szerintem nagyon helyesen tesz), ő megmondja a kritikai vélményét. (Sajna néha be kell látnom, hogy igaza van :)) -
n3whous3 #6332 Hát pedig egy "ki kérdezte" féle mondatot még egy nyúl is odamondhatott volna neki. -
#6331 A férfi végül is valamilyen szinten a védelem szerepét kell, hogy betöltse melletted.
Majd talán később rájössz.
A barátod habitusával lehet a baj, ha egy idegen férfi a tetkódra tett megjegyzést és ő ezt szó nélkül hagyta. -
Nandusz #6330 Persze, persze simán megértelek, csak raktározom, az 'átlag női viszony kérdését' az igazi férfi kategória iránt:DDDDD -
#6329 Értem én. :) De (semmiképp sem bántólag mondom), valszeg nekem nem tetszenél. Nekem a kigyúrt srácok sem jönnek be, ne kérdezd, miért. -
Nandusz #6328 Én az erőm miatt vagyok kb 107 kg...a maradék 13 most valóban felesleg, de van tervem ennek elvesztéséről...
-
#6327 Nahát, igen... Én nem szeretem a nagydarab srácokat. Nekem a viszonylag vékony, szálkás srácok jönnek be. Bár a mostani barátom gyúrt egy ideig, szóval a kigyúrt állat, és a szálkás között van, emellett 190 magas, és nálam pont határon van. Még bejön (miazhogy!!! :P), de ha nagyobb lenne (kigyúrtabb), akkor valszeg már nem tetszene... (És mióta velem van, a pocija is nő... asszem leszokom a főzésről... )
Szóval... asszem, már ő is olyan kategória, aki mellett nem fognak beszólni nekem. :) -
#6326 Nem rendes fiút ritka találni hanem olyan lányt aki ezt értékeli. -
#6325 lótüdőt. A beautiful friendshipre leletem a képet. -
#6324 Szerelmes....