Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A ritka rendes lányt találni topik testvér topikja és mellesleg senki nem akar belõle gumit csinálni, mivel ez egy komoly téma.
Ha te nem így gondolod, az a te bajod.......
Normálisan kell viselkedni, mint a hsz-ek 90%-a és nem lesz semmi probléma.
A gumiban inkább bezáratnám.
Oda nem való ez a téma. Ez komoly, nem gumi!!!!!!!!!!!!!
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Õ tudja hová kell döfni. És most is telibe talált.
Teljesen igaza van. Rövidre zárta a topikot.
#5921:
óóóó te bitang...
hát nem tudod, hogy ide mindenki direkt Ritát és topikját fikázni jár?
/legalább is ahogy õ gondolja/
#5928:
ja, ameddig nem csap át szagba...
egyébként ha valaki bûzlik, akkor ott valami bûzlik... és mindegy hogy mitõl bûzlik... intõ jel...
#5929:
Én ezt teljesen komolyan gondoltam.
Állításomat klinikai tesztek ezrei igazolják<#idiota>#idiota>
Én már nem tudodm milyen vagyok.
Teljesen összezvartok.
Egyszer azzal jöttök, hogy míly butuska vagyok.
Aztán ha meg vallomást teszek...
"Nem vagy te buta fickó"
Nehéz eltalálni így az ízléseteket...
Egyébként szerinted mi lenne "Dr House" válasza?
A TOP 10-ben úgy vagyunk benne, hogy megint öntöm a tûzre az olajat.
Hatalmai játéknak és mániának itt helye nincs. <#ejnye1>#ejnye1>
Az #5919-es reakció is arról tanúskodik, hogy itt inkább lenne gazságos mint igazságos rendtartás.
" De tény hogy kétszer zárták már a topikot. A harmadik végleges lesz." --- vagy csak át kéne rakatni a gumiba! <#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
púúúúú
Megint a TOP 10-ben vagyunk benne, ez a téma sokakat érdekel, kár lenne érte.
Én már írtam kérelmeket, írjatok ti is, hogy tényleg legyen jogom újra a topik témájához nem kapcsolódó hsz-ek törlésére akkor is , ha épp nincs moderátor a közelben.
Csak ez a megoldás, mert különben zárás lesz a vége. Kár lenne érte....
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
púúúúú
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
De tény hogy kétszer zárták már a topikot. A harmadik végleges lesz.
Ezért kértelek meg benneteket hogy kevésbé provokáljatok másokat. Fõleg ha tudjátok hogy fel is fogja venni.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ez szerinted normális, értelmes hsz?
Ezért más topikban már bant kapnál!
Viselkedj, vagy köszönj el szépen úgy, ahogy már többször tetted!
Viszlát!
Amúgy én sem a felsõ tízezerbõl jöttem. Tipikus szoci család, munkás szülõk, két gyerek, ház, stb... A rendszerváltás után pedig szépen elkezdték szívatni õket, egészen a mai napig. De becsületükre legyen szólva, rendesen felneveltek bennünket. Amit csak lehetett megtettek értünk. Hitelt sem vettek fel soha. Úgyhogy most mi fogjuk segíteniõket a bátyámmal.
Csak arra akarok kilyukadni, hogy engem nem rettent meg túlságosan ez a válság. Ahogy téged sem. És ez jó is így. <#eljen>#eljen>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
- lehetõleg legyen minél aggresszívebb a cucc illata
- fûszerezzük kis tömény bagófüsttel
- és adjunk hozzá kis piaszagot is
Így lesz abszolut döglesztõ a cucc <#idiota>#idiota>
Külön hangsúlyoznám csalódottságomat, ugyanis engem már kb harmadjára zavarsz el innen semmiért, mikor vannak itt "más zavaró tényezõk" is.
púúúúú
púúúúú
Ha nem tetszik, állj tovább......
Viszlát!<#levele>#levele>
Adott egy lufi (alap nélküli illúzió) amit mi találunk ki magunknak, és azt hisszuk róla, hogy (az igaz és) a végtelenségig lehet fújni. Hát nem. Elõbb vagy utóbb kidurran.
Egyébként nem biztos hogy Buddha lesz. Inkább állat... bár most is az.
púúúúú
Mindenesetre én ennyire nem vagyok borulátó. Sok szép dolog is van a világon. És az ember épít is, nem csak pusztít.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
púúúúú
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
De szerintem eléggé elkanyarodtunk az eredeti volumenétõl is a témának, nem? Mert a témától is, szó se róla, de ez már egészen más kategória. Mármint a világvégérõl beszélgetni az örökös nemek közti harc boncolgatása helyett.
Én is szoktam használni (férfi)parfümöt, és van is hatása. Ajánlom másoknak is.
A fotókkal kapcsolatban: Korábban alig találtam magamról normális képet, mintha nem is én lettem volna rajtuk. Azóta ha találok képet ami nyomasan sikerült, kincsként õrzöm.
Tehát: ha nem akarjátok, ne folytassátok.
Részemrõl: értsétek az eszemhez.
Nekem ennyi jutott észosztásnál.
Vagy jó esetben: hol város állott, most kõhalom... (elnézést a szerzõtõl, és az irodalom tanárnõtõl is, aki annak idején kísérletet tett arra, hogy belém sulykolja)
Bár, engem korántsem érdekel a világválság, mert mióta megszülettem, sz@rul élek. Én szivesebben figyelek oda a lelki dolgokra, és a saját belsõ kis világomra, a barátomra, barátaimra, családomra. 😊
Kifejezetten szeretek egy-két nem átlagos parfümöt. Cacharel pour homme-ra több nõ is azt mondta mikor szagolgatták az üveget, hogy húúú, ez büdõõõõõs! Fúúúúj! Aztán mikor magamra fújtam belõle egy keveset, akkor a fújolók megvadultak. Lám nem is kell jó férfi egyes nõknek, elég egy jó parfüm. <#hehe>#hehe>
Viszont válságok jönnek-mennek, nem fog összedõlni a világegyetem. Pénzügyi válság, nem az apokalipszis lovasai vágtatnak felénk éppen. Attól mindenki odafigyelhet magára valamilyen szinten, az élet tovább zajlik.
Salsoul és Plump: Az isten szerelmére, miért kell mindig elindítani valami átkozott veszekedést? Olvastam mindkettõtök hsz-eit, ma nyitották ki a topicot és máris nyomjátok a provokálást. Nincs személyesen bajom egyikõtökkel sem, de legyetek szívesek kevésbé provokatívan fogalmazni. Köszönöm.
A dolognak van egy jellege ami ezerféleképpen nyílvánulhat meg, és azt ezerféle képpen lehet kezelni a feladathoz felnõttségtõl függõen.
De ezt hagyjuk mert nem a topik témája.
Részemrõl a válság annyiból az hogy:
"rendes fiúkat és rendes lányokat próbáló idõk következnek"
Meg beidegzõdéseket, elvárásokat, igényeket...