Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Más lehetõség nincs.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Félretéve a viccet, nem véletlenül használjuk az ajkainkat és a nyelvünket. Rengeteg stimulálható idegvégzõdés, nagyságrendekkel több mint az orr végén.
Errõl az asszociációs programról a papok jutnak eszembe. Semmi nõ, csak a szolgálat... azért néha csak behívnak egy-egy ministráns-fiút magángyónásra. Azt a programot sokkal-de sokkal nehezebb felülbírálni mint azt sokan hiszik.
Úgy nem tarthatsz görbe tükröt valaki elé ha ugyanazt csinálod mint õ. És ha te nem tiszteled az álláspontját, milyen jogon várod el hogy õ tisztelje a tiédet? <#nemtudom>#nemtudom>
Nem elfojtani! Mert akkor nõ a nyomás, és egyszer robban...
Irányítani. Kontrollálni.
Hogy ne õ írányítson és kontrolláljon...
FAILD<#idiota>#idiota>
Valakinek muszáj tükröt tartania <#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
De változtat ez azon amit mondtam?
Még hányt kört kell futni ahhoz, hogy túljussunk személyem minõsítésén és végre a gondolataim is feldolgozásra kerüljenek?
Egyébként a dolog csak az ember fejében futó asszociációs programtól függ.
Semmi mástól. Változtaok a programon és rögtön más eredményt kapok.
Itt vannak példaként az eszkimók csók tekintetében. Õk nem a "nyálátömlesztõs" módszert használják. Õk az orrukat érintik egymásnak.
Most órákik lehetet vitakozni, hogy melyikben több az öröm...
Mert az csak a fejben lévõ asszociáció programtól függ.
Szerintem.
Korábban 2 ill. 3 pengés fejeket használtam, de 2-3 napi borotválkozás ismétlés után vérfürdõ volt a pofámon. Amióta ezt az 5 pengéset használom, ilyen nem fordul elõ, ráadásul sokkal jobban, mélyebben levágja a szõrt. Tehát maxi meg vagyok vele elégedve. Kár hogy nem hamarabb próbáltam ezt...
Az utolsó mondatodhoz még (nem rosszindulatból): Te sem arról vagy híres hogy tiszteletben tartod mások véleményét.
Az évek alatt saját borotválkozási technikát fejlesztettem ki, a gyors és sima arcbõr érdekében. Hetente háromszori borotválás (ha nõ is van a képletben négy, ha éppen egyedül vagyok 2), és a babapopsihoz a növekedési iránnyal ellentétesen is húzom. Nálam nincs vele gond, viszonylag szerencsés az arcbõröm. De másnak felérhet egy komplett nyúzással. Arcbõr és szoktatás kérdése. Korábban kaptam ajándékba egy kiváló villanyborotvát. Ugyanaz a típus amit Z említ. Gyorsan átadtam a fateromnak, mert olyan érzés volt mintha egyenként tépte volna ki a szálakat. Úgy nézett ki az arcom utána mintha egy hónapig építettem volna a Sztálin-vasutat vasutat Szibériában. Apámnak bejött, a mai napig használja és szereti.
És még a puszival kapcsolatban: ha a nõ derekára teszed a kezed, az tényleg érzéki. Én éppen ezért oldalról a vállára teszem, fõleg ha még a pasija is a barátom. És nem simulok hozzá, inkább kicsit közelebb hajolok.
Ezt már megbeszéltük.
Én ilyen gyökér fajta ember vagyok 😉
Ennyi ész jutott nekem észosztásnál.
Valami amit még hozzátennél?
#5996:
Hééé! Azért mert te "megkívánjuk a másikat" tartalmat viszel a dologba már mindenki azt visz bele? Öööö...
Inkább tanulj kis önkontrollt.
És ne a péniszedben hord az agyad 😉
Ennyi a megoldás.
#6003:
Hát még egy zsúfoltabb villamoson miket csinálhat...
Oda különben is csak perverzek járnak akik így tudnak viszonylag feltûnés nélkül másokhoz dörgölõzni...
BULLSHIT
Inkább tanulj kis önkontrollt.
És ne a péniszedben hord az agyad 😉
Ennyi a megoldás.
#6012:
Nem kell szépíteni a dolgokat. Mert nem szépek.
Én meg olyan vagyok amilyen és olyan stílussal amilyennel.
Én szeretek nyitottan fogalmazni, úgy hogy az olvasónak kelljen összerakni a kirakót. Ez sokkal izgalmasabb mint a sült galamb gyártás.
És nem elégszem meg a felszínességgel.
Hatoljunk a dolgok gyökeréig akár mennyire fájdalmas is.
És most egy költõi kérdés mindenkihez:
Relatív, szubjektív dolgokon mennyi értelme van vitázni?
Relatív, szubjektív dolgokból lehet-e messzebb menõ általános következtetéseket levonni?
Relatív, szubjektív dolgok megvitatásában lehet-e valamiféle használható eredményre jutni?
Nosss?
Csak mert errõl szól a topik.
Csakmert nagyon sokan felháborodnak, ha nem tömjénezik a nézeteit...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A lézeresnek meg én utána jártam régebben. Mákom volt, mert nagyon rendes volt a hölgy, akivel beszéltem, és elárulta, hogy a fõ tényezõk a sikerességet illetõen:
- bõrszín/túnus (minél világosabb, annál jobb az eredmény, ezért szolis bõrt nem is nagyon lézereznek)
- szõrszín (minél sötétebb annál jobb az eredmény)
Na most ugye minél nagyobb a kontraszt, fehér bõr + fekete szõr, annál valószínûbb, hogy jó lesz az eredmény. Mellesleg azt is megtudtam, elõfordulhat az, hogy 5-6 kezelés is kell a véglegességhez. Annyi lézeres gyilkolás után már tutira kinnyiffan a szõr hagymája.
Hát egy fél lakás árát el kéne költenem a sztár várszra. Inkább borotva. Egy szempontból jó a sûrû szõrzet, hogy gyakran tudom váltogatni a pofámon lévõ szõr mintáját...vagyis frizurát nyírok! háháhá
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
6117-re: volt barátnõm álla az elején mindig piros volt <#vigyor3>#vigyor3>, aztán szép lassan hozzászokott a bõre. A végén már "vastag bõr volt az arcán " <#hehe>#hehe>
Tisztára hasznos a mai világban! <#vigyor5>#vigyor5>
De egyébként igazad van.
Viszont a barátnõ pasijával való mászkálás (ebben az esetben) teljesen normális. Márcsak azért is, mert kb 6 éve barátok vagyunk, õk szintén ennyi ideje vannak együtt, tehát nekik ez már egy eléggé megalapozott kapcsolat. Tervezik az esküvõt, miegymás. 😊 És a sráccal tényleg olyan a kapcsolatunk, mintha testvérek lennénk. Ugyanúgy viccel velem, mintha a huga lennék, ha bajom van, úgy viselkedik velem, mint egy rendes bátyó. 😊
Szóval, a barátnõmet nem zavarja, ha együtt mászkálunk, amikor õ épp dolgozik, vagy valami más programja van.
A barátom hogyan viseli, hogy más srácokkal megyek el kettesben valahová? Egyáltalán nem zavarja, mert ismer. 😊 Persze, a barátaimat is ismeri, és tisztában van vele: tényleg csak barátok.
A legközelebbi példa a tegnap este erre.
Átjött az egyik nagyon jó barátom (fiú), és elkért a barátomtól, mert problémái vannak, és szeretné megbeszélni. A Kedves minden gond nélkül elengedett, mert megbízik bennem, és a barátaimban egyaránt. 😊
Ennél az összegnél a nõk nagyságrendekkel többet elköltenek a testük ápoltságának fenntartása érdekében.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
a fusion az jo? Nem vettem meg mert ronda, olyan mint egy ilyen babacsorgo ezekkel a narancssarga szinekkel
en ugy 1-2 havonta belevagok valahogy az arcomba ezert jobb lenne ha megvennem ha tenyleg jobb, csak ugy gondoltam mivel 5 penge igy meg tobb az eselye hogy belevagok😊
lehet hogy elektromos szar kene, de nemtom az jo e..
Most nem rosszból, de nézni?
Mert pont a 2 napos borosta szúr a legjobban és egy intenzívebb csókolózás után az ember lányának az arca elég érdekesen néz ki.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akkor sem, ha éppen nincs partnerem.
Ez szerintem max a tinédzsereknél elfogadható magatartás, de egy komoly nõ ilyet nem csinálhat meg, már csak azért sem, mert a nyakba ugrás közben aztán tényleg minden mindennel összeér, tehát a férfiban tuti, hogy meg fog mozdulni valami.
Hacsak nem homo.....
A barátnõm pasijával való mászkálás meg egyszerûen kizárt!
Nekem sem lenne rá igényem és a barátnõm tisztelete miatt sem tennék ilyet.
A párom meg jogosan kérne számon, hogy mire fel mászkálgatok én egyedül egy pasassal?
Ha közös a program, tehát mindenki a párjával megy, azzal semmi probléma nincs, de külön-külön? Szükséges ez?
Egyébként a párod nem féltékeny vagy néz furcsán, amikor agyonpuszilgatod a haverjaidat?
VISZONT TE MEG ADOD ALÁ A LOVAT, ÉS KIHASZNÁLOD AZT, HOGY ILYEN ÉRZÉKENY! A cinikus, irónikus, szatírikus kinyilatkozásaid sem viszik elõre a topikot. Nem hülyeségeket írsz, azokkal a hsz-ekkel nincs is semmi probléma. Csak ha van egy provokatív hozzászólásod, amit majdhogynem rébuszokban írsz le, akkor annak - úgy vettem észre az eddigi 6k írásból - általában flém a vége. OK, hogy gondolkodjon az ember, de azért szerintem néha leírhatnád egyszerûbben is az érvelésed.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Személy szerint semmi gondom a puszilkodással, bár én nem szoktam kezdeményezni a puszikat bemutatkozáskor. Viszont néha úgy tûnik, hogy egyes hölgyeknek rosszul esik, ha nem kapnak az arcukra jobbról-balról. Egy focimeccs elõtt jegyezte meg egyszer az egyik csapattag felesége, mikor kb már vagy 6-an üdvözölték szóban, s mire a hetedik ember odament hozzá két puszit adni, hogy végre egy igazi férfi is üdvözli. Aztán persze van olyan is, aki rendesen eltolja az embert ha az a bemutatkozó kézfogáskor puszit akar neki adni.
Bele sem gondoltam ebbe az érzéki-nem érzéki pusziba, de tényleg van ilyen. És konkrétan egy jóbarátom csinálja ezt, bár jelentõsen el szokta túlozni, mert közben jajgat is ("HJAAAAAAJ"), meg vigyorog mint a tejbetök. De õ nem egy, hanem két kézzel öleli át az ismerõs nõket! Viszont velük elég lazán viselkedik, nem úgy, mint azokkal, akiket nem ismer. Sõt, talán túlzottan is elõtérbe helyezi a testi kontaktust, és magához vonja a csajokat jó szorosan. Tegnap mintha a feleségemet is kicsit hosszabban odahúzta volna magához, mikor elköszöntek egymástól. Hm, vajon miért mondta az asszony, hogy reggel 8-ra, nyitásra megy a Camponába vásárolgatni? Basszameg! Tényleg van érzéki puszi! <#gun>#gun><#idiota>#idiota>
(én pl. abszolúte nem vagyok féltékeny típus, felõlem a manduláit is megvizsgálhatja egy másik pasi a nõnek aki velem van, maximum utána elbeszélgetünk róla és más alapokra helyezzük a kapcsolatunkat) Lehet ám civilizáltan is viselkedni, akik meg nem azok, azokkal nem kell bratyizni és a végtelenségig elutasítónak kell velük lenni, hogy érezzék, õk csak pondrók és átnézel rajtuk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mindezt azért, hogy jelét adjam annak, hogy tényleg üdvözölve van, nem csak egy képmutatóan kötelezõ pusz-pusz.
(Na de ilyen már régen volt, leszoktam errõl😄)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vagy te vigyázz állásban szoktál puszit adni hátra tett kézzel?
Én kölyöklány módjára a barátaim nyakába ugrom néha, amikor olyan kedvem van. Ezen nem lepõdik meg senki, mert tudják, hogy a barátaimmal ilyen vagyok. És (szerintem) a kislányos nyakbaugrálás-pusziadás korántsem érzéki... Hacsak nem pedofil az illetõ, aki a puszit kapja... xD
- Bundesliga Fan
Pl. én sem nézném jó szemmel, ha a barátnõm végig puszilna minden férfit egy társaságban, amikor találkozunk velük. És viszont is igaz ez: én sem puszilnám végig a nõket, mert tudom, hogy ilyenkor õ is azt nézné, hogy mennyire volt 'érzéki' az a puszi. Szal összegzésként én kihagyhatónak tartom ezt a puszival való köszöntést. Egyáltalán nem kulturált és a fent leírtak miatt erkölcsi aggályokat is felvet.
Báááár ki tudja....lehet X év múlva meg épp a szakállra fogok vágyni, csak akkor meg már nem lehet a kezelés miatt. Ez milyen ciki lenne már. Sztem gyorsan le is beszélem magam ilyen végleges szõrtelenítésrõl😄
Mivel még nem sikerült szólnom ehhez a témához, asszem, itt az ideje, mert nekem úgy látszik eltér a véleményem a többi lányétól. 😊
Tehát: én szeretem a borostát, még akkor is, ha szúr egy kicsit. 😊 Ennyit kibírok azért, hogy a párom valamivel jobban "tetszen". És szerencsésnek mondhatom magam: csak 3 naponta borotválkozik. 😊