8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Rita79
    Attól függ milyen szituációban mondod és hogyan.
  • Sir Quno Jedi
    A "szeretlek" nem egyenlő a "szerelmes vagyok beléd"-del ugyebár.
  • salsoul
    Akkor miért nem felesleges minden esetben?
  • Rita79
    Neked úgy látszik ezt hiába is magyaráznám....

Én szerelmes vagyok abba az emberbe, akivel ágyba bújok és ezt el is mondom neki. Az első szeretkezésnél nincsen szebb dolog a világon, amikor kölcsönösen mondjátok egymásnak folyamatosan, hogy szeretlek-szeretlek.
  • Nandusz
    Lehet ugyan, csak felesleges....mármint siratni.
  • Sir Quno Jedi
    Nem erről volt szó, hanem hogy első ágyjelenet utáni szerelmi vallomást természetesnek véljük-e, avagy hívjunk orvost. :D
  • Sir Quno Jedi
    Nézd, volt már nő aki beült az ölembe és közölte velem, hogy szerelmes belém, de az mán nekem is ijesztő volt. (több is volt ilyen)
  • salsoul
    Nap mint nap múlnak el emberek és mégsem sír az egész világ.

Nap mint nap lehet "az ember elmúlását és egyben kiszolgáltatottságát a halálnak siratni"...
  • Dick Riddick
    Van benne valami...
  • Rita79
    Elhiszem!
    Valszeg ezért vagyok itt én a témaindító!
  • Dick Riddick
    Hidd el, ez nem egy szokatlan dolog.
  • Dick Riddick
    Azért nem semmi arcod lenne, az tuti!
  • Rita79
    Miért valószínűtlen?
    Először összeköltözés, házasság, utána vallunk szerelmet?
    Naaaaaaaa neeeeeeeee!
  • Rita79
    Ezt tudtuk, mivel ma már meséltél egy "kapcsolatodról".
  • Sir Quno Jedi
    Kösz, de ez azé nem hiányzik. Jó nekem így is lazábban.
  • Dick Riddick
    Ha majd veled csinálja meg ezt egy nő, akkor neked is természetes lesz. :DD
  • Sir Quno Jedi
    Huhh, ez azé elég valószerűtlen forgatókönyv, de legyen.
  • Nandusz
    Az én nagymamám temetésén én az ember elmúlását és egyben kiszolgáltatottságát a halálnak sirattam (volna, ha engedtem volna, hogy kitörjenek belőlem ott fél méterre a mami holttestétől a könnyeim)
  • Dick Riddick
    Hát ez nálam nem mindig van így.
  • Dick Riddick
    Az én nagyapám temetésén a hozzátartozók őt siratták.
  • Rita79
    Szerény véleményem szerint, de ez valszeg ezek szerint csak az enyém, szerelmet vallani lehet akkor is, ha nem élünk együtt és még nem kérték meg a kezemet.
  • Sir Quno Jedi
    Őőőő. Szal. ha lefexel egy férfival, akkor neked természetes, ha aznap szerelmet vall és megkéri a kezdet is és hozzád költözik és... :DDD
  • salsoul
    Mikor nagyapám meghalt arra lettem figyelmes, hogy nagyanyám és a hozzátartozók nem is igazán nagyapámat siratták, hanem saját magukat, hogy mi lesz most velük...
  • Rita79
    Figyu!
    Akivel én már összebújok, azt én szeretni szoktam, tehát, ha ő azt mondja nekem, hogy fülig belém van zúgva, annak én csak örülni tudnék.
  • Sir Quno Jedi
    Olyanokkal lefexel és szeretgeted őket, meg összebújsz velük romantikus estéken, avagy hogy?! :D
  • Nandusz
    Miért egy egészséges ember, aki ugyan egyedül van van, az is vágyik társra, de nagyon. Azt mégsincs ilyen letargikus szomorúságban, mint amelyet most mini átérez, meg általában mindenki ilyenkor (én is akár).
    Tehát egy kicsit megint ellentmondtál egy hsz-en belül magadnak.
    Vagy ha úgy érzed, hogy nem mondtál ellen, akkor viszont Ritát cáfoltad feleslegesen, mert nem volt miért.
  • Rita79
    Ez igaz, abban az esetben, ha hányni tudnék az illetőtől!
  • Sir Quno Jedi
    Khmmm. Van olyan nő, akit pont azzal riasztasz meg, ha 1xcsak bejelented, hogy fülig beleestél.
  • salsoul
    A kapcsolat elején lehet nem árt "szinkronizálni" a távlati elképzeléseket.
  • salsoul
    Okés, de értsd meg, hogy nem az után bánkódik akit nem szeret.
    Társ után bánkodik, kapcsolatot szeretne, mélyet, őszintén.
    Úgy látszott most összejött, de mégsem.
    Ezért bánkódik...

"azt hittem, megtaláltam a "rendes srácot","
    "pár kedves szóval úgy el tud varázsolni, hogy jön az a bizonyos lila köd"

Szóval nem az után bánkódik, vágyódik aki nem szereti...

/Bár őt is meg kéne kérdeznünk pontosan.../
  • Dick Riddick
    Szerintem ez nem is igazán szokás kérdése. A nők és a férfiak nagyon másképp gondolkodnak. Nekem ez kényelmes volt, laza, kötetlen. És egyre inkább úgy látom a nőknél ez nem működik.
  • Dick Riddick
    Hát igen, a pub előtt beszélgettünk, aztán egyszer csak nem kaptam levegőt. :)
  • chhaya #6531
    így már kicsit másképp fest a dolog. :)
    akkor ha jól értem, ez a "most nem vagyok szerelmes" duma azért nem bevett szokásod.
    (remélem a srácok többsége nem gondolja így, hogy ez normális..)
  • Rita79
    "Szó szerint le kellett támadnia."

Te szegény....
  • Dick Riddick
    Igazság szerint régebb óta ismertem, de nem flörtöltünk soha. Egyedül volt, egy szakítás után. A vicc az, hogy elég konkrétan jelzett nekem, csak egyszerűen nem vettem észre. Előtte is sokat hülyéskedtünk, fel sem tűnt hogy engem szemelt ki. Szó szerint le kellett támadnia. Kimondatlanul laza kapcsolatként kezeltük, nem voltunk mindig együtt, csak amikor kedvünk volt. Egyszer aztán felhozta hogy ez neki nem elég, többet akar. Szép volt, csinos, aranyos, okos, az ágyban is jó, csak éppen azt a szikrát nem éreztem. És akkor mondtam neki ezt. Körülbelül a férfi megfelelője a legyünk barátok dumának. Szakítottunk. Azóta is van hogy találkozunk, van egy rendes pasija, jó srác, szereti is. Hát ez volt a történet.
  • Rita79
    Hát akkor mit mondtál neki?
    Mert ha már volt szex, meg eljárkáltatok ide-oda amoda, akkor csak eltelt már egy kis idő és csak beszéltél neki az érzéseidről....

Csak azt ne mond, hogy ilyesmire soha nem terelődött a téma.
  • Rita79
    Egyetértek.
    Szegény csajszival szórakoznak egy darabig, mert jó vele ezt meg azt csinálni, aztán dobják, ha szegény lány kezdi beleélni magát a kapcsolatba.
    Nem hiába mondom én: ritka rendes fiút találni......
  • Dick Riddick
    Nem, a hazudozás nem az én világom.
  • chhaya #6525
    fú, ez nagyon szemét... remélem tudod.
  • Rita79
    És a kapcsolat közben mondtad neki, hogy szereted?
    Mert, ha igen, akkor LOL