Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát: hol is vannak a rendes fiúk? <#vigyor2>#vigyor2>
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
"ha sznob kategóriában mozogsz akkor kell fordrász, soli, a8 stb."
De lehet akkor csak elírás ^^
púúúúú
Én csak az olyan dolgokra céloztam amit pl az #5885 harmadik bekezdésében említettem.
Láthatólag azért te is felkészületlen vagy egy összeomlás kapcsán.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Annó volt egy "edzés" nálunk. Egy szál késsel túlélni az erdõben egyedül, egy hetet. Igazából ez pszihológiai "elvonulás" volt. Eközben megértetted a világ mûködését. Ha nem, visszaküldtek még egy hétre... Ezt úgy tudták meg, hogy mikor elmentek érted, feltettek egy darab kérdést amire rá kellett vágni a választ. ÉS ez nem a szokásos "mikor ért napóleon" típusú kérdés volt, hanem valami igen mély.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Én csak - mint nyilván való - egy szerencsétlen balafék cicnikus idóta tahó vagyok akivel senkinek sem kell egyet értetnie. Semmit sem kell tõlem elfogadni.
Kérdésedre a válasz:
Ha benne vagyok a problémában, nem látom a problémát.
Ezért nincs most (sem) probléma.
Hogy az emberek mennyire vannak vele tisztában?
Nos szerinted sejti a kis panelban lakó manus, hogy mennyire kivan szolgáltva? Nem sejti. Mert ha sejtené, akkor nem vett volna fel x millió forint hitelt plazmatévére...
De tudod mit mond a bagós?: a cigaretta nem ártalmas, csak a pia. Egy kicsi kell a "well"-hez.
És mit mond a piás: a pia nem ártalmas, csak a cigaretta. Egy kicsi kell a "well"-hez.
Mit mond a bagós cigis: egyik sem ártalmas. Egy kicsi kell a "well"-hez.
A konkrét lecke konkrétan ismeretlen.
Csak a jellege látható.
És mindenki testre szabva kapja.
#5879:
Úgy függ össze, hogy rendes fiúkat és rendes lányokat próbáló idõk következnek: a bizonyítás ideje.
Kiderül mennyire válik állattá az ember ha úgy hozza az élet...
púúúúú
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
púúúúú
Neked miben nem fog leckét adni ez a válság?...Miben, illetve mely részére vagy felkészülve?
Az ápoltság nem függ össze pl. a márkás ruhákkal, drága illatszerekkel, ilyesmikkel.
Nincs annál kiábrándítóbb, mint egy piszkos cipõ<#levele>#levele>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
Sok sikert! <#hehe>#hehe>
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Nem errõl van szó. Hanem hogy munkából hazamész, leteszed a munkásruhát, lezuhanyzol, és felveszel egy másik farmart, meg tiszta pólót.
Hol van itt a selyeming?
Az sg a hímnemû torz szülemények gyûjtõhelye?
Viszlát!<#hehe>#hehe>
az 5. pont: találkára selyemingbe menjek?
ha munkás vagyok miért kéne szégyellnem a bnõm elõtt. mégis mibõl viszem el vacsorázni, vagy mibõl veszek neki valamit?
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
Tehát:
- nem borostás arc: kisúrolja a hölgy pofiját, /persze csak akkor probléma, ha közel akarunk hozzá kerülni/,
- napi fürdés /ha nem történik meg, akkor átkerül a testszagunk a hölgy illatos testére/pfúúúúúúúúúj,
- napi alsónadrágcsere: kiábrándító a kondenzcsíkos gatya,
- lehetõleg férfiillatszerek használata, olyan kellemes a nõnek is ez az illat, mint a férfiaknak a nõi parfüm élvezete,
- a munkásruha mellõzése találkozások alkalmával.
Egyelõre ennyi jutott eszembe.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
csak a pontosság kedvéért. 😄
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Nekem ráadásul annyi szõr nõ még a pofámon is, hogy borotválkozás után pár nappal úgy nézek ki, mint Kabir Bedi. Szóval biztonsági õrök rendszeresen járkálnak arra, amerre megyek pl a nagy elektronikai áruházakban.<#hehe>#hehe>
A családtagok a túl oldalon.....
Nem tudtuk ki hiányzott!<#ravasz1>#ravasz1>
Meg meri kérdõjelezni azt ami szerint életed éled...
óóóó a bitang...
Ahogy te élsz az normális...
óóó a bitang ezt nem tudhatta...
óóó mekkora cinikus tapló vagyok... <#violent>#violent>
úgy kell annak aki a férfinép elvárásai szerint él és nem a saját életét éli... úgy kell neki...
azt kérdezd meg magadtól, hogy egy olyan helyen is úgy cselekednél e magadtól igényesség címszó alatt ahol csak te számítanál saját magadnak senki más
hogy mekkora tapló vagyok...
Pl.a szoli egy ideig elmegy..ha mondjuk a nõ a nyáron "megszerzett" barnaságát szeretné még megtartani,az kb.rendben van,de azért a szélsõséges esetekrõl esik szó...(amikor legalább olyan sötét belül,mint kívül-és ezt nem csak az agyonszolizott nõkre,hanem a férfiakra is értem)
az ápoltság szerintem ma már alap,a kérdés az,kinek mit jelent ez,és részletekbe menõen is lehet eltérõ vélemény...ami még nekem szolizásból elmegy kategória,lehet más férfi már hányna...
különbözõek vagyunk,na.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem vagy reménytelen, ha hallgatsz a tanácsainkra és jobban bánsz a nõkkel.
Valszeg azért írtál ide és olvasol, hogy tanulj.
Tehát, a hölgyekkel csak udvariasan, mert igaz, hogy már a XXI. században vagyunk, de a nõk még mindig igénylik a bókolást és az úriembereket díjazzák.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Reménytelen vagyok