8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Nandusz
    Úgy általában véve ez. Persze az én barátnőmmel nem mernék ezt megtenni (már ezt a beszólást), mert a 120 kg-s brutális kinézetem ettől elriaszt minden próbálkozót
    Elég a tekintetem is, az sok mindent elárul az aljas, furakodó és nélkülözhető népségnek:D
  • Rita79
    Tegyük hozzá, hogy az én barátaim mindig is zord külsejűek voltak, ezért soha senki nem is mert nekem beszólni.
    Talán ezért is vonzanak ezek a típusú férfiak, mert olyan biztonságosak
  • minigirl
    ???
  • minigirl
    Nem tudom, hogy mi történt, miután kijöttem a boltból, mert meglehetősen fel voltam háborodva - asszem, joggal -, és nem igazán hagytam a barátomat szóhoz jutni, hanem csak puffogtam. :) De valószínűleg már nem is fogom szóvátenni, mivel azt nem említettem, hogy ez az eset májusban történt, és akkor még nem a mostani barátommal voltam.
  • Sir Quno Jedi
  • minigirl
    Melyik??? :)
  • Rita79
    Azt nem értem, hogy a barátod miért nem kérte számon a kis pénztárosfiút?
    Az ő dolga lett volna helyre raknia a gyereket.
    Nem verekedésre gondolok, csak pár "szép" szóra.
    Én elvárnám a barátomtól, hogy visszaszóljon az ilyeneknek.
  • Sir Quno Jedi
    No, akkor még be is jöttél neki és ezt igyekezett nyilvánvalóvá tenni számodra is. I think this is the beginning of a beautiful friendship. :DDD
  • Nandusz
    Amúgy kb. ez a real szitu, amit leírtál.
  • minigirl
    Udvariasan??!! Látnod kellett volna az arcát is mellé, és akkor nem tűnt volna udvariasnak. xD Azon csodálkoztam, hogy nem nyáladzik úgy, mint egy fognövéssel küzdő csecsemő...
  • Sir Quno Jedi
    Megdicsérnek udvariasan és te pofon vágnád?!?!?
  • minigirl
    Belenéztem a mostani témába, és hát igen... A pasik megnézik a csajokat. Volt már rá példa, hogy a barátommal vásároltunk, rajtam (nem veszélesen, de) kivágott felső volt, és látszott a mellemen lévő tetoválás egy része. A pénztárossrác meg lazán beszólt a pasim orra előtt, hogy "jó a tetkód". Nahát, akkor fogtam magam, és kimentem a boltból, nehogy pofonvágjam a srácot.

Másik sztori.
    A barátnőimmel mászkálunk a belvárosban, srác a barátnőjével kézenfogva jön velünk szemben, és úgy bámul minket, hogy majd' kiesik a szeme. Miután elmegyünk mellettük, még utánunk is bámul... Milyen pasi az ilyen? Ha velem lenne, kikaparnám a szemét!!!

Nem mondom, hogy én nem szoktam megnézni a pasikat... Pláne, ha jól néznek ki. Előfordul ez olyankor is, amikor a barátommal vagyok. DE!!! Ő még sosem vette ezt észre! :) (És feltételezem, ő is lesi a csajokat, de csak módjával... xD)
  • Rita79
    pfffffffuuuuuuuuuu
    ezt nem szeretem
    ne haragudj...
  • plump
    Nekem meg olyan mesterien kidolgozott mellizmaim vannak, hogy a lányok azt nézik beszélgetés közbe, és nem csak ők hanem énis. kivéve amikor kapaszkodom, akkor a bicepszemet szoktam nézegetni.
  • Rita79
    ide
  • n3whous3
    Ha azt akartad kinézni a gatyából, amit tartalmaz, akkor esetleg nem értek azzal egyet :))
  • Rita79
    Ja bocsi, azt hittem, hogy szerinted az nagy bűn, hogy néztem egy gatyát.
  • n3whous3
    Lehet félreértettél, én azt mondtam, hogy pedig abban nem volt semmi extra, amit írtál is.
  • n3whous3
    Hát nem :)
  • Rita79
    Akkor te is, meg a barátnőd is csak az eget vagy a földet nézitek közösségi helyeken?!
    Lehet, hogy van ilyen
  • n3whous3
    mert én szerintem nem az :)
  • n3whous3
    Hát pedig ez pl. mér gáz.
  • n3whous3
    Hát pl. ha bnőmmel vagyok egyáltalán nem foglalkozom mással, de akkor is az agyam van lefoglalva vele és nem csak tiszteletből meg szeretetből van így.
  • Nandusz
    OFF: ehheh...a celeb műsorban: évi, mint lara croft, győzi meg mint egy túlkényeztetett PESTI idióta, aki nem mer egy angolnához hozzányúlni.
    ON:
  • forsbergp21
    Oké, csak egy próba volt, hogy mennyire is gondolod őszintén az egészet. Ok, értelmetlen válaszaim vannak, Te pedig kitérsz a válaszok elől. Minden jót.
  • Dick Riddick
    Fura, pedig férfiaknál a féltékenység inkább a szemezésnél vagy a fél méternél közelebbi kontaktoknál kezdődik.
  • Rita79
    Értelmes válaszaid vannak....
  • Rita79
    Ki mondta, hogy ne nézelődjön?
    Nem tudsz olvasni?
    Legalább láthatja, hogy neki van a legjobb nője!
  • forsbergp21
    Miért jársz olyan pasival, akivel ilyen jól megbeszélitek ezeket a dolgokat?
  • Rita79
    Ja meg eszembe jutott valami!
    Egyszer voltam a barátommal strandon.
    Jó volt az egyik pasinak az úszógatyája.
    Csak úgy megjegyeztem, hogy ez egy jó fazonú gatya és hogy neki is jól állna egy ilyen.
    Erre ő: te miért nézed "ott" a pasit?

Pedig a nőknek a strandon általában kint van a fél mellük, ezért van is mit nézni, na de egy úszónadrágon?
  • Dick Riddick
    Szeretem ha szembe hülyének néznek.
    Még meg is kocogtatom az oldalát, és megmutatom neki, mit szól hozzá?
    Nem azt mondtam hogy megcsalja, mereszti a szemét, úgy hogy kiesnek a helyükről. Hanem azt hogyha teheti megnézi magának. Minden férfi. Kivétel nélkül.
  • forsbergp21
    *HA más nők után nézelődik, akkor ott már talán a kapcsolattal VAN gond.
    sry a kapkodásért
  • forsbergp21
    A más nők után nézelődik, akkor ott már talán a kapcsolattal gond. Ahogy Te leírtad, hogy nehogy már nézelődjön, az úgy hangzik, mintha egy rabszolgát tartanál otthon, akinek folyamatosan megmondod, hogy mit csináljon.
  • Rita79
    Figyelj!
    Az nem baj, ha egy férfi megnéz egy nőt, de ne úgy nézze már, hogy a mellette haladó barátnője is észrevegye.
    Az rohadt nagy bunkóság.

A nők sem meresztik a szemüket a pasikra.
    Bár ez rossz példa, mert minket nem lehet egy napon említeni egyes nyálcsorgató hímneműekkel, akik nem elégszenek meg az "otthoni koszttal".
  • Dick Riddick
    Akkor itt át is térhetünk az őszinteség részre.
    Gondolom nem osztod meg vele ezeket a gondolatokat, mi? :DDD
  • Dick Riddick
  • n3whous3
    :D

Legalább azt tudom gyakran mondani, hogy "na ennek se olyan jó a feneke, mint az én drágámnak" :DDD
  • Dick Riddick
    Egyfolytában! :)
  • n3whous3
    Felhoznám még mentségemre, hogy engem nem a mellek, hanem a szép arc meg a szemek tud inkább megfogni :D
  • Dick Riddick
    A kis csalafinta, nem azt írta hogy nem néz más nőre, csak azt hogy nem mereszti a szemét.
    Kis hamis...