8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#37 Nem ott kezdődik, hanem azzal folytatódik amit leírtál. ;) Ez nem vonja automatikusan maga után azt, hogy ilyennek kell lenni. OK, kicsit elkanyarodtunk. -
#36 Aki nem talál rendes fiút (és amúgy meg őmaga nőnemű), az talán rossz helyen keresgél, vagy ő maga nem rendes lány és így max. álmodhat.
A belső és külső értékek pedig a legritkábban járnak együtt. Én már rég nem panaszkodom, hanem szarok az egészre. Minden úgy történik, ahogy lennie kell és mindenki azt kapja amit megérdemel... -
#35 Én nem így gondolom, ahogy te.
Én dolgozom és nem várom el a páromtól, hogy eltartson.
De szerintem a nők nagyobb százaléka szintén így van vele, ahogy én. Nem a pénz számít! -
#34 Az ápoltság miért a "belőtt séró, szolis pofi, márkás ruci" résznél kezdődik ?
Nekem inkább ott indul, hogy nem rágja a körmét, nem zsíros a haja és a füle, képes naponta fürdeni és fogat mosni. Tiszta ruhákba jár nem pedig 4 napig hord egy boxert vagy bugyit.. Amiket te említettél azok már inkább a divat részbe tartoznak nem pedig az ápoltság részbe szerintem. De lehet tévedek.. -
#33 Persze. Legyen pénz, a férfi keresse meg.
Hogyne!
Én melózzak reggeltől estig, hogy a nőnek legyen szolira, műkörmösre, kozmetikusra. Ha hazaérek rendeljek pizzát mert az új körmöt nem lehet tönkretenni főzéssel és egyébként is mit képzelek én...
De ha inni akarok egy sört akkor ugatás van mert büdös vagyok, ha a régi haverral akarok este összefutni, ugatás van. Az nem baj ha ö egész nap a száját szellőzteti a hülye picsa barátnőivel. Ha zenét akarok hallgatni belepofázik és nem hagyja, mert nem vele foglalkozom.
Ja és mellesleg mindezt az én lakásomban.
Kick out! -
#32 Szélsőséges vélemények ? Pontosabban ? Mert mindenkinek korral jár a véleménye, 16 évesen én sem úgy gondolkodtam ahogy most. Meg ezt nem is lehet variálni nagyon. Vannak típusok. Ahogy a 13. kommentben is írva vannak a dolgok azok közül lehet választani és kombinálni, más lehetőség nem nagyon van. -
#31 Najó, gyorsan akartam válaszolni, így más jött le. :P
Szal a csaj keresi társát bulihelyen, plázában, boltban stb stb... Talál pasit, csak sajna nem igényeset, így igényes kell neki. Buliban egyszer csak meglát egy ápolt faszit, belőtt séró, szolis pofi, márkás ruci szal minden klappol. Odamegy hozzá és elkezdenek beszélgetni, feltűnően jól elbeszélgetnek, csak nem az igazi? Hát sajnos főhősnőnk nagyot koppant, mert számcserekor elárulta a "faszi", hogy buzi, és hogy ő csak barátot látott benne.... Ez az eset párszor bekövetkezett nem csak egy nőnél, úgyhogy innen vontam le következtetést. -
#30 Ahogyan Sub Bass Monster mondta:
"nem születtél királylánynak, dolgozol oszt veszel!" -
#29 Nekem is ezek az értékek a fontosak, de azért nyitottam ezt a topikot, hogy meghallgassak szélsőséges véleményeket is.
A közhelyekkel én is tisztában vagyok. -
#28 Ez a téma kb mindenhol megtalálható és mindenkinek más a véleménye ezzel kapcsolatban. Férfiról nem tudok véleményt írni de egy nőnél számomra az a normális (ezt a kifejezést jobban szeretem) ha van ambíciója, család centrikus, talpraesett és ad a környezetére.
De ez az én véleményem, másnál az a normális ha jól néz ki és plázacica..
Röviden nem fogsz értelmes választ kapni erre a kérdésre szerintem.
Az én barátnőm szerint rendes vagyok.. de lehet csak az ő szemében. Ha meg jellemezni akarom magam akkor kedves vagyok, házias, család centrikus, mások érdekeit is szemmel tartom nem csak a sajátomat, kommunikatív vagyok, társasági, állatbarát és tudok foglalkozni a gyerekekkel és szeretem a munkámat ami azt eredményezi hogy nem leszek lecsúszott alkoholista.
Számára én vagyok az ideális férfi, de lehet számodra nem lennék az mert neked mások az elképzeléseid/elvárásaid.
Ergo megint ott tartunk, hogy mindenkinek más az elképzelése. -
BenceYCE #27 Ha valaki link, annak sosem lesz pénze. Tegyünk különbséget az ingyenélő, meg a balfék között. -
#26 Ettől még nem kell arra asszociálni, hogy minden ápolt férfi buzi:) -
#25 Na azért azt te sem gondolhatod komolyan, hogy minden jó illatú férfi buzi. És akkor ápolatlannak kell lennie egy férfinek, hogy biztosak lehessenek benne a nők, hogy nem buzi. -
#24 Persze, csak viccnek szántam. Azonban ha te komolyan gondolod, hogy ilyen a tökéletes férfi akkor csak várjál rá. -
#23 persze, hogy inkább kibírható, mint hónaljszagú. De több női ismerősöm is mesélt olyan sztorit, hogy látta, hogy milyen jól néz ki a pali és utólag derült ki, hogy buzi...... -
#22 Nem...
az hogy ápolt, nem buzi...
inkább lennél hónaljszagú, borostás, sárgafogú (már bocs de kb ez), mint hogy külsőleg is kibírható legyél?
-
#21 Jó a jellemzésed a tökéletes férfiről!
Gratulálok! -
#20 Legyen igényes magára, ezt jelenti a külsőleg is kibírható! -
#19 "külsőleg is kibírhatók"-----> legyen olyan áplot mint egy buzi.... -
#18 A pénz nem számít, de jó, ha van! -
#17 Érdekes téma, de itt azért gondolom lányok körében megoszlanak a vélemények. A helyes, kibírható, rendes (na jó a rendes talán nem) relatív fogalom.
Szóval ezt mindenki maga döntse el:)
Mellesleg hiába fiú vagyok, egy kibirható fiúnál azért legyen az, hogy ne igyon(alkoholista ne legyen), ne cigizzen (mert cigis lánnyal is smacizni elég kellemetlen, főleg ha a fiú nem cigizik), és öööö...
... a nők ez bizonyos része (tisztelet persze a többséges kivételnek) cask a pénzre megy...
szóval láttam én már BMW ben bombacsajt, egy hagymaszagú gyík pali mellett... -
BenceYCE #16 Gondolom konzervatívabb egyéniség vagy. Át tudom érezni a helyzetedet. Épp tegnap beszéltem az egyik régi-régi ismerősömmel. Ő is hasonló cipőben jár. sajnos az általános tendencia, hogy éveket is van hogy várni kell. Jómagam Pesten nőttem fel, de a rokonok vidéken élnek. 5 éves koromig Érden laktam. 3 éve költöztem haza. Sajnos még ez a távolság is sok Pestből vagy bármilyen nagyvárosból. Valamint szent meggyőződésem, hogy óriási szakadék van ilyen téren Pest és vidék között. Lehet, hogy rossz helyen keresgélsz. Viszont ne hidd, hogy rosszabb helyzetben vagy mint a konzervatív fiúk. A nők - már elnézést a kivételnek - nagyobb belső változásokon mentek át. Nem igen tudok finomabban fogalmazni, mithogy lejjebb süllyedtek mint a férfiak. Ők könnyebben alázkodnak meg. Egy jó barátom(nőm) aki tanárként dolgozik egyszer tett egy olyan könnyelmű kijelentést, hogy minden nő egy kurva. Akkor kicsit erősnek éreztem, de mára már tudom, hogy mire cézott. Itt rögtön hozzá kell tennem, hogy a férfiak sem különbek, csak nekik jobban elnézik. Mondanám, hogy éld még az életed, mert ma már későn nő be az emberek feje lágya. Csak nehéz az ideális kort belőni, mert 30 körül több a "kiélt" ember. Jótanácsot csak mások esetéből meríts, mert a sértődés sokmindent elferdít! :) Jó utat! -
#15 boáááá:D -
Landor #14 topig headerében "külsőleg is kibírhatók"
ezt részletezd már pls! úgy érted, hogy ne hányd el magad tőle? az má jó? :D -
#13 Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni... Csak legyél neki:
1. barát
2. társ
3. szerető
4. kisöcsi
5. bátyus
6. apa
7. tanár
8. nevelő
9. gyóntatópap
10. lelki társ
11. szakács
12. autójavító
13. barkácsmester
14. villanyszerelő
15. sofőr
16. hordár
17. takarító
18. lakáj
19. fafaragó
20. modell
21. lakberendezési mérnök
22. szexológus
23. pszichiátriai szakorvos
A természeted is fontos! Legyél:
1. kedves
2. sportos
3. okos
4. erős
5. jól nevelt
6. határozott
7. gyengéd
8. érzékeny
9. romantikus
10. férfias
11. Móka Miki
12. vidám
13. de mégis komolyan veendő
14. bátor
15. Micimackó
16. energikus
17. gondoskodó
18. ideákban gazdag
19. ügyes
20. szerény
21. megértő
22. elegáns
23. egyértelmű
24. szeretetteljes
25. hidegvérű
26. szenvedélyes
27. engedékeny
28. becsületes
29. adakozó
30. gyakorlati
31. igazságos
32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is)
33. reménytelen (a szerelemtől)
34. nyugodt
35. sármos
36. hűséges
37. álmodozó
38. karrierista
39. megbízható
40. mindenki felnézzen rád
41. legyél kész áldozatokra, és mindenek előtt legyél gazdag.
Ugyanakkor ne legyél:
a) féltékeny, (de mégis aggódó)
b) jöjjél ki a rokonaival, de ne tölts velük több időt mint a nővel
c) adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel volt
d) öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt térdig sárban, majd bemászni az erkélyen ha otthon felejtette a kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta tőle a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs.
Nem szabad elfelejtened:
1. születésnapját
2. névnapját
3. házassági évfordulót
4. az első csók évfordulóját
5. menstruációját
6. a fogorvosnál foglalt idejét
7. a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.
Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az első gitárossal.
És most a másik oldal:
A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb. Ez azért van, mert a férfinak szüksége van:
1. szexre
2. kajára
A nők nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi.
Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét.
Következtetés:
Az együttélés csakis akkor lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell! -
#12 Mert szerkeszteni kellett -
#11 vastag pénztárca hitelkártyával + vastag bőr -
skristof #10 miért van kijelölve az ablak? -
haxoror #9 Legyenek jó tulajdonságai:
-
#8 azért fav topik -
#7 lol -
#6 talán akkor oszd meg velünk :?| -
#5 Ezek a rendesek?
Akkor milyen lehet az, aki nem rendes? -
#4 a normális nagyon relatív fogalom! kinek mi a normális??? -
-
homeless #2 Iszik, cigizik, szerencsejátékfüggő. -
#1 Azért nyitottam ezt a topikot, mert nem csak ritka rendes lányt találni, hanem normális fiút is ugyanolyan nehéz.
Szerintetek milyennek kell lennie egy normális férfinek, mert nekem van róla elképzelésem.