Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nandusz
Nem hiszem el, hogy nem találtak fel még valami véglesen szõrtelenítõ szert. Simán alkalmaznám....rühellek borotválkozni, ráadásul drága mulatság is, ugyanis az én arcbõröm csak az 5 pengés Gilette Fusiontol nem sérül meg. Ennek pedig a cserélhetõ fej darabja olyan 1500Ft körül van.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

minigirl
Muszáj megint bezárnunk? Mi lenne, ha salsoul hszeit úgy vennénk, mintha nem is írta volna...? Én szeretem ezt a totyikot!!!

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Nandusz
Már megint minõsítesz és megjegyzéseket teszel személyeskedve másokra!

Nandusz
Például azért lenne jó újra Hg-nak lennem, mert a hit, stb témájú hsz-edidet azonnal törölném.
Nem ide való!

Sajnos ez nem igaz. Nem lehet ilyen szignifikánsan leválasztani a vallási tartalmú hsz-eket, mivel a témát ilyen jellegû tartalom is súrolhatja elég jelentõs mértékben.
Tehát lehet ide való is!

Nandusz
A TOP 10-ben úgy vagyunk benne, hogy megint öntöm a tûzre az olajat.
Már akkor benne volt, amikor te még észre sem vetted, hogy ismét nyitva van.

NessieGraf
Így voltak õk is 😄 Én meg nem szeretek senkit akadályozni abban, hogy maga döntsön az õt érintõ dolgokról.

Két hét után meg nem szúr a szakáll még erõs szõrzetûeknél se. Két hét meg nem idõ.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Dick Riddick
Nem szeretnek naponta kétszer???
Egy HÉTEN kétszer sem lenne kedvem!

\"Heroes never die. They just reload.\"

NessieGraf
Én mindig a babapopsisra szavaztam, de minden fiú szakállas lett végül. Mondjuk akkor már tényleg nem szúr. De a legtöbben nem szeretnek naponta 2* borotválkozni.

salsoul
csak egyetlen egy napot mondj amikor nem volt az, miközben épp nem az õ véleményét tömjénezte mindenki
Z
Ejnye, nem vagy ma egy kicsit túl érzékeny? Szerinted komolyan gondoltam? 😛

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Dick Riddick
Akkor te már az ultra-brutál kategóriába tartozol. <#vigyor>

n3whous3
😊

Én meg apámtól örököltem ezt a dolgot, hogy még most is alig nõl, szal nem nagyon kell vágni... Aztán ki tudja, apámnak is kemény szakállasodás megy már, eltelik 1-2 év azt' oda a full babatéma 😊))

púúúúú

ha naponta kétszer borotválkozom el tudok vegyülni az óvodások között
azthiszem
Dick Riddick
Ha csókolózásra kerül sor egyértelmûen a babapopsi a nyerõ. Ez az egyéni tapasztalatom. A babapopsi-arc elõállítása nem volt egyszerû az elején. De belejöttem!<#nevetes1>

n3whous3
de nekem ne azonnal förmedj rá az emberekre, ha kicsit irritálóak 😊

púúúúú

n3whous3
Barátnõm is a babapopsi arcot preferálja 😊)) Meg bár valszeg azért sok csajnak esetleg tetszik az, hogy hú borosta meg szakáll, de az tuti, hogy jobb dolog nekik a puha archoz bújni 😊

púúúúú

Rita79

Népszerû témák
1. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
2. Ritka rendes fiút találni
3. Modellautók
4. Ismerd fel a képrõl az autót
5. S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
6. Euro Truck Simulator
7. Brothers In Arms: Hells Highway
8. XBOX360
10. Az Árja testvériség

Akkor írjatok a moderátorokhoz, mert ez a téma népszerû, szerintem az is marad és mivel én nyitottam, elsõbbségem van HG jog megszerzésére.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Dick Riddick
Persze. Szerintem is kapjon még egy esélyt.

Dick Riddick
Ez nem egészen igaz. Legalábbis szerintem. Minden emberhez más parfüm való. Reakcióba lép a bõrével, megtartja az illatát (nem örökké persze), egyszerûen illik hozzá. És vagy a bõre illata hasonlít a parfüméhez, vagy fordítva, de eddig én ezt tapasztaltam.

salsoul
Hmm... Nandusz kartell...
Én részemrõl, mivel hogy többszörösen is hatökörnek lettem minõsítve: -6

Egy kõmûves, vagy egy alagútfúró nyilván nem öltönyben megy munkába és haza.
Hazamegy, és elsõ dolga, hogy rendbe teszi magát...
Nandusz
Nyilván ezen kívánalmaid a tetteiben nyilvánulhatnak meg.

chhaya
tetszeni tetszik nekemis, csak az 1-2 napos borosta fájdalmas tud lenni. én meg szeretek odabújni az arcához... akkor inkább a nagyon rövid szakáll, ami már nem szúrós. de a legjobb szerintem is a babapopsiii

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Dick Riddick
Én már egyszer letettem a voksomat mellette. (1 pont)
De csak abban az esetben ha higgadt és pártatlan tud maradni. Csak akkor!

salsoul
Azt azért itt meg kell jegyeznem, hogy - részemrõl - a parfüm is - egy határon túl - mint a hajfestés - ez utóbbi nem határon túl - nem más mint hazugság, a valóság maszkolása. Kép mutatás, egy olyan képé ami nincs. És amit nem lehet hosszú távon fenntartani.
És ebbe a képbe beleszeretni... ööö... izé...
Dick Riddick
Vannak csajok akik szeretik a borostát. Nem is kevesen.
Én viszont a babapopsi-simaságra esküszöm.

Nandusz
Na akkor (mint stabil tag)..szavazok Ritusra, hogy újra HG legyen (remélem ezen +1 szavazatommal sikerül õt az itteni (bár számomra nevetséges 'pozíciójába' lendíteni)...hajrá

Rita79
Képzeld el, van olyan szakmunkás, aki naponta, még mielõtt a munkahelyét elhagyná lefürdik és átöltözik civil, tiszta ruhába.
Ha meg mérnõk létére koszos gúnyában megy haza, az az õ igénytelensége.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

salsoul
Kikívánkozott.
"Az" is kikívánkozik idõnként és olykor nem lehet lapítani.
Ez most olyan volt.

Elképzelni nem tudod milyen önkontrollt gyakorolok így isss.

De csitt <#kuss>
Dick Riddick
Ez nem is kérdés, nem mindenki érzi az arányokat és a mértéket. Én azokról a nõkrõl beszélek, akiknek a parfümje elfordítja a fejem, szinte belopja magát az illata az orromba.
Ha nem tudunk dûlõre jutni, abbahagyjuk a témát (persze az aktuálisat). Attól hogy nem értek egyet, tiszteletben tartom a másik véleményét.

Fantomlovag
vAn akinek. Van aki kifejezetten élvezi, hogy kicsit "smirgli".

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Rita79
Például azért lenne jó újra Hg-nak lennem, mert a hit, stb témájú hsz-edidet azonnal törölném.
Nem ide való!
Sorry!

Nandusz
Saját magadat sem veszed észre. Azt hogy már mióta nem a topik témájáról írsz
Drága salsoul...azt leszámítva, hogy a magadnak szánt tanításokat másokra hárítod, minden rendben van veled. Ugyanis eddig TE nem írtál a topik témájáról, de egy fikarcnyit sem!
Kicsit csillapítsd magad, ha lehet, thx😊

chhaya
már a másnapos borosta is zavaró tud lenni, a harmadnapos már gyilkol, intenzív csóknál pláne. :S

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Dick Riddick
Éppen az elõbb írtad hogy nem kell mindenképpen folytatni!
Akkor most az egyszer hagyd figyelmen kívül, és lenyugodhatnak kicsit végre a dolgok...

Nandusz
Egy igazi mérnök péntekre szutykos lesz😊

salsoul
Sokszor van hogy megyek az utcán és a csajok húzzák a kondenz csíkot...
Parfüm, bagó, pia... útõs orrfacsaró trió.

Én mondjuk a lágy kellemes moderált illatok szeretem amiket az ember max csak a másik intim szférájéban érez.

Így van, beszélgettünk jókat.
Csak olykor kölcsönösen nem bírunk engedni álláspontjainkból, és ezt nem vesszük észre.
Dick Riddick
Néha nekem is az az érzésem.
Eyszerûen nem fér a fejembe hogy miért nem lehet normális, kulturált hangnemben írni. Nem kell hogy egyezzenek a vélemények, csak higgadtan kell érvelni. Ennyi.
Megértem a moderátorokat is, tizenötször figyelmeztetnek, a kutya sem figyel rá, akiknek kellene pedig pláne nem. Ha már gond van, ráadásul szóltak is neki, és folytatja tovább arra nem tudok mit mondani.

Molnibalage
"- nem borostás arc: kisúrolja a hölgy pofiját, /persze csak akkor probléma, ha közel akarunk hozzá kerülni/,"

Ez konkrétan mekkora méretû borostát jelent? Sajnos nekem baromi gyorsan nõ és baromi erõs. Max. 2 naponta vágom. Szakállas is vagyok, mert anélkül már el sem tudom magam képzelni.
----

"- napi fürdés /ha nem történik meg, akkor átkerül a testszagunk a hölgy illatos testére/pfúúúúúúúúúj,"

???? Ezt le kell írni. Ki sem lehetne bírni nélküle. Ami Bp.-n az emberre ragad az még leírni is szõrnyû...
---

"- napi alsónadrágcsere: kiábrándító a kondenzcsíkos gatya,"

Szintén, WTF???? Nyáron napi kettõ néha az alap, mert egy fél napos séta vagy meló után sokszor kell. A napi két fürdés sem ritka...
---

"- lehetõleg férfiillatszerek használata, olyan kellemes a nõnek is ez az illat, mint a férfiaknak a nõi parfüm élvezete,"

Ez is stimmel.
---

"- a munkásruha mellõzése találkozások alkalmával."

Na ez mit is takar? Tervezõmérnök révén a munkásruha az nálam farmer és ing. Terepmunka esetén persze más. 😊

Egyelõre ennyi jutott eszembe.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

CheAteR88
de miért kell akkor vitázni?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

salsoul
Csak ez nagyon szubjektív.
És tudod aki pl iszonyodik a vértõl, elájul tõle az ne menjen szívsebésznek... <#wave>

És már megint csak offolunk, siránkozunk flémelünk azon, hogy de kár hogy elvették a hg jogot... mikor egy akkori hozzászólásban úgy nyilatkoztál, hogy téged nem zavar.

Saját magadat sem veszed észre. Azt hogy már mióta nem a topik témájáról írsz, csak a hg-ságról siránkozol.

Most én sem arról írtam, bár ezt leszûrni nem kell nagy ész.
És ez nem mentesít téged.
Rita79
Múltkor is ez volt!
Két ember összeveszett és nem õket banolták ki, hanem bezárták az egész topikot.
Pedig csak ezeket a személyeket kellett volna likvidálni és a többiek írhattak volna nyugodtan tovább.
Ez volt!

Dick Riddick
Ööö... hát... éppen ezért írtam illatot, nem szagot...
Nem hülyéztelek le soha, és nem is udvaroltam. Beszélgettünk már mi többször is, egészen jókat.

NessieGraf
Kétféle parfümtípus van: az egyik természetes alapú, a másik mesterséges. A vanília - amit említettél - nem igazi, csak aroma.

Az ámbra, mint parfüm alapanyag igen kellemes illatú, az ámbrás cet ürüléke. Van még, ha jól emlékszem a cibetmacska valamilyen váladéka amit használnak. Amennyire tudom, ezek állatkínzás nélkül kerülnek begyûjtésre. Léteznek még a növényi alapú természetes parfümök.

A mai illatszerek közös vonása: édes illattónusba tartoznak. Régebben nagyobb választék volt, így haj és bõrszín alapján is lehetett válogatni. Ennek ugyanolyan jelentõsége van, mint a ruhák színének. Nem mindegy.

Én mondjuk elvárom, hogy a fiú adjon magára, de a mai illattónusok elütnek attól a férfi színvilágtól, ami nekem tetszik. Hajszín: nemsötét, szem: nemfekete, bõrszín: idénbarnul.

Rita79
Csak az a baj, hogy a modik inkább bezárják a topikot, ha balhé van, mint hogy inkább likvidálnák a flémelõket.
Ha meg HG lennék, tudnám törölni ezeket a nemkívánatos hsz-eket.

Fantomlovag
Komolyan nem értem... Az "ilyenek" csak figyelmet akarnak. Ha nem rendesen szólnak a témákhoz, nem kell velük törõdni, és akkor megunják és lelépnek maguktól. Tehát szerintem beszélgessünk a témáról és hadjuk figyelmen kívül a "zavaró elemeket"... Az életben ez nem mûködik, de itt szerintem fog. 😊

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Dick Riddick
Szerintem sem, de a nagyobb hatás kedvéért megéri néha túlozni egy kicsit.

salsoul
Az rettegett sg mumus. Errõl van szó <#worship>
n3whous3
hát pedig nem vágom hogy lehet elvárni azt a topik gazdától, hogy majd rendet tesz, mikor mindenki mondhatja a magáét meg kaphatja a pontokat... :SSS

púúúúú

Nandusz
Drága salsoul...egy baj van veled, az pedig az, hogy nyitott könyvvé teszed magad az itteni olvasó számára. Ami persze nem lenne baj, csak a rendkívül öntörvényû, itteni szabályokat áthágó, másokat szellemi identitásukban alapjaiban becsmérlõ manus vagy. Ezt el kéne fogadnod😊

Rita79
Elvették tõlem a sok flémelõ miatt.
Nagy fájdalmamra.
<#shakehead><#sir><#rinya>