8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • NessieGraf
    Nem tudom. Én nem érzem annyira passzívnak. Főleg, mert az életben minden matematika. Mégha nem is az iskolában tanult fajta.
  • Dick Riddick
    Nagyrészt alkati kérdés.
  • n3whous3
    183 centi vagyok és most is van alakom, pedig 70 kiló, 80-90-el meg simán izomtömeg (jah, sovány vagyok a kilók szerint, de nem úgy hat, mert izom ami van)
  • Sir Quno Jedi
    Rám egyik sem igaz (max. a kilók).
  • Dick Riddick
    Nem is kell megemlíteni őket, ezek amolyan passzív dolgok.
  • NessieGraf
    Igen. Csak azt már meg se mertem említeni egy kapcsolat esetében. Mert attól fáznak a legtöbben.
  • Rita79
    Hűha! 108 még belefér?
    /mármint mellbőségben/
  • Dick Riddick
    Általában tényleg így szokott történni.
  • Jacky
    Ne aggódj, úgysem tudsz teljesen megváltozni. Alapvetően soha. Hiába próbálnak rád húzni egy sablont. Ideig-óráig megy. Aztán meg borul a bili.
  • Dick Riddick
    Gyanítom közben Rezső(ó) is. :DD
  • Sanyix
    Középsuliban azon röhögtünk, hogy a nem idén barnult, nem fiatal takarítónő vállán ott vírított egy szívvel a "Rezsó" felirat, mivel a másik vessző lekopott :D
  • Dick Riddick
    Kiegészítve az óvatossággal, józan ésszel és a logikával.
  • Dick Riddick
    Én legalábbis ezt látom. És a legjobb amikor rám akarják erőltetni ezt a képet. Hajlandó vagyok ezen-azon változtatni, de Én Én vagyok.
  • Dick Riddick
    Vagy a 80 éves papa szerszámán a "róza".
    Ami 20 éves korában még "A Magyar Haditengerészet kiváló matróza" volt.
  • NessieGraf
    És a legszebb, mikor az ehhez közelit megtalálják, saját elképzelésükhöz átgyúrják, aztán sírnak, hogy jaj de szörnyű.

Már csak megszokásból ismétlem: megismerés, odafigyelés, törődés, tolerancia, szeretet. A legjobb kozmetikusok, esküszöm. Szép, kívánatos és rendes lesz tőle mindkét fél.
  • Z
    Vagy amikor a füstszűrő nélküli öreg csóka (70-nek kinéző jó 45-éves) alkarján ugyanígy a szív, csak mellette Rozi, Gizi, Mari...mind ÁTHÚZVAAAAA! És mellettük ott virít a legfrissebb: Márta!
  • extramagascsaj
    Hm. Nem hiszem,hogy így lenne...de én csak magamból indulok ki.
    De nyilván mindenkinek mások az igényei,más az ízlése...
  • Dick Riddick
    Az sem egyértelmű hogy a csajoknak ki a rendes. Általában egy saját előre gyártott sablon szerint nézik a fiúkat, ki mennyire lóg ki belőle.
  • Dick Riddick
    Alkat kérdése. Bátyám többet eszik nálam, edz is, és mégis viszonylag vékony. Én erősebb testalkatú vagyok, és hajlamos a hízásra, szóval edzek én is.
  • Z
    :DDDDDDD

Én lennék a kivétel, aki erősíti a szabályt? Én ugyanis 180 centi, és 70 kg alatt vagyok!
  • extramagascsaj
    Amúgy sztem azért is ritka rendes fiút találni, mert sajnos sok a szemét nő (is)...és belefutnak ezekbe a ribikbe, aztán meg persze, hogy bezárkóznak...
  • n3whous3
    Azt nem mondta mini, hogy vajon milyen hangsúllyal szólt neki az a pasas, mert ha ennyire magára vette, akkor tuti nem úgy, hogy "tényleg de jó a tetkód, művészet".
  • Nandusz
    A legjobb tetoválás a "szeretlek Béla" felírat az alkaron, mellette egy átszúrt szívvel.
  • Rundstedt17
    Ne legyél már álszent thx
  • Nandusz
    Nem értem az összefüggést, hogy miért amiatt lene jó egy tali, mert sok a nagy darab manus, illetve sok a bögyös csaj?
    Vagy arra akarsz ezzel célozni, hogy sokan vetítenek, amikor magukról mondanak itt ezt-azt és akkor majd a talin szépen minden kiderül? Nos ilyen is van, de én nem ezek közé tartozom.
    Azt, hogy ha kételyeid vannak effelől, azt meg nagyívben le...rom.
  • plump
    Ne haragudj, de tetoválás és tetoválás között különbség van.
    Tudniillik a tetováltak 60%-a nem divatból tetováltat, hiszen a tetoválás művészet, és nem mindegy, hogy kocsmába csinálták vagy egy tetoválómester 10 év tapasztalattal a háta mögött.
    Tehát a teováltak többségnek nem esik rosszul ha megdícsérik a tetkóját.
  • Dick Riddick
    Na jó, de ha egy csaj "kirakja amilye van", és nem csak a nyári meleg miatt, ne csodálkozzon az eredményen.
    A másik oldala a dolognak, akkor lennél igazán mérges és csalódott ha nem néznének meg.
  • plump
    :D
    egyszer rendezhetnénk egy fórumtalit, tök jó lenne:
    minden pasi min 100 kiló fölött van kigyúrva, és minden csajnak min. 110-es a mellbősége és pici feneke van :)
  • plump
    "pfffffffuuuuuuuuuu
    ezt nem szeretem
    ne haragudj... "
  • Rita79
    Bocsika!
    Az, hogy tetszik valakinek mondjuk a mellem, azt azért nem kell kinyílvánítani szóban, épp elég, ha csorgatja a nyálát csendben.
    Egyébként van, amit nem lehet takargatni, maximum, ha az ember lánya télen-nyáron bő, begombolt nagykabátban közlekedik.
  • Dick Riddick
    Kettősség mint általában.
  • Sanyix
    jaaaaj ez de rossz de roszz... amikor a lányok szexisen öltözködnek, kivirítják amijük van, de ha valakinek tetszik akkor az már fújmegöllek...
    ez olyan izé :\
  • n3whous3
    hupsz nem, fordítva :D
  • extramagascsaj
    nagy számoknál az ilyen kis aránybeli különbségek is lehetnek jelentősek

[tudja,hogy kevés a rendes lány]
  • n3whous3
    nők javára
  • n3whous3
    (legfurább arány egyébként:
    1 United Arab Emirates 3,063,000 1,433,000 2.14 )
  • n3whous3
    51-49% hú de nagy különbség :D
  • extramagascsaj
    általában :)
  • Dick Riddick
    De célpont mindig csak egy van.
  • extramagascsaj
    van benne vmi...de nektek könnyebb dolgotok van, mert több nő van,mint férfi :)