8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#6403 Nem tudom. Én nem érzem annyira passzívnak. Főleg, mert az életben minden matematika. Mégha nem is az iskolában tanult fajta. -
#6402 Nagyrészt alkati kérdés. -
n3whous3 #6401 183 centi vagyok és most is van alakom, pedig 70 kiló, 80-90-el meg simán izomtömeg (jah, sovány vagyok a kilók szerint, de nem úgy hat, mert izom ami van) -
#6400 Rám egyik sem igaz (max. a kilók). -
#6399 Nem is kell megemlíteni őket, ezek amolyan passzív dolgok. -
#6398 Igen. Csak azt már meg se mertem említeni egy kapcsolat esetében. Mert attól fáznak a legtöbben. -
#6397 Hűha! 108 még belefér?
/mármint mellbőségben/ -
#6396 Általában tényleg így szokott történni. -
Jacky #6395 Ne aggódj, úgysem tudsz teljesen megváltozni. Alapvetően soha. Hiába próbálnak rád húzni egy sablont. Ideig-óráig megy. Aztán meg borul a bili. -
#6394 Gyanítom közben Rezső(ó) is. :DD -
#6393 Középsuliban azon röhögtünk, hogy a nem idén barnult, nem fiatal takarítónő vállán ott vírított egy szívvel a "Rezsó" felirat, mivel a másik vessző lekopott :D -
#6392 Kiegészítve az óvatossággal, józan ésszel és a logikával. -
#6391 Én legalábbis ezt látom. És a legjobb amikor rám akarják erőltetni ezt a képet. Hajlandó vagyok ezen-azon változtatni, de Én Én vagyok. -
#6390 Vagy a 80 éves papa szerszámán a "róza".
Ami 20 éves korában még "A Magyar Haditengerészet kiváló matróza" volt. -
#6389 És a legszebb, mikor az ehhez közelit megtalálják, saját elképzelésükhöz átgyúrják, aztán sírnak, hogy jaj de szörnyű.
Már csak megszokásból ismétlem: megismerés, odafigyelés, törődés, tolerancia, szeretet. A legjobb kozmetikusok, esküszöm. Szép, kívánatos és rendes lesz tőle mindkét fél. -
#6388 Vagy amikor a füstszűrő nélküli öreg csóka (70-nek kinéző jó 45-éves) alkarján ugyanígy a szív, csak mellette Rozi, Gizi, Mari...mind ÁTHÚZVAAAAA! És mellettük ott virít a legfrissebb: Márta! -
extramagascsaj #6387 Hm. Nem hiszem,hogy így lenne...de én csak magamból indulok ki.
De nyilván mindenkinek mások az igényei,más az ízlése... -
#6386 Az sem egyértelmű hogy a csajoknak ki a rendes. Általában egy saját előre gyártott sablon szerint nézik a fiúkat, ki mennyire lóg ki belőle. -
#6385 Alkat kérdése. Bátyám többet eszik nálam, edz is, és mégis viszonylag vékony. Én erősebb testalkatú vagyok, és hajlamos a hízásra, szóval edzek én is. -
#6384 :DDDDDDD
Én lennék a kivétel, aki erősíti a szabályt? Én ugyanis 180 centi, és 70 kg alatt vagyok! -
extramagascsaj #6383 Amúgy sztem azért is ritka rendes fiút találni, mert sajnos sok a szemét nő (is)...és belefutnak ezekbe a ribikbe, aztán meg persze, hogy bezárkóznak... -
n3whous3 #6382 Azt nem mondta mini, hogy vajon milyen hangsúllyal szólt neki az a pasas, mert ha ennyire magára vette, akkor tuti nem úgy, hogy "tényleg de jó a tetkód, művészet". -
Nandusz #6381 A legjobb tetoválás a "szeretlek Béla" felírat az alkaron, mellette egy átszúrt szívvel. -
Rundstedt17 #6380 Ne legyél már álszent thx -
Nandusz #6379 Nem értem az összefüggést, hogy miért amiatt lene jó egy tali, mert sok a nagy darab manus, illetve sok a bögyös csaj?
Vagy arra akarsz ezzel célozni, hogy sokan vetítenek, amikor magukról mondanak itt ezt-azt és akkor majd a talin szépen minden kiderül? Nos ilyen is van, de én nem ezek közé tartozom.
Azt, hogy ha kételyeid vannak effelől, azt meg nagyívben le...rom. -
plump #6378 Ne haragudj, de tetoválás és tetoválás között különbség van.
Tudniillik a tetováltak 60%-a nem divatból tetováltat, hiszen a tetoválás művészet, és nem mindegy, hogy kocsmába csinálták vagy egy tetoválómester 10 év tapasztalattal a háta mögött.
Tehát a teováltak többségnek nem esik rosszul ha megdícsérik a tetkóját. -
#6377 Na jó, de ha egy csaj "kirakja amilye van", és nem csak a nyári meleg miatt, ne csodálkozzon az eredményen.
A másik oldala a dolognak, akkor lennél igazán mérges és csalódott ha nem néznének meg. -
plump #6376 :D
egyszer rendezhetnénk egy fórumtalit, tök jó lenne:
minden pasi min 100 kiló fölött van kigyúrva, és minden csajnak min. 110-es a mellbősége és pici feneke van :) -
plump #6375 "pfffffffuuuuuuuuuu
ezt nem szeretem
ne haragudj... " -
#6374 Bocsika!
Az, hogy tetszik valakinek mondjuk a mellem, azt azért nem kell kinyílvánítani szóban, épp elég, ha csorgatja a nyálát csendben.
Egyébként van, amit nem lehet takargatni, maximum, ha az ember lánya télen-nyáron bő, begombolt nagykabátban közlekedik. -
#6373 Kettősség mint általában. -
#6372 jaaaaj ez de rossz de roszz... amikor a lányok szexisen öltözködnek, kivirítják amijük van, de ha valakinek tetszik akkor az már fújmegöllek...
ez olyan izé :\ -
n3whous3 #6371 hupsz nem, fordítva :D -
extramagascsaj #6370 nagy számoknál az ilyen kis aránybeli különbségek is lehetnek jelentősek
[tudja,hogy kevés a rendes lány] -
n3whous3 #6369 nők javára -
n3whous3 #6368 (legfurább arány egyébként:
1 United Arab Emirates 3,063,000 1,433,000 2.14 ) -
n3whous3 #6367 51-49% hú de nagy különbség :D -
extramagascsaj #6366 általában :) -
#6365 De célpont mindig csak egy van. -
extramagascsaj #6364 van benne vmi...de nektek könnyebb dolgotok van, mert több nő van,mint férfi :)