8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • chhaya #6603
    az csak az én hülye elképzelésem, hogy előtte van szerelem és csak utána szex?
  • salsoul
    Az occsó felelősségmentes nyerészkedő önző szerelem...
  • Sir Quno Jedi
    Végülis 1xű a képlet, mert ha én is akarok tőle valamit, akkor hajrá, ha nem, előre közlöm és távozom (vagy el sem megyek adott esetben). Mikor már kiderült, hogy megvan a kölcsönös érdeklődés és a szex is jó volt mindkettőnknek, akkor lehet gondolkozni a továbbiakról. A jövő mozgásban van és úgyse lehet tudni mit hoz, így nagyon rugalmasnak kell lenni minden szempontból. AZ én feladatom, hogy a partnerem kedvében járjak mindenben, az övé meg az, hogy az enyémben. Ha kölcsönös, az jó, ha nem, vége a mókának előbb-utóbb.
  • Sir Quno Jedi
    Szó sincs ilyesmiről, de előre tisztázni lehet a felállást. Az első "éjszaka" után meg újra lehet értékelni. :D

A "nem akarok beleszeretni", meg vicces lenne, mivel ez nem akaratlagos dolog.
  • Rita79
    Nem "stramm" csajszinak nevezném azt a nőt, akinek elmondod az első randin, hogy te igazából nem is akarsz beleszeretni meg ilyen hülyeségek, majd alakul, ahogy alakul.

Én menekülnék.....
  • Dick Riddick
    Ez nem is igazán hozzáállás, inkább a természetem ilyen. Nem zárkózom el a szerelem elől. De nem is erőltetem.
    Az első beszélgetésnél nem hozom fel, mert nem fix hogy lesz is belőle valami. De ha már tudom hogy az ágyban kötünk ki, akkor nem várok tovább. Ha megadja a számát az egy jó pont. De ha be is hív, akkor már lehet tudni hogy nem a pasija előtt akart csak valakivel mutatkozni.
    Az egyrandis ribik kivételével a csajoknak sokat jelent az első sex. Sokkal többet mint nekünk.
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan. Első "randin", vagy akár még előtte (csak kommunikáltál vele előtte is) simán el lehet mesélni az elveidet és hozzáállásodat a dologhoz. Ha már akkor elmenekül, akkor ezt is megúsztad, ha nem, akkor stramm csajszi, jöhet!
  • Dick Riddick
    Ez elég valószínű. Egy haveromra emlékeztet, ő is így dobta a nőket, néha durvábban. És hiába tudták róla hogy szívtipró, akkor is beleestek. És ki is használta.
  • Dick Riddick
    Ez a hozzáállás viszont kétélű fegyver, mert nem egyszer a csaj ajtajától kellett visszafordulnom. Nem mindenki rajong az ötletért.
    Szerencsére van aki igen.
    És persze az is megtörténhet hogy egyszer én szeretnék többet, és ki lesz rakva a szűröm.
    Megtörténhet...
  • Dick Riddick
    Én is arra jöttem rá, hogy ez a jó módszer. Ha a legelején őszinte vagy, később nem vádolhat azzal hogy hogy hazudtál, vagy félrevezetted. A legjobb ha már az elején le van tisztázva, hogy miért is történik ami történik. Sokszor még így sem egyszerű, de benne van a pakliban.
  • Sir Quno Jedi
    Így van. De egy fokkal mégiscsak kultúráltabb. Engem jobban mozgat a helyes/helytelen vonal, utána jön a jó/rossz és legvégül a boldogság/boldogtalanság.

Ha menet közben változik a viszony (mindig változik), mindig újra lehet alkotni a játékszabályokat.
  • salsoul
    Ha megmondod, ha nem valaki előtte, közben, vagy utána többet akar...
  • Sir Quno Jedi
    Elsőre naív, tizedikre hülye. Tudod, hogy hogy van ez.
  • Rita79
    A szegény lányt azt én is a naivabbakra értettem.
    Mininek is megmondtam, hogy nem kellett volna annyira vaknak lennie.

Tegyük hozzá, hogy több sztori szól arról, hogy a fiúk mennyire meg tudják vezetni a lányokat, nagyon sok a naiv nő......
  • Sir Quno Jedi
    Azé "szegény lányt akit behúztak a csőbe", az a lány hibája is. Ismerek azé nőket, akiket NEM lehet csak úgy behúzni a csőbe, mert értelmesek, tapasztaltak és ravaszak/óvatosak is a maguk módján. Tudják mit akarnak és inkább a férfiaknak van félnivalójuk tőlük. :D
  • Rita79
    Mini szerintem úgy gondolta azt, hogy semmi komolyra nem gondolt, hogy házasságon még nem gondolkozott, de szerintem nem csak szexet akart.
    Szerette a fiút és ha egy lány azt mondja, hogy komoly kapcsolatot akar, akkor azt úgy kell értelmezni, hogy nem csak szexet, hanem hosszútávú, érzelmeken alapuló kapcsolatot szeretne.

Amibe ugye nem fér bele az, hogy csak szórakozunk a másikkal.
  • Sir Quno Jedi
    Nem szoktam "csak egy kicsit szórakozni" egy lánnyal, annál nekem több kell. DE ha nem táplálok még erős érzemeket iránta, azt közlöm is vele, mert veszélyes abban a hitben hagyni, hogy most ez egy nagyobb szabású dolog kezdete. Lehet, hogy az is, de lehet, hogy soha többet nem találkozunk. MINDENT meg lehet értelmesen beszélni szépen. Akivel pedig nem lehet komoly dolgokról beszélni, az eleve kiesett a versenyből, mert az később is hülye lenne, az meg kinek hiányzik.

Jelzem a szexről is lehet/kell beszélni, akár közben is! Sokan ott rontják el, hogy abba a hitbe ringatják magukat, hogy ők most meeeennyire ügyesek voltak... Jah, persze.
  • Rita79
    Szerintem is meg kellene mondani a másiknak az elején, ez főleg szerintem a fiúkra vonatkozik, hogy ha nem akarnak többet a lánytól, csak egy kicsit szórakozni.

De Jedi szerintem te abba 0,0000001%-ba tartozol bele, akik ezt előre megmondják egy nőnek.

Mert ha ezt megtennék, akkor szegény lányt nem tudnák behúzni a csőbe.
  • Sir Quno Jedi
    Vagy fordítva, ő is kihasználhatja immár a fiú "közelségét", ha éppen szüksége va rá, most, hogy már tudja hányadán állnak. Csak hozzáállás kérdése. Mivel azt állította, hogy ő sem akart erdetileg komolyabbat, így ez csak a szexről szólt, az pedig mocskosan jó! :D Nem kell túlbonyolítani. Amíg mind a két fél éppen szabad, akkor bújhatnak össze, mikor jólesik. Sőt okos nő addig húzza a pasit, míg az megőrül, ha nem lehet, mikor éppen ő akarja... :D És már meg is fogta. Utána mehet a riposzt, hogy a pasi és érezze az milyen is.
  • Rita79
    Ebben egyetértek Dickkel!
    Soha nem is voltak komoly érzelmei.

Mini: Hidd el és ez tapasztalat, ha valaki szeret valakit, egy hét alatt csak úgy nem változnak meg az érzelmei gyökeresen.
    Úgy hogy haggyuk má ezt a dolgot, hogy "rájöttem, hogy nem is szeretlek"........

Inkább nem is szeretett soha, csak "kedvelt", azaz mivel, hogy együtt laktatok, lehet hogy ez kicsit durva lesz, de még közel is voltál akkor, amikor "kellettél" neki.

A későbbiekben pedig nehogy visszafogadd!!!!!!!!
    Azért, mert valszeg próbálkozni fog, de ugyanezt meg fogja csinálni újra veled.
  • Sir Quno Jedi
    Én nem szoktam. Ha én nem vagyok szerelmes, előre szólok, hogy nem tudok többet adni és ne feltétlenül azt, amit vár. Jónéhány nőt buktam el így, hogy már az elején nem engedtem nekik, mivel éreztem, hogy ők másként néznek rám és ők nem jelentenek nekem annyit, mint én nekik. Ezt tisztességtelennek tartom, így inkább nem megyek bele. Nem akarom senki szívét összetörni. Ha előre megbeszéljük, hogy meddig megyünk el első körben és egyikünk sem esett bele a másikba, az jó, abban benne szoktam lenni. Utána még mindig lehet közelebb kerülni az eredeti tervnél és újra lehet értelmezni a kapcsolatot bármikor, de ezt már ketten tesszük és próbálunk valamiféle egyensúlyt azért fenntartani. Igaz emberi kapcsolatokban ez mocskos nehéz, mert az egyik mindig mást és többet akar, mint a másik...
  • NessieGraf
    És ki az a nő, akivel a hét végét töltötte? Mert ilyen nem családlátogatástól jön elő.

Én azt gondolom, összetalálkozott valakivel, akivel az idő egy részét töltötte és lehet, hogy együtt ittak. Az illető nőnemű, volt szex is. A pasi iszonyúan szégyelli magát a szitu miatt. Inkább elküld magától, hogy megkapja szerinte méltó büntetését.

Ne várj semmit a kapcsolattól, de egy nyugodt pillanatodban mondd el neki, amit én gondolok a kérdésről. Nagyon kérlek, ne hisztizz, ne kiabálj, bármit válaszol.

De szerintem nem benned és a kapcsolatban van a hiba, hanem ő hibázott.
  • Dick Riddick
    Dehogy gondolta egy hete komolyan. Változnak az érzések, de nem egy hét alatt. Sőt, tudta már ő az elején is hogy nem lesz ebből hosszú téma, nyugi.
    A csajok szerelmesek, a srácok pedig ki is használják. És fordítva.
  • sygma7
    szerintem ez egyértelműen nem így történik általában,bár itt lehet h igen,de ez sztem tipikus esete a vacilálásnak vagy csak simán gyáva volt akkor még
  • sygma7
    én iszom néha hát 20 évesen mit csinálnék:D néha elfüstöl egy dzsojci is körünkben,de ezeket nem kéne összekeverni ilyen témákhoz:S csak átgondoltan,nem hirtelen haragból,józanul. Szerintem ha már vkivel együtt vagy annak nem nehéz elmondani egy ilyen fontos dolgot őszíntén.legalabbis nekem nem.
  • salsoul
    De nam hazudott.
    Pár hete még őszintén úgy gondolta.
    Időközben változtak az érzelmei, érzései... mert azok ugye nem konstans tényezők. Mind ilyen mikor milyen a hangulatom függő tényezők.

Talán
  • Dick Riddick
    Egyetértek.
    Teljes mértékben.
  • Dick Riddick
    Az szemét dolog volt a szemedbe hazudott. De legalább kimondta, le van tudva. Hagyd a fenébe az egészet. Ne szomorkodj, inkább menj el bulizni. Vagy kapcsolódj ki ahogy jól esik. De ne rágódj rajta.

Nem iszok, nem dohányzok, nem drogozok. Berúgva sem voltam még.
  • salsoul
    Hát akkor még korábban biztosan úgy gondolta.

#6573 végső kérdésére - bár én abszolut nem iszok - megfigyeléseim alapján - a válasz:
    mert alkohol nélkül gátlásos beszari senkik - persze piával ez csak hatványozódik...
    A társaság pedig hozzá egymás erősítgetéséhez kell mert külön külön senkik, még piásan is.
  • minigirl
    Nem, nem vagy indiszkrét. :)
    Egészen konkrétan "csak" annyit vártam el, hogy szeressen, és őszinte legyen. Mást én sosem várok el (ennyire kevés időtartamon). Csakhát, erre sem volt képes, mármint az őszinteségre, mert megkérdeztem tőle (pont vasárnap múlt egy hete), hogy szeret-e, és hogy akarja-e ezt az egészet, mert akkor is elég mocsok módon viselkedett. Akkor azt mondta, hogy igen, akarja. Szóval nem arról van szó, hogy valami olyan, amit én akartam később megtenni, mert nem is gondoltam ilyesmire, eszembe sem jutott, viszont ő lazán a szemembe hazdta, hogy velem akar lenni, egy egész hétig (!!!!!!). :(
  • minigirl
    Hát, pénteken hazament családlátogatni, és úgy tűnt, nincs semmi baj. Aztán tegnap két órával később jött haza, mint vártam, ráadásul enyhén ittas volt. Tényleg nem veszélyesen, csak kicsit. Amikor hazaért, nem jött be a szobába, hanem a lakótársakkal sutyorgott a konyhában. Gondoltam, hagyom őket, elvégre fiúk, hagy beszéljék ki, mi volt a hétvégén, ilyesmik. Egy idő után úgy gondoltam, hogy kimegyek a konyhába, meglesem, mi a helyzet. Amikor kimentem, a lakótársak kámformód eltűntek a konyhából, és amikor meg akartam puszilni, elfordította a fejét (ekkor éreztem meg, hogy piált), és mondta, hogy beszéljünk. Aztán megmondta konkrétan a szemembe, ezekkel a szavakkal: "figyi, én nagyon kedvellek, de...". Ekkor elkapott egy dühroham, elmentem futni, hogy lehiggadjak, és ne kezdjek el vele üvölteni azért, mert józanul ezt nem bírta volna megmondani. Aztán, amikor lehiggadtam, még beszélgettünk, és végülis szépen váltunk el, de ettől még nem érzem jobban magam.

Kérdés: ti pasik mért isztok ahhoz, hogy legyen bátorságotok valamihez???
  • salsoul
    Ööööö...

Pontosan mit is vártál ettől a kapcsolattól - ha nem vagyok indiszkrét?
    Valamit biztosan mert ha az embernek nincsenek elvárásai (valamiféle várakozásai) akkor nincs is miben csalódnia...

Vagy tán a pasi előbb lépte meg azt amit te szerettél volna később meglépni?

ööööö....
  • Dick Riddick
    Hát amit korábban leírtál abból nem ezt olvastam ki.
    A srác ezt különben hogy adta elő? Nem volt bunkó? Vagy igen?
    Előtte hogy viselkedett?
  • minigirl
    Hja, csak én nem akartam semmi komolyat. Már az is viszont sok volt, hogy együtt laktunk/lakunk, és mindig egymás nyakán voltunk/vagyunk. Na, ez a legrosszabb az egészben... De legalább azt meg tudtuk oldani, hogy ne kelljen egy szobában lennünk.
  • Dick Riddick
    Ott a pont! :D
  • Dick Riddick
    Nálam is volt ez így. A szertartáson olyan korábbi emlékek jutottak eszembe, hogy majdnem elnevettem magam.
    Nem mindig tudatosul azonnal hogy meghalt valaki.
  • Sir Quno Jedi
    Attól megkérdezném, hogy rám írja-e a házát/autóját, ha igen, egye fene, irány a közjegyző! :DDD
  • Dick Riddick
    Hidd el, sokkal ijesztőbb lett volna ha egy férfi ül az öledbe és mondja ugyanezt.
    Na az TÉNYLEG ijesztő lenne! :DDD
  • salsoul
    De valamiért mégis ki akar jönni. Bizony esetekben.
    Másokban meg ha akrnál sem menne...

Pl nekem nem ment. Kicsit fura is volt.
    Hülyén is éreztem magam.
    Nem éreztem, hogy meghaltak volna.
  • Nandusz
    Minden esetben az, ezért kell ezt visszafojtani.