8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
n3whous3 #317 Sok, sok, de ne sztereotipizálj te se, ahogy mondod: nagy a világ. -
n3whous3 #316 Én meg fordítva, neten jár a szám, egyébként nem. Ezért is volt előnyösebb. Aztán ha valakit megismer jobban az ember és "megnyílik" felé, akkor könnyebb. Legalábbis... szerintem -.- -
#315 Amit én most látok igen egyszerü... A fiuk nagy részének már lassan édes mind1 mi vagy ki, legyen rajta valami lyuk amit lehet tömni, és ennyi az igényük. Nekik mind1, mert úgyis mennek az első jobb lehetőség után, és amig ez nem jön, addig is van mit dugni. A lányok meg nemtudom... Járj minden nap partyzni, nem elég, ha egészséges önbizalmad van, legyél kurva egoista is. Tartsd magad kibaszott jóképünek, nézz ki nagyon jól, azsem gáz, ha minden hétvégén eltudod vinni partyzni, legyél te a legnagyobb arc a környékeden, ésatöbbi. Tipikus suttyó kell nekik. Persze vannak kivételek, de ezek között is a nagy átlag felsőbb rendünek érzi magát, ezért nem igen áll veled szóba, hacsak nem készülsz orvosnak/ügyvédnek és hasonlók. Bizony ritka rendes fiút találni, de érdekesség képpen a környezetemben megannyi rendes, (értsd RENDES, jó érzésü, tisztelet tudó, becsületes) fiu található. Persze lányból is vannak nagyon normálisak, ám ezek nagy része mégis olyan csávókkal van, akikről tudni lehet, hogy nem épp olyan, mint amilyennek ők gondolják. Számomra ez egy picit lehangoló, de végülis tökmind1, nagy a világ! ;] -
#314 Én soha nemszerettem, mert pl msn leírkáltam neki egy csomó mindent, aztán meg nemtudtam mit pofázni, mert amik eszembe jutottak, azokat nagyjából már mind mondtam... Egy ember addig érdekes ameddig kiaknázatlan, ha túlságosan megismersz valakit, egy bizonyos pont után megszokod, és akkor az már nem olyan(persze ha ez mind pozitív, akkor oké a dolog, mert a szerelem amúgysem tart örökké, és elleszel az illetővel mint egy jó baráttal, csak ugye több). A lényeg, az ha megszokod a netes beszélgetéseket, egy időután élőbe egy büdös szót nemtudsz szólni az illetőhöz, meg ugye tegyük fel neten minden nap beszélhetsz vele, személyesen meg nemtud ugye olyan gyakran találkozni az ember, így több téma marad, de ha úgy aknázod ki valaki személyiségét, hogy személyesen alig töltöttél el vele egy kis időt, az már régen rossz... Basztam már én így el dolgokat, és ez nálam olyan védekezésimechanizmussá nőtte ki magát, hogy neten keresztül pl képtelen vagyok beszélgetni ismerőseimmel, és nem is nagyon szeretek, ezért általába csak fontos dolgokat dumálok meg, pl h meik kocsmába menjünk kedden meg ilyenek... :D -
n3whous3 #313 Poén? nem vágom most ezt:
:)
love.hu egyébként -.- ott volt is bőven olyan csaj, aki válaszolt meg volt akivel taliztam is. -
#312 Valóban.
És valójában nem is ismerem őket.
Csak látok belőlük valamit.
Ami sokszor csak az aktuális szituációhoz illő maszk. -
#311 már akinek :| -
#310 csak érdekelt, hogy hol ismerted meg, de látom van poénod IS -
#309 Lányoknál persze, de fiúknál nagy a konkurencia az interneten keresztül... -
n3whous3 #308 Ezek valamilyen oldalak? :) Nem ezeken ismertem meg, akit most imádok :) -
n3whous3 #307 én csak 1-2-vel taliztam, de nem voltak sikerek :) Aztán végülis... -
#306 (imnet, avagy trefi?) -
extramagascsaj #305 elég sok embert ismertem meg már neten keresztül,akivel személyesen is találkoztam egy idő után -
n3whous3 #304 Én se akartam így ismerkedni soha, de végülis aztán... :D -
extramagascsaj #303 azért mindenkivel mégsem költözöl/költöztél össze,akire azt mondod,hogy ismersz, nemde? -
n3whous3 #302 Hát végülis... ha közel lakik valaki, beszélsz egy ideig vele, aztán talizol és onnantól kezdve személyes ismerettség. Ki lehet a kamugépeket szúrni úgyis. -
#301 Én az ismerkedést neten nem igazán próbálom meg.
Ahol csak biteket/karaktereket lehet küldözgetni egymásnak...
10-15 éve még net sem volt, ennyit erről -
#300 Lakva ismerni meg az embert, főleg ha már nincsenek érdekei ammik befolyásolnák viselkedését.
Egyébként színészkedünk, hazudunk... -
#299 Én nagyon nem értek a netes ismerkedéshez, de számomra az olyan borzasztóan lutri dolognak tűnik. Meg nehézkes is. -
n3whous3 #298 Többet is, mint élőben, de ez relatív dolog ugyancsak. Ha neten ismersz meg valakit és élőben soha nem látod, akkor a hibáit kicsit rejti a személytelenség és ezért tűnnek jobb fejeknek :D -
extramagascsaj #297 bizony
(amúgy neten is lehet rendes arcokat megismerni..) -
n3whous3 #296 Én tudok több kivételt is arra, hogy valaki nem ronda, hanem jóvágású ember és mégsem bunkó, sőt. Ja és hozzáteszem, hogy nem melegek -
n3whous3 #295 Én se jártam sehova se, legalábbis ritkán, mert rohadtul nem volt öröm é bódottá nekem a buli. Nem dob fel. Barátnőmet is neten ismertem meg, aztán vagy 1,5 hónap mailezgetés után volt az első tali. -
COOLancs #294 belsőleg és külsőleg is kibirhatók?
A külsőleg nyerő, azt ez előbb utobb nagyképű bunkó állattá teszi, aki meg belsőleg kibirható az olyan ronda, hogy soha szóba sem állnál vele, és ezek alól nagyon kevés kivétel van.
-
#293 Én csak magamból indultam ki...
Nekem pl. majdhogynem "a társaság legszebb lánya tetszik".
A többiek szerint... szerintem meg nem mindig van ez így.
Többet kéne buliba, társaságokba járni, aztán nem lenne gond. Csak hát errefelé semmi nincs.
Továbbá észre vettem magamon, hogy nagyon elutasító voltam.
Mostanság meg már megkérdezték páran, hogy nem is kell-e lány az életembe.
Továbbá sokan azt mondták, hogy engem nem érdekel semmi, csak a számítógép.
-
n3whous3 #292 Mindenre van kivétel és nem is kevés, ezt ne felejtsd el. Ha még igaz is valami (de nem 100%-ban persze), elég bemagyarázni az ellenkezőjét és az ad önbizalmat meg stb. -
#291 Erre van egy jó film: A földlakók nemi élete (asszem ez a címe) Carmen Elektrával, frankó kis film lehet rajta röhögni és még igaz is! -
#290 Szerintem meg igazam van. -
Rundstedt17 #289 így igaz -
#288 Akkor félreértettelek, bocs! :) -
#287 Azért emeltem ki a hozzászólásodat, mert egyetértek vele. -
#286 Már ami az első benyomást illeti persze. -
#285 Ennyi! -
n3whous3 #284 Természetesen. Csak azt akartam mondani, hogy van akiben/akikben kicsit kezd alábbhagyni a dolog. A szépség is relatív, nekem nem a genetikailag kódolt "nagy mell + nagy segg = bő gyermekáldás" a hatásos, hanem az arc meg egy megfogalmazhatatlan kisugárzás. Ez se genetikára jellemző már. -
#283 Amit leírtál azt hívják egzisztenciának. ;) Én nem írtam milliókról. -
#282 Ezek olyan dolgok amik sokkal erősebbek az észnél. A biológia, genetika ellen nehéz tenni. Persze mindig vannak kivételek, de általánoságban azaz igazság, hogy a természetet nem lehet elfolytani.
Az már más, hogy az embereknél változott a képlett egy kicsit. Régen a fizikai erő volt a fontos, ma meg a szépség, és az anyagi egzisztencia. Ezzel nem nagyon lehet vitatkozni, tény, hogy a szép emberek előtt sokkal több kapu nyílik meg. -
#281 Létezik-e lány akinek nem fáj egyáltalán soha semmije? -
#280 Jól beszélsz!
Ezeken látszik, hogy valaki nagy törést okozott az életükben és képtelenek kiheverni, ezért mindenben és mindenkiben a rosszat látják.
Szegények..... -
n3whous3 #279 Látom mindenkiben érvényesülnek a bebeszélt sztereotípiák meg az egyszeri, de nagy csalódások képei. Nem csoda, hogy ott van a világ ahol, ha senki nem tud hinni abban, hogy jobb is van a szarnál, akkor jóhogy csak a szar jut. -
n3whous3 #278 Te is jösz a prehisztorikus genetikai dolgokkal, miközben sokkal erősebb már más az emberek gondolkodásában. Akinek az IQ-ja nagyobb az átlagnál, azokban nem jönnek fel ezek a hatások.