8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
daneszbaby #157 Lol Lányoknak szól a topik de csak fiúk írnak Xd -
#156 Alapból stresszes a munka ha a semmiért dolgozik az ember, és ez megint csak vitákat szülhet egy kapcsolatban az idegesség végett. Nem kell hozzá hónap vége és aggódás a kenyér végett. -
homeless #155 Te nem értelmezed jól a dolgokat. Ki beszélt itt bmw-ről meg ilyenekről? Én csak egy alap szintről beszéltem ami egy stresszmentes élethez kell. Azért írtam, hogy igenis számít a pénz, mert pl aki minimálbérért robotol, abból a munkahelyen kihajtják a szart is, de ez nem elég mert hónap végén még amiatt is aggódhat, hogy miből vesz kenyeret, emiatt ingerült lesz és a párján vezeti le az idegességet. -
n3whous3 #154 Elsőre mindenkinek a külső a fontos. De csajoknak igenis a belső számít jobban, ha már együtt van a pasival. Részemről is egyébként, külső nem változik ugye (majd jó sok idő múlva), belsőt meg jobban szereti az ember, mert végülis nem a szája meg a mellei okoznak örömet, hanem az, amit CSINÁL és azt nem a külső okozza. -
Fbn Lx #153
azzal viszont egyet kell értenem, hogy a külső fontosabb egy lánynak a belsőnél.
Már kérdeztem tőle, hogy mindig azt mondják, hogy egy lánynak az számít elsősorban, hogy milyen egy fiú természete. Igaz ez? Milyen arányban kell lennie a kettőnek?
kb. így válszolt:
lányoknál általában külső/belső 60-40%, eleinte talán 70-30%. Mert aki nem néz ki jól, az alapvetően nehéz megszeretni. -
#152 És megkapod te is ugyanezt.
És a te barátnőd nem mondja, hogy nem talál rendes fiút. Megosztjátok a gondokat, bajokat és az örömöket.
És ez így jó.
A nem találok rendes fiút mondogató nők csak rabszolgákat keresnek, nem akrják tudomásul venni, hogy egy csónakban ülnek.
Többször hallottam már hölgyeket nyilatkozni, (még a tévében is) hogy ök
bizony ha férjhez is mennek nem föznek a férjükre mert nekik is jár a szabadság. Ja, persze. A marhája meg melózzon, hogy legyen pénz ajaktetoválásra meg szilikonra. -
#151 Hova lettek a csajok a tápikból? :D Elűzitek arcok :D. -
n3whous3 #150 Na erre gondoltam, élhető színvonal mellett nem számít a pénz. Nem fog a barátnőd beleugrani egy vastagtárcás ölébe csak azért. Mert szeret téged. Ha meg mégis, akkor a csaj volt hibás és nem az elgondolás. -
#149 Bármennire is vicces próbál lenni ez a dolog sajnos igaz. A női nemnek akkora lett az elvárása, hogy ihaj. Szociológusok arra a kérdésere, hogy miért nő vagy inkább, hogy miért fullad annyi házasság válásba azt szokták válaszolni, hogy valójában csak azért több mert régen nem volt lehetőség válásra. A válás az új kor "találmánya". Semmi kétség ebben nem kevés igazság van. Viszont szerintem ez a folyamat párhuzamos azzal, hogy egyre inkább - sőtt ma már az esetek legnagyobb többségében - a nők választanak párt és nem a férfiak. -
n3whous3 #148 DE nem értelmezed jól a dolgot. A pénz nem számít nem az jelenti, hogy full csóró embert is szeret a másik (pedig van rá példa, hidd már el), hanem azt, hogy nem kell BMW meg minden nap 4* vacsora, stb. ahhoz, hogy a csaj imádjon. Hanem egy normális kapcsolat néha meg megleped valamivel, ami lehet pénzigényes is persze. -
Fbn Lx #147 ez azért nálunk is így megy, általában felezünk, de azért legalább 60-40 vagy 70-30 arányban rendezzük le a dolgokat.
a pénzesség nem számít neki, csak az "élhető" színvonalat hozzuk. evés-ivás-alapvető igényesség-egy kis extra, ha telik rá. Szóval nem túlzottan anyagias. Ebből a szempontból legalább jó, hogy művészlélek :D
-
homeless #146 Milyen anonimusz újgazdag? 22 évesen külön élek anyáméktól, dolgozok, fizetem az albérletet, anyámék egy fillért se költenek rám. Itt most nem arról volt szó, amikor a csajra elmegy havi többszázezer, de igenis kell egy bizonyos szint. Álszent szöveg ez a pénz nem számít. -
n3whous3 #145 Ez a lista kicsit ellentmondásos dolgokat tartalmaz, de jó :) -
n3whous3 #144 Látszik egyébként rajtatok "sorstársaim", hogy a rossz oldalhoz tartoztok. Nem azért kell foglalkozni és örömet okozni a másiknak, mert elvárod cserébe, hogy te is kapj valamit, hanem azért, mert szereted. És vannak olyan "aberáltak" (pl. én), akinek hihetetlen örömforrás az, amikor barátnőmnek örömet tudok bármivel is okozni. Csók, szép szó, vagy kis ajándék, bármi -
n3whous3 #143 " A bölcsöde meg az óvoda csak vigyáz a gyerekedre, de nem neveli!"
Ez most igaz, de régebben (még csak nem is azt én ált sulis időmben) ennek fordítva kellett volna lennie. Legalábbis részben. -
#142 2 és fél óra alatt 141 hozzászólás és top10 5-ik helye :O -
n3whous3 #141 Ezt te könnyen mondod anonimusz újgazdag, mert minden csaj csak azért bukott eddig rád, mert vastag a tárcád.
Barátnőmnek ÉN számítok és nekem pedig Ő, legfőkébb az a sok jó tulajdonság ami benne van. És bár próbálok pénzes lenni, de a "ki fizet" dolog nálunk kétoldalú és nem várja el, hogy mindig én legyek a pénztárca.
Ritka dolog, de van ilyen is. -
#140 OWNED! -
#139 Az nem elég. Vannak trendi "őrülthobbik", amik "dögösek" és a nők eldobják a byugijukat tőle, meg vannak "geek" mániák, amik nem divatosak és nem izgisek és különbenis... -
#138 Reménykedj, hogy nem ismer egy gitárost sem! -
#137 Ebből is látszik, hogy a nőknek valójában nem férfiakra van szükségük, legalábbis nem az élő férfiakra, mint mi! :DDD -
extramagascsaj #136 -
#135 Mit értesz apró zakkantság alatt? Az, hogy pl. az hobbija amin a legtöbb ember csak mosolyog vagy azt sem tudja, hogy mi az? Hogy olyan dolgokat csinál amire sok ember azt mondja, hogy nem normális, nem éri meg a szenvedést? Stb. -
Fbn Lx #134 beszarás :D
ezt felolvastam barátnőmnek, a listát.
Erre azt mondja:
"hát igen, de mindemellett legyen aranyos és kisfiús is, de ugyanakkor bátor, olyan aki megvéd, meg mégis van önbizalma is. Szóval olyan mindenféle, de majdnem teljes a lista"
omg :D -
#133 És csak idézni tudom a 13 hsz-ból:
Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az első gitárossal. -
#132 Vagy fordítva. -
#131 amúgy meg James Bond -
extramagascsaj #130 #118->
nem azt mondom,h legyen vmi lecsúszott alkesz vagy vmi full léhűtő...csak legyen vmi kis apró dilije...
attól,h vki kicsit zakkant,attól még teremthet ideális életkörülményeket magának
az meg,h normális, unalmas....ez mind relatív fogalom...lehet hogy számodra ugyanaz az ember tök izgalmas egyéniség, aki nekem dögunalom...vagy fordítva -
#129 én rendes vok:D -
#128 NA itt a sértődött nö. Jellemző. Nem vagiztam csak leírtam mert úgyis megkérdezted volna, hogy én miket tudok megcsinálni.
Sorold légyszi a másik száz dolgot. -
#127 [apro][right]jelen -
#126 Persze, hogy nem. :P -
#125 -
#124 Van ezeken a dolgokon kívűl még száz másik dolog is, ami miatt ki vagyunk akadva. Éppen azért emeltem ki ezt a kettőt, mert ez a két legkönnyübb házimunka. És te épp ezekkel vagiztál, hogy ezeket te is meg tudod csinálni. -
Nandusz #123 Meg legyen sámli is... -
#122 Rendben, hogy fizikai erőt igényelnek, meg műszaki szakértelmet, de ha a nő nem képes rá akkor legalább a gombokat nyomja már meg a gépeken!
Vagy mindent csináljon a tökéletes férfi? -
#121 hát én kapaszkodva sem hiszem el, hogylétezik olyan emberi lény az univerzumban, aki nem tud egy villanykörtét kicserélni. Persze a kizáró tényezők érvényesek. (pl. legyen karja és ne 2 éves legyen.) -
#120 "A mosás meg a takarítás meg nem kifejezetten női munka"---> Akkor a kert rendbetétele nem kifejezetten férfimunka. -
#119 Akkor miért állítjátok be mártírként véresen komoly, megeröltő feladatnak?
Megynyomod a gombot aztán kész. És akkor mi van? -
#118 Kicsit érződik ami a #13-asban volt. Legyen kicsit ilyen kicsit olyan, ha zakkant és van vmilyen rigolyája, akkor azért nem jó. Túl normális unalmas? Lehet, hogy pont egy ilyen képes nyugodt családi hátteret biztosítani.