8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#437 1 hete névnapomkor kevertem mindent, nem csak alkoholt (mindenki gondol, amit akar). 11x hánytam, meztelenül mászkáltam az erkélyen és a földön aludtam. Megfogadtam, egy kortyot se idén :D -
n3whous3 #436 Hn? Emberek 51%-a férfi, 49% nő. -
#435 Jah hát jah hnap munkanap van... -
#434 :DDD -
#433 Csak mindenki megy álmodni a rendes párjáról (párjával). :) -
#432 fiatalság bolondság -
#431 Nem versenyzés, vagy felvágás céljából mondtam ezeket, csak itt leírhatom mindenféle következmény nélkül... :D Merthát elismerem h elég nagy szegénységi bizonyítvány, akár az is amennyit mostanában iszok... :/ -
#430 bepunyadt a topik??? :D -
#429 Régebben 1 hónap merev részegség egész nap? Nyertem? :D -
#428 És ezt az sem ellensúlyozza, h minden 3ik ember nő(asszem ez így van...:D)...
-
#427 hát ezaz... :D -
#426 A hangsúly a gyereken van. -
#425 Tapasztalni én is ezt tapasztaltam, de lehet mások aszerint gondolják az ellenkezőjét, h a fiúk előbb nézik, a lányok előbb csinálják...:D -
#424 akadnak...:D -
#423 9 hónap arra vonatkozik, h addig voltam vele együtt, am februárba tudtam magam összeszedni és szakítani vele, azóta csak ilyen-olyan összevissza lányokkal volt dolgom, de semmi igazi kapcsolat... :D -
extramagascsaj #422 a legtöbb nő rinyálós hülye kurva...ez tény...de azért akadnak kivételek -
#421 Húúú a volt nőm óta gyakorlatilag böjtölök, 9 hónap, első két hónapban még masszívan ittam, utolsó néhányban újra masszívan ittam, meg akkor már a helyi narkós gruphoz is bebe téregettem, mondjuk itt az én hibám volt, hogy hagytam magam hülyére venni, és úgy együttmaradtam vele, hogy nembíztam benne... :D -
#420 :O ezt mondod sorstársaidról?:D -
#419 minek nyúzni ezt ennyi ideig?
mondtamár hogy ittvagyok élő példa, romantikus férfigyerek... -
extramagascsaj #418 úgymond pubertáskorom hajnalán még azért a lányok érettebbek voltak minden tekintetben, de a mostani kiscsajok 26éves nulliqkurvának képzelik magukat... -
extramagascsaj #417 jelenleg én is így látom...de régen nem így volt... -
#416 Gondolom azért nem mentem bele a dologba az első hét után, mert tudtam, hogy nem gondolkodik komolyan. De mint mondtam megkedveltem, tehát az addigi viselkedése alapján némileg komolyabbnak tünt, mint amilyen lett a 2 hetes akció után. -
extramagascsaj #415 kikérem magamnak...nem is igaz
(amúgy mi számít soknak?) -
#414 :DDDDDDDDDDDDDDD -
#413 ez van... -
#412 Hát, szerintem a nők később érnek agyilag, mint a férfiak. Kár bemagyarázni, a jelenlegi helyzet ez. -
Rundstedt17 #411 természetesen -
extramagascsaj #410 az előző sztorira értettem -
#409 LOL -
#408 Igazából 1 hét alkoholizálás után túl tettem magam rajta. Csak váratlan volt, na. Ja igen, "mellettem" volt más is. -
#407 Engem csak a 17-22 év közötti lányok érdekelnek.
De ebben a korban legtöbbször már átestek jó sok pasin. -
#406 Jó évjárat. -
#405 17 a minimum! -
#404 20 év alattiakkal alapból szóba sem állok, épp ezért döfött sziven a dolog. -
#403 Ilyen esetekben ennek ez a "rendje"... Azzal nyugtatja meg a saját lelkét, h téged elhord mindennek, a hasonló szelleműek még osztják is a véleményét, s míg te rágódsz ezen, neki az élet megy tovább... :/ -
#402 Az egyik unokatesóm most 14 éves, másik most 16.
Az elsőnek legalább 3-4 szexuális kapcsolata volt,
a másik meg folyamatosan szivatja le magát a csajokkal.
Ismerem őket, nem hazudnak, állandóan mennek ide-oda, egyszer egyik csaj küld nekik SMS-t, egyszer a másik. -
n3whous3 #401 Ha valaki átlépte a 14-et, az ne "menjen vissza" csajozni. Szerintem. -
Rundstedt17 #400 azt gondolja szerintem hogy jó csaj illetve megtehet mindent így mert a pasiknak jó lesz egyszer is külsője okán neki meg pont elég ennyi.magyarul élvezi az életet. -
#399 Mondom 20 éves. -
n3whous3 #398 Amikor 18 voltam, az akkori kiscsajok kb. ugyanezen a szinten voltak. De igaz ami igaz, ilyen történeteket nem hallottam mikor én is 15 körül jártam.