8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • gameplusz
    1 hete névnapomkor kevertem mindent, nem csak alkoholt (mindenki gondol, amit akar). 11x hánytam, meztelenül mászkáltam az erkélyen és a földön aludtam. Megfogadtam, egy kortyot se idén :D
  • n3whous3
    Hn? Emberek 51%-a férfi, 49% nő.
  • rvn
    Jah hát jah hnap munkanap van...
  • Narxis
    :DDD
  • Nohab
    Csak mindenki megy álmodni a rendes párjáról (párjával). :)
  • rvn
    fiatalság bolondság
  • SZilaJMaGGoT
    Nem versenyzés, vagy felvágás céljából mondtam ezeket, csak itt leírhatom mindenféle következmény nélkül... :D Merthát elismerem h elég nagy szegénységi bizonyítvány, akár az is amennyit mostanában iszok... :/
  • rvn
    bepunyadt a topik??? :D
  • gameplusz
    Régebben 1 hónap merev részegség egész nap? Nyertem? :D
  • SZilaJMaGGoT
    És ezt az sem ellensúlyozza, h minden 3ik ember nő(asszem ez így van...:D)...
  • SZilaJMaGGoT
    hát ezaz... :D
  • gameplusz
    A hangsúly a gyereken van.
  • SZilaJMaGGoT
    Tapasztalni én is ezt tapasztaltam, de lehet mások aszerint gondolják az ellenkezőjét, h a fiúk előbb nézik, a lányok előbb csinálják...:D
  • rvn
    akadnak...:D
  • SZilaJMaGGoT
    9 hónap arra vonatkozik, h addig voltam vele együtt, am februárba tudtam magam összeszedni és szakítani vele, azóta csak ilyen-olyan összevissza lányokkal volt dolgom, de semmi igazi kapcsolat... :D
  • extramagascsaj
    a legtöbb nő rinyálós hülye kurva...ez tény...de azért akadnak kivételek
  • SZilaJMaGGoT
    Húúú a volt nőm óta gyakorlatilag böjtölök, 9 hónap, első két hónapban még masszívan ittam, utolsó néhányban újra masszívan ittam, meg akkor már a helyi narkós gruphoz is bebe téregettem, mondjuk itt az én hibám volt, hogy hagytam magam hülyére venni, és úgy együttmaradtam vele, hogy nembíztam benne... :D
  • Narxis
    :O ezt mondod sorstársaidról?:D
  • VRSDM
    minek nyúzni ezt ennyi ideig?
    mondtamár hogy ittvagyok élő példa, romantikus férfigyerek...
  • extramagascsaj
    úgymond pubertáskorom hajnalán még azért a lányok érettebbek voltak minden tekintetben, de a mostani kiscsajok 26éves nulliqkurvának képzelik magukat...
  • extramagascsaj
    jelenleg én is így látom...de régen nem így volt...
  • Nightwish006
    Gondolom azért nem mentem bele a dologba az első hét után, mert tudtam, hogy nem gondolkodik komolyan. De mint mondtam megkedveltem, tehát az addigi viselkedése alapján némileg komolyabbnak tünt, mint amilyen lett a 2 hetes akció után.
  • extramagascsaj
    kikérem magamnak...nem is igaz
    (amúgy mi számít soknak?)
  • Narxis
    :DDDDDDDDDDDDDDD
  • rvn
    ez van...
  • gameplusz
    Hát, szerintem a nők később érnek agyilag, mint a férfiak. Kár bemagyarázni, a jelenlegi helyzet ez.
  • Rundstedt17
    természetesen
  • extramagascsaj
    az előző sztorira értettem
  • rvn
    LOL
  • gameplusz
    Igazából 1 hét alkoholizálás után túl tettem magam rajta. Csak váratlan volt, na. Ja igen, "mellettem" volt más is.
  • TothLaci
    Engem csak a 17-22 év közötti lányok érdekelnek.
    De ebben a korban legtöbbször már átestek jó sok pasin.
  • Narxis
    Jó évjárat.
  • rvn
    17 a minimum!
  • gameplusz
    20 év alattiakkal alapból szóba sem állok, épp ezért döfött sziven a dolog.
  • SZilaJMaGGoT
    Ilyen esetekben ennek ez a "rendje"... Azzal nyugtatja meg a saját lelkét, h téged elhord mindennek, a hasonló szelleműek még osztják is a véleményét, s míg te rágódsz ezen, neki az élet megy tovább... :/
  • TothLaci
    Az egyik unokatesóm most 14 éves, másik most 16.
    Az elsőnek legalább 3-4 szexuális kapcsolata volt,
    a másik meg folyamatosan szivatja le magát a csajokkal.
    Ismerem őket, nem hazudnak, állandóan mennek ide-oda, egyszer egyik csaj küld nekik SMS-t, egyszer a másik.
  • n3whous3
    Ha valaki átlépte a 14-et, az ne "menjen vissza" csajozni. Szerintem.
  • Rundstedt17
    azt gondolja szerintem hogy jó csaj illetve megtehet mindent így mert a pasiknak jó lesz egyszer is külsője okán neki meg pont elég ennyi.magyarul élvezi az életet.
  • gameplusz
    Mondom 20 éves.
  • n3whous3
    Amikor 18 voltam, az akkori kiscsajok kb. ugyanezen a szinten voltak. De igaz ami igaz, ilyen történeteket nem hallottam mikor én is 15 körül jártam.