8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Rita79
    Amiket leírtál, legfőképpen fizikai erőt igényelnek, meg műszaki szakértelmet, ami mintha a normális férfiakra kellene, hogy jellemző legyen. De kapaszkodj meg, sok férfi ennek ellenére nem tud egy villanykörtét kicserélni.
    A mosás meg a takarítás meg nem kifejezetten női munka, meg nem is bonyolult megnyomni az inditógombot a mosógépen meg a porszívón!
  • vizes
    Dobjak tel számot?

(viccelt)
  • Sir Quno Jedi
    Igazad van. A rendes pasik végtelenül uncsiak! Magamról (is) tudom.

A rend, a jó, a helyes az sosem volt vonzó és legkevésbé sem vezet egyik sem a boldogsághoz. Egy elvhű, becsületes ember mellett csak szenvedés fog rád várni és megaláztatás. Előbb-utóbb magával ránt valamelyik szent kereszteshadjáratában téged is. Gyerekeitek csórók, ámde büszke mártírok lesznek, akiket karóba húznak az elvtelen szerviensek seregei, hacsak a kilátástalanságtól és a depressziótól előbb nem végeznek magukkal egy csendes téli estén az ütött-kopott zománcú kádban, egy bérház leghátsó zugában...

A történelem sosem változik.
  • vizes
    Ebben az esetben gratulálok nektek.

De azért tudjuk, hogy ez az a kivétel amelyik erősíti a szabályt.
  • extramagascsaj
    Szeretem a kellemesen zakkant/züllött pasikat. Valahogy a túl normális pasik nekem unalmasak.
  • TrIp
    az én barátnőmnek sikerült
  • vizes
    Férfi létemre tudok főzni, kimosom a cuccomat és kitakarítom a lakásomat.
    Ha valami elromlik megjavítom, a legritkább esteben hívok szerelőt. Pl.TV, és még a varrógéppel is boldogulok.
    Fordítsuk meg: melyik nő hajlandó megtanulni, hogy miként kell kicsrélni egy villanykapcsolót, megbőrözni egy csapot, felfúrni egy polcot, kicserélni a fékbetétet az autóban. De elvárni persze elvárják, hogy te a háztartásban is profi legyél.
    Persze nekünk más elképzelésünk van a rendes nőről.
  • ThisZip
    Vad motoros tetkókkal, vagy a partiarcok akik még hajnali 3-kor is fokozzák a hangulatot
  • ThisZip
    BKV: Hellósziamizu? Te is Moszkváig mész?
  • extramagascsaj
    egyébként engem vmiért nem izgatnak a rendes,normális pasik :I
  • extramagascsaj
    én most nem keresgélek...de azért köszi
  • Sir Quno Jedi
    Ja csak előbb-utóbb a bentiekkel fog kefélni, mert azokkal van többet és akkor amikor még friss, üde és kívánatos, te meg kapod odahaza a dögfáradt, morgós, frigid, lepukkant asszonyt. Mi cégünknél is (meg akiknek dolgozunk, azoknál is) szinte mindenki-mindenkivel összefeküdt már, néha csak kapkodom a fejemet.
  • ivjoe
    Azt hiszem valamit félreértettél/félreértettem. -.-
  • Lord Nomak
    Hát, így kb a kedd, szerda, csütörtök, vasárnap teljesen szabad. A 15 perces mosogatást nem számolom mert hát az semmi.. =) Bevásárlás van még de azt hazafelé megejtem ha friss zöldségre vagy gyümölcsre van szükségem mert olyan ételt főzök/főzünk asszonnyal. =)
  • ivjoe
    "de fel a fejjel, jön a fesztiválszezon, majd két kazalra jönnek a fiú.. izé.. jányok!!1"

:D

Amúgy tényleg ritka a "megfelelő" helyek/rendezvények száma.
    Már, ha a dugáson túlmutató céljaid vannak. :(
  • Tinman #102
    És te hány szűzzel magadon kívül?
  • Tinman #101
    Nincs nagyon jó tanács, hogy hol érdemes keresni.
    Szólítottam le már utcán csajt pár nap szemezés után, szóval hogy hol:
    mindenhol!
  • pinnacle
    horoszkópra gondolta asszem:)
  • vizes
    Egyenjogúságot akartatok, nem?
  • Rita79
    Jól beosztod a házimunkát! Ezt én is le fogom utánozni.
  • ivjoe
    Éljenek a halak! Ez nagyon nagy, hány horgásszal találkoztál már? :)
  • Tinman #96
    El kell küldeni a nőt dolgozni... ha megtalálja benne önmagát és úgy érzi ki tud teljesedni, akkor dögfáradtan jön haza és örül neki, ha 22-kor leolthatja a villanyt. Tapasztalat.
  • Sir Quno Jedi
    Na azt ne mond már, hogy egy-egy vérunalmas értekezlet/tárgyalás alatt nem az húz ki a csendes őrülteből, hogy a szemben ülő főosztályvezető dekoltázsába fókuszálsz, esetleg a melletted ülő szöszi kis szervezőt fixírozod fél szemmel (van mit) és beindul a fantáziád?!?!?!?!??

De ha igazán profi vagy, még női triggerre sincs szükséged, csak ülsz káprázó szemmel és kiégett aggyal az íróasztalod előtt, a halaszthatatlan feladataid közepette és a táblázatok mögött szőkéket látsz, meg barnákat, meg...
  • extramagascsaj
    na ez a téma vicces...mert általában akinek van párja,az rögtön okosabb párkapcsolati témákban, így abban is,hogy másnak hol érdemes keresnie azt
    Jó tanácsok: ne discóban keresd, ne neten keresd, ne munkehelyen keresd, ne a barátikörödben...akkor hol is?
    jó tanács: gáncsolj el az utcán egy jó pasit,ha megtetszik,aztán hívd meg vígaszkávéra! vagy mi?

Amúgy léteznek "belsőleg és külsőleg is kibírható" férfiak...csak vagy foglaltak vagy buzik
  • Lord Nomak
    Az iskola sem neveli csak te, meg az élet sem neveli csak te. Amúgy lehet én tévesztettem pályát és rossz irányba megy az életem de egyedül tartom rendben a lakást igaz gyerek nincs de.

7.30-16.00 meló minden nap pl, hazajövök, megfőzök előre 3-4 napra való kaját mondjuk a hétfői munka után, aztán szombaton pl porszívó, felmosás, portörlés stb. Ami mindennapos az a mosogatás, még mosni sem kell mindennap. Tehát nem igazán látom át hogyan lehet 7 napból 7et kitölteni munkával és házimunkával. Természetesen e mellett mindennapos program a barátnő ahol szintén besegítek a ház körüli munkába ha szükséges.
  • pinnacle
    Igen a nevelés az otthon történik, du-este ill. hétvégén. Nem napközben.

Főzni? Ajjaj, 1 óra az ember életéből legrosszabb esetben. Nem 6 fogásos esküvői menüt vár el az ember, hanem vmi meleg kaját, lehet az meleg babkonzerv is. :D

Mackónadrág otthon teljesen rendbe van. Ha nem birja a férfi elfogadni azt, hogy a párja(nője, csaja, kurvája:D) nem mindig topmodell kinézetű akkor baj van, szal a mackónaci OK. A zsírfolt meg igénytelen, aki nem tud pólót cserélni az igénytelen.
  • [HUN]PAStheLoD
    pálinka /+ sör :DDDDDDD::D:D:D:
  • [HUN]PAStheLoD
    ez az egymás miatt öltözés ez jól hangzik, egészen addíg, amíg nem kezd el a hölgyemény hálót vetni, dekoltázst vágni :]

az viszont igaz lehet, hogy ha épp nem egy férfinak, akkor a többi nőnek, de muszáj "valahogy kinézniük" :|
  • Sir Quno Jedi
    Ammá igaz. Csak egy pasi tudhatja mi kell egy pasinak! :DD?D??D?D?D?
  • [HUN]PAStheLoD
    szerinem úgy reális, hogy ha kimész az utcára, nézed a TV-t .. "szörfölsz az interneteken" [lolz], akkor kb percenként szembejön valami .. ami pina, vagy ha nem, akkor akár az is lehetne :D
  • [HUN]PAStheLoD
    a múltkor is élvezted mikor a tibivel... nem kell letagadni :D
  • Sir Quno Jedi
    Ki akar villogni menni?! Hát a nők! Egy normális ember meló után ledöglik és pihen/iszik/játszik/dug/leszar mindenkit. DE minimum kisgatyában rohangál, mert örül, hogy nem kell állig matyóban parádéznia még a napi güri után is. NA nemúgy a nők! Azokat el kell vinni mindig valahová, mert akkor kezdenek csak igazán élni. Nekik muszáj kifelé mutatni, hogy milyük és "kijük" van. Még öltözni is egymás miatt öltöznek, nem is a pasik miatt... Ehhhh...

Türlem kell hozzájuk az tuti.
  • Rita79
    Miért? A munkahelyen neveled a gyerekedet? Amikor hazaérsz, akkor kell vele foglalkozni. A bölcsöde meg az óvoda csak vigyáz a gyerekedre, de nem neveli!
    Főzni meg kell hétközben is kell minden nap. Vagy nem?
    A férfiak meg igénylik esténként is a tiszta, igényes nőt. Vagy neked tetszik a zsírfoltos, mackónadrágos maca?
  • haxoror
    Nem tudom, így hirtelen valahogy úgy képzeltem hogy 50 másodpercenként csipog az órája

*bipp-bipp*
    Ah, igen, SZEX!!!
    Na gyerünk vissza malterozni...

Persze így "statisztikailag" okés, bár hülyeségnek tartom így is.

(ehh, innom kell egy kávét... )
  • [HUN]PAStheLoD
    a karrier meg a gyereknevelés üti egymást. főleg, hogy manapság a karrier mindenkinek egyenlő a napi +3 óra túlórával, hétvégénmelózással.

igazából faszság kijelenteni minde azt, hogy a férfiak elvárják a nőktől ezt és ezt és ezt... illetve fordítva is. hiszen, egy [nagyon-]jól kereső férfi valószínűleg nem fogja elvárni. illetve ma már van hogy az apuka marad otthon a gyerekkel, mer' a nő keres jobban [sokkal].
  • Sir Quno Jedi
    Ergó buzi, pont! :D Nem fogsz meggyőzni az ellenkezőjéről. Ez a "kiverjük egymásnak egy kicsit, de csak semmi buzulás" téma?!?!?? :DDD
  • Fbn Lx
    ez kibaszott nagy : D_AS
  • [HUN]PAStheLoD
    én is hallottam .. badarság .. mit csinál a maradék 49-ben?

egyetlen feloldását látom a paradoxonnak, ha 50 másodpercig gondol a kvantumfizikára (mi mást takarhatna az ARRA, nemdebár? :D)
  • pinnacle
    napi 8 óra meló és a gyereknevelés nem üti egymást. Feltalálták már a bölcsödét és az óvodát.

Házimunka? Hétvégén egy nagyobb takarítás, hétközbe meg egy felmosás, porszívózás nem halálos terhelés.

Villogni meg hol?:D napi 8 óra meló után ki akar menni villogni?:D
  • Narxis
    Milyen az a metrószexuális? A 4-es metró munkásai?

A metroszexuális TÚLZOTTAN törődik a külsejével de nem egyenlő a buzival. Ne keverjük a szezont a fazonnal. :)

Klikk.