8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#117 Amiket leírtál, legfőképpen fizikai erőt igényelnek, meg műszaki szakértelmet, ami mintha a normális férfiakra kellene, hogy jellemző legyen. De kapaszkodj meg, sok férfi ennek ellenére nem tud egy villanykörtét kicserélni.
A mosás meg a takarítás meg nem kifejezetten női munka, meg nem is bonyolult megnyomni az inditógombot a mosógépen meg a porszívón! -
#116 Dobjak tel számot?
(viccelt) -
#115 Igazad van. A rendes pasik végtelenül uncsiak! Magamról (is) tudom.
A rend, a jó, a helyes az sosem volt vonzó és legkevésbé sem vezet egyik sem a boldogsághoz. Egy elvhű, becsületes ember mellett csak szenvedés fog rád várni és megaláztatás. Előbb-utóbb magával ránt valamelyik szent kereszteshadjáratában téged is. Gyerekeitek csórók, ámde büszke mártírok lesznek, akiket karóba húznak az elvtelen szerviensek seregei, hacsak a kilátástalanságtól és a depressziótól előbb nem végeznek magukkal egy csendes téli estén az ütött-kopott zománcú kádban, egy bérház leghátsó zugában...
A történelem sosem változik. -
#114 Ebben az esetben gratulálok nektek.
De azért tudjuk, hogy ez az a kivétel amelyik erősíti a szabályt. -
extramagascsaj #113 Szeretem a kellemesen zakkant/züllött pasikat. Valahogy a túl normális pasik nekem unalmasak. -
#112 az én barátnőmnek sikerült -
#111 Férfi létemre tudok főzni, kimosom a cuccomat és kitakarítom a lakásomat.
Ha valami elromlik megjavítom, a legritkább esteben hívok szerelőt. Pl.TV, és még a varrógéppel is boldogulok.
Fordítsuk meg: melyik nő hajlandó megtanulni, hogy miként kell kicsrélni egy villanykapcsolót, megbőrözni egy csapot, felfúrni egy polcot, kicserélni a fékbetétet az autóban. De elvárni persze elvárják, hogy te a háztartásban is profi legyél.
Persze nekünk más elképzelésünk van a rendes nőről. -
#110 Vad motoros tetkókkal, vagy a partiarcok akik még hajnali 3-kor is fokozzák a hangulatot -
#109 BKV: Hellósziamizu? Te is Moszkváig mész? -
extramagascsaj #108 egyébként engem vmiért nem izgatnak a rendes,normális pasik :I -
extramagascsaj #107 én most nem keresgélek...de azért köszi -
#106 Ja csak előbb-utóbb a bentiekkel fog kefélni, mert azokkal van többet és akkor amikor még friss, üde és kívánatos, te meg kapod odahaza a dögfáradt, morgós, frigid, lepukkant asszonyt. Mi cégünknél is (meg akiknek dolgozunk, azoknál is) szinte mindenki-mindenkivel összefeküdt már, néha csak kapkodom a fejemet. -
#105 Azt hiszem valamit félreértettél/félreértettem. -.- -
#104 Hát, így kb a kedd, szerda, csütörtök, vasárnap teljesen szabad. A 15 perces mosogatást nem számolom mert hát az semmi.. =) Bevásárlás van még de azt hazafelé megejtem ha friss zöldségre vagy gyümölcsre van szükségem mert olyan ételt főzök/főzünk asszonnyal. =) -
#103 "de fel a fejjel, jön a fesztiválszezon, majd két kazalra jönnek a fiú.. izé.. jányok!!1"
:D
Amúgy tényleg ritka a "megfelelő" helyek/rendezvények száma.
Már, ha a dugáson túlmutató céljaid vannak. :( -
#102 És te hány szűzzel magadon kívül? -
#101 Nincs nagyon jó tanács, hogy hol érdemes keresni.
Szólítottam le már utcán csajt pár nap szemezés után, szóval hogy hol:
mindenhol! -
pinnacle #100 horoszkópra gondolta asszem:) -
#99 Egyenjogúságot akartatok, nem? -
#98 Jól beosztod a házimunkát! Ezt én is le fogom utánozni. -
#97 Éljenek a halak! Ez nagyon nagy, hány horgásszal találkoztál már? :) -
#96 El kell küldeni a nőt dolgozni... ha megtalálja benne önmagát és úgy érzi ki tud teljesedni, akkor dögfáradtan jön haza és örül neki, ha 22-kor leolthatja a villanyt. Tapasztalat. -
#95 Na azt ne mond már, hogy egy-egy vérunalmas értekezlet/tárgyalás alatt nem az húz ki a csendes őrülteből, hogy a szemben ülő főosztályvezető dekoltázsába fókuszálsz, esetleg a melletted ülő szöszi kis szervezőt fixírozod fél szemmel (van mit) és beindul a fantáziád?!?!?!?!??
De ha igazán profi vagy, még női triggerre sincs szükséged, csak ülsz káprázó szemmel és kiégett aggyal az íróasztalod előtt, a halaszthatatlan feladataid közepette és a táblázatok mögött szőkéket látsz, meg barnákat, meg... -
extramagascsaj #94 na ez a téma vicces...mert általában akinek van párja,az rögtön okosabb párkapcsolati témákban, így abban is,hogy másnak hol érdemes keresnie azt
Jó tanácsok: ne discóban keresd, ne neten keresd, ne munkehelyen keresd, ne a barátikörödben...akkor hol is?
jó tanács: gáncsolj el az utcán egy jó pasit,ha megtetszik,aztán hívd meg vígaszkávéra! vagy mi?
Amúgy léteznek "belsőleg és külsőleg is kibírható" férfiak...csak vagy foglaltak vagy buzik -
#93 Az iskola sem neveli csak te, meg az élet sem neveli csak te. Amúgy lehet én tévesztettem pályát és rossz irányba megy az életem de egyedül tartom rendben a lakást igaz gyerek nincs de.
7.30-16.00 meló minden nap pl, hazajövök, megfőzök előre 3-4 napra való kaját mondjuk a hétfői munka után, aztán szombaton pl porszívó, felmosás, portörlés stb. Ami mindennapos az a mosogatás, még mosni sem kell mindennap. Tehát nem igazán látom át hogyan lehet 7 napból 7et kitölteni munkával és házimunkával. Természetesen e mellett mindennapos program a barátnő ahol szintén besegítek a ház körüli munkába ha szükséges. -
pinnacle #92 Igen a nevelés az otthon történik, du-este ill. hétvégén. Nem napközben.
Főzni? Ajjaj, 1 óra az ember életéből legrosszabb esetben. Nem 6 fogásos esküvői menüt vár el az ember, hanem vmi meleg kaját, lehet az meleg babkonzerv is. :D
Mackónadrág otthon teljesen rendbe van. Ha nem birja a férfi elfogadni azt, hogy a párja(nője, csaja, kurvája:D) nem mindig topmodell kinézetű akkor baj van, szal a mackónaci OK. A zsírfolt meg igénytelen, aki nem tud pólót cserélni az igénytelen. -
#91 pálinka /+ sör :DDDDDDD::D:D:D: -
#90 ez az egymás miatt öltözés ez jól hangzik, egészen addíg, amíg nem kezd el a hölgyemény hálót vetni, dekoltázst vágni :]
az viszont igaz lehet, hogy ha épp nem egy férfinak, akkor a többi nőnek, de muszáj "valahogy kinézniük" :| -
#89 Ammá igaz. Csak egy pasi tudhatja mi kell egy pasinak! :DD?D??D?D?D? -
#88 szerinem úgy reális, hogy ha kimész az utcára, nézed a TV-t .. "szörfölsz az interneteken" [lolz], akkor kb percenként szembejön valami .. ami pina, vagy ha nem, akkor akár az is lehetne :D -
#87 a múltkor is élvezted mikor a tibivel... nem kell letagadni :D -
#86 Ki akar villogni menni?! Hát a nők! Egy normális ember meló után ledöglik és pihen/iszik/játszik/dug/leszar mindenkit. DE minimum kisgatyában rohangál, mert örül, hogy nem kell állig matyóban parádéznia még a napi güri után is. NA nemúgy a nők! Azokat el kell vinni mindig valahová, mert akkor kezdenek csak igazán élni. Nekik muszáj kifelé mutatni, hogy milyük és "kijük" van. Még öltözni is egymás miatt öltöznek, nem is a pasik miatt... Ehhhh...
Türlem kell hozzájuk az tuti. -
#85 Miért? A munkahelyen neveled a gyerekedet? Amikor hazaérsz, akkor kell vele foglalkozni. A bölcsöde meg az óvoda csak vigyáz a gyerekedre, de nem neveli!
Főzni meg kell hétközben is kell minden nap. Vagy nem?
A férfiak meg igénylik esténként is a tiszta, igényes nőt. Vagy neked tetszik a zsírfoltos, mackónadrágos maca? -
haxoror #84 Nem tudom, így hirtelen valahogy úgy képzeltem hogy 50 másodpercenként csipog az órája
*bipp-bipp*
Ah, igen, SZEX!!!
Na gyerünk vissza malterozni...
Persze így "statisztikailag" okés, bár hülyeségnek tartom így is.
(ehh, innom kell egy kávét... ) -
#83 a karrier meg a gyereknevelés üti egymást. főleg, hogy manapság a karrier mindenkinek egyenlő a napi +3 óra túlórával, hétvégénmelózással.
igazából faszság kijelenteni minde azt, hogy a férfiak elvárják a nőktől ezt és ezt és ezt... illetve fordítva is. hiszen, egy [nagyon-]jól kereső férfi valószínűleg nem fogja elvárni. illetve ma már van hogy az apuka marad otthon a gyerekkel, mer' a nő keres jobban [sokkal].
-
#82 Ergó buzi, pont! :D Nem fogsz meggyőzni az ellenkezőjéről. Ez a "kiverjük egymásnak egy kicsit, de csak semmi buzulás" téma?!?!?? :DDD -
Fbn Lx #81 ez kibaszott nagy : D_AS -
#80 én is hallottam .. badarság .. mit csinál a maradék 49-ben?
egyetlen feloldását látom a paradoxonnak, ha 50 másodpercig gondol a kvantumfizikára (mi mást takarhatna az ARRA, nemdebár? :D) -
pinnacle #79 napi 8 óra meló és a gyereknevelés nem üti egymást. Feltalálták már a bölcsödét és az óvodát.
Házimunka? Hétvégén egy nagyobb takarítás, hétközbe meg egy felmosás, porszívózás nem halálos terhelés.
Villogni meg hol?:D napi 8 óra meló után ki akar menni villogni?:D -
#78 Milyen az a metrószexuális? A 4-es metró munkásai?
A metroszexuális TÚLZOTTAN törődik a külsejével de nem egyenlő a buzival. Ne keverjük a szezont a fazonnal. :)
Klikk.