8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • n3whous3
    Van arany középút is.
  • TothLaci
    Én meg 197 cm :D
  • rvn
    én is annyi vok:D
  • gameplusz
    Srácok!
    Ne adjatok meg mindent a csajnak, mert lelép a gitárossal... Hogy ez mennyire igaz. Szóval: vagy mindent megadsz, és rádún, vagy nem adsz meg mindent, és te vagy a szemét férfi. Ennyi. Azt hiszem itt mondták nekem, de rá kellett jönnöm (átgondolva az eddigieket - szerencsére jelenleg még nem :P), hogy 99%-ig igaz. Aztán ha férjet keresnek, akkor találnak valakit, aki úgyahogy kibírható, esetleg szereti, és ennyi. Ha mégis megún, akkor meg válás, és egy lesz, aki mindent visz.
  • Nohab
    Felnéztem gyorsan az im fórumára, az első oldalon kapásból 2 téma a szeretkezéssel foglalkozik. Ezt az újságot kb. 14-22 éveseknek szánják.
  • Legend Killer
    10kilmoéter:D
  • extramagascsaj
    188cm
  • SZilaJMaGGoT
    Megitt bejön a kinek a pap kinek a papné elv... Most ha milennénk a zsűri, tegyük fel tiszta verseny lenne, a mi véleményünk is eltérő lenne... Csak statisztikát lehet mérni, de ameddig létezik ízlés, addig nemtudhatjuk meg hogy ki a leg...
  • extramagascsaj
    nem vitatkozom...nem ez volt a lényeg...
  • n3whous3
    sebaj
  • extramagascsaj
    úgy értettem, hogy olyan ember, akit személyesen ismersz,és úgy gondolod róla, hogy korrekt...
  • rvn
    mi az az extrémmagasság ha megkérdezhetem csak kivéncsiságból?
  • TothLaci
    Ha majd a világ összes csaja részt venne ezen, akkor talán.
    De akkor sem biztos, mert a "legszebbek" előre lesz*pnák a zsűrit,
    mielőtt még elkezdődne a verseny.
  • SZilaJMaGGoT
    Engem sem néztek le, csak cseszegettek, hogy mikor, megvolte má', etc.. :D Egyébként osztom a véleményed, ugyanis, megpróbálkoztam én már mindennel, és rákellett jönnöm h nem megy mindenkinek az, hogy csak úgy megdönt valakit, merthát jártam úgy, h tök könnyedén összeszedtem valami ribit(akinek az imponált, hogy úgy ittam a vodkát mint a vizet..:S ebből kiderül, h igazából csak iszogatni mentem csajozás nemvolt tervbe) és amikor eksön lett volna besültem mint a rosszpetárda, én ezt a részegséggel magyaráztam, de tudniillik előfordul, hogy én egy bizonyos pont után csak józanabb leszek a piától, nah ez pont ilyen volt és, rájöttem, hogy nekem nincs gyomrom olyan nőhöz aki csak így megadja magát... :/ am bocs h regényeket írok csak sok az élmény, és nemtom, hogy írjam gyorsan röviden tömören... :D
  • n3whous3
    Sajnos. Telefossák olyan dolgokkal, hogy nem csoda, hogy tele vannak sztereotípiákkal a mostani csajok.
  • n3whous3
    A kulcsszó a "kikiáltott". Nem a valódi legrendesebb, csak akit egy tömeg úgy gondol pl.
  • Narxis
    Én igen.
  • rvn
    az semi se ér...kinek mi a szép...
  • Nohab
    Ez csak ilyen gagyi újságok idióta versenyei. Jut eszembe újságok. Néztetek már bele egy tinimagazin lapjai közé?
  • extramagascsaj
    khm...lehet, de azért van szépségkirálynőválasztás...nemde? ezt buktad
  • rvn
    érdekes téma
  • TothLaci
    "a világ legrendesebbnek kikiáltott pasijáról"
    Ilyen nincs. Olyan sem, hogy a világ legszebb csaja...
  • Nohab
    Elég csak megnézni az alsóbb generációkat. Ahányszor meglátok egy gólyát és adja magát, az ..... nem hozzá illik.
  • n3whous3
    Nemtom, engem soha nem néztek le azért, amilyen gondolkodású vagyok/voltam, ha valamivel csesztettek, vagy valamit erőltetett 1-2 haver, arra mondtam egy szimpla nemet és végül elfogadták. És mint utólag meglepődve hallottam, volt olyan ismerős is, aki úgymond felnézett a viselkedésemre, csak ezt nem mondta soha.

Mindenesetre legtöbb normális ember nem nézi gáznak, ha nem fekszel le barátnőddel 1-2 hét alatt... 2-3 hónap alap egy kapcsolatban, hogy ez megtörténjen szerintem és az a helyzet, hogy még jobb is. Ha nem megy bele előbb a csaj, akkor az csak jót jelent. Ne adja egy csaj se magát könnyen, azt mondom.
  • SZilaJMaGGoT
    Hát igen... ez elég szomorú... itt is hasonló a helyzet, nekem pl a barátnőim mindig idősebbek voltak, ha csak egy hónappal is, és próbáltam inkább ahoz a szinthez felhúzni, mint lealacsonyodni egy kis picsa szintjéhez, a lányok elvileg korábban érnek, hát nemtudom tisztelet a kivételnek, de manapság fiúk lányok egyaránt retardált barmok úgy nagyátlagban... :/
  • MoSFeT
    Ez a mainstream ágazat.
    Ám a világ nem csak a mainstream dolgokból áll.

A zene sem egyenlő danubius radio, vagy radio 1, vagy viva tv...
    És fatális hiba pl Julie London-t az említett (mainstream) helyeken keresni...
  • Nightwish006
    És akkor most mondom a saját példám. Előre mondanám, hogy sok mindenben én is hibás vagyok, de nem hiszem, hogy teljesen. :D Naszal itt vagyok én... 18 éves fiu, nagyon bulizni nem járok, mert írtózom az ott lévő emberektől. Mellesleg a mostanság ott pörgő techno/dance/rnb zenéket sem kedvelem. A netes társkeresés nem az igazi, persze szoktam próbálkozni végső elkeseredettségemben, de 5 percnél megunom a chatelést ;D A közvetlen közelemben vagy olyanok vannak, akik egyszerüen szóba sem jöhetnek nálam a lentébb leírt okok miatt, vagy már foglaltak (kevés van, aki szóba jöhetne. És itt most nem a kinézetre gondolok). Lehet még a mai világban máshogy ismerkedni? :D Én nem tudok ilyen megyek a buszon, meglátok egy csini csajt, és oda megyek hozzá szinten ismerkedni. Ehez kell a megfelelő "ego", amivel én nem rendelkezem. Vagyis de, csak ezt nem szeretem megmutatni. Ezek után nem tudom mit lehet tenni, várom az ötleteket :P
  • extramagascsaj
    sajnos a mostani kis pitsák még lentebb viszik a szintet...
    amúgy fene tudja...a világ legrendesebbnek kikiáltott pasijáról is kiderült már,h félrekúr...akkor meg mit keresik a csajok a de rendes embereket?
  • Nohab
    Nálunk is így volt. Az álltalános iskolába kettő típus volt. Az egyik az általad vázolt, a másik egész nap a házban vegetál.
  • n3whous3
    Én se adtam fel az elveimet csak ezért.
  • SZilaJMaGGoT
    Egyébként elég sz@r világot élünk... Biztosan nincs így mindenhol, de egyre inkább azt veszem észre, hogy a nemk*rva lányok, és a nemkurvákra hajtó fiúk, valahogy nemversenyképesek... Sok társaságban(ahol ugye a szemét van többségben) izolálják a más gondolkodású embereket, vagy megvezetik őket... Legyen egy példa, hogy összejön egy srác és egy lány, a srácot a haverjai addig cseszegetik, még komolyan benem kóstolja a lányt, a lány tegyük fel nemhagyja magát, de ettől még működhetne, mígnem megkérdezik az etalon szerepben álló ribancok, hogy lefeküdtek e már, hogy teljesít a srác, stb.., ha ez egy olyan lány aki az ilyenek szavára ad, mert mondjuk ilyen társaságban mozog, de ugyanakkor őmaga nem ilyen, akkor mivel ő nem akar beégni, csak annyit mond nem(szükség esetén letagadja a srác próbálkozását), a nagy barátnők elkönyvelik a srácot balfasznak, és a tanácsukra a lány ejti is valami hülye ürüggyel... A másik lehetőség, az, hogy lefekszik vele, de úgy, hogy ezzel nem önmagának vagy a srácnak akar megfelelni, hanem a kib@szott elkorcsult társadalom elvárásainak, és ő is pont ugyanolyanná válik, a srác szintén, mert őt meg elvakítja a "hú de kemény vagy hogy meghúztad a kiscsajt" szöveg... Emlékszem mikor összejöttem azzal a lánnyal akivel a szüzességemet vesztettem el, rengeteget szekáltak a haverok, hogy megvolt e már, stb, én meg nem akartam elmondani, mert úgyéreztem én most ezzel villognék, és az mekkora parasztság, pedig kurvára idegesítettek... Nah szal ez egy ilyen kurva szélsőséges példatörténet, de mindenki szűrje le belőle magának az általános, és nem általános igazságokat... :/
  • EK1TEP
    Hát ja ebben igazad van ez elég gáz...nem is értem azokat a csávókat akik ilyenekkel járnak!
    22 éves azt 15 éves a bnője pfff
  • n3whous3
    Egyre jobban igaz sajnos, tényleg.
  • TothLaci
    Ha én így gondolnám ezt, akkor rég lenne csajom. De én nem fogok kib*szni a nőkkel.

Sok csaj meg felháborodott azon a kijelentésemen, hogy számomra könnyebb megszerezni egy Xbox 360-at, mint egy csajt, megtartásáról nem is beszélve.
    De ha már őket megszerezte más, akkor nem tudom, miért vannak felháborodva :D
  • Nightwish006
    Ebben van igazság, és én sem azt mondtam, hogy nincs kivétel, és mindenki bűnös. Csak nagyon gáznak tartom, hogy nem a romlottság van kisebbségben ;]
  • Nightwish006
    Persze lehet rosszul látom a dolgokat, és mivel nagy a világ ezért ne itéljek el egy egész világot, de szerintem ez helyenként változó is. Mi nálunk ez pörög. Pl. a 14-15 éves csajoknál most jött divatba, hogy
    1. legyen kocsid! KOMOLYAN !!!
    2. alsóhangon legyél 18-20 éves. A saját korosztályával már lassan szóba sem állnak ;] Persze ez nem mostani dolog, de amikor egy olyan csaj, aki most járta ki a ált.8.osztályt ne egy 22 éves fiuval szenvedjen. :D Főleg ne azzal, akiről mindenki tudja, hogy minden hétvégén iszik, drogozik, iskolába nem jár, és dolgozni sem nagyon dolgozik.
    3. Komolyan mondom, hogy akinek nincs feltünési viszketegsége azzal lassan szóba sem állnak. :)
  • Nohab
    Azért lehet találni innen is onnan is rendes embereket, csak egy baj van velük: nehezen nyílnak meg, ezért még nem járta át őket a "mai világ" bűze.

Szilajmaggot

Teljesen ismerős helyzet... Msn-en még járt a szánk, de amikor találkoztunak, szó szerint no comment.
  • TothLaci
    Ezzel egyet tudok érteni. Jobb személyesen ismerkedni.
  • n3whous3
    Van helyes út, de tényleg nem kell belebeszélni másba a dolgokat, mert mindenkinek más. Csak lehet ötletet adni :)
  • SZilaJMaGGoT
    Persze, kinek a pap kinek a papné... :D Énsem akartam általánosítani, hogy mi a helyes út, csak személyes tapasztalataim alapján mérlegeltem... :D