8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Narxis
    Te is kérhettél volna egy kicsit. :D
  • Nohab
    Az a harmadik eset.
  • rvn
    az szép...igy kell szórakozni
  • n3whous3
    Mesélek egy történetet. Eligazítottam vonat utazáskor egy nőt, vitt egy gyereket haza, mert bebetegedett (oszt. kirándulásról). Akiket felügyelt: egy 8. osztályos banda. Plusz ott még 1 tanár meg 2 szülő.

Gyerekek most úgy higgyétek el megittak 4 üveg töményt, többire nem emlékszem mi volt (voltak kb 20-an). Bebasztak, hányás.

Ez is borzalmas, de a következőek tükrözik az egyik okát annak, hogy miért is van ez így:
    - Megjegyezte a tanár, hogy "ez nem is lenne baj," Na itt már sandán néztem rá. Hogy ne lenne baj, hogy 13-14 évesen így bebasszanak? Mondjuk 16 évesen vagy 15...
    - Elvették a maradék 1 üveg whiskeyt a felügyelők, és ŐK IS BEBASZTAK. Így kell példát mutatni, gratula a szülőknek. Még csak le se baszták sztem őket olyan istenesen.
  • rvn
    hát nem:)
  • extramagascsaj
    akkor nagyon szolíd vagyok...de engem legalább nem kurvázhat le senki
  • gameplusz
    Nemreklám. Csak a mai hölgy fiatalság tömören. :D
  • rvn
    vagy foggalmuk sincs mit sinál a szemükfénye... 2 jó atyai pofon helyretenné öket abban biztos vok
  • n3whous3
    ÉS mindörökké

ámen :D
  • TothLaci
    Nehéz ezt így megválaszolni. Szerintem öttől felfelé már sok.
  • n3whous3
    És én mit mondjak :DDD De engem kurvára nem érdekel, hogy "elkúrom a fiatalságom" ahogy mondják páran, ha boldog tudok lenni most.
  • SZilaJMaGGoT
    Gecc kemény.. Mikor én voltam általános sulis akkor olyan 7 évvégén 8ik elején jelent meg a tanga... Hát télleg gáz amikor vagányság a cigi meg a pia... Én a saját hülyeségemből iszok meg dohányzok, mer én ugye minden hülyeséget kiakartam próbálni, de ezekkel én soha senkinek nem akartam imponálni, és szar is az amikor egy lány konkrétan megmondja h olyan sráccal végképp nemállna szóba aki bagózik... Normális lány meg alap h nem áll le részeg emberrel... :/ A részeg lányok meg hagyjuk... Lehet azt mondjátok h konzervatív vagyok, meg 21ik század, egyenjogúság stb, de azért egy lány aztmondom tartsa magát a társaságban, és ezt a véleményt egy lány ismerősöm is osztja..
  • n3whous3
    Hm igaz. Ha 14-15 évesen kezdett neki, akkor évente mondjuk 3 pasi, ha nem ment semmi jól. Az meg mondjuk akkor 20 és felette.
  • extramagascsaj
    akkor nagyon le vagyok maradva
  • Nohab
    A szülők vagy nem akarnak törődni a gyerekükkel ezen a téren, vagy nem tudják kontrollálni.
  • Narxis
    LOL
  • n3whous3
    vagy inkább 10
  • n3whous3
    Neked (21 évvel) a 15+-ot mondanám :) legalábbis pár ismerős példáját nézve.
  • n3whous3
    Ha belegondoltok, csak valamilyen fura egyenlőség kezd lenni. Bár a csajoknál az is van, hogy legyen pénzes a pasi, de végülis azért nem kell őket elmarasztalni, mert dugatják magukat. Mi is ezt csináljuk. De ha komolyan akarja gondolni valamelyik fél is a dolgot, akkor a másik felérhetné ésszel, hogy kihátráljon, ha ő nem és ne hülyítse a másikat. Meg persze ne legyenek olyan elvárásai, amit nem várt el a kapcsolat elején.
  • extramagascsaj
    cseles
    nade...szted mi számít soknak mondjuk így az én koromban pl.?
    [21éves]
  • n3whous3
    ó értem
  • HUNMarcus
    közvetlen környezetemben van olyan 2. osztályos általános iskolás lány aki TANGÁT hord, miközben anyuci hatalmas tundra bugyiban flangál és meg veszi neki a kis tangácskáját, szóval nem csak a kislányokon kell csodálkozni az anyucikon is, van ilyen egyáltalán, hát van, ezek után már tényleg nem lepődök meg semmin

IQ szempontjából meg sztem is most a fiúk állnak jobban, nem tudom honnan jött ez, h jó dolog kurvulni, emosnak lenni, dohányozni, minden hétvégén részeg lenni.

és kérdem én pénzzel, hogy lehet ezt bírni, mondjuk egy 12-15 évesnek nyilván kevesebb ital is elég a boldogsághoz, és anyuci apuci is támogatja ebben, mert nyilván tudja, hogy hova megy a gyerek este 10kor, de mindenki azt csinálja amit akar, nem akarok senkit korlátozni vagy téríteni....

lehet elkanyarodtam a témától, de ez most kikívánkozott ahogy olvastam az utóbbi hszeket...
  • TothLaci
    Így van, szerencsére vannak kivételek, én is olyan csajokkal szeretek beszélgetni, akik normálisak.
    És érdekes módon vannak olyan helyek, ahol több normálisabb csaj van.
    Odamegyek, megszólítom, örülnek neki, aztán néha játszanak velem, és ugye a pasi ügyeikről egy szót sem szólnak, mintha tökre szinglik lennének :)
    Természetesen azt nem tudhatom, sőt nem is nagyon érdekel, hogy egy csajnak mennyi kapcsolata volt már, alapvetően az érdekel, hogy éppen van-e szeretője. Azt meg megtudom az interneten keresztül az ismerőskereső oldalakról, ennyi előnye van a világhálónak is.
  • rvn
    jó is az...hawerokkal kis kocsmázás dumálás stb:D
  • MoSFeT
    a topiknak
  • SZilaJMaGGoT
    Ez esetben tévedtem... :S

441#
    Ez igaz, csak sajna itt a környékemen nincs túlsok lehetőség kulturális szórakozásra, így marad a kocsma, a diszkót nemigazán élvezem, illetve a modern tánc zenét, mert elektronikus zenéből én drum n bass, hardcore, és az ilyeneket szeretem... Szal nekem szinte minden bulim kocsmázásból áll.. :/
  • n3whous3
    ez kinek? #Ð
  • gameplusz
    Pia nélkül is veszélyes dolog ez.
  • Narxis
    Én mást..
  • MoSFeT
    Társfüggőség szagot szimatolok...
  • n3whous3
    Természetes egyensúlyról biztos hallottál. Elég fura lenne, ha többen lennének.

De ha mondjuk te Szeged populációjáról beszélsz, akkor igazad van, többen vannak
  • SZilaJMaGGoT
    Ja hát igen, haverom a mérges sárga lasztit hányta ki, úgy h nem ivott rá... :D
  • w77d
    háááát, hasonlónak mint éééééén XD

a viccet félretéve, ez egyénenként változik. Nem tévesztendő össze az olyannal, aki nem csinál semmit, csak kiszolgálja a nőt, mert az a papucsember XD
  • n3whous3
    najó, lehet, hogy 52, 48
  • n3whous3
    51%, 49%
  • rvn
    most 2 hétig én se iszom...ma ünneplet vagyis tegnap meg ma hajnalba:D
  • n3whous3
    Részegséget nem kellene erőltetni, több okból is :)
  • gameplusz
    Én úgy tudom, hogy a nők jelentős többségben vannak.
  • SZilaJMaGGoT
    Ilyenkor tudok örülni, az oktatásnak, bár itthon is van munka, a sörért megkell dolgozni:D
  • n3whous3
    (tudományos magyarázat: y kromoszómás geci kisebb az x-nél és gyorsabban célba ér )