8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Tinman #237
  • Rita79
    Én is így vagyok ezzel a barátnő dologgal. Nagyon jól el vagyok nélkülük.
    Mikor egy-kettőt kicsit jobban a bizalmamba fogadtam, azonnal megpróbáltak "jó tanácsokat" osztogatni. Amik persze nem voltak azok. De ezt már csak a jó emberismerő veszi észre.
    Mentek is egymás után a levesbe.
    A páromnak sincsenek "haverjai". Leköti a munkája, meg én.
  • n3whous3
    Van különbség aközött, hogy ki hogy kezeli a barátnőséget. Lehet senki nincs, akivel jól elvan, csak néha összefutnak vagy együtt vannak. Barátnőm is ilyen meg én is. Magam meg leginkább azért, mert valahogy sikerült jó párszor a bizalmamat elcsesznie 1-2 faszkalapnak. Meg időmet se szánom arra, hogy sokat lógjak együtt a "haverokkal".
  • extramagascsaj
    egyébként én találtam most egy rendes,okos,jóképű,sportos,jófej pasit magamnak...de néha a tökéletes sem a megfelelő...szóval nem tudni mi lesz velünk
  • Rita79
  • Zetorg
    ezt gondolom viccnek szántad! :D
  • extramagascsaj
    ok
  • The FlashBack
    de lehet. még nem mondta senki hogy az lennék:)
    csak önismeret:D
  • n3whous3
    Nem csak rólad van szó, nehogy magadra vedd, csak úgy fogalmaztam meg, hogy... hát neked ment az üzi, egyes szám 2-ben fogalmaztam :)
  • n3whous3
    ÉS gratulálok ÉS szerencsés vagy, de példának hadd mondjam, hogy egy csaj ismerősömmel szoktunk beszélni arról, hogy mi a helyzet nálam meg nála kapcsolat ügyileg és bár imádja pasiját, de szomorúan közli, hogy "de persze ő pasija ilyet nem szokott elmondani/ ilyet nem szokott mondani/ ilyet nem szokott csinálni".
    Meg az is látszik, hogy szereti-e a másik azt, amilyen vagyok. Ő meg nem csak mutatja, hanem mondja is.

Ami meg nem ide tartozik, de fontos szerintem megemlíteni: úgy elfogadni a viselkedését valakinek, ahogy van. Ha van bőven olyan dolog, amit szeretsz a másikban és van 1-2 hibája, akkor azt el lehet engedni a szemed/füled mellett. És ha valakitől hallod azt, hogy "úgy szeretlek téged, ahogy vagy", annál több bizonyíték nincs arra, hogy most éppen nincs semmi, amit rosszul csinálsz.
  • extramagascsaj
    általánosságban beszélgetünk, nem rólam egyébként...
    mint említettem korábban: nem keresek senkit most

ez is igaz, meg nem is...mindig van ellenpélda...
  • n3whous3
    Ki mondta ezt? Nem vagyok én papucs, én vagyok az irányító a kapcsolatban, mert bnőm nem valami döntésképes általában a dolgokban, stb, csak tudod én megadom ezt is neki.
  • extramagascsaj
    egy ideig igen...meg a pasik egy része...de nem mind
  • n3whous3
    TŐLED is függ, a hozzáállásodtól és a direkt meg nem direkt viselkedésedtől is. Ha valakit mondjuk már 1-2 nap alatt magadhoz engedsz, az nem fog talán komolyan venni, meg hasonlók. Nem én mondom egyébként ezeket, csak gondoltam ide beírom.
  • Tinman #223
    8 éve vagyok együtt a párommal és még mindig rajongunk egymásért... ezt nagyon bebuktad. De ha nem találod meg a szereped /férfi/ a kapcsolatban, akkor azt kevés nő viseli el, a bólogató kiskutya taktika nem sokáig működik, majd meglátod...
  • hunbasser
    a hsz-eket olvasgatván ez a szám jutott eszembe :)
  • Narxis
  • pinnacle
    Mint a reklámból is tudjuk, minden 33. nő leszbi:)
  • Narxis
    A pasik többsége jótékony hatással van a nőkre mert biztonságérzetet ad, egy biztos támaszpontot.
  • n3whous3
    Már nem azért, de

wyx felhasználói adatlapja
    Csillagjegy: ismeretlen
    Életkor: ismeretlen
    Neme: lány

Bár sejtettem, hogy nem vagy.
  • wyx
    akar a faszom palit, egészséges beállítottságú vagyok :D
  • extramagascsaj
    ámen
  • Rita79
    Akik bele akarnak kavarni a másik magánéletébe, azok nem barátnők, sőt nem is haverok. Nekem is volt sok ilyen, de pattintottam is a sunyi fajtáját.
  • Rita79
    Azért, mert csalódik az ember még nem kell apácazárdába vonulnia.
    Mindenki csalódott már szerintem életében, de attól még találhat egy olyan egyént, aki minden sebet begyógyít.
  • extramagascsaj
    azok nem barátnők
  • pinnacle
    Nah az meg remek lány lehet:) Van egyáltalán olyan csaj akinek nincs barátnője? Se barátnak számító srác?

áhhh...
  • Rita79
    Olyan lánnyal gyere össze, akinek nincs barátnője.
    Mert a barátnők tényleg meg tudnak fúrni egy kapcsolatot féltékenységből.
  • extramagascsaj
    kire hogy hatnak a csalódások...meg hogy dolgozza fel a dolgokat...
  • n3whous3
    Az egy dolog, hogy megváltozik a nézete valakinek a bukták miatt, de HÜLYE PICSA nem lesz senkiből emiatt.
  • extramagascsaj
    jah a nők egymást rontják el...mekkora igazság
    az véletlenül sem lehet, hogy a pasik,akik átkúrják a fejüket...meg megcswalják őket...stb.
  • Narxis
    *osztálytalálkozókon
  • Narxis
    Jaja! Ez bizony így van, én volt osztálytársaim közül szinte mindegyik ilyen lett, nagyon rendes volt régen, aztán osztálytalálkozón mindig sikerült meglepődnöm.
  • n3whous3
    Egyik haver tudna mesélni, hogy mennyire is megváltoztatja a csajokat a barátnők dumája. Nem a csajok a hülyék alapból (vagyis sokjuk), hanem a tömegszellem, egymást rontják el.
  • degenerator
    na gratulálok. akkor próbáld meg értelmezni te is az irónia fogalmát.

ezentúl mindig zárójelben mögé fogom írni.
  • n3whous3
    Neked se való normális pasi, ha az, aki így gondolkodik, az neked szánalmas.
  • Narxis
    Erre nem vennék mérget, sajnos a mai csajok ilyenek, persze nem mindegyik, de a nagy többség.
  • n3whous3
    kthxbai
  • extramagascsaj
    az másik topik -.-
  • extramagascsaj
    meg nem is jön azért össze vkivel...az értelmesebbje
  • kulabácsi
    ritka rendes lányt találni....