8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • tigeroo
    igy van...ha pedig kell vmi luxuscikk akkor ismerkedik/félrekúr egy bizniszmennel DDDDDD:
  • TothLaci
    Szerintem a legtöbb csaj nem is a rendes fiúkat keresi.
    Hanem a legfelkapottabb srácokat!
    szvsz
  • BaliBoy
    Sztem ez nem igaz. Ez inkább olyan... nem is tudom, kitaláció vagy vmi hasonló. Olyan mint amikor azt mondják, hogy a lányoknak elsősorban nem a külső számít. A f*szt nem. A szépek mindíg szépekkel vannak a "nem túlságosan attraktív" pedig a "nem túlságosan attraktívakkal". Ez egyébként biológia. A nőnemü egyedek mindíg a vonzóbb, a jobb, azokat a hímnemü egyedeket választják akiktől életképesebb utódotra számítanak. A hímekben ezzel szemben első sorban a fajfenntartás dominál aminek a következménye, hogy minél több utódot akarnak nemzeni. Ez a természet.
  • n3whous3
    hehe :D
  • Rita79
    "Nyilvánvaló és természetes, hogy egy nőnek fontos az egzisztenciális biztonság. Hiszen erre alapozza, a majdani családjának és önnön magának a létét."
    Állandóan ezt a dolgot kell ismételnem. A nőknek nem az a fontos, hogy full milliomos legyél, hanem az, hogy el tudd tartani magad, meg a családodnak meg tudd teremteni az alapvető dolgokat.
  • tigeroo
    az iskolába járó csajok még éretlennek tartják a velük egykorú fiúkat, inkább az "opelasztrás" huszonévesekre buknak
  • n3whous3
    Most itt azért olyan csajokról lenne szó, akik még suliba járnak, ahogy a pasijuk is. És itt szó sincs még egzisztenciáról meg biztonság érzés kereséséről. És mégis a pénzre buknak. EZ a szar, nem az, ha már egy érettebb csaj olyat keres, aki mellett élni lehet.
  • n3whous3
    Az egy dolog, hogy megnézed ezt meg azt a csajt. De akkor te miért is mondod azt, hogy "nem bírod már csajoddal"? Most meg az ellenkezője. Ha együtt vagy bnőddel és logikusan nem reggeltől estig, akkor miért ne legeltethetnéd a szemed pár csajon napközben/este/bármikor?

Te csak azért beszélsz, mert szeretnél oktatni, pedig te se tudsz mindent.
  • DannyL
    Igen ez tipikusan a "Pénz nem boldogít, de ha nincs akkor szomorít" esete.

Nyilvánvaló és természetes, hogy egy nőnek fontos az egzisztenciális biztonság. Hiszen erre alapozza, a majdani családjának és önnön magának a létét. Természetesen nem minden nő kurva és ez nem azt jelenti, hogy ez a legfontosabb számukra, de lehet tippelni kit fog választani két hasonló kaliberű férfiból. Az anyagilag rendben lévőt vagy a kevésbé sikeres arcot.

Emiatt nem szabad elítélni őket, hiszen erősen sarkítva ez a természet rendje. Ezt hívják úgy, hogy az erősebb kutya baszik. Csak az embereknél ez már nem fizikai tulajdonságokon múlik egyedül, hanem része az egzisztencia is.

Aztán természetesen ennek vannak szélsőséges esetei is, de nem lehet azt mondani, hogy ez a leg jellemzőbb a nőkre.

Minden férfinak javaslom, hogy először szedje össze magát, nem anyagiakra gondolok, és csak utána gondolkozzon azon, miért nem övé a legszebb nő. Ha ez megvolt, és tisztában vagy magaddal akkor már csak önbizalom kell és szeretni kell a nőket. Minden kapcsolat a jópofizással kezdődik, ez az ami nagyon kevés férfinak megy jól.

Aztán ha tiéd a best csaj, akkor is meg fogod tanulni, hogy "A hűség a legkegyetlenebb béklyó". ;)

• SötétBarom
    Együtt éltek, aranyom? :D

Teljesen egészséges más nőket nézni, vágyni.. Nem vagyok én droid. Szertem, nem is unom.. Csak dolgozik az ösztön.. Ez van. Én sem örülök neki, de visszafogom magam..(csalásnak még csak a közelébe se kerültem.)
  • n3whous3
    Épp véletlenül ma nem mentek sehovase, hanem kockul. Például.
  • Rita79
    Ezzel a hsz-el teljes mértékben egyetértek. Én sem tudtam volna ennél frappánsabban leírni.
  • Marci0115
    hát van benne igazság, álltalában ha szép külsöre akkor belül eléggé szöke:), de igaz az is hogy aki nem annyira tetszik külsöre abba nehéz beleszeretni
  • Pretorian
    Persze kivételek léteznek...
  • Pretorian
    Én rendes csávó vagyok, meg a seggem is jó. Na jó, nem.
    Egyébként ha már a "mércénél" tartunk, szerintem mi faszik általában magasabbra helyezzük a mércét, mint a nők.
    Ez elsősorban a külsőt tekintve igaz, mivel a nők igen nagy százalékánál a külső másodlagos/sokadlagos szempont (egy bizonyos kor után).
    A nők biztonságra, megértésre vágynak, az "aranyos" palikat szeretik, mi palik pedig először azt nézzük meg, hogy mennyire csinos egy nő...
    Nézzétek csak meg, hogy hány szép nőnek van "szépfiú" külsejű barátja...
    Nem soknak...
    És hány átlagos külsejű, vagy "nem túlságosan attraktív" faszinak van szép csaja...most jöhetne az, hogy "persze, mert a csávó biztos tele van pénzzel..." - de ez hülyeség, rengeteg olyan, kimondottan jó csajt ismerek, akik pillanatok alatt találnának maguknak pénzes faszit, ha akarnának...de mégsem teszik.
  • Rita79
    Nem bántottál meg, mivel a párom is itt van mellettem és ma belefért ez a topiknyitás ebbe a vasárnapba.
  • Narxis
    Miért is?
  • Narxis
    Így van.
  • Marci0115
    hát ha szerinted ovodás az sg akkor te is azvagy ezek szerint ha ittvagy
  • NeoMaN
    Nem akarlak megbántani, de egy normális párkapcsolatban élő lány nem kockul a gép elött vasárnap és nem nyit ilyen totyikot az óvodás SG-n.
  • tigeroo
    az a baj hogy aki eleve magasra állítja a mércét annak semmi sem lesz jó és ugyan ott van ahol elkezdte.
    az ilyenek először gondoljanak bele hogy vajon ők rendes nők-e?

senki sem tökéletes...
  • Marci0115
    talán ha nem lenne minden csaj elszállva magátol akkor lenne rendes pasijuk
  • Legend Killer
    és többségük biztos híres is :D.
  • DummyBoy
    Nos igen, lehet abban valami amit Rita79 írt az első postban ...

De lányok azért olyan nehéz manapság nektek, okos, jóképű, helyes, megértő, keves, aranyos, gyengéd, érzékeny, romantikus, sármos, ámodozó pasikat találni, mert már mindnek van barátja ...
  • Legend Killer
    változnak az idők :D
  • Phat Smoker
    múltkor még azt mondtad, hogy a rendes pasik unalmasak! ;-)
  • Lord Nomak
    Leszek, idővel. :) Ha így haladok =)
  • Rita79
  • Legend Killer
    sok boldogságot :). a kapcsolathoz.
  • extramagascsaj
    na igen..elég furi

• n3whous3
    hm, ebben van valami :D
  • NeoMaN
    Persze. És közben nyitsz egy ilyen totyikot.
    :D
  • n3whous3
    :DDDD
  • Tinman #244
    Szar neked.
  • Rita79
    Ilyen gondolataik olyan embereknek vannak, akik már unják a párjukat, mint te is.
    Nekem nincs elegem a páromból, mivel ahogy írtam is, ő is és én is dolgozunk egész nap, nem egy helyen, tehát különböző behatások érnek minket, így nincs időnk és esélyünk megunni egymást.
    Meg ha együtt vagyunk, akkor sem egymás nyakán lógunk folyamatosan, csak az esetek 90%-ában.
  • n3whous3
    Beszélj csak a magad nevében, van olyan pasi is, akinek képzeld el elég a barátnője. Mert most hogy is mondjam még logikus is: "megbaszni" minek más csajt, ha valaki SZERET ÉS IMÁD is mellette. Az meg csak 1 szokott lenni.
    Bár tényleg ha sokat vannak csak együtt az lehet egy idő után valakinek unalmas, de itt is van kivétel.
  • SötétBarom
    Kurva jó lehet a párodnak.. Mostanában ugyan ebben a cipőben járok, és már kurvára kezd elegem lenni.. Egy idő után nagyon be lehet sokallni ha csak a csajával van az ember.. "Hú, azt ott demegbasznám" mondatot nem mondod ki hosszabb ideig, komoly neurológiai problémák jelentkezhetnek :D

Amúgy a párod rendes fiú? :DDD
  • SötétBarom
    Ez micsoda fasság :DDDD OMG.
  • Zetorg
    jó így már elfogadhatóbb.
  • gameplusz
    +fav