8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
extramagascsaj #397 de titeket pasikat sem értelek...nem fér bele abba a kis agyatokba, hogy a 14 az még CSAK 14? -
Rundstedt17 #396 Mit gondoltál egy kis fiatal 14 éves csajnak komoly szándékai vannak?Ebben a globális liberális erkölcsben ami mostanában van?lol. -
extramagascsaj #395 jah...az kimaradt
na és nem akarsz? (ha már így kérdezgetik...) -
#394 Jah oké ;D Akkor newhousenak ment a hsz em :DSA:_
Amugy persze tudom, hogy mindenki, énis és a velem egyidősek is máshogy gondolkodnak és viselkednek, mint a 20 felettiek. De gondolom neked sem tetszett. Ahogy nekem sem. És engem ez rendkívül irritál. Nem gondolom magamról, hogy egy nagy elme lennék, inkább csak átlagos ésszel vagyok megáldva. De elképzelni nem tudom, a lentébb említett tipus mire gondol, vagy egyáltalán bele gondol-e abba, hogy mit csinál nap, mint nap. -
#393 Ez az illető 20 éves volt. -
extramagascsaj #392 szomorú ez, h már 17 alatt a kislányok ekkora ribancok lesznek -
#391 Hehe, egy ilyen eset velem is megtörtént. Átérzem a helyzeted. Az ilyen nőkről csak ennyit tudok mondani: gerinctelen bícs . És! Utána még engem hordott el minden szarnak, hogy milyen szemét egy ember vagyok. -
n3whous3 #390 mondd nekik, hogy jah, küldjétek őket :D -
#389 Ja és a kiscsajhoz hozzá tenném, hogy 2. nap felajánlotta a szüzességét is! :D Gondolom ezt mindenkivel eljátszotta. ;] Olcsó hús meg oké, de szvsz elég sokáig ellenáltam ahoz, hogy azt gondolhassam "komoly" szándékai vannak. -
n3whous3 #388 Most mit mondjak egyébként, mikor 18 voltam, akkor is majdnem ugyanezek mentek, akkor te meg 14 voltál... -
Landor #387 nyílván a csajra céloztam... -
#386 Singli vagyok, írtam is nem is régen, hogy több lány már azt kérdezte, hogy nem akarok-e csajt magamnak. :D -
#385 Johát most jöhetsz ezzel, hogy kis pöcs vagyok, ettől még igaz, hogy az én korosztályom nem volt ilyen. Gyanítom a tied sem. Ezek után nem értem, mire gondolsz :P Persze lehet, hogy amikor te voltál 18 éves te is ugyan ezt gondoltad, de akkor gondolj bele, hogy most hol járnak a 15 évesek komolyságban ;] -
#384 Hát igen, egyik haveromnak nagyon hasonló sztorija van azzal is egy gyakorlatilag kiscsaj baszott ki. :/ -
n3whous3 #383 :D -
#382 Be is baszna, ha a mai divat zenéket hallgatnám xD -
Rundstedt17 #381 olcsó húsnak híg a leve? -
Landor #380 20év (inkább több) alatt hagyjuk már az ilyen sztorikat.. ;> -
n3whous3 #379 ehh... -
#378 190 :P -
#377 Pont tavaly ilyenkor volt 1 "barátnőm". 17 éves voltam én ugye, ő 14. Legjobb barátom exe volt, egész nyáron engem fűzött. Nem igazán volt az esetem, nameg keringtek kisebb pletykák is róla. (debrecen "kertváros" részében lakom, ~15000 fős mindenki ismer mindenkit tipusu "falufeeling")
Na mind1, 2 hónapnyi fűzés után megkedveltem, és lett valami a dologból. 2 héten át minden nap együtt voltunk, de ami érdekes volt, hogy amint meglettem egyből nem volt annyira beindulva. :D Egyből kacsingatott más fele, és a 13. napon elment az egyik haverommal "sétálni", mert valami bánata volt (állítólag) a haveromnak, és ment megvigasztalni. Másnap közölte velem MSN en, hogy vége (előben nemvolt neki oké, nem is akart találkozni többet, meg úgy kb. semmi, msn tiltás, nemcsak rám, hanem minden közös ismerősünkre is, aki hozzám közelebb állt, mint hozzá). A következő ~2 hónapban kb. 2-3 fiut fogyasztott el. Persze ez a mai világban az olyan embereknek, mint amiket lentébb említettem egy teljesen elfogadott dolog, de én nem ebben a gondolkodás módban nőttem fel ;D És ezt így ilyen fiatalon szar ám kimondani. Szar, mert amikor én/mi voltunk 14 évesek nálunk nem ezt csinálták... :\ Sőt, a nálunk idősebbek sem. Vagyis nem volt divat. :\ A volt b.nőm osztályában pl. a lányok 90%-ra simán ráillene a "ribanc" jelző. Éppen pénzt nem kérnek érte. És szvsz az még szarabb :P -
extramagascsaj #376 és tuti nem magasabb nálad a nőd magassarkúban sem -
#375 jáááj... Ez emberfüggő... Az ilyen típusú lánynak a végleges párja egy iszonyat papucs alak lesz, aki egész életében azon fáradozik majd, hogy mindent megtudjon adni a kedvesének, és ugyanúgy eltűri majd a csesztetést a házsártos vénaszonnytól akit egykor egy kedves lányként ismert meg, és mindent megadott neki... -
#374 Azokkal mondjuk, még nincsen gondom :D
Előnyömre vált a magasság, ezer méterről észrevesznek, ünnepségeken kiemelkedek, közbe ha még röhögnöm kell komoly helyzetben, akkor meg aztán tényleg gáz van. Focizásnál a labda messze van, kosárlabdánál pedig nem okoz gondot a palánk magassága :D -
Rundstedt17 #373 erre rájöttem én is alap igazság.ha nem úgy csinálom illetve nem olyan vagyok mint ahogy szeretné akkor szemét vagyok,ha mindent megkap egy unalmas alak. -
#372 Ne is mond, lehet kiröhögsz, de télen volt egy agyrázkódásom ajótfélfa végett, tudod suliba cigiszünet, aztán órára meg rohanás... :D Pedig érted én nem is vagyok olyan magas, nemértem milyen emberekre tervezték azt a bizonyos ajtót ott a tesiöltözőnél... XD -
#371 :D -
#370 Nekem csak az ajtófélfák az ellenségeim :P -
MoSFeT #369 200 - kisföldalatti a kedvencem -
#368 Jah hát oké... Így viszont igazad van... -
extramagascsaj #367 átérzem helyzeted -
#366 bocs h kicsit elereltem a topikot -
#365 Azzal nincs is baj, csak ott nem a biztonság a téma. :) -
Fbn Lx #364 én csak 175.
akurvapicsába. -
#363 Mindig beleverem a fejem a pince ajtóba, Suzukiban pedig alig bírnék elférni, még az Oktáviánk is kicsi :D -
n3whous3 #362 én is :-| -
extramagascsaj #361 akkor rád, ha másért nem is, de fel kellene néznem -
#360 Én csak 183... a picsába... :/ :D -
n3whous3 #359 Fú azta, itt csupa gecinagy ember van? :D -
#358 Ez azért annyira nemgáz, mert ha nemfoglalkoznának vele, akkor is lennének azok akik csinálják ennyi idősen, és érted ha már csinálják, akkor azért legyenek tisztában dolgokkal, pl h a gumi nemcsak arra való h ne legyen gyerek stb... Tehát a biztonság stb...