8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
wyx #197 ahaha milyenkis naivmeg rutintalanvagy még :) -
#196 #185:
Lényeg a lényeg: egy bizonyos szint felett már nem számít a pénz.. A csaj nem fog megpattani egy arccal, csak azért mert a kecója kétszer akkora mint az enyém, vagy mert gecinagy fuchsa van, nagy kocsija stb.
Ez a lényeg, a csajoknak ennyire számít a pénz!
Ha SZERETNEK valakit, nem fogják ott hagyni egy gazdagabb pasasért! -
n3whous3 #195 Aki nem ért ahhoz, hogy hogyan kell Szeretni egy lányt, az mondhatja a magáét. -
#194 -
n3whous3 #193 Végülis jah, olyan fiúk meg lányok vannak, akiket egymásnak találtak ki, vagy jól kijönnek egymással, de hogy ilyen mintapéldányok... talán ha 1-2 :D -
Nandusz #192 Én is felolvastam a barátnőmnek a listát és azt mondta, hogy minden pontja megtalálható bennem, a szerénységet leszámítva.
De szerintem ez elhanyagolható erény:DDD -
#191 Szerintem nevetséges ez az egész őszintén szolva. Nincsenek jo emberek, Rendes lányok és fiuk. Vannak akiket szeretsz és vannak akik szeretnek. Ez meg a hozzáálláson meg természeten mulik.Őket rendesnek tartjuk illetve ők rendesnek tartanak minket.Persze harmadszemmel a legtöbb magát rendesnek tarto/ rendesnek tartott ember nevetséges, ellentmondásos és nem lepődök meg rajta ha más engem is igy lát. -
#190 Úristen hova tévedtem? -
#189 A barátnőd tud valamit. -
n3whous3 #188 :) -
#187 Fiatal vagy még, majd elmúlik.. Chill out. -
#186 Szerintem csak ritka jelenség vagy. :D -
#185 Ez így van. Kell egy szint. Egy átlagos nőnek lehet, hogy imponál eleinte egy batyus biciklivel közlekedő wannabe művész, akinek az "élj a mának" az alapelve, és kurva vicces.. Csak amikor össze kéne bútorozni, meg el kéne hozni az új TV-t, meg el kéne menni nyaralni, meg unja a gyaloglást, akkor viszonylag hamar le fogja dobni az ékszíjat.. Meg ugye egy bizonyos kor felett nem szereti senki, ha az anyós fülel dugás közben a szomszéd szobából..
Lényeg a lényeg: egy bizonyos szint felett már nem számít a pénz.. A csaj nem fog megpattani egy arccal, csak azért mert a kecója kétszer akkora mint az enyém, vagy mert gecinagy fuchsa van, nagy kocsija stb.
Aki erre megy az kurva, az ne is keressen rendes fiút :D -
n3whous3 #184 Komoly, úgy látszik én tényleg nem vagyok normális :-| -
#183 Nős vagy?:D -
#182 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#181 Ez komoly? Szerintem sokan nem így gondolkodnak. -
#180 Nem vagy egy kicsit beképzelt?:D -
n3whous3 #179 Igen, a szokásos "unalmas vagyok" dolog, de van, akinek TE kellesz, az biztos. Én is ezt gondoltam magamról és barátnőm pedig teljesen máshogy kezel engem, mint eddig bárki, akit eddig ismertem. -
n3whous3 #178 Na mesélj miért? Én is várom tőle, hogy viszonozza a dolgokat, de nem ezért vagyok olyan vele, amilyen. -
Rundstedt17 #177 én az vagyok.amúgy épp ezért unalmas is a legtöbbek szemében -
Rundstedt17 #176 hülyeség.2 dolog van hatással a tulajdonságok kialakulására környezet és a gének.a környezet 70%-ék,a gének 30%-akban -
#175 talán ha visszaolvastad volna azt, amire írtam, éreznéd, hogy ez irónia (bár ez máskor se tűnt fel neked.) -
#174 hm
most lehet beképzeltnek fogtok találni, de én rendes fiúnak tartom magam. nem drogozok, nem cigizek
mindig foglalkozom a barátnőimmel. ugyanis szerintem nem megszerezni nehéz egy lányt, hanem megtartani.
általában megértem az emberek problémáját, aki ismer ez tudja, hogy meglehet bízni bennem (közhely, de tényleg igaz)
nem tudom mit lehetne még mondani.
Lányok:
mitől rendes egy srác?
-
#173 Ezt komolyan gondolod? Soha nem láttam igazolva ezt, az asztrológia az én szememben humbug. Az ikertesómmal egy napon születtünk és annyia hansonlóság köztünk, hogy a két fülünk közt van a fejünk... -
#172 -
#171 bizony, a születési hónap határozza meg a késüőbbi tulajdonságait az embernek. -
#170 én az vagyok -
Vlala #169 Magas, szőke herceg hófehér Porschéval? Tényleg ritka. Mi is csak egyszerű emberek vagyunk, olyanok, mint a kínai piacos késkészlet (tök életlenek), de szerintem akár lányt keres egy fiú, akár fiút egy lány, a legnagyobb baj az, hogy rossz helyen keresi. Diszkóban nehéz "tartós kapcsolatra vágyó, józan gondolkodású, egzisztenciával rendelkező" fiatalembert találni, ez tény, mint ahogy kocsma környékén is kevés a józan, de az a kevés is befelé megy. -
#168 Csak nők a kolléganői... leszbipartit nem szereti :-D -
extramagascsaj #167 nem is értem miért -
#166 Ja-ja engem sem :-P -
#165 Na pacsker téged is kibannol az asszonyod előbb-utóbb ^^ -
extramagascsaj #164 igaz
5éve mondjuk más volt minden...de ilyenkor mindig az jut eszembe,h barátnőmék is discoba jöttek össze a pasijával...és 5év azért nem kevés...
sztem nem a helyszín a mérvadó,hanem az a két ember,akik összejönnek
hát azért ez a lecsopós/védekezős dolog elég gáz... -
#163 lánynak tartod magad? :0 -
#162 minimálbérért gürizni meg teljesen felesleges. bemész, csinálod ahogy kedved/lelkiismereted hajd és ennyi, kitesznek, mész a másik mekibe. de miért is tennének ki? attól, hogy te nem maradsz ott a semmiért túlórázni, meg nem hajtod magad a semmiért? nem tehetnek ki, amíg él a munkaszerződésed, és hozod a minimumot.. -
#161 nyilván az, de azért az kicsit erős, hogy "nem állnál össze egy minimálbérért a mekiben robotolóval". de, hisz' miért ne? lehet, hogy egy év múlva talál másik munkát.. lehet, hogy amúgy elbaszott diplomás-munkanélküli.. lehet, hogy van kettőnknek együtt van elég pénze. és lehet, hogy majd nem havonta megyünk plázázni, hanem csak félévente az outletbe .. bkv-val. de ez sose volt probléma. -
#160 szerintem munkahelyen illetve interneten keresztül ismerkedni ezerszer célravezetőbb, mint "diszkóban".
mármint, a legtöbb diszkós kapcsolat úgy kezdődik, hogy "leszopott a csaj" .. vagy "felhívott, hogy védekeztünk-e" .. persze így is lehet, erre is lehet építeni, csak .. valahogy nem tűnik olyan romantikusnak/hosszantartónak.
aztán persze ki a megmondhatója igazából? senki. na ugye... de azért mégiscsak lehet tippelni/statisztikákat készíteni. -
#159 Én nem:D -
#158 és most mind1ik elhúzott F1et nézni ;-)