Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Ne adjatok meg mindent a csajnak, mert lelép a gitárossal... Hogy ez mennyire igaz. Szóval: vagy mindent megadsz, és rádún, vagy nem adsz meg mindent, és te vagy a szemét férfi. Ennyi. Azt hiszem itt mondták nekem, de rá kellett jönnöm (átgondolva az eddigieket - szerencsére jelenleg még nem 😛), hogy 99%-ig igaz. Aztán ha férjet keresnek, akkor találnak valakit, aki úgyahogy kibírható, esetleg szereti, és ennyi. Ha mégis megún, akkor meg válás, és egy lesz, aki mindent visz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
De akkor sem biztos, mert a "legszebbek" elõre lesz*pnák a zsûrit,
mielõtt még elkezdõdne a verseny.
púúúúú
Ilyen nincs. Olyan sem, hogy a világ legszebb csaja...
Mindenesetre legtöbb normális ember nem nézi gáznak, ha nem fekszel le barátnõddel 1-2 hét alatt... 2-3 hónap alap egy kapcsolatban, hogy ez megtörténjen szerintem és az a helyzet, hogy még jobb is. Ha nem megy bele elõbb a csaj, akkor az csak jót jelent. Ne adja egy csaj se magát könnyen, azt mondom.
púúúúú
Ám a világ nem csak a mainstream dolgokból áll.
A zene sem egyenlõ danubius radio, vagy radio 1, vagy viva tv...
És fatális hiba pl Julie London-t az említett (mainstream) helyeken keresni...
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
amúgy fene tudja...a világ legrendesebbnek kikiáltott pasijáról is kiderült már,h félrekúr...akkor meg mit keresik a csajok a de rendes embereket?
22 éves azt 15 éves a bnõje pfff
Sok csaj meg felháborodott azon a kijelentésemen, hogy számomra könnyebb megszerezni egy Xbox 360-at, mint egy csajt, megtartásáról nem is beszélve.
De ha már õket megszerezte más, akkor nem tudom, miért vannak felháborodva 😄
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
1. legyen kocsid! KOMOLYAN !!!
2. alsóhangon legyél 18-20 éves. A saját korosztályával már lassan szóba sem állnak ;] Persze ez nem mostani dolog, de amikor egy olyan csaj, aki most járta ki a ált.8.osztályt ne egy 22 éves fiuval szenvedjen. 😄 Fõleg ne azzal, akirõl mindenki tudja, hogy minden hétvégén iszik, drogozik, iskolába nem jár, és dolgozni sem nagyon dolgozik.
3. Komolyan mondom, hogy akinek nincs feltünési viszketegsége azzal lassan szóba sem állnak. 😊
Szilajmaggot
Teljesen ismerõs helyzet... Msn-en még járt a szánk, de amikor találkoztunak, szó szerint no comment.
púúúúú
púúúúú
😊
love.hu egyébként -.- ott volt is bõven olyan csaj, aki válaszolt meg volt akivel taliztam is.
púúúúú
És valójában nem is ismerem õket.
Csak látok belõlük valamit.
Ami sokszor csak az aktuális szituációhoz illõ maszk.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.